Syövänvoitto salaisuus eniten käytetystä lääkärikirjasta 

Luin juuri maailman eniten käytettyä lääkärien oppikirjaa.

Nimeltä Guyton Textbook of Medical Physiology.

Suomeksi Guytonin lääketieteellisen fysiologian oppikirja.

Kirja on edesmenneen tohtori Guytonin kirjoittama fysiologian kirja, se kuvaa miten kehosi toimii solutasolla ja elintentasollakin.

Kirjan kirjoittaja tohtori Guyton oli arvostettu lääkäri, hän teki myös uraauurtavia keksintöjä.

Hän keksi ekana mm miten munuaiset toimivat verenpaineen säätelyssä.

Ja hän keksi ekana miten solujen hapentarve säätelee sydänmen pumppausta.

Hän kehitti myös nuorena miehenä ekan sähkökäyttöisellä joystikilla ohjattavan rullatuolinkin, koska oli itse osittain halvaantunut . ( vasen jalka , oikea käsi ja molemmat olkapäät) 

Sitten hän kirjoitti tämän peräti 1500 sivuisen lääkärien käyttämän fysiologian kirjan, kun totesi että silloiset fysiologian kirjat eivät olleet riittävän hyviä. 

Yleensä oppikirjoissa on 10-20 kirjoittajaa ja kirjat lyhyempiä, joten Guyton teki ehkä 100 kirjoittajan työt tätä kirjaa kirjoittaessaan. 

Sanoinko jo että hän teki vielä 10 lasta kaiken edellämainitun lisäksi, jotka hän vielä innosti kaikki kymmenen lastaan kasvatuksellaan lääkäreiksikin. 

Huh! En voi kuvitella miten hän ehti tehdä tuon kaiken vieläpä merkittävän halvaantuneenakin.

No jokatapauksessa, niin tätä Guytonin fysiologia kirjaa pidetään lähes lääketieteen raamattuna ja todella hyvänä teoksena, miksi halusinkin lukea sen läpi. 

Kun kirja on huikeat 1500 sivua pitkä, niin pähkäilin alkuun mistäköhän aloittaisin lukemisen.

Sitten huomasin sisällysluettelosta, että syöpää käsittelevä osio on vain yksi sivu, ja päätin että luen sen.

Yllätyksekseni tämä yksi sivu paljasti ison asian.

Se kertoi ekana, että syöpä muodostuu yhdestä solusta, kun se mutatoituu solujakautumisen yhteydessä. 

Sitten se kertoi, että syöpäsolun muodostuminen ei johda kuitenkaan vielä syöpään usein – ellei peräti yleensäkään seuraavasta syystä.

Suora englanninkielestä käännetty lainaus kirjasta: 

”Solut jotka ovat mahdollisesti syöpämäisesti toimivia, niin kehon immuunijärjestelmä eliminoi ne usein ellei peräti yleensäkin. 

Eliminointi tapahtuu näin. Mutatoituneet syöpäsolut tekevät muuntuneita proteiineja ja nämä vieraat proteiinit aktivoivat kehon immuunijärjestelmän, saaden kehon tekemään vasta-aineita ja tappajavalkosoluja näitä syöpäsoluja vastaan tuhoten ne.

Tätä tukee se, että ne ihmiset joilla immuunijärjestelmän toiminta on heikentynyt esim immuunijärjestelmän tehoa laskevia lääkkeitä ottaessa sydän tai munuaissiirron yhteydessä – niin heillä on 5 kertainen riski saada syöpä.”

K.K.: Wau eli maailman eniten käytetty lääkärien oppikirja ja sen uusin painos tunnustaa, että kehon oma immuuunijärjestelmä eliminoi syöpäsoluja tehokkaasti ja että heikko immuunijärjestelmän toiminta heikentää kehon kykyä eliminoida syöpäsoluja. 

Ja siten se samalla periaatteessa antaa vahvan peukalon noston ylöspäin sille, että immuunijärjestelmän toiminnan voimistaminen olisi hyvä keino saada kehoa eliminoimaan syöpäsoluja tehokkaammin.

Tämän kirjan tekstin valossa ei ole enää ollenkaan ihme että uudet lupaavimmat lähes uskomattoman hyvin toimivat lääkekeksinnöt mitä on tehty viimevuosina, ovat keskittyneet juuri immuunijärjestelmän toiminnan vahvistamiseen ja sen oman syöpäsoluja eliminoivan normaalitoiminnan hyödyntämiseen.

Pidin näitä lääkkeitä ihmemäisenä alkuun, mutta tässä valossa että immuunijärjestelmä eliminoi yleesäkin ekat muodostuneet syöpäsolut pois ihmisiltä – niin kyse ei olekaan kovin ihmeellisestä asiasta.

Nyt kuitenkin haluan muistuttaa että heikkoa immuunijärjestelmää voi vahvistaa ihan vain yleisterveyttäkin parantamalla, eikä tarvita pakosti edes näitä uusia ihmelääkkeitä.

Eli olen saanut selville että huono yleisterveystila on pää alkusyy miksi immuunijärjestelmä toimii heikosti yleensä.

Tämä on tekijä miksi esim flunssat voivat olla vaarallisia heikon yleisterveyden omaaville, mutta flunssat ovat yleensä vaarattomia hyvän yleisterveyden omaaville.

Tai yleensähän terveimmät eivät edes saa flunssia usein, kun heidän immuunipuolustus eliminoi flunssavirukset jo ennen kehoon sisälle porautumista. 

Eli teoriassa yleisterveyden riittävä parannus olisi siten looginen keino saada aikaiseksi sama lopputulos mihin uudet immuunihoidot pyrkivät – eli siihen, että kehon oma immuunijärjestelmä voimistuisi niin – että se eliminoisi syöpäsolut turvallisesti ja nopeasti pois.

No nyt herää kysymys toimisiko tämä näin ihan käytännössä?

No siltä näyttää, jos seuraavaan tutkimukseen on uskominen.

( Tutkimus: S.N. Paschenko Oncology (Kiev, Ukraine), 2001, v. 3, No.1, p. 77-78 )

Eli Ukrainassa tehtiin vuonna 2000 tutkimus jossa syöpälääkärit testasivat miten normaalihoidon tulos paranee, jos he hoidon lisäksi parantavat potilaiden yleisterveystilaa.

Nämä lääkärit siis tiesivät että immuunjärjestelmä eliminoi syöpäsoluja pois  normaalitilanteessa. Ja he tiesivät että mitä parempi yleisterveystila,  sitä parempi immuunijärjestelmän toiminta.

He halusivat siksi tietää kuinka paljon hoitotulokset paranevat, jos he nostavat potilaiden yleisterveyden normaalille tasolla ja siten immuunijärjestelmän toiminnan lähtökohtaisesti normaaliksi myös.

Tulos tästä kokeesta oli englantilaisittain vähätellen sanoen ”lupaava ”. 

Eli tutkimustulos oli,  että vain normaalihoitoa saaneessa syöpäpotilasryhmä 3 vuoden selviytymisaste oli 75 prosenttia , mikä oli hyvä tulos, mutta että potilasryhmässä joka nosti myös yleisterveytensä normaaliksi, niin heidän selviytymisaste nousi täydelliseen 100 prosenttiin. 

Eli uusin luovin, nerokkain, turvallisin ja alustavasti tehokkainkin keino parantaa syöpähoitotuloksia – onkin vain parantaa yleisterveystilaa hoitojen yhteydessä.

Nyt tässä kokeessa yleisterveydentilan mittana oli soluhappi ja soluenergiataso – eli potilaat nostivat soluhappi ja solunergiatasoaan normaaliksi.

He eivät siis eläneet terveemmiksi olettamillaan elintavoilla mitä ihmiset yleensä tekevät – vaan he nimenomaan mittasivat terveyttään soluenergiatasoa mittaamalla ja paransivat terveysmittatulostaan oikealla tavalla treenaamalla ja elintapojaan muuttamalla – kunnes saivat normaaliksi luokitellun terveysmittaus tuloksen.

Normaali energia ja happimitan saaneilla oli koeaikana täydellinen 100 prosentin selviytymisaste. 

Eli yleisterveyden parannus kautta happitason ja energitasonnosto toimi tässä tutkimuksessa niin täydellisesti kuin oli mahdollista.

Siksi suositan että käytät tota tekniikkaa hoidon tukenasi jos taistelet syöpää vastaan. 

Tekniikan hyödyntäminen onnistuu helposti kun opetan sen salat tässä Miten Varmistaa Voitto syövästä Tieteen avulla Kurssissa

Paljastan tossa kurssissa ihan saman metodin mitä lääkärit käyttivät tossa tutkimuksessa jolla saivat luotua 100% selviytymisteen koeaikana.

Metodi ei ole vain hyödyksi syöpiä vastaan taistelussa vaan metodi on myös  avain hyvään hyvinvointiin ja hyvään terveyteen yleensäkin –  miksi käytän metodia myös   itse  luodakseni  kehooni parhaan mahdollisen terveyden  ja hyvinvoinnin.

Parasta,

Karri Koivula 

P.S.: Opi miten nostaa yleisterveyttä soluenergiatasoa nostamalla tästä Miten Varmistaa Voitto Syövästä Tieteen Avulla Kurssista.

Yleisterveyden parannus solunergiatasoa nostamalla,  normaalin tavis syöpähoidon yhteydessä,  nosti selviytymisasteen 3 vuodelta 75 prosentista täydelliseen 100 prosenttiin,  kun koehenkilöt saivat normaaliksi luokitellun yleisterveystilan eli normaalin soluhappi ja energiatason.

Se on sikäli tällähetkellä tärkein asia mitä voit tehdä hoidon ulkopuolella parantaaksesi voittomahdollisuuksiasi syövässä.

P.S.S: Jos sinulla ei ole syöpää  tämä superterve keho systeemi on mitä suositan silloin superhyvän terveyden ja hyvinvoinnin luomiseksi   – eli se opettaa sinulle soluenergiatason noston salat – ilman syöpään liittyviä lisämateriaaleja. 

Tämä superterve keho kurssi  tulee ton syöpäkurssin mukana myös bonuksena. Eli kun hankit Miten Varmistaa Voitto Syövästä Tieteen Avulla Kurssin  – saat sen mukana myös ton  superterveen kehonkin.