Vihdoinkin paljastettuna unohdettu muinainen terveyssalaisuus taito jonka avulla parannat kehosi terveyttä ennustettavasti ja luot lopulta superterveen kehon toiminnan

Sekä saavutat ns. superhyvinvointitilan, jonka avulla saat korkeat tasaiset energiatasot, nukut paremmin ja siksi vähempi. Nuorennat kehosi biologista ikää ja hormonitimintaa 20 vuodella ja alat laihtua jälleen ilman nälkää , sekä saavutat myös yli-inhimillisen kestävyyskunnon


Kuvittele että sinulla olisi superterve keho jossa kehosi toimisi täydellisesti ilman toimintahäiriöitä ja terveysongelmia.

Kuvittele miltä tuntuisi omata lähes 100% kontrolli omaan terveydentilaasi.

Kuvittele miltä tuntuisi nukahtaa joka ilta nopeasti, nukkua mielettömän hyvin ja laadukkaasti ja siksi nukkua ajallisesti jopa muutama tunti vähempi kuin nyt ja herätä aamuisin aina virkeänä ja elinvomaisena hyvällä mielellä uuteen päivään.

Kuvittele miltä tuntuisi omata korkeat tasaiset energiatasot läpi päivän. Omata kyky tehdä vaikka tunti parikin liikuntaa joka päivä ilman, että se on raskasta ollenkaan ja omata niin paljon energiaa, että teet tuon tunnin liikuntaa ihan vain liikkumiseen riemusta ja sinusta pursuavan energian ajamana- ei pakotettuna

Kuvittele miltä tuntuisi kääntää kehosi sisäistä solutason kelloa 20 vuotta taaksepäin, saada ihostasi ja yleisilmeestäsikin nuorekkaamman näköinen.

Kuvittele miltä tuntuisi omata hoikka vartalo ilman laihdutuskuureja, koska hormonitoimintasi on optimoitunut, miksi syöt vähempi itsestään ja ideaalipainossa pysyminen tapahtuu myös kuin melkein itsestään.

Kuvittele miltä tuntuisi omata rennot lihakset ja olla melkein jatkuvasti tyynessä, mutta elämästä innostuneessa mielentilassa, täysin valmiina mihin tahansa mitä maailma eteesi heittääkään.

Kuvittele miltä tuntuisi omata melkein orgasmiselta tuntuva hyvänolon tunne kehossasi ja mielessäsi niin että joka hetki mitä koet tuntuu yhtä juhlalta, vaikka kyse olisikin vain ihan tavallisesta arjesta.

No, minulla on sinulle hyviä uutisia.

Kerron sinulle kohta jotain, minkä takia sinun ei tarvi vain kuvitella noita asioita – vaan voit kokea ne ihan todellisestikin.

Noi asiat ovat nimittäin sellaisia mitä kehosi on luotu kokemaankin, kun kehosi yleisterveys toimii superterveellä toimintatasolla.

Ja paljastankin sinulle seuraavaksi salaisuuden miten voit nostaa kehosi toimintatasoa ja yleisterveyttä korkeammaksi, aina lopulta superkorkealle ns. superterve keho toimintatasolle asti, jolla kehosi terveys, toimintakyky ja hyvinvointi nousevat melkein yli-inhimilliselle maagiselle tasolle ja saat edellämainittujen kaltaisia melkein uskomattomalta kuulostavia hyötyjä.

Salaisuus mistä superterve keho syntyy

Eli todennäköisesti tiedät jo puolet tästä superterveen kehon salaisuudesta.

Eli varmaankin tiedät että terveytesi syntyy elintavoista isolta osaltaan – miksi puhutaankin terveistä elintavoista.

Ja tiedät varmaankin että geenit vaikuttavat myös isolta osaltaan terveyteesi.

Ja jos joku sanoisi sinulle että terveys syntyy elämäntapojen luomana geenien määräämissä puitteissa, niin vastaisit varmaankin “Kyllä tämä on totta”’.

Eli tämä on se puoli jonka varmaankin tiedät siitä miten terveytesi syntyy.

Mutta tiedätkö sen, että miten tarkalleen ne elintavat luovat terveydentilasi.

Että mitä oikein tapahtuu kehossasi solutasolla elintapojen seurauksesta – että ne elintavat vaikuttavat kehosi terveyteen.

Veikkaan että et.

Sinun ei tarvi hävetä tätä asiaa, koska toistaiseksi juuri kukaan länsimaissa tai missään muuallakaan maailmaa ei tiedä tätä asiaa.

Enkä tiennyt minäkään ennenkuin sattuman kautta sain tämän asian selville – asian joka sitten paljasti minulle salaisuuden superterveeseen kehoon.

Miten sain tämän asian selville?

No opin ekana sen mitä tiesitkin varmaan, eli sen että elintavat vaikuttavat terveyteen suuresti.

Mutta sitten sain selville sen, että ennen ihmisillä oli paljon parempi terveys kuin tajusinkaan ja yleisesti ajatellaan.

Sain selville sen asian että 150 vuotta sitten Victoriaanisessa Englannissa, ihmisillä oli 90% vähempi kroonisia ikään liittyviä terveysvaivoja.

Tämä oli valtava ero koska se tarkoitti sitä, että jos meillä nykyihmisillä olisi sama terveydentila – olisimme lähes kaikki terveitä .

Alkuun luulin että tämä Victoriaanisen ajan ihmisten vapaus näistä kroonisista terveysvaivoista johtui siitä että he kuolivat nuorina.

Eli heidän keskielinikä oli karkeasti arvioiden noin 30 vuotta ja tilannehan on että tässä iässä krooniset terveysvaivat eivät yleensä ole ilmaantuneet vielä.

Hyvin pian tajusin kuitenkin että olin väärässä.

Opin että Victoriaanisen ajan ihmisten omaama valtavan korkea lapsikuolleisuus laski keskielinikää harhaanjohtavasti ja opin että jos heidän keskieliniän laski yli 5 vuotiaiksi selvinneistä – se oli melkein sama kuin nykyaikana, ollen vain muutamaa vuotta alempi kuin nykyaikana.

Opin samalla myös sen että ihmiset elivät vanhoiksi todella hyväkuntoisina ja täysissä voimissaan, minkätakia tuona aikana ei ollut juurikaan vanhainkoteja vielä, kun niitä ei tarvittu.

Eli tilanne oli siis se että 150 vuotta sitten Englannissa ihmiset elivät todella vanhoiksi ja melkein kaikki täysin terveinä ja vapaina kroonisista vaivoista – verrattuna nykyajan ihmisiin joille melkein kaikille tulee useampia kroonisia ongelmia ja vanhentumiseen liittyvää kehon rapistumista ja he tarvivat vanhainkotia lopulta usean vuoden ajan.

Tässä vaiheessa tajusin että elintapojen merkitys oli siis melkein 100% kroonisten vaivojen ja ikääntymiseen liittyvän rapistumisen osalta ja siten aivan valtava mitä tulee terveyteemme.

Ja siksi tässä vaiheessa aloin sitten miettiä, että miten ihmeessä ne elintavat sitten vaikuttivat ja loivat joko huonon tai hyvän terveyden.

Miten saat superterveen kehon

Kun mietin tätä asiaa että miten ne ulkoiset elintavat luovat sisäisen terveydentilan. Tajusin että elintapojen täytyy vaikuttaa vaikuttamalla jotenkin kehomme sisällä oleviin solutason tekijöihin.

Eli että solutasolla täytyy tapahtua jotain muutoksia ulkoisten elintapojen seurauksista.

Ja näiden sisäisten muutosten täytyy selittää muutos terveydessä.

Näin oli pakko olla, koska maailma toimii syy ja seurausuhteiden mukaisesti.

Löytääkseni terveyteemme vaikuttavat syyt, niin aloin siksi sitten selvittää – että miten solutasomme tekijät ovat muuttuneet elintapojen muutoksen takia viimeisten 150 vuoden aikana.

Jokin yksittäinen muutos tai jotkut näistä muutoksista täytyisivät olla se syy pakostikin tämän syy ja seuraussuhde logiikan johdosta.

Tätä asiaa selvittäessäni sain sitten selville aivan järisyttävän vavisuttavan asian.

Opin että isoin yksittäinen muutos minkä elitapojen muutos oli tehnyt kehomme solutason toimintaan – oli merkittävä soluenergiatason lasku ja että tämä yksittäinen solutason tekijä muutos selitti kaiken hyvin yksinkertaisesti.

Sain selville että entisaikojen ihmisten erilaiset elämäntavat johtivat siis korkeampaan solutason energiatasoon ja nykyelämäntavat johtivat paljon matalempaan soluenergiatasoon. Ja että tämä oli se pääsyy syy miksi entisajan ihmisillä oli terve toimiva keho ja 90% vähempi terveysongelmia ja meillä nykyihmisillä melkein kaikilla useita kroonisia vaivoja ja ei niin hyvin toimiva ja hyvinvoiva keho yleisestikään.

Tämä soluenergiaselitys ei ollut sinällänsä ihme, koska energia on toki kaikki kaikessa mitä tulee kehosi triljoonien solujen toimintaan ja niiden yhdessä luomaan kehosi terveyteen, suorityskykyyn ja hyvinvointiin.

Ja periaatteessa noin yleisestikin lääkärien tutkimuksissa niin vähäenerginen tila solutasolla on yhteydessä jossain määrin melkein kaikkiin kehon terveyshäriöihin ihan yleisestikin hyväksytysti. Melkein kaikissa kroonisissa terveysvaivoissa minkä tutkimuksia luin, niin löysin tutkimuksen missä todettiin matalaenerginen tila solutasolla tämän ongelman yhteydessä. Plus sitten esim lääkärien käytetyimmässä oppikirjassa eli professori Guytonin ” Lääketieteellinen fysiologia” oppikirjassa sanotaan myös, että kaikkien kroonisten vaivojen syy on matala solutason energiataso – eli jollain tasolla tämä soluenergiavaikutus on tiedossa ja hyväksytty.

Se mikä oli kuitenkin ihme oli, että juuri kukaan ei ollut vielä tietoinen tästä löytämästäni elintapojen ja soluenergiatilan yhteydestä.

Sain kyllä selville että pieni eliitti tiesi siitä entisinä aikoina ja nykyaikanakin.

Eli sain selville sen tästä soluenergiatasometodista, että muutama muinainen kulttuuri ( mm. amerikan intiaanit) ja samoin muutaman väestön eliitti osa ( mm. faaraot, samurait, tiibettiläiset terveysgurut, muinaiset intialaiset joogit) tiesivät tästä metodista osin ja käyttivät sitä hyväkseen alkeellisesti joidenkin kansaperinneterveyskikkojensa tai eliittiyhteisöjen sisällä kulkevien salattujen tekniikoiden kautta, tietämättä solutason energia termistä – eli siitä todellisesta syystä miksi tekniikat toimivat.

Samaten sain selville että nykytiede ja muutama nykylääkärikin oli löytänyt tämän metodin uudelleen ja myös ja vahvistanut sen toimivuuden alustavasti muutamissa tutkimuksissakin tiettyjen terveysvaivojen kohdalla. Ja sain selville myös sen että nykyaikana muutama kuninkaallinen sukukin tiesi metodista ja käytti sitä.

No tämän asian opittuani että yleisterveydentilamme ja hyvinvointimme sekä toimintakykymmekin syntyvät elämäntapojen kautta syntyvän solutason energiatason kautta ja että oli mahdollista nostaa omaa soluenergiatasoaan elintapatekniikoiden avulla ja siten parantaa omaa terveyttään ja hyvinvointiaan sekä toimintakykyään enempi kuin millään muulla keinolla – niin syvennyin tähän asiaan sitten äärimmäisellä fanaattisella paneutumisella.

Ja aloin myös lopulta nostaa omaa soluenergiatasoani kaiken oppimani avulla.

Soluenergiatason noston tulokset olivat uskomattomia melkein maagisia.

Mitä korkeammaksi soluenergiatasoni nousi, sitä korkeammaksi yleinen kehoni suorityskyky tuli:

-Energiatasoni nousivat superkorkeiksi ja jaksoin paljon enempi

-Nukahdin helpommin ja nukuin paremmin tarviten paljon vähempi unta

-Kehoni tuli rennomaksi ja mielentilanikin oli koko ajan parempi

– Krooniset terveysvaivani eli rytmihäiriöt ja laaja-alainen ihottuma selässä ja yölliset virtsalle heräilyt myös poistuivat

-Kehoni muuttui kirjaimellisesti superterveeksi ja superhyvinvoivaksi ja supertoimivaksi kaikin puolin

Olin täysin äimän käkenä tämän metodin voimallisuudesta ja siitä että juuri kukaan pientä eliittiä lukuunottamatta ei ollut vielä tietoinen siitä, vaikka se oli periaatteessa se ihmisten kehon yleisterveyden ja hyvinvoinnin äärimmäisin viisasten kivi.

Koska tästä metodista ei ollut kattavaa tietoa yhdessä paikkaa, niin kehittelin sitten seuraavaksi suurella vaivalla pitkänajan kuluessa helposti käytettävän ja ymmärrettävän Superterve Keho soluenergia systeemin.

Systeemin jolla kuka tahansa voisi nostaa soluenergiatasoaan korkeammaksi ja halutessaan jopa korkeimmalle soluenergiatasolle, joka luo liioittelematta kirjaimellisesti superterveen kehon tasoisen solutason toiminnan.

Superterve keho soluenergia systeemi ei ole mikään korvike millekään lääkärien hoidolle tai lääkkeelle

Superterve Keho systeemi siis auttaa sinua parantamaan soluenergiatason noston kautta kehosi yleisterveyttä ja kehosi toimintakykyä – ja sitten paremmin toimiva terveempi kehosi voi parantaa sen minkä pystyy.

Eli kehosi on ainoa asia jolla on kyky parantaa mitään, lääkärit parhaimmillaankin vain auttavat kehoasi parantumaan – kehosi on se joka luo sen kudosten parantumisen solutasolla.

Nyt tämä soluenergiatason nosto ja siten yleisterveydentilasi ja kehosi oman parannuskyvyn nosto, niin ne eivät ole kuitenkaan korvike millekään hoidolle.

Superterve keho on periaatteessa sama asia kuin terveelliset elämäntavat potenssiin kymmenen ja tulokset potenssiin kymmenen myös.

Lääkärien hoidot ovat sen sijaan sellaisia jotka eivät siis paranna yleisterveyttäsi suoranaisesti ollenkaan – ne vain hoitavat tiettyjä oireita – ollen kuitenkin välillä aivan välttämättömiä, jos kehossasi on vaarallisia oireita.

Ja haluat siksi yleensä tehdä aina kaksi asiaa: 1 Parantaa itse yleisterveyttäsi soluenergiatason nostamisella, joka sitten parantaa kehosi omaa luojan luomaa parannuskykyä ja toimintakykyä. 2 Ja sitten haluat toiseksi hoidattaa lääkärillä ym vastaavalla oire-expertillä – kaikkia sairauksia ja oireitasi, jos sinulla olisi niitä.

Eli et halua yleensä turvautua vain oireen hoitoon yksistään, koska se ei yksistään paranna terveyttäsi ja voit siksi oireita vain hoidattamalla odottaa, että kehosi yleinen terveydentila vain heikkenee ajan kanssa entistä heikommaksi sen matalan solutason energiatilan takia – ja että ongelmat vain lisääntyvät ja pahentuvat .

Superterve keho ei vain paranna yleisterveyttäsi se antaa sinulle myös enempi energiaa

Yksi mysteeri minkä Superterve Keho soluenergia systeemi löytö ratkoi myös, oli se miten entisaikojen ihmiset jaksoivat tehdä lähes yliluonnollisia fyysisiä suorituksia ja se miksi nykyajan ihmisten yleisin valitus lääkärilleen, on yleinen energiattomuus.

Eli ennen ihmiset jaksoivat tehdä jopa yli 8 tuntia raskasta fyysistä työtä joka päivä ja pystyivät tehdä tällaista työntekoa vanhoille päivilleen, ihan loppuun saakka – ilman että edes joutuivat vanhainkotiin.

He jaksoivat ja pysyivät toimintakuntoisina vanhoilla päivilläänkin, koska heillä oli parempi kehon toiminta, heidän omaaman korkeamman solutason energiatason takia.

Itse totesin myös tämän solutason energiatason valtavan vaikutuksen yleiseen kehon energisyyteen ja jaksamiseen.

Kun soluenergiatasoni nousivat riittävästi, niin aloin jopa treenaamaan joka päivä ja aloin haluta treenaamaan energian purkamiseksi – sen sijaan että minun tarvi pakottaa itseäni lenkille. Ei sinänsä ihme, koska miten sinulla voisi olla energinen olo, jos soluillasi ei ole kunnolla energiaa.

Energiatasojen noston lisäksi superterve keho hyödyttää myös monin muinkin tavoin. Melkein uskomattomin monin tavoin. Mutta nämä uskomattoman monet hyödyt eivät nekään ole mikään ihme, koska kaikki kehosi toiminta syntyy solujen toiminnasta ja vaatii siksi energiaa ja homma pelaa superhyvin – vain jos sinulla on riittävästi energiaa.

Siksi superhyödyt tästä metodista vaikka ovat ihmeellisiä, niin eivät ole kuitenkaan mikään ihme, vaan ihan looginen juttu.

Ja ei ole siksi mikään ihme siis sekään että matala soluenergiataso on loogisin selitys melkein kaikkiin terveysvaivoihin mitkä ovat yleistyneet teollistumisen myötä, kun muuttuneet elämäntavat ovat laskeneet soluenergiatasoamme.

Tässä alla muutamia valikoituja mahdollisia Superterve Keho hyötyjä mitä voit odottaa saavasi soluenergiatasosi nostosta.

Muutamia Superterveen Kehon hyötyjä sinulle

 • Parannat solujesi uusiutumiskykyä ja muutat sitä kautta kehosi biologista ikää jopa 20 vuotta nuoremmaksi
 • Helpotat elintavoista ja niiden aiheuttamasta heikentyneestä soluenergiatasosta/yleisterveydestä johtuvia yleisimpiä länsimaisia vaivoja paremmin kuin millään muulla keinolla
 • Saat läpäisemättömän suojakilven vakavia yllättäen iskeviä yleisimpiä matalasta soluenergiatasosta johtuvia terveysongelmia vastaan
 • Suolistosi toiminta syntyy solujesi toiminnasta ja siksi kun parannat solujesi toimintaa tarpeeksi niin ruuansulatusjärjestelmäsi toiminta paranee huikeasti – hyvästi ummetus, vatsan ärtyily, närästys, turvotus ym
 • Kun aineenvaihduntahomornitoimintaasi liittyvät solut saavat enempi soluenergiaa, niin korjaat laihtumista hidastavat ja vaikeuttavat hormonaaliset ongelmat ja painonhallinnastasi tulee yhtä helppoa kuin nuorena
 • Jos olet ylipainoinen ruokahalusi laskee metodin avulla ja laihdut mahdollisesti yrittämättä hyvin lähelle ideaalipainoasi – näin koska itsestään lihottava ylinälän tunne johtuu perimmäisimmiltään solujen energiapulasta ja siksi soluenergiatason nosto on paras nälän tunteen poistaja
 • Kun kehosi rasvan varastoitumishormonitoiminnastasi vastaavat solut saavat kunnolla energiaa, niin kehosi rasvansijoittuminen myös optimoituu ja saat päärynä tai omenamuodon tilalle seksikkäät tiimalasi muodot
 • Saat monin kerroin korkeammat ja paljon tasaisemmat energiatasot – Hyvästi väsymys ja tervetuloa melkein loputon energia jota voit käyttää elämästäsi nauttimiseen
 • Unesi laatu paranee merkittävästi, mikä vähentää unentarvettasi joskus jopa usealla tunnilla – Nukahdat myös supernopeasti ja heräät virkeänä
 • Yöaikaiset vaivat; kuorsaus, uniapnea, pissallakäynti, kääntyily vääntyily, huono uni, unettomuus ym häviävät pois – ne johtuvat hyvin suoraan matalasta soluenergiatasosta ja ne häviävät siksi välittömästi kun saat korkeamman soluenergiatason
 • Ihosi terveydentila paranee kun ihosikin muodostuu soluista joiden terveydentilaa/toimintakykyä parannat ja Ihosi ulkonäkö paranee ja se näyttää vuosia nuoremmalta ja vähempi ryppyiseltä
 • Aivojesi toiminta paranee: korkeampi älykkyys, nopeampi päättelykyky, parempi muisti – Mielesi on myös rennompi, mutta pystyt silti keskittymään paremmin tehtäviisi tarvittaessa
 • Lihaksesi rentoutuvat ja saat vähempi lihasperäisiä kipuja ja kramppeja sen takia – Lihastesi rentoutuminen parantaa lisäksi ryhtiäsi kun kireydet eivät väännä sinua enää kumaraan
 • Niveliesi tila paranee kun nivelsolujesi toiminta parantuu ja nivelissäsi toimivan immuunijärjestelmänkin toiminta parantuu – ihmisillä ei ollut juurikaan nivelongelmia ennen korkeammalla soluenergiatasolla
 • Kestävyyskuntosi kasvaa ja parhaimmillaan se nousee melkein yli-inhimiliselle tasolle – et enää kävele tai juokse, vaan liidät maanpinnan päällä, koska askeleesi tuntuu niin kevyeltä – Alat myös kaivata liikuntaa mikä helpottaa vaivatonta painonhallintaa
 • Kolesterolitasosi laskevat normaaleiksi jos ne ovat liian korkeita – eli korkeampi soluenergiataso kuluttaa kolesterolia ja siksi liian korkea kolesterolitaso johtuu usein liian matalasta soluenergiatasosta
 • Aäreisverenkiertosi parantuu kun soluenergiatason noustessa verisuonesi rentoutuvat ja aukeavat isommiksi -hyvästi kylmät palelevat varpaat ja hyvästi verisuonten supistumisesta johtuva korkea verenpaine
 • Immuunijärjestelmäsi toiminta voimistuu et enää sairastu kausiflunsiin juuri koskaan, mikä voi pelastaa henkesikin joskus
 • Immuunijärjestelmäsi vikatoiminta vähenee, mikä helpottaa terveysongelmia missä immuunijärjestelmän vikatoiminta olisi osa ongelmaa. Eli ennen victoriaanisena aikana korkeammalla soluenergiatasolla ihmisillä oli 90% vähempi autoimmuuniongelmia allergioita sun muita nykyajan ihmisille yleisiä immuunijärjestelmän häiriöitä
 • Sydänterveytesi parantuu -victoriaanisena aikana kun ihmisillä oli korkea soluenergiataso niin sydänkohtaukset ja sepelvaltimotauti olivat harvinaisia.
 • Hengityksesi parantuu – hengität solujesi energiantarpeita varten ja kun solusi saavat energiaa paremmin solutasolla niin sen jälkeen selviät vähemmällä hengityksellä – minkä takia et koe hengenahdituksia ja voit treenata hengästymättä kovaa jopa vain nenäsikin kautta hengittäen
 • Soluenergiatason nousun ansiosta kaikki triljoonat solusi mistä muodostut toimivat paremmin ja sitä kautta joka ikinen toiminta ja ominaisuus kehossasi mitä on olemassa niin tulee paremmaksi

Eli tiivistetysti saat superhyvän kehon toimintakyvyn, terveyden ja energisyyden, kun nostat kehosi soluenergiatason samalle tasolle mitä 150 vuotta sitten eläneillä terveillä Victoriaanisen ajan ihmisillä oli.

Karri mistä saan tämän Superterve Kehon ja mitä se sisältää ?

Okei eli Superterve Keho soluenergia systeemi on saatavilla digitaalisena verkkoversiona – Karri Koivula Akatemiassa katsottavina videoina ja koneellesi ladattavina PDF tiedostoina – Systeemissä on 5 moduulia joissa yhteensä noin 40 videopätkää ja 3 luettavaa PDF opasta.

Superterve Keho soluenergia systeemi on myös saatavilla fyysisenä pakettina jossa sisältönä 5 DVD:een videosetti ja printtikansio.

Mitä tämä Superterve Keho maksaa?

Olet varmaan samaa mieltä siitä, että hyvä terveys ja hyvinvointi on kaikken arvokkain asia elämässäsi.

Miksi sanoisinkin, että tämän super terveen kehon omaaminen on sinulle silloin mittaamattoman arvokasta.

Tämä systeemi on siis hyödyiltään minimissäänkin useiden tuhansien arvoinen niiden hyötyjen suhteen mitä se antaa sinulle.

Nyt en kuitenkaan aio pyytää tästä Superterve Keho systeemistä tuhansia, enkä edes yhtä tuhatta, tai edes puolta siitä eli 500 euroakaan.

Vaan saat tämän systeemin nyt vain 197 eurolla.

Toi on varsin kohtuullinen hinta superterveestä kehosta.

Se olisi kohtuullinen hinta vain 50% prosentinkin parannuksesta nykyterveyteesi ja hyvinvointiisi ja toi 50% olisi vain pieni parannus mitä tulee tämän superterve kehon potentiaaliin.

Huomio myös sekin että heikompi yleisterveys on myös rahallinen kustannus sinulle ja kun parannat terveydentilaasi, se leikkaa noita kuluja.

Miksi olenkin lähes varma että tämä Superterve Keho ei tule maksaman sinulle käytännössä mitään lopulta, vaan se jopa laittaa rahaa lompakkoosi merkittävästikin pidemmällä aikavälillä.

Ja sen kysymisen sijasta mitä tämä maksaa sinulle, sinun tulisi kysyä että mitä tämä säästää sinulle ajan kanssa?

100 prosenttinen enempi kuin tyytyväisyystakuu

Koska omaan jo reilusti kokemusta siitä kuinka hyvin tämä Superterve Keho toimii käytännössä itselläni ja muillakin – niin voin taata tämän systeemin 100 prosenttisella enempi kuin tyytyväisyystakuullani.

Mikä on siis että ellet ole aivan ihastunut tästä tuotteesta jostain syystä tai ilman mitään syytäkään – niin saat rahasi takaisin vuoden ajan.

Sinulla ei ole siis mitään riskiä tämän tuotteen tilaamisesta.

Siksipä valitse nyt haluamasi paketti alta, joko digitaalinen tai fyysinen ja napsauta se ostoskoriin ja viimeistele tilaus kassalla.

Superterveen Kehon hyödyt odottavat sinua.

Parasta,

Karri Koivula

Superterve Keho Digitaalinen verkkokurssiversio 197 euroa

Superterve keho fyysinen paketti hinta 197 euroa ilmainen posti toimitus

P.S.: Eli tarjolla siis mullistava Superterve Keho soluenergia systeemi – jonka avulla voit soluenergiatasoasi nostamalla ennustettavasti parantaa kehosi toimintaa solutasolla. Lisäten siten kehosi luojan luomaa toiminta/uusiutumis/parannuskykyä. Nuorentaen ja tervehdyttäen kehoasi plus lisäten hyvinvointiasi, energiaasi ja parantaen ulkoista olemustasikin.

Ihmisillä oli siis ennen parempi terveys hyvinvointi ja kunto, koska heillä oli korkeampi soluenergiataso. Meidän nykyihmisten huonompi terveys, hyvinvointi ja kunto johtuu nyky elintavoista ja nimenomaan siitä kun nämä nykyelintavat johtavat matalaan soluenergiatasoon – jos et tiedä näitä tämän systeemin superterve keho salaisuuksia.