Miten pudotat painoa napin painalluksella vain sohvalla istuen

Löysin eillen hauskan painonpudotustutkimuksen.

Tutkimuksen olivat tehneet maailmankuulun ja arvostetun Yalen yliopiston tutkijat.

Tutkimus koski teeveen roskaruokamainosten vaikutusta siihen kuinka paljon kaloreita syöt.

Eli tutkimuksessa oli kaksi ryhmää.

Toiselle ryhmälle näytettiin roskaruoka ym herkkuruokamainoksia ja toiselle ryhmälle ns kontrolliryhmälle, näitä mainoksia ei näytetty.

Sitten seurattiin miten ryhmät söivät.

Tutkimus tulos oli sen kaltainen mitä saattaisit ehkä odottaakin.

Eli tutkimus tulos oli se, että roskaruoka ja herkkuruokamainoksia nähnyt ryhmä söi reilusti enempi ja myös epäterveellisempiä ruokia – kuin kontrolliryhmä joka ei nähnyt näitä roskaruokamainoksia ollenkaan.

Eli roskaruokamainoksilla oli tehoa ja ne lisäsivät roskaruokien syöntiä.

Tutkijoiden tieteellinen päätelmä tästä tutkimuksesta oli siksi se, että voit laihtua ehkä merkittävästikin, edes liikkumatta sohvaltasi, sillä että mainostaukojen aikana käännät kanavaa, jotta vältyt roskaruoka ja herkkuruokamainoksilta ja niiden nyt alustavasti todistetulta ylensyöntiä lisäävältä vaikutukselta.

Tämä tutkimus oli mielestäni hieman hauska, kun se tarkoittaa, että voit taihtua napin painalluksella soffalla istuen ja ihan tieteellisesti todistetustikin.

Toki käytännön vaikutus tästä napin painalluksesta tulee pitkän ajan kuluessa suht hitaasti, eikä mitään kymmenien kilojen kuukausilaihtumista ole odotettavissa.

Eli et voi saada mitään ihmelaihtumista aivan vain napin painalluksella kuiteskaan.

Mutta toisaalta ei ole montaa tämän vähempi vaivaa sisältävää laihdutuskeinoakaan.

Ainoa vastaavalla tavoin vaivaton ja tutkitusti toimiva keino mikä tulee mieleeni just nyt, on Rasva Rovio happilaihdutussysteemissäni lisäkikkana oleva aineenvaihdunnan nopeutta normaaliksi palauttava aine-x salaisuus.

Tämän aine-x salaisuuden otto tutkimuksessa näytti johtavan 25 kilon extra laihtumiseen 5 vuodessa – henkilöillä joilla aineenvaihdunta olisi ollut hieman alle normaalitason.

25 kilon mahdollinen laihtuminen ilman vaivaa ei ole mikään huono tulos – vaikkei se kovin isoa laihtumista tee vuositasolla vielä.

Yhdistettynä voimallisempiin tekniikoihin niin se toimisi kyllä ihan hyvänä helpotuksena laihdutukselle.

Ja juuri siksi sisällytinkin tämän aine-x erikoistekniikan Rasva Rovio laihdutus systeemiin https://karrikoivula.fi/rasvarovio , jonka voimallisempi päätekniikka on siis se, että nostat solujesi energiatasoja.

Helpon laihtumisen pääsalaisuus on periaatteessa se että soluillasi on hyvin energiaa.

Eli koska syöt loppupeleissä ruokkiaksesi yksittäisiä solujasi energialla, niin siksi matala energiataso solutasolla on yhtäkuin:

Jatkuva kohonnut nälkä.
Energiattomuus.
Huonompi lihottava hormonitoiminta.
Hidastunut aineenvaihdunta.
Ja sitkeästi ongelmakohdissa kiinnipitävä rasva.

Siksi sitten kun nostat solutason energiatasojasi niin siitä seuraa se että:

Nälkäsi laskee.
Energiatasosi nousevat.
Hormoni toimintasi optimoituu.
Aineenvaihduntasi nopeutuu.
Rasva alkaa sula kehostasi nopeutetusti kuin kynttilänvaha hitsausliekin alla.

Eli matala soluenergiataso tekee laihtumisen hitaaksi ja vaivalloiseksi. Korkea soluenergiataso taasen tekee laihtumisen niin nopeaksi ja helpoksi, kuin se vain voi olla.

Nosta soluenergiatasosi korkeiksi tämän https://karrikoivula.fi/rasvarovio systeemin avulla ja tee laihtuminen niin helpoksi ja nopeaksi, kuin se voi vain olla.

Parasta,
Karri Koivula

P.S.: Tämä Rasva Rovio https://karrikoivula.fi/rasvarovio tosiaan toimii – käytän sitä myös itse ja sen avulla voin syödä niin että olen lievässä ähkyssä aina kun syön ja silti kehoni näyttää vähän kuin anatomiamallilta jossa ei rasvaa.

Kuva olkavarrestani nähtävillä puolessavälissä tätä https://karrikoivula.fi/spartalainen-vartalo-miehet sivua

Olen siis parhaillaan bulkkivaiheessa, jossa yritän syödä niin paljon kuin pystyn, mutta rasva rovio metodin ansiosta näytän edelleen siltä, että olisin melkein nälkiinnytysvaiheessa ja parhaimmassa rantakunnossa.