Miten lääkäri parantaa diabeteksen 7 päivässä

Katoin eilen luentoa jossa arvostettu, Englannin yleisradion BBC:een terveysohjelmissa esiintynyt lääkäri, professori Roy Taylor – paljasti uskomattoman tehokkaan ja nopean diabetes parannuskeinon.

Hän oppi tämän keinon tutkimuksesta jota luki vuonna 2006.

Hän näytti luennolla taulukon tuosta kyseisestä tutkimuksesta. 

Taulukossa näkyi miten diabeetikko vatsanpienennyspotilaiden sokeriarvot normalisoituivat vain 7 päivässä leikkauksesta.

Hän sanoi että nämä potilaat paranivat diabeteksesta 7 päivässä. 

Ja hän sanoi että tätä tutkimusta lukiessaan hän tajusi, että vain pelkkä painonpudotus millätahansa keinolla parantaa diabeteksen samalla lailla.

Ja hän päätti tutkia asiaa itsekin tutkijaryhminensä, koska diabteksen parannus olisi tärkeätä.

Eli diabeteksen parantaminen olisi tärkeää, koska 2 tyypin diabetes lisää monien vakavien ongelmien syntymäärää valtavasti.

Ongelmia mitä diabetes lisää:

Sydärit.

Tietyt halvaukset. 

Munuaistauti.

Tietty sokeutuminen. 

Ääreisverenkiertohäiriöt josta seuraa neuropatiat, kuoliot ja amputaatiot. 

Miksi diabetes lisää noita ongelmia?

Syy on että se vähentää kohde-ongelmakudoksen verenkiertoa ja energiansaantia.

Keino miten se vähentää energiansaantia on A. verisuonten suurempi rasvoittuminen/tukkeutuminen B. korkean verensokerin aiheuttama suora verisuonivaurio.

Eli sydäri tulee kun sydänverisuoni menee tukkoon rasvasta ja sydän ei saa energiaa ja solut alkavat kuolla heti. 

Sokeutuminen tulee kun joko silmän pikkusuonet menevät tukkoon rasvasta tai sitten verisuonet vain vaurioituvat suoraan sokerista, niin että ne eivät kuljeta verta perille kohdekudokseen kunnolla – jompikumpi tai kumpikin tekijä noista yhdessä vähentävät silmän solujen energiansaannin tasolle joka lopulta sokeuttaa.

Eli kaikissa noissa ongelmissa ongelman syy on lääkärien mukaan kudosten energiansaannin vähentyminen joko rasvatukoksen takia tai verensokerin aiheuttamien verisuonivaurioiden takia.

Ja koska diabetes lisää rasvatukoksia ja sokerivaurioita valtavasti – niin sen parantaminen estäisi suurimman osan vakavista terveysongelmista.

Siksi tämä edellämainittu professori teki kattavia lisätutkimuksia diabeteksen parantumisesta laihdutuksella. 

Hän todisti tutkimuksissaan että diabetes tosiaan parantuu painoa pudottamalla melkein kaikilta.( vähintään 70 prosentilta laihduttajista).

Mutta hän sai myös selville useita uusia tärkeitä salaisuuksia diabeteksen kehityksestä.

Hän sai selville mm seuraavaa:

  1. Että diabetes syntyy, ei suoraan liiasta läskistä, vaan siitä että että keho sanoo että nyt on liikaa läskiä – jolloin keho reagoi läskiin insuliinivastustustustuskyvyllä ja alkaa laittaa läskiä etenkin maksaan ja haimaan.Sitten tämä syntynyt insuliinivastustuskyky sekä samalla syntynyt haiman rasvoittuminen luovat yhdessä 2 tyypin diabeteksen – eli ne liian korkeat verensokerit.Nyt koska insuliinivastustuskyky syntyy eri ihmisillä eri määrästä läskiä – niin osa voi olla todella lihavia ilman diabetesta ja osalla diabetes syntyy jo normaalipainoisena – vain muutaman vyötärölle kerääntyneen liikakilon aiheuttamana.
  2. Hän sai selville että suht pieni painonpudotus riittää usein parantamaan diabeteksen.Hänen tutkimuksissaan 70% diabeetikoista parani alle 15 kilon painonpudotuksella. Osa näistä parantuneista parani ihan vain 1-5 kilon painonpudotuksella ja noin puolet noista parantuneista parani alle 10 kilon painonpudotuksella.Tämä tarkoitti että suurimman osan ei tarvinut laihtua lähellekkään normaalipainoon välttämättä. Mutta pieni osa joutui normaalipainoisenakin laihduttamaan muutaman kilon diabeteksen parantamiseksi.
  1. Hänen tutkijaryhmä sai selville että insuliinia verensokerin laskuun tuottava haima rasvoittuu ja kutistuu diabeteksen yhteydessä, mutta että haima palautuu normaaliksi 6-12 kuukaudessa.Huom veren sokeriarvot siis normalisoituvat jopa ennen haiman täydellistä normalisoitumista – miksi on mahdollista parantua vain 7 päivässä.

4. Hänen ryhmä totesi että diabetes ei palaa kunhan painonpudotus tulos pysyy. 

Eli diabetes tyyppi 2 on lääkärien nykykäsityksen mukaan mahdollista parantaa suurelta osalta, vain pelkällä pysyvällä pienellä painonpudotuksella. 

Todella hyvä uutinen. 

Valitettavasti huono lisä-uutinen on kuitenkin se, että tätä keinoa ei voida vielä hyödyntää kansanterveydellisesti merkittävästi.

Eli valitettavasti tutkimuksien mukaan 95 % laihduttajista epäonnistuu pitkällä aikavälillä, eikä pysty laihtumaan pysyvästi, vaan jopa vain jojoaa ja lihoo enempi.

Eli käytännön tasolla diabeteksen parantaminen suurissa määrin ei vielä näytä onnistuvan.

Nyt onneksi, olen keksinyt syyn miksi 95 prosenttia epäonnistuu laihdutuksessa ja syyn jonka korjaamalla pysyvä ja helppo laihtuminen olisi mahdollista kaikille.

Syy on yksinkertainen.

Eli miksi syöt?

Saadaksesi energiaa vastaat 

Ja se on oikein.

Sitten kysyn mikä tekee sinut kylläiseksi?

Vastaat että ruuan syönti ja sen ruuan energian saanti loppupeleissä.

Ja tämäkin on oikein.

Mutta tähän tulee vielä pieni tarkennus.

Eli ruoka ei ole vielä suoraan energiaa soluillesi.

Ruoka muuttuu soluenergiaksi vasta mm hapen kanssa palaessaan.

Siksi, jos jostain syystä solujesi hapensaanti on rajoittunutta solujesi energiatehtaissa koko ajan, niin solusi eivät saa syödystä ruuasta normaalia soluenergiamäärää.

Ja tällöin solusi ovat energiapulassa kroonisesti ja ne ovat silloin myös nälkäisiä edelleen ihan kuin et olisi syönyt tarpeeksi ja kehosi ohjaa sinua syömään enempi paikatakseen tätä energiapulaa.

Syöty lisäenergia ei kuitenkaan auta, kun kyse ei ole ruokaenergian puuttesta, vaan muiden aineiden kuten hapen puuttesta, miksi liika ruokaenergia vain kertyy käyttämättä vyötärölle vararenkaaksi.

Eli olen saanut selville että tällainen solutason pieni jatkuva energiapula on syy lihavuuteen.

Ennen ihmisillä oli luonnollisempien ei-teollisien elintapojen johdosta korkeampi soluenergiataso ja he olivat tuolloin keskimäärin normaalipainoisia.

Tuolloin korkeamman solunergiatason takia heidän ruokahalu oli normaali – he kokivat näläntunnetta vain niin että söivät itsensä normaalipainoon – muttei lihaviksi.

Meillä nykyihmisillä on teollistuneiden elintapojen johdosta matala soluenergiataso ja se ajaa meitä ylensyömään vähäsen ja sen takia olemme melkein kaikki ylipainoisia. 

Suomessa kuin Amerikassakin karkeasti noin 75 % väestöstä on ylipainoisia. Amerikassa ruoka-annokset ovat vielä isompia ja ruoka vielä roskaruokaisempaa – siksi heillä on enempi superlihavia – kuitenkin suht sama määrä ihmisiä eli noin 75% syö liikaa kummassakin maassa. 

Laihdutus eli enempi liikkuminen ja vähempi syönti auttaa toki, mutta koska se ei poista solutason energiapulan luomaa ylinälkää, niin ajan kanssa melkein kaikki laihduttajat alkavat taas syödä enempi ja lihomaan. Miksi tutkimuksissa 95 % epäonnistuu laihdutuksessa. 

Eli pysyvä laihdutus on mahdollista vain jos nostat soluenergiatasosi korkeammalle tasolle – tasolle jolla se on tarkoitettu olemaan luonnollisilla ei-teollisilla elintavoilla.

Siksi suositankin kaikkia laihduttamaan ei vain valtioiden vanhoilla pikkuisen virheellisillä suosituksella, eli liikkumalla enempi ja syömällä vähempi, vaan uudella paremmalla tekniikalla, soluenergiatason nostolla tämän systeemin tekniikoiden avulla – jolloin syöt itsestään vähempi ja liikut enempi.

Bonuksena korkea solunergiataso ei vain vähennä nälkääsi luoden laihan vartalon – se luo myös hyvän hyvinvoinnin, mielentilan ja korkeat yleisetkin energiatasot kehoosi. 

Parasta,

Karri Koivula 

P.S.: Laihduta helposti ja pysyvästi soluenergiatason nostolla ja paranna terveyttäsi samalla bonuksena.

Pienikin laihdutus kannattaa usein sillä 2 tyypin diabetes ja esidiabetes näyttäisivät parantuvan nopeasti ja pysyvästi pienenkin painonpudotuksen avulla.

Tosin noi sairaudet palaavat välittömästi jos lihot kilot takaisin uudelleen, joten varmista että käytät pysyvää painonpudotuskeinoa.

P.S.S.: Pidin pitkän viestienkirjoitustauon jos ihmettelit että miksi en ole kirjoitellut.