5 minuutin ummetus parannuskeino 

Löysin eillen tutkimuksen jossa oli yllättävä uusi ummetuksen parannuskeino jota voit hyödyntää helposti ilman mitään apuvälineitä.

Eli ummetus on vakava ongelma teollistuneissa maissa ja parhaillaan jopa 30% kansalaisista voi kärsiä kroonisesta ummetuksesta niissä.

Krooninen ummetus tuhoaa elämänlaadun plus se että suoli ei toimi riittävän usein altistaa myrkkyjen imeytymiselle takaisin kehoon suolistosta ja tämä on pahaksi terveydelle ja hyvinvoinnillekin. 

Ongelma on paha etenkin kun nykyhoidot eivät ole kovin tehokkaita, kun ne eivät pysty poistamaan ummetuksen syytä.

Onneksi parempaa apua on tiedossa.

Tässä yksi uudehko tutkimus uudesta apukeinosta.

Efficacy of a CO2-releasing suppository in dyschezia: A double-blind, randomized, placebo-controlled clinical trial ALIMENTARY TRACT| VOLUME 46, ISSUE 8, P682-687, AUGUST 01, 2014

Tässä yllämainitussa tutkimuksessa todettiin, että hiilidoksidiperäpuikko toimi nopeana ummetuksen poistajana, kun sitä testattiin placebotutkimuksessa. 

Tämä hoitokeino oli yllätys, siksi että se on periaatteessa juuri sama keino toimintaperiaatteeltaan, kuin mitä suositan itsekin.

Eli ummetus voi usein johtua lihasten tarkalleenottaen ei-tahdonalaisten suoliston lihasten liiasta jännityksestä.

Syy tiukkapipoisuuteen suolen lihaksissa on matala soluenergiataso.

Tarkemmin niin syy on matalaan soluenergiatasoon liittyvä matala hiilidioksiditaso, joka on se syy lihasten riittämättömään rentouteen

Eli hiilidioksidi rentouttaa lihaksia ja laajentaa mm verisuonia. Se rentouttaa myös juuri suoliston ei-tahdonalaisia lihaksia.

Ilman oikeaa normaalia suht korkeaakin määrä hiilidioksidia suoliston seinän soluissa, niin lihakset voivat olla herkästi liian tiukkana ja laittaa suolen välillä siksi ummetukseen.

Korkealla soluenergiatasolla ongelmaa ei ole, kun korkealla soluenergiatasolla hiilidoksiditaso on myös korkea, johtuen siitä että solut tekevät reilusti hiilidioksidia silloin kun ne tekevät reilusti energiaa.

Eli korkea soluenergiataso on aina sama asia kuin korkea hiilidioksiditaso.

Siksi soluenergitason nosto tekniikoilla mitä opetan Superterve Kehossa niin toimii ratkaisuna ummetusoireiluun, jos oireilu johtuu suoliston lihasten liiasta kireydestä.

No nyt koska tässä aluksi mainitussa tutkimuksessa tämä pelkkä hiilidoksidin hetkellinenkin lisäyskin toimi ummetuksen ratkoen, niin voisit onnistua ehkä ratkomaan ummetuksesi hetkellisesti pelkillä yksinkertaisilla lyhyillä hengityspidätyksilläkin.

Eli solusi tekevät hiilidioksidia ja hengität sitä ulos. Sen takia jos pidätät hengitystäsi, niin nostat hetkellisesti kehosi hiilidioksiditasoja kaikkialla ja samalla nostat suolistosi seinien lihasten hiilidioksiditasoja.

Lyhyt hengityspidätys tehtynä riittävän monta kertaa tiheään tahtiin , voi siksi rentouttaa suoliston lihaksiasi ehkä tarpeeksi että ummetuksesi ratkeaa hetkellisesti. 

Eli tekemällä pöntöllä kevyitä hengityspidätyksiä yhteensä ehkä maks 2-5 minuttia yhteis hengityspidätysaikaa ja käyttäen esim 20 sekunnnin hengityspidätyksiä ja pitäen ehkä 10-30 sekunttia taukoa pidätyksien välillä, niin voisit ehkä onnistua ratkomaan ummetuksesi välittömästi – samalla lailla kuin miten hiilidioksidia sisältävä peräpuikkokin sen ratkoisi.

Tämä hengityspidätyskikka muuten on käytännössä testattu ja toimivaksi todettu – eli löysin netistä siis ihmisiä jotka totesivat sen toimineen ummetukseen.

Koska tutkimuksessa hiilidioksidi toimi todistetusti, niin uskon että noi ihmisten kokemukset voisivat hyvin pitää paikkaansa. Nyt kyllä ihan kaikilla hengityspidätysmetodi ei toiminut kylläkään. Ehkä puolella kokeilleista se toimi. Huomioi sekin.

Nyt tämä hengityspidätyskikka ei ole siis myöskään valitettavasti pysyvä parannuskeino ummetukseesi, ainoa kunnon pidempi ratkaisu olisi soluenergiatason nosto.

Korkealla soluenergiatasolla hiilidoksiditasosi on koko ajan oikean korkea ja siksi lihaksesi verisuonesi ja suolesikin ovat oikealla tavalla rentoja koko ajan, että kaikki pelittää niinkuin pitääkin.

Korkean soluenergiatason etu on myös se, että se ratkoo aikalailla kaikki muutkin toimintahäiriöt kehostasi siinä samalla – kun kaikkien ongelmien syy on yleensä soluenergian puute. 

Eli näin on kun kehosi kehosi muodostuu 100 triljoonasta solusta ja solujesi tärkein toiminnan edellytys on soluenergia. 

Et voi olla todella terve tai hyvinvoiva ilman riittävää soluenergiaa, koska solusi eivät voi toimia aivan kunnolla ilman riittävää soluenergiaa.

Käytännössä yleisterveytesi taso on aivan sama kuin soluenergiatasosi.

Huono yleisterveys on siis matala soluenergiataso. Ja korkea yleisterveystaso on korkea soluenergiataso. Kuolemakin liittyy soluenergiatasoon – kuolema on kun soluenergiasi on nollassa.

Lisävinkki.

Yksi hyvä lisäkeino mitä voit hyödyntää on myös kyykky mallinen istuminen pöntöllä.

Eli matala tuoli jalkojen alle pöntöllä ja sen avulla enempi kyykky mallinen istuminen luo paremman asennon että suoli tyhjenee herkemmin ilman luonnotonta puskemista ja eturauhasen elottomaksi puristamista.

Kyykkyasento ja hengityksenpidättely olisi oma ensiapuni ummetukseen jos minulla olisi sellaista – mutta ei ole, eikä voi olla enää kun omaan korkean soluenergiatason. 

Ummetus on siis lähinnä matalan soluenergiatason omaavien länsimaisilla elintavoilla elävien nykyihmisten vaiva. 

Minulla oli ennen sitä välillä silloin kun omasin matalan soluenergiatason. Muttei enää kiitos jatkuvasti korkeana olevan soluenergiatason ja riittävän korkeana olevan hiilidioksiditason.

Parasta,

Karri Koivula 

P.S.: Uusi tutkimus vahvistaa että hiilidoksidin puute suoliston seinän lihaksissa on syy ummetukseen ja että sen lisäys on tehokas ratkaisu ummetuksen poistoon. 

Siksipä nosta solunergiatasosi ja hiilidioksiditasosi normaaliksi ja rentouta siten suolistosi lihaksesi ja sano hyvästi ummetukselle pysyvästi.

Bonuksena korkea soluenergiataso ratkoo myös aikalailla kaikki muut isot elintapojen luomat ongelmat kehostasi.

Kaikki ongelmat siis joiden määrä on lisääntynyt rajusti teollistumisen myötä syntyneen elintapamuutoksen johdosta – johtuvat uusien elintapojen luomasta soluenergiatason laskusta ja ratkeavat soluenergiatason nostolla jonka salat paljastan tässä Superterve Keho systeemissäni.