“Steroidien kaltaisia tuloksia ilman steroideja”

Muutama päivä sitten otin kuvan kuvan käsivarrestani.

Ja se shokeerasi minua.

Olen kasvattanut enempi lihasta kuin olen tajunnut.

Vasta kun katsoin itseäni kuvasta, tajusin kuinka paljon lihasta olen todella kasvattanut.

Tiesin kyllä loogisesti että olen kasvattanut lihasta hyvin, koska tein jokusen aika sitten dippiliikkeessä enkkasuorituksena 120 toistoa putkeen.

Toi tulos oli jo Guinnesin enkkatasoa, mistä tiesin että ojentajiini on täytynyt kertyä hyvin lihasta, koska toi suoritus ei onnistuisi ilman ihan reilua lihasmassaa.

En kuitenkaan tajunnut kehityksen suuruutta – kuin vasta kuvasta jonka otin. ( näet kuvan tämän https://karrikoivula.fi/lihaksikas-vartalo-oikopolku sivun puolestavälistä)

Mikä on lihaskehitykseni salaisuus?

Kehitykseni salaisuus on metodi jonka opin jo jokusen aika sitten.

Eli kehitykseni salaisuus on se että löysin juuri ennen covidia ylivoimaisesti parhaiten toimivan täysin uudenlaisen treenissysteemin, mitä tulee voima ja lihaskasvukehitykseen mitä olen käyttänyt.

Löysin tämän metodin kun jäin jumiin lopulta kehonpainotreenissäni ja sitten sain lopulta tätä jumia pähkäillessäni heurekan, että miten luoda täydellinen uudenlainen lihaskasvurutiini.

Nyt tämä uusi keksimäni täydellinen rutiini metodi niin se vaati painojen tai laitteiden käyttöä ja sitä ei voinut käyttää pelkällä kehonpainolla.

Ja jouduin alkaa käyttää painoja päätyökaluna tällä rutiinilla.

Mutta se oli ok koska minulla oli onneksi levypainot ja laitteita käytettävissä treenipuistossa missä treenaan yleensä.

Aavistelin etukäteen että tämä uudentyylinen rutiini toimisi hyvin sen uusien ainutlaatuisten toimintaperiaatteiden takia, mutta tämä rutiini toimikin vielä yli villeimpien kuvitelmieni ja aloin kasvattaa tällä rutiinilla lihasvoimaa hämmästyttävällä nopeudella.

Nyt valitettavasti covid karanteeni tuli päälle, kun olin käyttänyt tätä rutiinia suht lyhyen aikaa eli 6 kuukautta ja karanteeni pakotti minut takaisin normaalin kehonpainotreeniohjelmani käyttöön.

Eli karanteeni keskeytti treenini tällä uudella metodilla , koska karanteenin takia tämän rutiinin kanssa käyttämäni ulkonaolevat ruosteiset maassa vain lojuvat levypainot vietiin pois ja treeniparakki myös jonka taljalaitteita käytin, se suljettiin ja lukittiin ketjulla ja munalukolla.

No tämä ei ollut maailmanloppu, koska olin edennyt hyvin jo 6 kuukaudessa ja oli kiva taas palata vaihteluksi takaisin kehonpainokuntoiluun.

Sekin täytyy mainita että siinä vaiheessa kun tajusin että tämä rutiini mitä tein oli aivan maagisen tehokas, niin aloin tutkia nettiä, että onko joku mu keksinyt samat periaatteet ja löysin muutamia henkilöitä jotka olivat tajunneet aikalailla samat treeniperiaatesalat mihin tämän rutiinin toiminta perustui ja he olivat käyttäneet siksi hyvin samanlaisia rutiineja.

Ja heidänkin tulokset olivat myös päätähuimaavia. Yksi henkilö kuvasi samankaltaisen rutiinin tuloksia sanoilla “steroidienkaltasia tuloksia ilman steroideja” ja hänen kuvasta näki että hän näytti varsin massiiviselta.

En ole käyttänyt seroideja, mutta osaan sanoa kyllä amatöörinäkin, että tulokset eivät voi yltää tällä metodilla aivan steroidien tasolle, mutta toi sanonta kyllä mielestäni tekee oikealla tavalla kunniaa tälle metodille.

Se kuvaa mielestäni varsin hyvin tämän metodin luovia superhyviä tuloksia.

Siksipä jos aiot treenata salilla ja painoilla nyt kun karanteenit näyttäisivät olevan takana ainakin kesän ajaksi ja haluat nyt saada nopeasti tuloksia ja kaiken irti treenistäsi, niin suositan että kokeilet tätä uutta lihaskasvu oikopolku ohjelmaa https://karrikoivula.fi/lihaksikas-vartalo-oikopolku jossa näytän miten käytät tätät uutta maagista treenimetodia-rutiinia.

Nyt jos taasen haluaisit treenata vain kehonpainolla, mutta silti hyötyä osasta tämän uuden metodin tekniikoista, niin minulla on sinulle silloinkin hyviä uutisia.

Eli tämä lihaskasvu oikopolku rutiini auttoi minua siitä oppimieni uusien periaatteiden avulla parantamaan kehonpainotreeniohjelmaanikin entisestään.

Ja nykykuntoni on uusimman Spartalainen Vartalo kehonpainotreenisysteemin käytön tulosta. https://karrikoivula.fi/spartalainen-vartalo-miehet

Tämä Spartalainen Vartalo on siis päivitetyin kehonpainokuntoilusysteemini, joka hyödyntää nyt myös uusia oppeja mitä opin Lihaksikas Vartalo Oikopolusta – tämä kehonpainotreeniohjelma ei tosin hyödynnä parhaimpia oppeja, koska niitä parhaimpia oppeja ei voi hyödyntää ilman painoja valitettavasti.

Mikä tarkoittaa että maksimaalisen kehityksen saamiseksi tarvit painoja-salia ja nimenomaan Lihaksikas Vartalo Oikopolkua. https://karrikoivula.fi/lihaksikas-vartalo-oikopolku

Mutta jos hieman hitaampi ja huonompi kehitys kelpaa – niin silloin kehonpainokuntoilukin toimii.

Parasta,

Karri Koivula

P.S.: Tsekkaa uusimmat paino ja kehonpaino treeniohjelmani ja nykylihaskuntoni ylläolevista linkeistä.