Spartalainen Vartalo Kehonpainokuntoilu

Antaa sinulle hyvältänäyttävän päät kääntävän lihaksikkaan ja timmin unelmavartalon plus spartalaisen taistelukunnon sekä ehkä jopa Guinnesin ennätystason voiman – ilman että tarvit edes painoja salia tai laitteita

Haluatko saada unelmiesi vartalon? Ilman että sinun tarvii raahata itseäsi salille 3 kertaa tai enempi viikossa – sen unelmavartalon luomiseksi ja ylläpitämiseksi.

Haluaisitko oppia treenaamaan omalla kehonpainollasi? Niin että voisit saavuttaa ja ylläpitää unelmavartaloasi – treenaten vain kotonasi ja ulkona puistossa.

Haluaisitko näyttää spartalaiselta soturilta lihaksikkaalta timmiltä six pack vatsoineen ja omata spartalaisten legendaarisen taistelukestävyyden plus vahvan mielen myös.

Jos haluat tässä on tärkeää luettavaa sinulle.

Nyt, eka asia mikä ehkä mietityttää sinua on, että voitko tosiaan kasvattaa lihaksikkaan ja hyvältä näyttävän vartalon pelkällä kehonpainotreenillä?

Ja vastaus on että kyllä.

Sinun ei tarvi muutakuin katsoa miesvoimistelijoita – osa heistä treenaa lähes täysin vain omalla kehonpainollaan ja omaa superlihaksikkaan vartalon, joka pesee 99% salitreenaajista.

Näet kehonpainotreenin tehon myös muinaisista kreikkalaisista jumalapatsaista ja esim spartalais soturipatsaista. Nuo kropat olivat lähes täysin kehonpainotreenin tulosta.

Miksi esim kehonpainotreeniä kuvaava sana “calisthenics” suomeksi “kallisteeni” tulee juuri muinaisesta kreikasta ja sanoista “kallos” kaunis ja “stehnos” voimakas.

Tämä tällainen muinaisten kreikkalaisten käyttämä “kallisteeni” eli kehonpainotreeni loi myös ei vain hyvältänäyttäviä kroppia, – vaan se loi myös äärimmäisen toiminnallisia vartaloita.

Esim spartalaiset jotka pystyivät voittamaan ylivoimaisetkin viholliset taistelukentällä ja jotka myös dominoivat antiikin olympialaisia hyvin pienellä väestöllä – oli luotu jo lapsina aloitetun järjestelmällisen kehonpainotreenin avulla.

Eli kyllä pelkällä kehonpainotreenillä voi saada lihaksikkaan vartalon, joka on myös toiminnallinen urheilija-soturivartalo – eikä vain pelkää kaunista ulkokuorta.

Mutta onko se helppoa?

Ja vastaus on että ei .

Voimistelijat joilla on kreikkalaisia jumalapatsaita vielä paremmalta näyttävät ja vielä lihaksikkaampikin vartalo, niin he treenaavat valtavat määrät .

Kehonpainoliikkeet mitä he myös tekevät ovat supervaikeita ja vaativat valtavaa harjoittelumäärää ja niiden teossa on suuren treenimäärän takia suuri rasitusvammariski.

Spartalaisten ja kreikkalaisten jumalapatsaiden vartalot, ne taasen olivat jo lapsena aloitetun pitkän ja brutaalin treenin tulosta, johon nykyihmisistä ei varmaan enää ole juuri kenestäkään.

Spartalaisten harjoittelu kokonaisuudessaan oli esim kuulemma sellaista, että sota oli heille lepoa.

En usko että kukaan nykyihminen haluaa edes nähdä ihan niin paljon vaivaa vartalonsa eteen kuin mitä spartalaiset näkivät treenatessaan vartalonsa kreikkalaisten jumalapatsaisen kaltaisiksi ja huippu-urheilijoiden suorituskyvyn omaaviksi.

Mutta onneksi kreikkalaiselta jumalapatsaalta näyttäväään ja jopa huippu-urheilijan suorituskyvyn omaavaan spartalais soturi vartaloon, on parempi helpompikin tie.

Päät Kääntävä Unelmavartalo Helpommin Kehonpainotreenillä

Hei olen karri koivula.

Kun aikanaan tajusin että muinaiset kreikkalaiset treenasivat kehonpainotreenillä ja, että se oli treeni joka loi uskomattomalta näyttävät vartalot, sekä uskomattoman suorityskyvyn omaavat soturit kuten spartalaiset.

Ja sitten kun tajusin että nykyaikana kehonpainolla välillä melkein täysin treenaavat miesvoimistelijat omaavat vielä kreikkalaisia jumalapatsaita lihaksikkaamman ja timmimmän vartalon, niin aloin selvittää juuri että miten nämä voimistelijat treenaavat ja treenaamaan sitten tällä tavalla.

Tajusin kuitenkin nopeasti että tämä voimistelijoiden tekemä treeni ei ollut ideaalia minulle .

-Se vaati paljon aikaa.

-Eteneminen oli hidasta.

-Liikkeet olivat vaikeita.

-Liikkeet vaativat notkeutta ja liikunnallista lahjakkuutta.

-Suuri treenimäärä kuritti niveliäni, ranteitani ja olkapäitäni – ja taviskroppani ei vain kestänyt voimisteluliikkeiden hallintaan vaadittavaa treenimäärää ja treenitiheyttä.

Tajusin lopulta, että vaikka tämä treeni oli teoriassa parasta, niin että en kuitenkaan saisi tällä tavalla treenamalla vartaloa mitä haluaisin – en yksinkertaisesti ollut tarpeeksi urheilija-aineista, että tämä treeni toimisi minulle kuin niille aidoille voimistelijoille.

En kuitenkaan heittänyt lasta pesuveden mukana. Tajusin että tällaisessa voimistelijoilta inspiraatiota ottavassa kehonpainotreenissä on potentiaalia ja aloin kehittää yksinkertaisempaa systeemiä, joka toimisi myös ei ammattilaistreenaajalle.

Eli systeemiä:

 • Jolla voisi treenata pienemmällä treenivolyymillä ja harvemmin treenikerroin.
 • Jolla voisi edetä turvallisesti ja nopeasti.
 • Jolla voisi saavuttaa lihaksikkaan hyvältä näyttävän ja toiminnallisenkin vartalon.
 • Jolla ei tarvisi olla niin teknisesti taitava ja voisi hyödyntää yksinkertaisempia vähempi tekniikkaa ja taitoa vaativia liikkeitä.
 • Jolla voisi treenata minimiapuvälinein.
 • Jota voisi käyttää pitkällä aikavälillä jopa vanhempana – ei vain nuorena kollina.
 • Jolla voisi maksimoida leptiiniherkkyyden joka laskisi rasvaprosenttin helpommin rantakuntoon ympärivuodeksi.
 • Jolla minimoisi myostatiinimäärän lihaksissa, joka saisi sitten kasvattamaan lihaksia kuin jalostettu myostatiinipuutteellinen lihaskimppusonni.

Ja näin tein.

Loin ajan kanssa yrityksen ja erehdyksen kautta tällaisen yksinkertaisemman ja vähemmällä vaivalla tuloksia tuovan systeemin, ottamalla parhaita puolia eri kehonpainotreenimuodoista ja yhdistäen ne yhteen systeemiin nimeltä Spartalainen Vartalo Kehonpainokuntoilu Systeemi.

Guinnesin Ennätystason Tuloksen Tuova Kehonpainotreeni Systeemi

Tämä uusi luomani parhaat puolet eri kehonpainotreenimetodeista yhteen yhdistävä Spartalainen Vartalo kehonpainokuntoilu systeemi myös toimi.

En ole ollenkaan urheilullinen ja olen luonnostaan varsin heikko –esim eka kerta kun kokeilin tehdä kyykkyä salilla tangon kanssa pelkkä tanko niskassani, en päässyt ylös kyykystä edes sen pelkän tangon kanssa ja loukkasin vielä reisilihakseni samalla sen verta kovin, että jouduin linkuttamaan samantien nolona pukuhuoneeseen ja menemään kotiin toipumaan tästä ekasta kyykky-yrityksestä.

Kuitenkin olen nyt tämän Spartalainen Vartalo kehonpainokuntoilu systeemin ansiosta edennyt siihen pisteeseen, että olen rikkonut epävirallisesti jopa Guinnesin ennätyksen dippien teossa.

Eli Guinnesin dippiennätys on 119 toistoa minuutissa ja muutama viikko sitten tein treenissä uuden enkan joka oli 120 toistoa minuutissa tämän systeemin avulla.

En pysty ihan vielä virallisesti rikkomaan tuota Guinneisin enkkaa, koska en pysty joka kerta tuohon tulokseen, mutta jos kehitykseni vielä jatkuu samaan malliin, niin olen lopulta kunnossa jossa olen valmis yrittämään rikkoa tuon enkan virallisestikin.

Koska tämä systeemi on saanut minut, luonnostaan heikon ja huonosti lihasta kasvattavan henkilön peräti Guinnesin ennätyskuntoon – niin olen varma että tämä systeemi voi saada ihmeitä aikaan kenen tahansa käyttämänä.

Näkisin että vähintäänkin tämä systeemi antaaa kaikille avaimet päät kääntävän rantakroppaan.

Spartalainen Vartalo Kehonpainokuntoilu Systeemi Hyödyt

 • Saat hyvältä näyttävän päät kääntävän lihaksikkaan rantakropan.
 • Saat toiminnallista voimaa ja notkeutta.
 • Saat korkeammat energiatasot.
 • Vastakkaista sukupuolta alkavat silmäillä sinua enempi ja enempi.
 • Saat iskunkestävät six pack vatsalihakset.
 • Näytät nuoremmalta ja vanhenet hitaammin.
 • Kaikkia kehosi terveysarvot muuttuvat parempaan suuntaan kuten sokeritaso, insuliini, kolesteroli, verenpaine ,paino, vyötärönympärysmitta ym.
 • Ryhtisi paranee.
 • Itsevarmuutesi paranee.
 • Opit myostatiini minimointi treeniprotokollan, joka saat sinut kasvattamaan helpommin ja enempi lihasta kuin mitä olisi normaalioloissa mahdollista.
 • Opit leptiini herkitys treeniprotokollan, joka herkistää kehosi leptiini kylläisyys ja aineenvaihduntanopeutushormonille ja tämän herkistymisen takia sinun on helpompi ylläpitää rantakuntorasvaprosenttia ympärivuoden.
 • Tunnet itsesi onnellisemmaksi ja tasapainoisemmaksi – treeni on parasta mielialalääkettä.
 • Tyhjennät vararenkaan vyötäröltäsi.
 • Saat kanuunakuulaolkapäät ja paidanhihoista pursuavat hauikset.
 • Saat kobran päältä näyttävän selän v-taperin ja vahvan selän joka ei kipuile.
 • Saat kissamaista ketteryyttä ja gebardimaista nopeutta.
 • Tulet vahvaksi kuin karhu ja väsymättömäksi kuin etelään muuttava muuttolintu.
 • Nivelille lempeä kehonpainotreeni saa salitreenin runtelemat nivelesi parantumaan ja nivelesi tulevat vahvoiksi ja kivuttomiksi.
 • Opit kuinka monta sarjaa on ideaalia tehdä maksimissaan.
 • Opit miten voit tehdä kehostasi säädettävän käsipainon ja miten voit lisätä kehonpainoliikkeiden raskautta fiksuiten.
 • Opit muinaisen soturicardiometodin, joka avulla muinaisilla spartalaisilla oli melkeiin yliluonnollinen kyky tehdä väsymättä ja vammoitta rasvaa polttavaa cardiotreeniä – tämän metodin avulla helpotat siis rasvan polttamista liikunnan avulla ratkaisevasti ja vatsarasvasi saavat kyytiä sen jälkeen helposti.

Karri, kerro mitä tämä Spartalainen Vartalo oikein sisältää?

Eli Spartalainen Vartalo on tarjolla 5 osaisena DVD video ohjelmana jossa seuraavat osiot.

Osa 1 Spartalainen vartalo ohjelma salat

Tässä videossa kerron miten löysin tämän spartalaisen vartalo ohjelman ja paljastan sen monet periaatesalat. Eli paljastan mikä on paras treenisplitti ja miksi – mikä on paras toistomäärä ja miksi -mikä on paras sarjamäärä ja miksi jne.

Paljastan myös myostatiiniminimointi protokollan jonka avulla lisäät lihastesi kasvukykyä yli normaalin ja leptiiniherkistys-treeniprotokollan jota käyttämällä helpotat laihtumista ja hoikemman kehon ylläpitoa – kylläisyys ja aineenvaihduntahormoneja apunasi käyttäen.

Osa 2 Spartalainen vartalo rutiinit

Tässä käyn läpi eri spartalais rutiinit ja näytän myös aloittelijoille tarkoitetut ekat spartalainen nuori liikkeet, millä voit aloittaa harjoittelun heti .

Osa 3 Spartalainen vartalo hopliitti liikkeet

Tässä näytän ne pääliikkeet joilla suurin osa tuloksistani on tullut – Näillä hopliitttiliikkeillä voit jo luoda päät kääntävän rantakropan ja lähestyä jo Guinnesin enkkatuloksiakin.

Osa 4 Spartalainen vartalo treenilisät

Tässä on sitten se salainen ainesosa jolla nousin ihan Guinnesin ennätystason dippitulokseen.

Tämä aineosa on erikoistreenilisien yhdistäminen aiempiin hopliittirutiineihin.

Käyttämällä juuri tässä näyttämämiäni erikostreenilisiä samaan aikaan spartalais vartalo hoplitti rutiinin kanssa, niin saavutin guinnesin ennätystason voimatason dipissä.

Treenilisät ovat Hercules lite voimatreeni ja Spartalainen taistelukunto volyymitreeni sekä Amazoni circuit treeni.

Hercules treenilisässä näytän miten lisäät vastusta kehonpainoliikkeissä kehosi asentoja muuttelemalla ja voit siten käyttää kehoasi kuin säädettävää käsipainoa.

Spartalainen taistelukunto treenilisässä näytän miten kasvatat voimaa ja lihasta ja volyymitreenin avulla ja saavutat sivuvaikutuksena spartalaismaisen taistelukunnon.

Amazoni circuit on pääosin naisille tarkoitettu rasvaa enempi polttava ja aikaakin säästävä treeni, mutta voit käyttää sitä myös miehenäkin, jos sinusta on miestä siihen – tämä treenimuoto kun on sen verran kova, että kaikista miehistä ei ole siihen.

Osa 5 Soturicardio rasvankäristys kardiosalat

Cardiotreeni on pakollista, spartalaisetkin tekivät sitä paljon.

Onneksi voit tehdä siitä helpompaa ja tehokkaampaa muinaisten spartalaisten soturcardio periaatteiden avulla.

Tässä videossa paljastan muinaisen soturicardiometodin joka avulla muinaiset soturit kuten mm spartalaiset pystyivät tekemään väsymättä helposti ja vaivattomasti ja vammoitta – valtavat määrät rasvaa käristävää kestävyystreeniä jos halusivat.

Tällä soturicardiometodin avulla helpotat siis rasvan polttamista liikunnan avulla ratkaisevasti ja vatsarasvasi saavat kyytiä sen jälkeen helposti. Voit hyödyntää soturicardioperiaatteita kaikessa cardiotreenissäsi ja parantaa kaikkien cardiotreeniesi tuloksia näillä periaatteilla.

Tässä osiossa on myös loput lisämateriaalit eli sekalaisia lisäohjeita treenaamisesta.

Onko tällä Spartalaisella Vartalolla Takuu

Kyllä.

Tällä Spartalaisella Vartalolla on Karrin raudanluja enempikuin tyytyväisyystakuu.

Mikä on että – jos et ole täysin ilahtunut tästä Spartalaisesta Vartalosta, mistä tahansa syystä tai ilman mitään syytäkään, saat vuoden ajan rahasi 100% takaisin.

Eli ei mitään riskiä sinulle siis.

Napsauta lisää ostoskoriin nappia ja täytä tilaustiedot kassalla sitten.

Spartalainen Vartalo 5 DVD videon setti – hinta 97 euroa sisältäen jo verot ja postikulut

Parasta,

Karri Koivula

P.S.: Eli tarjolla Spartalainen vartalo kehonpainokuntoilu systeemi, jossa paljastan kehittämäni ja käyttämäni kehonpaino treenisysteemin, joka luo sinulle päätkääntävän lihaksikkaan timmin vartalon ilman että tarvit salia tai painoja.

Systeemi on spesiaali koska se on juuri se treenisysteemi joka on saanut minut rikkomaan epävirallisesti Guinnesin ennätyksen dippien teossa.

P.S.S.: Jos tilaat nyt niin saat bonuksena mukana myös luodinkestävä kroppa heikot lenkit vahvistamalla videon. (arvo 49 euroa)

Se on video DVD jossa näytän miten vahvistat kehosi loukkaantumisherkät heikot lenkit erikoisliikkeillä, niin että sinusta tulee nämä heikot lenkit vahvistamalla melkein luodinkestävä ja voit treenata sen jälkeen maksimaalisen turvallisesti ongelmitta.

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä:

Tarvinko mitään apuvälineitä?

Voit aloittaa treenin ilman mitään apuvälineitä, mutta ajan kanssa tarvit jonkun asian vetoliikkeiden tekoon mitä kohti vetää itseäsi vetoliikkeissä.

Ideaalia on jos sinulla on käytettävissä leuanvetoteline plus dippiteline tai matala esim noin rintalihasten korkeudelle tuleva tanko.

Toinen ideaali vaihtoehto olisi että sinulla olisi vain säädettävät voimistelurenkaat. Niillä voisit tehdä myös kaikki liikkeet yksistäänkin.

Sopiiko tämä aloittelijalle sohvaperunalle?

Sopii, voit olla ihan aloittelija. Kehonpainotreeni on mitä aloittelijat laitettiin ennen tekemään ennenkuin heille annettiin lupa käyttää painoja ja kehonpainotreeni on juuri hyvää aloittelijoille – se antaa parhaan pohjan jonka päälle kehittää. Tämän systeemin käytön voi aloittaa nollatasolta hyvin.

Onko tästä hyötyä edenneemmälle treenajalle?

Käyttämällä tämän systeemin uusinta versiota olen edennyt pisteeseen että pystyn tekemään 120 dippiä putkeen maksimituloksena ja 140 punnerusta maksimituloksena. Jos pystyt tekemään noin paljon, niin systeemi ei varmaan ole hyödyksi, mutta jos et ole vielä tällä tasolla – uskon että se voi olla hyödyksi.