Terve suu nopeasti

Luin tänä aamuna lehdestä, että korona on aiheuttanut valtavan hammashoito jonon, kun yli 1,1 miljoonaa hoitokertaa on jäänyt sen takia väliin.

Ongelmaa pahentaa se että hoitamattomat ongelmat ovat pahentuneet ja 1,1 miljoonaa hoitokertaa ei riitä enää, vaan tarvitaan lisää hoitokertoja ja isompia operaatioita suiden kuntoon saamiseksi.

Ongelma on siis varsin suuri.

Onneksi siihen olisi kyllä helppo ja nopea ratkaisu.

Eli suun terveydenhoito on mielettömän hyvää ja tehokasta, mutta siinä on yksi pieni ratkaiseva heikkous vielä.

Heikkous on se että se korjaa vain oireita – eikä se korjaa sitä suun terveysongelmien alkusyytä.

Ja koska se ei korjaa sitä ongelmien alkusyytä – ongelmat eivät ikinä lopu – niitä tulee lisää aina ja ne pahenevat.

Mikä luo sitten valtavan hoitotarpeen joka ylikuormittaa hammashoitojärjestelmää liiallisesti ja aiheuttaa vastaavia kriisejä kuin nyt.

No mikä on sitten tämä suun terveysongelmien alkusyy ja miten ratkoa se helposti?

Eli suun terveysongelmien; reikiintymisen ja ikenien tulehduksen ja sen aiheuttaman hammasluun ja leukaluun menetyksen alkusyy on pahat bakteerit ja niiden liiallinen määrä suussasi hampaiden pinnoissa ja ientaskuissa ienrajoissa.

Pahat bakteerit ruokailevat hampaiden pinnallasi ja ulostavat happoa joka reikiinnyttää hampaitasi.

Sen lisäksi pahat bakteerit majoittuvat ientaskuihin ja rajoihin ja tulehduttavat ikenet niin että ikenet vetäytyvät ja sen päälle pahat bakteeerit vielä syövät hammasluuta ja leukaluuta aiheuttaen lopulta hampaiden menetyksen.

90% ihmisiä on havaittavissa oleva ientulehdus – merkkinä että suussa on pahojen bakteerien aiheuttama tulehdustila.

Tämä ongelma ei myöskään rajoitu vain suuhusi, eli tulehtuneista vetäytyneistä ienrajoista, jotka eivät ole enää pitävät, niin suun pahat bakteerit pääsevät kehoosi sisälle – jossa ne tekevät sitten tuhojaan.

Tutkimukset ovat löytäneet nivelrikoista, sydäntukoksista, alzhaimer aivoista sun muista ongelmapaikoista suun pahoja bakteereja ja epäilevät että niillä on ollut osuutta miksi on syntynyt pahoja terveysongelmia kehossa.

No nyt se tilanne on että ilman noita pahoja bakteereja, sinulla ei olisi reikiintymistä eikä olisi ientulehdusta ja ikenien vetäytymistä ja hampaiden menetystä.

Eikä olisi myöskään pahojen bakteerien kulkeutumista sydänmeesi, niveliisi, aivoihisi ym kohtiin missä ne saattavat ajan kuluessa aiheuttaa vahinkoa.

Ja koska ei olisi reikiintymistä eikä ienvetäytymistä, ei olisi tarvetta hammashoitokäynneillekkään.

Eli suunterveysongelmien alkusyyn eli pahojen bakteerien liiallisen määrän ratkomisella, olisi mahdollista helposti purkaa 1.1 miljoonan käynnin jono – vähentämällä tulevia käyntejä.

Ja tällä tavalla olisi siis varsin helppo korjata tämä koronan aiheuttama vahinko ja senkin korjauksen päälle vähentää käyntejä tulevaisuudessa vielä reilusti enempikin – kymmenillä ja lopulta sadoillakin miljoonilla kerroilla.

Valitettavasti tilanne on sellainen että hammaslääkärit eivät voi eliminoida pahoja suun bakteerejasi, koska hammaslääkärillä ei voi käydä niin tiheätahtisesti, että noi pahat bakteerit saisi pidettyä kurissa.

Ja siksi tämä pahojen bakteerien eliminointi pitää tehdä itse kotona omatoimisesti – ei ole muuta vaihtoehtoa.

Onneksi pahojen bakteerien eliminointi omatoimisesti on kuitenkin helppoa tehdä ja pahojen bakteerien liika määrä on usein mahdolista saada jo viikossa kuriin ja reikiintyminen ja ientulehdus loppumaan samalla.

Tämä https://karrikoivula.fi/supertervesuu1ja2 Terve Suu 1j2 systeemi yhteis pakettini näyttää sinulle miten voit tehdä tämän suun pahojen bakteerien eliminoinnin nopeasti ja sitä kautta ratkoa tämän suun terveysongelmien alkusyyn.

Uusin terve suu 2 lisäosa sisältää uusimmat parannellut tekniikat pahojen bakteerien totaalieliminointiin ienrajoista ja taskuista.

Opin nämä 2 osan tekniikat sen jälkeen kun opin, että ihmisillä joilla ei ole reikiä suussa ollenkaan, voi olla ja on monesti silti ientulehdusta ja liikaa bakteereja ientaskuissa ja lopulta siksi hampaiden menetystäkin ilman edes reikiä.

Ja toi 2 osa on tämän ratkomista varten etenkin.

Parasta,

Karri Koivula

P.S.: Käsienpesu lopetti yleiset synnytyskuolemat helposti ja vaivattomasti kuin seinään – kun käsienpesu poisti pahat bakteerit synnytyslääkärien käsistä.

Suun terveysongelmat ratkeavat yhtä helposti kuin seinään ihan samalla periaatteella – eli oikein tehdyillä pahojen bakteerien eliminontitekniikoilla.

Opi ennaltaehkäisemiseen erikoistuneiden erikoishammaslääkärien kehittämät pahojen bakteerien uusimmat eliminointi tekniikat terve suu 1j2 systeemistäni. https://karrikoivula.fi/supertervesuu1ja2

Opit siitä myös paljon muutakin suun ja muunkin kehon terveyteen liittyvää.