Tietoja

Olen tunnettu siitä, että tiedän hieman lihasperäisestä toiminnallisesta kivusta – jotain mistä muut eivät ole perillä vielä juurikaan.

Kipu oli asia minkä salat jouduin selvittämään vähän pakon edestä.

Treeni on kuitenkin yksi todellisista intohimoistani ja elämäni suurimmista rikkauksista.

Ja sen takia tein myös treenikirjan henkilöille, joita olin jo auttanut kipujen kanssa, vielä avuksi parantamaan heidän tuloksiaan.

Tarkoituksena oli vähän, kuin varkain ohjata heitä treenitekniikoihin, joista itse pidän mielettömästi – ja jotka ovat rikastuttaneet elämääni valtavasti.

Tämä teos osoittautuikin suositummaksi, kuin aavistin – ja päätin laittaa loputkin parhaimmat salaiset treeni, terveys ja itsensäkehittämis kikat joita olen saanut selville- kirjojen ja videoiden muotoon.

Lisäys: Tieto on ehkä kaikkein suurin intohimoni, minulla on loputon jano käytännön hyödyllisestä tiedosta, ja koska 90% tavanomaisesta viisaudesta on väärin, ei ole mikään huono idea olla tiedonjanoinen.

  • Karrilla on PÄIVITTÄINEN e-kirje jossa vinkejä treenistä, terveydestä ja onnellisuudesta sinulle. Niitä on aivan pakko lukea ja ne ovat ilmaisia. Liity listalle tästä nyt!