” Steroidien kaltaisia tuloksia ilman steroideja”

Uusi maaginen rutiini kasvattaa sinulle voimaa ja lihasta supernopeasti ja antaa sinulle lihaksikkaan hyvältä näyttävän naisille vastustamattoman vartalon vain kuukausissa mihin ennen meni useita vuosia

Rutiini auttaa myös edenneet pysähdyksissä olevat treenajaat seuraavalla ”Wau” vartalo tasolle

Jos olet aloittelija ja haluat oikopolun lihaksikkaaseen naisille vastustamattomaan vartaloon.

Tai jos olet edennyt treenaaja jonka kehitys on pysähdyksissä ja haluat edetä vielä paremmalle kehitystasolle.

Niin tässä sinulle tärkeää luettavaa.

Eli lihastenkasvatus on yksi vaikeimmista asisoita mitä tehdä ja myös yksi hitaimmista.

Kehomme eivät keskimäärin halua kantaa yhtään turhaa lihasta ja siksi lihastenkasvatus on yeensä vaikeaa ja hidasta.

Vain pieni osa onnekkaita omaa geenit joilla saa helposti ja nopeasti lihasta kehoonsa.

Tunnen muutaman tällaisen henkilön.

He näyttävät lihaksikkailta ilman treeniä ja jos treenaavat järkevästi, niin he voivat saada vartalon joka näyttää siltä että he käyttäisivät steroideja vaikka eivät käytä.

Itse valitettavasti en kuulu tähän joukkoon, vaan omaan jopa keskivertoa huonommat geenit mitä tulee lihastenkasvuun.

Minulle lihastenkasvatus on siksi kuin kivisenpellon aurausta; hidasta ja raskasta ja vähätuloksellista hommaa.

Ja siksi olen koko elämäni etsinyt maagista rutiinia , rutiinia joka tekisi lihastenkasvatuksen nopeammaksi ja helpommaksi samanlaisemmaksi kuin mitä noilla muutamilla geneettisesti lahjakkailla.

En ole kuitenkaan koko elämäni aikana onnnistunut löytämään mitään aivan maagisen hyvin toimivaa rutiinia vielä – ennekuin nyt aivan äskeittäin.

Eli suht vastikään löysin rutiinin joka toimii maagisen hyvin, niin hyvin että yksi sitä käyttänyt henkilö kommentoi rutiinia sanoilla ” steroidienkaltaisia tuloksia ilman steroideja”.

Miten löysin lihastenkasvatus oikopolun jota muut kommentoivat että se tuo ”steroidienkaltaisia tuloksia ilman steroideja”

Eli noin kaksi vuotta takaperin jäin totaalisesti jumiin treenissäni lempiliikeessäni eli dipissä enkä enää pystynyt etenemään yhtään siinä.

Dippiliike sopii minulle todella hyvin ja olin edennyt siinä pisteesen että sain tehtyä 70 dippiä putkeen parhaimmillaaan. Tämä tulos on loistava tulos, mutta sen saavuttamiseen meni vuosia.

Ja nyt olin myös lopulta pisteessä, että en enää kehityttynyt ja en vuoteen saanut yhtään lisätoistoa tuohon maksimi 70 toiston dippienkkaani.

No tässävaiheessa epätoivoissani tein yhden odottamattoman muutoksen treeniini.

Olin treenanyt tähän asti melkein täysin kehonpainotreenillä, tehden lähinnä ainoastaan vain jalkaliikkeitä painoilla ajoittain ja olin saanut näin tehden parhaimpia tuloksia tähän asti.

Nyt koska kehitykseni oli täysin pysähdysissä yläkropan kehonpainotreenissä, niin lisäsin epätoivoissani muutaman painotreenisarjan rutiiniini.

Yllätyksekseni tämän muutoksen johdosta dippienkkatulokseni hyppäsi 4 viikkossa 70 toistosta 82 toistoon.

Olin riemuissani tästä tulosläpimurrosta, mutta sitten tapahtui vielä parempaa.

Sain “heurekan” eli keksin selityksen miksi tämä muutos jonka tein treeniini lisäämällä muutaman painoja käyttävän sarjan toimi niin hyvin.

Ja sitten keksin lopulta 2 muuta tekijää miten tehostaa tätä ekaa tekijää ja keksin myös miten yhdistää nämä 3 uutta treenioivallusta yhteen täydelliseksi maagiseksi rutiiniksi – jossa niiden yhteisvaikutus olisi vielä parempi.

Eli keksin uuden ns ”lihaksikas vartalo oikopolku rutiinin” mitä tehdä.

Lihaksikas vartalo oikopolku rutiini toimii kuin magia

Ja voi pojat kun aloin käyttämään tätä maagista rutiinia.

En voinut uskoa todeksi niitä tuloksia mitä sain.

Aloin edetä tällä rutiinilla melkein kuin aloittelija kaikissa liikkeissä mitä tein.

Etenin niin että sain yläkropan liiketuloksiini lisättyä aina yhden toiston joka viikko lisää.

Se ei ehkä kuulosta paljolta, mutta se on edenneelle treenajalle lähes mahdottoman nopea tahti.

Aloittelijanakin jos lähtötasosi olisi esim se, että pysytyisit tekemään yhden toiston penkissä vaikka oma painosi tangossa. Niin yksi toisto lisää per viikko johtaisi siihen, että pystyisit tekemään vuoden päästä 53 toistoa oma painosi tangossa – mikä on jo eliittitulos jota juuri kukaan ei edes saavuta.

Eli yhden toiston viikkoetenemistahti on loppupeleissä supernopea tahti.

Ja siksi joka viikko kun menin treenamaan odotinkin, että milloin tämä uskomattoman nopea kehitys loppuisi tai edes hidastuisi merkittävästi.

Mutta näin ei käynyt.

Etenin rutiinilla 6 kuukautta ja viimeisenä kuuna etenemiseni oli vielä melkein samaa nopeutta kuin alkuun. Etenin siis 6 kuukaudessa matkan, jonka etenenmiseen olisi mennyt aiemmin vuosia aikaa.

Ainoa mikä pysäytti etenemiseni oli coronakriisi.

Treenasin tällä rutiinilla ulkona treenipuistossa ja tämä coronakriisi johti siihen että käyttämäni ruosteiset vanhat levypainot jotka olivat puistossa ulkona maassa vain levällään, poistettiin ilmeisesti hygieniapaniikin takia, samaten puistossa oleva parakki jossa muutama taljalaite jota käytin, sekin suljettiin.

Ilman painoja en voinut enää käyttää tätä rutiinia ja jouduin lopettamaan sen käytön ja palaamaan perus kehonpainotrutiiniini takaisin.

Etenin kuitenkin tällä uudella maagisella rutiinilla parhaiten mitä ikinä.

Omasin kehonpainotreenillä jo luonnollisen lihaksikkaan kropan, mutta nyt tällä systeemillä aloin kasvaa jo melkein liian isoksi.

Tulokset myös säilyivät varsin hyvin senkin jälkeen kun lopetin tämän rutiinin käytön.

Eli palattuani kehonpainotreeniin niin kaikki jumini olivat poistuneet ja olen pystynyt edetä kehonpainotreenissä hitaasti mutta varmasti uusiin huipputuloksiin kaikissa kehonpainolla tehdyissä liikkeissä.

Dippitulokseni on nyt Guinnesin maailmanennätystasoa 120 toistoa putkeen.

Eli tämän ohjelman käyttö vain 6 kuukauden ajan oli superhyödyllistä ja se on kantanut hedelmää senkin jälkeen, vaikka en ole edes käyttänyt tätä ohjelmaa.

Jos vain olisin tiennyt tämän ohjelman aloittessani treenamisen, niin olisin edennyt kuukausissa siihen mihin meni vuosia.

Lihaksikas vartalo oikopolku ohjelma – lyhin oikopolku unelmavartaloosi

Mutta en ole kovin pahoillani että löysin tämän maagisen rutiinin vasta nyt nyt, koska pääsin kuitenkin tämän rutiinin kanssa etenemäään edenneenäkin treenaajana nopeasti seuraavalle tasolle, jolle en ehkä olisi edes koskaan päässyt ilman tämän rutiinin magiaa.

Toinen asia miksi en ole pahoillani on se, että vaikka en voinut itse hyötyä tästä rutiinista aloittelijana tai keskiedenneenä treenajana, joka voisi hyöytyä tästä rutiinista eniten, niin voin kuitenkin auttaa sinua hyötymään tästä rutiinista oikopolkuna lihaksikkaaseen vartaloon.

Ja tätä varten olenkin tehnyt tästä rutiinista treeniohjelman nimeltä Lihaksikas Vartalo Oikopolku ohjelman, jossa paljastan tämän rutiinin salaisuudet ja miten voit hyödyntää sitä nopean kehotransformaation aikaansaamiseksi ja ottaa oikopolun lihaksikkaaseen vartaloon.

Tämä Lihaksikas Vartalo Oikopolku sopii toki edenneillekkin treenaajille. Eli jos olet jo ns veteraanitreenari ja sinulla on jo edenneitä tuloksia, niin voit hyvin monesti hyötyä tästä rutiinista edenneenäkin treenajana, niinkuin itsekin hyödyin ja nostaa tuloksesi vielä yhtä askelmaa korkeammalle ”wau mikä vartalo ” tasolle.

Tämän Lihaksikas Vartalo Oikopolku ohjelman periaatteet ovat toimineet muillekin

Haluan mainita vielä senkin, että kun keksin tämän Lihaksikas Vartalo Oikopolku ohjelman, niin etsin netistä oliko kukaan keksinyt mitään vastaavaa ja löysin yhden henkilön, joka oli keksinyt lähes samat periaatteet ja käytti siksi hyvin samanlaista rutiinia. Tämä henkilö oli olympialais top 10 tason kiekonheittäjä ja hän oli kilpauransa jälkeen 48 vuotiaana saavuttanut omat henkilökohtaiset voimaenkkansa hyvin nopeassa tahdissa vastaavanlaisella rutiinilla, vaikka hän oli jo melkein 50 vuotias.

Tällähetkellä tämä henkilö on nyt siis jo reilusti yli 60 vuotias – hän käyttää edelleen samanlaista rutiinia päärutiininaan. Nyt reilusti yli 60 vuotiaana hänen voimatuloksensa ovat laskeneet siitä aiemmasta aivan huipusta, mutta hänen vartalonsa on vielä kuin kehonrakentajan.

Paljastan tässä ohjelmassa myös juuri tämän henkilön käyttämän rutiinin jolla hän rikkoi omat enkkansa nopeasti 48 vuotiaana. Tämä rutiini eroaa jonkun verran käyttämästäni, mutta tämäkin rutiini perustuu juuri samoihin treeniperiaate-oivalluksiiin.

Löysin vielä myös yhden toisen henkilön joka oli kokeillut juuri tämän olympiurheilijan rutiinia myös ja hän kommentoi sitä jo aiemmin kuvatuin sanoin että se toi ” steroidienkaltaisia tuloksia ilman steroideja” . Kun hän sai jo edenneenä ja jumissa olevana treenajana 8 kiloa lisää lihasta nopeassa tahdissa tällä rutiinilla ja muuttui sen ansiosta melkein steroidikehonrakentajan näköiseksi.

Eli nämä treeniperiaatteet ovat toimineet myös muillakin kuin minulla poikkeuksellisen hyvin.

Iseasiassa minulla nämä treeniperiaatteet ovat toimineet huonoiten, eli noi kaksi edellämainittua henkilöä saivat parempia lihaskasvutuloksia kuin minä, mutta tämä oli odotettavissakin, koska omaan huonommat geenit mitä tulee lihaskasvuun.

Mitä hyötyjä saat Lihaksikas Vartalo Oikopolusta

 • Rutiini kasvattaa sinulle voimaa ja lihasta supernopeasti vain kuukausissa mihin ennen meni aikaa vuosia – yksi sitä käyttänyt henkilö kommentoi että se tuo ”steroidienkaltaisa tuloksia ilman steroideja”.
 • Se auttaa edenneet pysähdyksissä olevat treenaajat uusiin ennätyksiinsä.
 • Se antaa sinulle lihaksikkaan hyvältä näyttävän vartalon, joka tekee sen näkevistä naisista kuin sulaa vahaa käsissäsi.
 • Rasva alkaa hävitä itsestään vyötäröltäsi, kun isommaksi kasvavat lihaksesi polttavat rasvaa energiaksi 24 tuntia vuorokaudessa – silloinkin kun et edes liiku .
 • Selkäsi isot lihakset vahvistuvat minkä takia ryhtisi paranee ja selkäoireesi vähenevät.
 • Voimatasojesi noustessa uusille hupputasoille ja lihastesi kasvaessa myös testosteronitasosikin alkavat nousta ja se antaa sinulle enempi energiaa, itsevarmuutta ja viriliteeettiä.
 • Nuorennut useilla vuosilla voimaharjoittelun ansiosta.
 • Etenet nopeammin kuin millään muulla treenirutiinilla.
 • Saavutat kaikkienaikojen enkat ja etenet melkein yli-inhimilliselle voimatasolle joissain liikeissä mihin tämä rutiini sopii hyvin.
 • Saavutat myös yli-inhimillisen voimakestävyystason.
 • Saat tasapuolisesti treenatut lihakset jotka pitävät olkapääsi, polvesi ja selkäsi kunnossa vaimmoitta ja kivuttomina.
 • Rutiinin tekeminen säännöllisesti opettaa sinulle itsekuria jonka kasvunhyöty leviää kaikille elämäsi osalueille.
 • Saat parhaan mahdollisen rantakropan jossa on lihasta oikeissa paikoissa ja joka on timmi oikeista paikoista ja joka saa rannallaolevat naiset tuijottamaan sinua kuolaten samoin kuin nälkäiset leijonat seepraa katsoessaan.
 • Opit vaihtoehtoisen miehenteko jalkatreenin joka opettaa sinulle henkistä kovuutta ja sitkeyttä samalla kun luo sinulle eläimellisen yli-inhimillisen sitkeuden ja kestävyyden
 • Olkapääsi ja ojentajasi ja hauiksesi alkavat täyttyä lihaksista niin nopeasti ja suuresti että muut alkavat epäillä että käytätkö steroideja.
 • Saat kobran päältä päältä näyttävän selän v-taperin.
 • Saat enemmän kunnioitusta muilta ihmisiltä.

Mitä kaikkea Lihaksikas Vartalo Oikopolku sisältää?

Eli tämä Lihaksikas vartalo oikopolku sisältää seuraavat 5 erillistä osaa:

Osa 1 – Lihaksikas Vartalo Oikopolku – ideaali treenisplitti ja voima ja lihaskasvu graalinmalja sarja & toisto systeemi paljastettuna

Kerron tässä osassa ideaalin viikkojakosplitin miten treenata tällä metodilla parhaiten ja kerron tarinan miten opin tämän lihaksikas vartalo oikopolun maagisia voimakasvatustuloksia tuovan pyhä graalinmalja toisto ja sarja systeemin. Ja paljastan sen 3 pää toimintaperiaate salaisuutta miksi se toimii niin hyvin.

Plus kerron kaikki tärkeimmät pääasiat miten käytät tätä metodia tuloksellisesti. Tässä osiossa myös pikaohje koko metodin käytölle. Käyn myös läpi tuloskehitykseni 6 kkdelta jona käytin tätä metodia.

Osa 2 –Lihaksikas Vartalo Oikopolku – optimi rutiinit

Näytän tässä osassa eri viikkotreenirutiineja minkä kanssa käyttää tätä edellisessä osassa kuvattua maagista toistosarjasysteemiä.

Yksi rutiini minkä käyn läpi on se mitä käytin itse. Ja yksi toinen rutiini jonka käyn läpi on sellainen millä yksi olympia top kymppi kiekonheittäjä rikkoi omat salituloksensa nopeasti 48 vuotiaana ja eteni mielettömälle voimatasolle.

Sitten näytän yhdessä videopätkässä laitepainotteisen pohjarutiinin jos haluat hyödyntää laitteita pääasiassa. Ja sitten yhdessä videossa tässä osiossa käyn läpi miten voit treenata jakaen treenin muihinkin kuin 3 päivään – esim 2 tai 4 päivään.

Eli rutiinit on 3 kertaa viikossa tehtäviä rutiineja ideaalisti.

Osa 3 –Lihaksikas Vartalo Oikopolku perusasioita, erikoistekniikoita ja edenneet tekniikoita

Tässä osiossa käyn läpi muutamia perusasioita esim turvallisesta treenamisesta ja oikein lämmittelystä , cardiotreenistä plus käyn läpi erikoistkekniikoita ja edenneitä tekniikoita.

Osa 4 –Lihaksikas Vartalo Oikopolku – lihaskasvu ja rasvankuorimis ruokavalio

Tämän Lihaksikas vartalo oikopolun ei ole tarkoitus olla ruokavalio-ohjelma, mutta koska ruokavaliolla on rooli lihastenkasvussa ja rasvanpolttossa, niin kerron siksi tässä videossa tärkeimmet perusasiat, jotta voit hyödyntää tätä maagista rutiinia tehokkaasti.

Eli tässä osiossa on suurpiirteinen lihaskasvuvaihe ruokaohjelma jolla kasvatat lihasta sekä sitten viimeistely rasvakuorintaohjelma jolla paljastat kasvattamasi lihakset rasvat päältä kuorimalla ja saat itsesi timmeimpään kesäkuntoon.

Osa 5 -Lihaksikas vartalo oikopolku – treeniliikkeet tärkeimmät huomioitavat pointit

Tässä osiossa käyn läpi liikkeet mitä käytin tämän ohjelman kanssa ja käyn läpi tärkeimpiä huomioitavia aisoita liikkeiden oikein teosta tämän metodin kanssa.

Mitä tämä Lihaksikas Vartalo Oikopolku kustantaa?

Minkä arvon laittaisit superilihaksikkaalle timmille vartalolle?

Olisiko sen arvo sinulle tuhansia tai jopa kymmeniätuhansia vai jopa enempi?

Moni riskeeraa jopa kaikkein arvokkaimman eli oman henkensä ja terveytensä saadakseen lihaksikkaan vartalon ottamalla steroideja – joiden sivuvaiktuksien takia kehonrakentajia kuolee koko ajan 20, 30 ja 40 vuotiaina parhaassa iässään.

Sanoisin että superlihaksikas vartalo ja hyvä terveys ovat ainakin kymppitonnin arvoinen asia jos ne voisi ostaa.

Ja siksi voisin pyytää tästä Lihaksikas Vartalo Oikopolusta ihan oikeutetusti muutaman tonnin.

En kuitenkaan pyydä tästä tonnia tai puoltakaan siitä 500 euroa tai edes puolta siitä 250 euroa – vaan saat nyt tämän Lihaksikas
Vartalo Oikopolun
vain 97 eurolla.

Onko tällä Lihaksikas Vartalo Oikopolulla takuu?

Kyllä .

Eli tämä ohjelma on tosiaan nopeimmin voimaa kasvattava ohjelma mitä olen ikinä käyttänyt ja se tuo takuulla maagisen hyviä tuloksia oikein käytettynä.

Ja siksi annan tälle ohjelmalle raudanlujan enemmän kuin totaalityytyväisyystakuun.

Mikä on, että jos et jostain syystä tai ilman edes mitään syytä ole totaalisen ilahtunut tästä Lihaksikas Vartalo Oikopolusta , niin saat rahasi takaisin yhden vuoden ajan.

Eli sinulla ei ole mitään riskiä siis tämän ohjelman hankkimisesta.

Okei Karri, haluan tämän Lihaksikas Vartalo Oikopolku ohjelman nyt heti – mistä saan sen?

Eli Lihaksikas Vartalo Oikopolku on tarjolla dvd videosettinä.

Napsauta se ostoskoriin alta nyt – lihaksikkaampi vartalo odottaa sinua.

Parasta,

Karri Koivula

P.S.: Eli tarjolla ohjelma joka paljastaa Karrin löytämän uuden maagisen treeniohjelman, joka luo sinulle voimaa nopeiten ja kasvattaa siksi lihasta nopeiten ja tarjoaa siten nopeimman oikopolun lihaksikkaaseen vastustamattomaan vartaloon. Maaginen rutiini on myös sellainen joka auttaa edenneemmät ja jumissa olevat treenaajat etenemään uudestaan vielä pidemmälle kuin aiemmin.

P.S.S: Ohjelmalla on vuoden 100% rahatakaisintakuu mistä tahansa syystä tai ilman edes mitään syytä.

Vaatimukset

Tämän lihaskasvu oikopolku metodin käyttö vaatii ainakin joidenkin painojen ja laitteiden käyttöä.

Sitä ei voi hyödyntää pelkällä omalla kehonpainotreenillä.

Tarvit salia tai kotisalia tämän ohjelman hyödyntämiseen.

Huonot puolet

Kun voimatasosi liikkeissä nousevat yli-inhmilliselle tasolle, niin treenistä tulee aina vain raskaamman tuntuista. Voi olla että treeni on liian kovaa isolle osalle.

Kenellä tämä ohjelma on paras

Sanoisin että keskiedenneille jotka osaisivat jo treenata ja tuntevat kehonsa, mutta eivät ole vielä edenneet lähellekkään geneettistä potentiaalia – heille tämä ohjelma toimisi heti ja toisi nopeita tuloksia.

Suurin etenemishyöty tulee toki aloittelijoille jokta voivat edetä tällä ohjelmalla nopeasti alusta lähtien ja sitten pisimmän matkan.

Alottelijoiden ongelma vain on liikkeiden teko tekniikat ja turvallisesti treenaamisen oppiminen.

Eli jokaisen yksilön pitää periaatteessa oppia tekemään liikkeitä itselle turvallisella tavalla ja tekniikalla. Tämä voi vaatia jonkin aikaa ja estää tästä ohjelmasta välittömästi eniten hyötymistä.