Vallankumouksellinen uutta valmennustapaa käyttävä soluenergiatasonnosto Unelmamuodonmuutos Valmennus

Mahdottomalta tuntuvista laihtumis, terveys, hyvinvointi ja kehon muodonmuutos unelmista totta – nopeasti ja suhteellisen helpostikin

Lihavasta painonsa kannssa kamppailevasta —-> Laihaksi ja helposti ihannepainossa pysyväksi

Lerppuvavartaloisesta —> Seksikkään Kiinteytetyksi 

Riisitikusta —–> Lihaksikkaaksi

Energian puutteesta —-> Superenergiatasot omaavaksi

Ylös ales heiluvista energiatasoista —-> Tasaisesti korkeana pysyviin energiatasoihin

Huonosta unesta —-> Superlaadukkaaseen uneen

8-10 tunnin unentarpeesta —-> Vain 4-5 tunnin luonnolliseen unentarpeeseen

Ikäisensä näköisestä —–> 10 vuotta nuoremman näköiseksi

Ikäisensä oloisesta —-> 20-30 vuotta nuoremman oloiseksi

Portaiden kävelystä hengästyvästä —-> Nenähengityksellä helposti maratonin juoksevaksi

Urheilijasta —-> Superurheilijaksi

Heikentyneestä terveydestä —-> Superterveeseeen kehoon

Huonoista terveysarvoista —> Huippulukemissa oleviin terveysarvoihin

Ruuansulatusvaivoista —-> Superruuansulatukseen

Heikosta hyvinvonnista —–> Superhyvinvointiin

Liian hitaasti uusiutuvasta ja korjaavasta kehosta —–> Nopeasti uusiutuvaan ja korjaavaan kehoon

Matalasta jaksamisesta ja työkapasiteetista –> Valtavaan jaksamiskykyyn ja työkapasiteettiin

Eli normaalisti ihmisestä —-> Melkein superihmiseksi

Henkilöksi jolle laihdutus, terveenä pysyminen ja yleisesti jaksaminen ovat lasten leikkiä kun keho toimii korkean solutason energiatason ansiosta superhyvin.

Esittelyssä Uusi Soluenergiannosto Unelmamuodonmuutos Valmennus

Jos haluat helpotusta ja nopeutusta unelmoimiesi terveys, laihtumis, keho, hyvinvointi muodonmuutos tuloksien luomiseksi.

Tai jos haluat saada kehosi ja mielesi melkein maagisen korkeatasoiseen “huippu solusuorituskyky tilaan” ammatillisista syistä, esim jotta voit toimia helpommin ja vähemmällä stressillä ja kehonkulutuksella – korkealla tasolla esim johtajana, yrittäjänä tai ammattiurheilijana tai esiintyvänä julkkiksena. Samalla saaden myös paljon enempi irti kehostasi että aivotoiminnastasi.

Niin olet oikeassa paikassa, sillä tarjoan nyt valituille henkilöille uutta Soluenergiannosto Unelmamuodonmuutos Valmennusta, jonka avulla autan tekemään niin pienistä kuin suuremmistakin unelmista totta. 

Soluenergiannosto Unelmamuodonmuutos Valmennus ydinhyöty – eli miten se eroaa muista?

Toisinkuin muissa valmennuksissa, niin sen lisäksi että autan sinut kohti haluamiasi tavoitteita, kuten esim laihtuminen, parempi terveys, parempi hyvinvointi – treenin ja ravinnon ym suorien tekniikoiden avulla ja itsekuvasi uudelleenohjelmoinnin avulla, niin näiden lisäksi autan sinua nostamaan samalla soluenergiatasoasi kaikissa triljoonissa soluissasi, mistä kehosi ja mielesikin muodostuu.

Nykyihmisillä on ratkaisevasti matalempi soluenergiataso – kuin mikä olisi normaalia ja keho toimii nykyihmisillä siksi kaikilta puolin merkittävästi huonommin kuin mikä olisi mahdollista.

Tämä tarkoittaa että kun autan sinua tässä valmennuksessa nostamaan solunergiatasoasi korkeammaksi kaikissa triljoonissa soluissasi, niin se saa kehosi toimimaan kaikin puolin paljon paremmin.

Tästä seuraava paljon parempi solutason toiminta tekee sitten kaikkien tavoitteidesi saavuttamisesta helpompaa ja nopeampaa ja nostaa mahdollisten saavutettavissa olevien tulosten tasoa paljon korkeammaksi.

Eli saat Soluenergiannosto Unelmamuodonmuutos Valmennuksen avulla kirjaimellisesti aikaan unelmamuodonmuutoksen kehoosi ja elämääsi, jollaista et voi saada minkään muun valmennuksen kautta.

Esimerkkejä miten uusi soluenergiatasoja nostava valmennustapa auttaaa sinua saamaaan mitä ikinä haluatkin 

Kun kehosi toimii soluenergiatasonnoston avulla paremmin – se auttaa sinua kaikillla osa-alueilla elämässäsi valtavasti.

Laihtuminen

Laihtumisen helppous on kiinni soluenergiatasostasi.

Mitä korkeampi soluenergiataso sitä paremmmin kehosi toimii kaikin puolin.

Laihtumiseen liittyen korkeampi soluenergiataso saa esim. hormonaalisen toimintasi paremmaksi, aineenvaihduntasi paremmaksi, energiatasosi paremmaksi ja saa kaiken muunkin laihtumiseen liittyvän toiminnan paremmaksi kehossasi.

Tämä tekee sitten laihtumisen paljon helpommaksi ja se moninkertaistaa treenin ja ravintovalmennuksen tuomat tulokset.

Ilman korkeaa soluenergiatasoa, et voi ikinä saada niin helppoa ja niin korkeita laihtumistuloksia, kuin korkealla soluenergiatasolla.

Matalalla soluenergiatasolla laihdutus on kuin yrittäisit ajaa romuautolla kovaa, sen sijaan että ajaisit huippuunsa viritetyllä formulautolla, jolla kevytkin kaasutus singauttaa sinut vaudilla kohti maaliasi.

Terveys 

Sama juttu yleisterveyden suhteen.

Eli mitä korkeampi soluenergiatasosi on, sitä parempi on kehosi luontainen parannuskyky ja uuusiutumiskyky ja sitä kautta sitä parempi yleisterveys ja hyvinvointi sinulla on.

Syy miksi ihmiset olivat ennen terveitä ja vapaita nykyajan yleisimmistä vaivoista, oli että ihmisillä oli ennen 100-200 vuotta sitten erilaiset elämäntavat, jotka johtivat automaattisesti luonnostaan korkeampaan soluenergiatasoon.

Teollistumisen luomat elintapamuutokset ja niiden luoma keho solutason energiatasonlasku ovat huonon terveytemme pääalkusyy.

Kun soluenergiatasosi nousee valmennuksessa samalla tasolle kuin noilla entisajan ihmisillä, saat aivan samanlaisen kehon solutason toiminnan ja sen luoman superhyvän yleisterveydentilan.

Urheilullinen suorituskyky

Korkeampi soluenergiataso auttaa urheilusuorituksiasi.

Korkeammalla soluenergiatasolla palaudut treenistäsi nopeammin – jolloin saat parempia tuloksia nykytreenistäsi.

Plus voit halutessasi myös treenata enempi, eli tasolla josta et ennen olisi palautunut, ja saada tätä kautta vielä huikeampia tuloksia.

Soluenergiatasonosto joka tarkoittaa isolta osaltaan solutason happitason nostoa, niin se myös kasvattaa etenkin happea käyttävää kestävyyskuntoasi suuresti.

Korkeammalla soluenergiatasolla voit juosta maratonin helposti ja vain nenän kautta hengittäen.

Nivelesi myös kestävät paljon paremmin treeniä, kun niiden palautuminen paranee soluenergiatason noustessa.

Hyvinvointi

Hyvinvointi ja hyvänolontunnne ja hyvä mielentila muodostuvat pääosin solutason energiatasostasi. 

Matalalla soluenergiatasolla hermosolusi ovat ärsyyntyneessä tilassa ja et ole vain energiaton ja väsynyt, olet lisäksi stressaantunut ja jännitynyt.

Korkealla soluenergiatasolla kehossasi on sen sijaan jatkuvasti nautinnollinen hyvänolontunne ja kehosi on rento ja mielentilasikin on rento ja superhyvä.

Juuri mikään ei tunnu niin hyvältä kuin korkeassa soluenergiatasossa oleminen tuntuu.

Uni 

Hyvän unen päätekijä on soluenergiataso.

Kun soluenergiatasosi on korkea, unesi on maksimaalisen palauttavaa.

Silloin nukahdat minuutissa, nukut hyvin ja palaudut maksimaalisen tehokkaasti ja sinulla on valtavasti energiaa päivisin.

Laadukkaamman unen ansiosta unesi myös lyhenee itsestään ja parhaillaan nukut luonnostaan vain 4-5 tuntia per yö – omaten kuitenkin päivisin moninkerroin korkeammat energiatasot kuin ennen. 

Eli soluenergiatasonnosto antaa sinulle enempi energiaa ja myös enempi aikaa päivääsi ja laadukkaampaa aikaa myös.

Anti aging

Soluenergiatasonnosto nuorentaa sinua enempi kuin mikään muu asia maan päällä.

Näin koska kehosi ei ole niin vanha kuin luulet.

Eli kehosi uusi soluja koko ajan, miksi kehosi solut ovat maksimissaankin noin 10 vuotta vanhoja.

Ikääntyminen ei johdu suoraan siitä että kehosi osat ovat vanhoja, vaan se johtuu isolta osin luonnollisesta soluenergiatason laskusta ikääntyessä ja sen luomasta heikommasta uusiutumiskyvystä.

Eli vanhenet uusiutumiskyvyn heikkenemisen takia – et sen takia että solusi olisivat vanhoja.

Korkeamman soluenergiatason luonti on siksi tämän hetken voimallisin nuorentava tekniikka ja soluenergiatasonnosto on kirjaimellisesti vähän kuin sukeltaisit siihen tarujen nuoruudenlähteeseen.

Peak performance

Kehosi ja mielesi huippusuorituskyvyn huippu ja kyky olla tällä huipulla pidempään on kiinni pitkälti soluenergiatasostasi.

Eli korkealla soluenergiatasolla pystyt korkeampiin huippusuorituksiin ja ylläpitämään niitä pidempään.

Olet älykkäämpi, kun korkea energiataso lisää älykkyyttä tutkitusti. Aivosi palautuvat nopeammin, miksi opit asiat nopeammin. Hermoenergiasi palautuu nopeammin, miksi et saa burnoutteja enää. Et myöskään koe enää stressiä niin kovasti mistään asiasta.

Unesi tarve vähenee ja voit tehdä enempi töitä. Supekorkea tasainen energiataso mahdollistaa myös sen että työsi on korkeatasoista koko ajan. Korkealla soluenergiatasolla sinun ei tarvi lisäksi enää pelätä että terveytesi pettäisi raskaan työkuormituksen takia.

Eli uusi ja vanha valmennustapa pähkinänkuoressa 

Vanha muiden käyttämä tapa on siis muokata treeniä, muokata ravintoa tai muokata muita asiaankuuluvia tekijöitä haluamiesi tuloksien saamiseksi – tämä tapa on hyvä, mutta ei enää paras tapa.

Uusi käyttämäni mullistava parempi tapa on nostaa soluenergiatasoa – treenin, ravinnon ym asiaankuuluvien tekijöiden muokkauksen lisäksi. 

Tämä uusi tapa parantaa kehosi solutason toimintaa merkittävästi, mikä sitten puolestaan moninkertaistaa tulokset perinteisestä valmennuksesta, luoden tulokset vielä paljon helpomminkin vielä.

Tämä uusi tapa luo myös paljon hyötyjä mitä sinun ei ole mahdollista saada perinteisellä vanhanajan valmennuksella.

Jos tällainen uudenajan valmennustapa kiinnostaa jatka lukemista.

Selvitä voitko päästä uudella tavalla valmennettavaksi?

Eli valitettavasti en voi ottaa kaikkia unelmamuodonmuutos valmennukseen haluavia, koska aikani on rajallista ja joudun siksi esikarsimaan hieman halukkaita.

Siksi jos valmennus kiinnostaa täytä seuraavalla sivulla oleva lyhyt valmennus esikarsintakysely. 

Täyttämällä ja lähettämällä sen niin saat selville voitko päästä unelmamuodonmuutos valmennukseen.

Esikarsintakyselyn täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään – eli voit huoletta täyttää kyselyn jos valmennus kiinnostaa , mutta et ole vielä ihan varma valmennukseen sitoutumisesta.

Jos pääset valmennuksen esihyväksyttyjen listalle, niin saat sen jälkeen myös lisätietoa valmennuksesta.

Miten valmennus toimii käytönnön tasolla?

Valmennus toimii niin, että kun sinut on eka esihyväksytty ja olet saanut luvan ostaa valmennuksia ja kun olet ostanut ja maksanut haluamasi valmennuspaketin 

Niin pääset heti sisään Karri Koivula Akatemian valmennuspäämajaan jossa ohjeet mitä tehdä.

Mitä teet akatemian valmennuspäämajassa ekana?

Lataat ekana valmennus sovelluksen puhelimeesi iphone tai android tai tabletti. ( voit myös käyttää appia tietokoneesi kautta)

Sitten seuraat sovelluksen antamia ohjeita.

Kirjaat esim sovellukseen myöhemmin päivittäin puhelimesi kautta muutamia tärkeimpiä seuranta-arvoja kuten mm, soluenergiatasonosto-harjoitteluaika, unen pituus, aamu e-arvo ja ilta e-arvo. Seuranta on nopeaa näppäilet vain muutaman numeron ei sen kummempaa.

Tämä päivittäisten seurantarvojen otto on valmennuksen sydän, näiden mitta-arvojen avulla näen joka päivä monitorillani että mitä olet tehnyt ja mikä on kehosi soluenergiatasosi ja pystyn pitämään sinut oikeassa kurssissa ja etenemässä kohti unelmatavoitettasi.

Valmennustasot 

Sinulle on tarjolla kolme valmennustasoa:

Hopea, Kulta ja VIP valmennus.

Hopea tason valmennus

Hopea tason valmennus sisältää sovellus-seurantavalmennuksen ja myös loputtoman ei-samanaikaisen video, teksti, ääniviesti kyselyoikeuden.

Eli voit kysyä loputtomasti tekstipikaviesteissä, ääni tai videoviesteissä sinua askarruttavia kysymyksiä joihin vastaan parin päivän sisällä. ( tämä on yksityistä sinun ja minun välistä kommunikointia)

Lähetät viestit helposti sovelluksen kautta johon kirjaat seuranta-arvosi ja saat vastaukset myös tähän samaan paikkaan.

Voit myös ladata erillisen ääniviestisovelluksen puhelimeesi jota on vieläkin helpompi käyttää ääniviestien tekemiseen ja kuuntelemiseen.

Ei-samanaikainen viestintä on käytännöllisintä kun se ei vaadi aikatauluja sinulta eikä minulta ja sopii helposti elämänrytmiisi oli se mikä tahansa.

Kulta tason valmennus

Kulta tason valmennus sisältää tämän saman sovellusvalmennuksen ja ei-samanaikaisen loputtoman pikaviestiteksti, video ja ääniviesti kyselyoikeuden kuin hopea.

Plus sen lisäksi kulta tason valmennus sisältää mahdollisuuden osallistua viikoittain live pienryhmäsessioon joka tapahtuu akatemian valmennuspäämajassa Livetilassa.

Live pienryhmäsessiossa voit saada liveohjausta ja kysyä myös kysymyksiä minulta livenä ja pääset kuuntelemaan muidenkin tarinoita ja kysymyksiä ja voit oppia sitäkin kautta.

Tämä on niille jotka haluavat live ohjausta kustannustehokkaasti ryhmässä ja joille sopii tällainen puolijulkinen ryhmälivesessio jossa 1-9 muuta valmennettavaa samaan aikaan. ( huom jos et halua sinun ei tarvi näyttää naamaasi livesessioissa tai koko nimeäsi )

Voimme äänestää hieman parasta päivää ja aikaa – ja voin tehdä kaksi eri sessiota, jos yksi tietty päivä ei sopisi kaikille hyvin.

VIP – Vamennus

VIP Valmennuksessaa saat kultavalmennuksen plus sen päälle live videopuheluaikaa kanssani tai halutessasi vain livepuheluaikaa kanssani.

Kuinka rajatusti valmennuspaikkoja on?

VIP paikkoja vain erittäin rajatusti maksimissaankin vain noin 1-2 kappaletta. Kulta ja hopea paikkoja yhteensä noin 10 paikkaa.

Valmennus aina 3 kuukauden jaksoissa

Kaikki valmennukset ovat aina 3 kuukauden jaksoissa. Eli sitoudut aina 12 viikoksi kerrallaan. Joka on juuri sopivaa aika ei liian pitkä ei liian lyhyt.

Takuu – valmennuksen keskeytyminen 

Jos sinulle tulee este etkä voi jatkaa valmennusta tai et vain muuten halua jatkaa valmennusta tai poistan sinut valmennuksesta tai minulle tulisi este valmennuksen tuottamiseen – niin saat palautuksena käyttämättömän valmennusajan hinnan.

Eli voit lopettaa valmennuksen milloin vain mistä tahansa syystä tai ilman mitään syytäkään. Samaten voin lopettaa valmennuksesi milloin vain mistä tahansa syystä tai ilman mitään syytäkään. Lopetuksen yhteydessä saat aina kuitenkin takaisin käyttämättömän aikasi maksut. 

Takuu – ehdollinen tulostakuu

Takaan tulokset lisäksi e-arvo eli soluenergiatasoarvo tasoittain.

Aamu E-arvo yli 30 on yhtäkuin Hyvä terveys ja hyvä kehon suorituskyky.

Aamu E-arvo yli 40 on yhtäkuin superterveys ja superhyvä kehon suorituskyky. Takaan myös että tällä tasolla unesi pituus on 4-5 tuntia yö keskimäärin ja että energiatasosi ovat superkorkeat.

En voi taata että saavutat noita e-arvotasoja, kun se riippuu panostuksestasi ja yksilöllisistä esteistä mitä sinulla voi olla estämässä tavoitteeseen pääsyä.

Mutta jos kävisi niin että saavutat 30 tai 40 e-arvotason, etkä saisi edellämainittuja tuloksia, niin tällaisessa tilanteessa palautan koko maksusi automaattisesti sinulle takaisin.

Toi että et saisi edelläkuvattuja tuloksia noilla e-arvoilla, niin ei ole mahdollista yleisesti, mutta jos niin kävisi poikkeustapauksessa, niin tällaisessa tilanteessa palautan koko valmennusmaksun takaisin sinulle, vaikka et edes haluaisi sitä takaisin.

Sinulla ei ole siis riskiä, valmennus toimii ennustettavasti niinkuin lupaan – tai se ei maksa mitään.

Miksi en anna normaalia enempikuin tyytyväisyystakuutani? Joka on että rahat takaisin mistä tahansa syystä tai ilman edes mitään syytäkään.

Voi olla että muutan vielä takuuehtoja paremmaksi ja annan tämän normaalin enempikuin tyytyväisyystakuuni.

Mutta ajattelin, että sabotoisinko sillä takuulla liikaa sinun tavoitteeseesi pääsyä. Kun sinun olisi todella helppo luovuttaa, kun et olisi sitoutunut valmennukseen mitenkään taloudellisesti.

Periaatteessa ideaalia sinulle olisi jos ei olisi mitään takuuta, silloin sinun olisi pakko tehdä kaikkesi ja se olisi ehkä sinulle parasta, mutta en halua olla antamatta takuuta, joten annan edelläkuvatun kaltaisen puolittaisen takuun.

Tämä on uskoakseni paras kompromissi, se poistaa riskit sinulta suuresti, muttei sabotoi tuloksiesi saantia sillä, että se tekisi luovuttamisen liian helpoksi sinulle.

Karri Haluan valmennukseen mistä voin liittyä?

Voit hakea valmennukseen täyttämällä esikarsintalomakkeen joka avautuu allaolevasta napista.

Jos katson että olet hyvä ehdokas valmennettavaksi ja sellainen jota näen että voin auttaa, niin saat sitten mahdollisuuden liittyä haluamasitason valmennukseen aina kun valmennuspaikkoja on auki.

Tämän esikarsintalomakkeen täyttö ei sido sinua mitenkään – eli jos valmennus kiinnostaa niin täytä lomake – et menetä sen täytöllä mitään, voit vain saada mahdollisuuden osallistua valmennukseen halutessasi.

Saat myös lisätietoa valmennuksesta jos sinut hyväksytään valmennusodotuslistalle.

Okei siinä kaikki – tiedät nyt mitä tehdä.

Ystävällisesti,

Karri Koivula

P.S.: Sinun kannattaa täyttää hakemus NYT eikä huomenna, koska paikkoja on tosiaan vain rajatusti. Ja nopeimmat syövät hitaat niinkuin sanotaan.