Vuonna 2018 Nobelpalkittua syöpähoitotekniikkaa hyödyntävä syöpää vastaan taisteleva uusi metodi nostaa uudessa syöpälääkärien tutkimuksessa etäpesäkevaiheen syöpäpotilaiden selviytymisprosentin  täydelliseen 100% :tiin kun sitä käytetään tavanomaisen lääkärihoidon  lisätukena

Onko tämä metodi  vihdoinkin keino jolla  voidaan varmistaa voitto syövästä?

*Jos sinulla on syöpä ja haluat varmistaa että voitat sen nopeimmin ja varmimmin.
*Tai jos sinulta on parannettu syöpä onnistuneesti – ja haluat varmistaa ettei se tule takaisin uudestaan ikinä.
*Tai jos haluat keinon jolla voit nopeuttaa kehosi toipumista raskaista syöpähoidoista.

Niin tässä on elämäsi tärkeintä luettavaa sinulle.

Olitko tietoinen siitä, että vuonna 2018 Nobelin lääketieteen palkinto, meni  todella lupaavalle uudenajan syöpähoitotekniikalle?

Tämä uudenajan tekniikka oli  hyödyntää kehosi omaa immuunijärjestelmää syöpäsolujen eliminoinnissa.

Eli kehosi immuunijärjestelmä eliminoi syöpäsoluja varsin tehokkaasti normaalioloissa.

Miksi jos yleisterveen ihmisen kehoon siirretään syöpäsoluja, niistä ei kasva yleensä syöpäkasvainta,  kun terveen ihmisen immuunijärjestelmä hyökkää syöpäsolujen kimppuun ja eliminoi ne.

Riittävän huonen yleisterveydentilan omaaville kuten esim syöpää sairastaville  sen sijaan voidaan monesti istuttaa syöpä toiselta henkilöltä, koska syöpäsairailla immuunijärjestelmä ei toimi normaaliteholla, eikä eliminoi niitä syöpäsoluja tehokkaasti istutuskohdasta – miksi heille on alunperinkin päässyt kehittymään se syöpä siitä ensimmäisestä alunperin heidän kehoonsa jossain vaiheessa muodostuneesta ekasta syöpäsolusta.

Ja juuri tätä ongelmaa eli immuunijärjestelmän normaalin toiminnan heikentymistä ratkoakseen, nämä Nobelvoiton saanet syöpätutkijat, niin ovat kehittäneet uuden lääkehoidon, joka aktivoi immuunijärjestelmää toimimaan tehokkaammin ja saa siten syöpää sairastavan laiskasti  toimivan immuunijärjestelmänkin aktivoitua niin,  että se alkaa hyökätä syöpäsoluja vastaan normaalisti – niinkuin sen pitäisikin.

Alustavat tutkimustulokset tästä immuunijärjestelmää hyödyntävästä metodista ovat superlupaavia. Mikä ei ole ihme, koska kehon oma immuunijärjestelmä on jo täydellinen syöpätappaja

– Eli normaalisti toimiessaan se on tarkempi kuin kirurgin veitsi.

–  Se on tappavampi kuin vahvinkaan kemoterapia syöpäsoluille, kuitenkin ollen samalla  myös täysin sivuvaikutukseton muulle keholle.

– Ja se on myös toiminnassa koko ajan ja tekemässä syöpäsolujen eliminointityötä ympärivuorokauden ikuisesti – miksi se ei vain tapa syöpää –  se lisäksi estää syöpää palaamasta ja ratkoo siten syöpien yleisen uusimisongelmankin.

Nyt koska tämä  immuunijärjestelmä on jo niin täydellinen syöpäsolujen eliminoija, niin tämä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa hyödyntävä  syöpälääketeknologia tulee mahdollisesti ratkomaan tämän  syöpäongelman isolta osin –  sitten kun se on kehitetty loppuunsa, plus lopulta saanut kaikki tarvittavat luvat,  niin että sitä voidaan hyödyntää ihan arkiterveydenhoidossa.

Miksi  ei ollutkaan suuri yllätys,  että metodin kehittäjälääkärit saivatkin arvostetun nobelpalkinnon tästä syövänhoitokeksinnöstään jo näin alkuvaiheessa vuonna 2018 – vaiheessa missä metodi on pelastanut vasta tutkimuksissa olleita potilaita.

Nyt valitettavasti kuitenkin tämän  vallankumouksellisen immuunijärjelmää hyödyntävän syöpähoitokeinon käyttöönottoon tutkimuksien ulkopuolella arkiterveydenhoidossa – menee vielä pitkä  aika –  vähintäänkin kymmenen ehkä kaksikinkymmentäkin vuotta – etkä voi siksi  hyötyä tästä uudesta mullistavasta immuunihoito-lääketeknologiasta,  vaikka se olisikin henkesi pelastava lisäapukeino.

Onneksi kuitenkin,  vaikka et voi hyötyä tästä uudesta lääketeknologiasta,  niin on olemassa toinenkin jopa parempikin luonnollinen elämäntapohin perustuva keino,  mitä kautta voit hyödyntää tätä immuunijärjestelmäsi luontaista syöpäsolujen eliminointikykyä taistelussasi syöpää vastaan.

Tämä toinen luonnollinen elämäntapakeino on jopa  todettu toimivan vielä tehokkaammin yhdessä ontologisyöpälääkärien tekemässä uudessa tutkimuksessa, kuin tämä nobelpalkittu lääkekeino edes – ja tämä toinen luonnollinen keino on siksi uskoakseni vielä se parempi näistä.

Miten saat immuunijärjestelmäsi eliminoimaan syöpäsoluja tehokkaasti luonnollisesti

Mikä on salaisuus että saat  immuunijärjestelmäsi eliminoimaan tehokkaammin syöpäsoluja luonnollisesti?

No salaisuus on varsin yksinkertainen.

Eli kuten edellä tuli mainittua,  huonon terveydentilan omaavilla kehon immuunijärjestelmän toiminta on heikentynyt  sen huonon yleisen terveydentilan takia.

Tästä seuraa se, että kaikilla syövän saavilla on lähtökohtaisesti heikentynyt immuunijärjestelmän toiminta. Heikko immuunijärjestelmän toiminta selittää miksi heillä syöpä on päässyt laajenemaan yhdestä ekasta syöpäsolusta ajan kanssa ongelmaksi asti.

Nyt sitten tästä seuraa se, että syöpäsairailla on    myös  aina heikko yleisterveydentilakin,  koska heikko yleisterveystila on lähtökohtaisena syynä  immuunijärjestelmän heikkoon toimintaan.

Siksi salaisuus saada immuunijärjestelmä toimimaan tehokkaammin  syöpäsairailla,  on yksinkertaisesti vain parantaa kehon yleisterveyttä.

Kehon yleisterveydentilan parataminen parantaa immuunijärjestelmän toimintaa ja tarpeeksi suuri yleisterveyden parannus pitäisi siksi saada immuunijärjestelmä toimimaan tehokkaasti ja eliminoimaan syöpäsoluja normaalilla teholla.

Ja tämän pitäisi olla avuksi syöpiä vastaan taistelussa ainakin teoriassa.

Mutta  auttaisiko se myös  käytännössä?

Seuraavan tutkimuksen mukaan  kyllä ja vieläpä  hämmästyttävän suuresti vielä.

Yleisterveyden parannus luo  parhaan syöpähoitotutkimustuloksen!  100% selviytymisprosentti  koeaikana  niillä  syöpäpotilailla,  jotka saivat nostettua yleisterveytensä normaaliksi luokiteltavalle tasolle

Eli joukko ontologeja eli syöpälääkäreitä  on tajunnut että yleisterveydentilan parannus pitäisi parantaa syöpähoitotuloksia merkittävästi, koska terveessä kehossa immuunijärjestelmä eliminoi tehokkaasti syöpäsoluja.

Yleisterveyden parannus pitäisi toimia senkin takia,  koska syöpäsairailla pitäisi olla lähtökohtaisesti aina heikko yleisterveystila, sen takia että heille on päässyt muodostumaan  miljoonia syöpäsoluja sisältävä syöpäongelma yhdestä ekasta muodostuneesta syöpäsolusta.

Ontologit ovat siksi lopulta järjestäneet ekan  tieteellisen tutkimuksen jolla selvittää yleisterveyden parannuksen  teho tieteellisesti syövän hoidon yhteydessä.

( Tutkimus: S.N. Paschenko Oncology (Kiev, Ukraine), 2001, v. 3, No.1, p. 77-78 )

Ontologit tekivät yllämainitun tutkimuksen jossa jakoivat etäpesäköityneestä rintasyövästä kärsivät potilaat kahteen ryhmään.

Kumpikin ryhmä sai peruslääkärihoidon leikkauksineen, säteily, kemo ja lääkehoitoineen.

Mutta tämän lisäksi toinen ryhmä sai elämäntapohjauksen miten nostaa yleisterveystilaansa paremmaksi.

Tämän tutkimuksen tulos oli järisyttävä.

Tulos oli  että etäpesäköityneestä rintasyövästä kärsivien koepotilaiden selviytymisprosentti 3 vuodelta oli 75 prosenttia siinä ryhmässä joka sai vain tavallista lääkärihoitoa –  tulos mikä oli erinomainen tämän tyyppisessä syövässä merkkinä hyvästä hoidosta.

Mutta että tulos oli vielä parempi 96 % selviytymisaste siinä ryhmässä joka myös paransi yleisterveyttään samalla kun sai samaa hoitoa.  Eli huikea 6 kertainen kuolleisuuden vähentyminen yleisterveyttä parantavassa ryhmässä –  verrattuna vain hoitoa saaneeseen ryhmään.

Mutta ei siinä vielä kaikki. Tulos oli jopa täydellinen 100 % selviytymisaste niiden potilaiden osalta,  jotka saivat nostettua yleisterveystasonsa normaaliksi luokiteltavalle tasolle.

Kaiken kukkuraksi vielä,  niin yleisterveyttä nostavan ryhmän hyvinvointi parani merkittävästi- he kokivat paljon vähempi negatiivisia vaikutuksia tavallisista hoidoista  ( kemo – säteily – leikkaus – lääkkeet ).

Eli yleisterveyden parannus ei vain moninkertaistanut hoitotuloksia.  Vaan se  myös hyvin pitkälle poisti tavanomaisen hoidon negatiiviset vaikutukset pois.

Yleisterveyden mittarina tässä tutkimuksessa  käytettiin soluenergiatasoa – eli normaali soluenergiataso oli yhtä kuin normaali yleisterveys.

Ja yleisterveyden parannus oli siis  soluenergiatasonnostoon tähtäävien elämäntapatekniikoiden käyttöä.

Alustavasti  näyttäisi  nyt siltä,  että tämä  yleisterveydentilan parannus  soluenergiatasoa nostamalla,   on ehkä jopa keino jolla voit  varmistaa voiton syövästä 100% varmuudella,  jos saavutat normaaliksi luokitellun  soluenergiatason/yleisterveystilan.

Nyt kuitenkin valitettavasti tämä läpimurtotutkimus oli vasta eka tutkimus yleisterveyden/soluenergiatason noston hyödystä syöpien yhteydessä.

Tieteessä se on vasta alku.

Esim kun tupakointi todettiin ekassa tutkimuksessa alustavasti lisäävän syöpäriskiä, niin meni vielä 34 vuotta ennenkuin lisätutkimukset vahvistivat tämän asian niin että valtiot aloittivat varoittaa tupakoinnin vaaroista.

Ja meni vielä tuotakin pidempi aika, ennenkuin lääkärit alkoivat varoittaa kaikki tupakoinnin vaarallisuudesta.

Nyt tämän tutkitun yleisterveyden/soluenergiatason noston kanssa on ihan sama tilanne.

Homma on vasta tieteellisessä mielessä aivan lapsenkengissä – ja siihen että lääkärit käyttävät tätä  ns.  soluenergia-elämäntapametodia hyväksesi,  niin siihen menee vielä vuosikymmeniä aikaa minimissäänkin, etkä voi siksi hyötyä tästä metodista lääkärisi ohjastamana.

Hyvä uutinen on kuitenkin se,  että voit silti hyödyntää tätä metodia jo nyt helposti ja tehokkaasti itse.

Eli koska tämä metodi on keino millä luoda superhyvä terveydentila ja hyvinvointikin,  niin olen käyttänyt metodia jo vuosia ja olen sen käytön expertti ja olen siksi koonnut jo kaikki  tarvittavat ohjeet ja salat  miten hyödyntää tätä metodia syöpien yhteydessä tehokkaasti kurssiin nimeltä  Miten Varmistaa Voitto Syövästä Tieteen Avulla.

Miten Varmistaa Voitto Syövästä Tieteen Avulla kurssi 

Eli olen koonnut ohjeet miten hyödyntää tätä  soluenergiatason nostoa ja sitä kautta  immuunijärjestelmän toimintatehon parannusmetodia Miten Varmistaa Voitto Syövästä Tieteen Avulla  nimiseen kurssiini.

Ja olen vielä parantanut tämän yleisterveystilan/soluenergiatason noston  tehoa.

Eli metodi piti 100 prosenttisesti hengissä seuranta-ajalla kaikki ne potilaat,  jotka saivat normaaliksi luokiteltavan korkuisen soluenergiatason.

Kuitenkin 4% potilaista tuossa soluenergiatason nostoryhmässä ei  jostain syystä onnistunut nostamaan soluenergiatasoaan ja yleisterveyttään  juuri ollenkaan,  eikä saanut siten lähellekkään normaalia soluenergiatasoa/normaalia yleisterveyttä  – ja valitettavasti  he menehtyivät.

Eli  tämän metodin kokeilun  teho oli kokonaisuudessaan sellainen, että metodia käyttävän koko  potilasryhmän kuolleisuusaste oli 4% ja ei metodia käyttävien vain normaalihoidon saavien kuolleisuusaste oli 25%.

No nyt sitten näiden 4 prosentin auttamiseksi  jotka eivät pystyneeet parantamaan yleisterveyttään ja ketkä valitettavasti menehtyivät,  niin olen tehnyt valtavan määrän lisätyötä ja kerännyt tähän Miten Varmistaa Voitto Syövästä Tieteen Avulla kurssiin  monista kymmenistä lääkärien kirjoittamista syöpäkirjoista ja tutkimuksista,  joukon tieteellistä näyttöä omaavia parhaimpia lisätekniikoita,  joilla voit  vielä lisäparantaa tämän soluenergiatason nostometodinkin tuloksia, niin että jos et jostain syystä esim saisi normaalia soluenergiatasoa,  niin voisit silti saada riittävää apua näistä muistakin keinoista.

Yksi tällainen lisätekniikka tässä kurssissa millä parantaa tuloksia lisää,  on esim uusi ruoka-ainesosa löytö, jonka Yhdyvaltain Valtion Terveysviraston (NIH) rahoittama tutkimus on tehnyt.

Eli NIH:in rahoittama uusi tutkimus on löytänyt eräästä ruoka-aineesta ainesosan, joka on eliminoinut normaaleja soluja vahingoittamatta 90% testatuista syöpäsolunäytteistä koeputkikokeissa.

Jos ruoka-aine toimii kehon tasolla käytännössä yhtä hyvin kuin koeputkessa – se on silloin melkein tähän  soluenergianostometodiinkin verrattavissa oleva keino teholtaan.

Tämä aine tosin menettää tehonsa, jos sitä sisältävä ruoka tehdään väärin ja sinun pitää siksi valmistaa ruoka juuri oikealla tavalla.

Tämän takia MVVSTA-kurssissa on siksi hyvin tarkat ohjeet miten valmistaa tämä ruoka-aine oikein, että se toimisi yhtä tehokkaasti niinkuin tuossa yllämainitussa tutkimuksessakin.

Ja tämä oli siis vain yksi tällainen lisätekniikka esimerkki – MVVSTA kurssissa on monia muita superlupaavia tekniikoita tämän lisäksi.

Mitä kaikkea hyödyt ja opit tästä Miten Varmistaa Voitto Syövästä Tieteen Avulla  kurssista

 • Opit  alustavasti tieteellisesti toimivaksi todistetun metodin miten valjastat immuunijärjestelmäsi eliminoimaan tehokkaasti syöpäsoluja kehostasi –  tämä metodi   nosti uudessa tutkimuksessa etäpesäköitynyttä syöpää sairastavien koepotilaiden selviytymisasteen 100%:iin seuranta-aikana
 • Opit miten mitata helposti sen kuinka tehokkaasti immuunijärjestelmäsi toimii ja oletko siten riskissä että syöpäsi alkaisi kasvaa nopeasti vai oletko turvallisessa tilassa ja syöpäsi kasvu pysyy hyvin hitaana tai paikallaan
 • Opit yleisesti neroksi tunnustetun nobelvoittajatiedemiehen ja hänen professoriavustajansa tekemistä ravinneainekoeputkitutkimuksista,  joissa he ovat löytäneet keinon hidastaa syövän laajentumista ja leviämistä koeputkessa merkittävästi erikoisella 4 ravintoaineen yhdistelmällä
 • Opit miten tehdä tietyt hieman vaivaa vaativat solutason energiatason nostoon liittyvät elämäntapaharjoitteet helpoksi ja vaivattomaksi- yhden  erikoisen mutta yksinkertaisen “tee se itse”  apuvälineen avulla
 • Opit mikä oli tärkein yksittäinen elämäntapatekijä miksi 200 vuotta sitten ihmisille ei tullut syöpiä juuri kenellekkään vanhoinakaan  – eli opit mikä oli tärkein yksittäinen tekijä sille,  miksi ihmisillä oli ennen korkea soluenergiataso – ja opit miten parhaiten hyödyntää tätä tekijää soluenergiatasosi nostossa
 • Opit mm. uuden ruoka-ainesalaisuuden, joka on todettu yhdysvaltojen terveysviraston rahoittaman tutkimuksen mukaan supertehokkaaksi syöpäsolujen eliminojaksi – Sillä että se on eliminoinut koeputkessa melkein kaikki testatut syöpäsolunäytteet (90%)  – annoksella joka ei  vahingoita terveitä soluja ja annoksella jonka saat helposti tätä ruokaa oikein laittamalla
 • Saat soluenergiatasosi noston  avulla myös kehosi yleisen terveyden ja  hyvinvointisi  myös paljon korkeammalle tasolle  ja tulet  kaikinpuolin terveemmäksi, energisemmäksi ja hyvinvoivemmaksi
 • Opit millä muutamien syöpälääkärien käyttämällä metodiyhdistelmällä vakavasta haimasyövästä kärsivien potilaiden keskimääräinen elinaika nousi vajaasta sadasta päivästä 9 vuoteeen, yhdessä pienessä tutkimuksessa
 • Korkeampi  soluenergiataso  auttaa kehoasi palautumaan supertehokkaasti kaikesta stressistä ja siten se auttaa sinua  toipumaan nopeammin myös  raskaista syöpähoidoista ja niiden aiheuttamista sivuvaikutuksista – se parantaa sinun mahdollisuuksia myös selvitä syöpähoidoista –  eli valitettavasti osa syöpäpotilaista kuolee itse hoitoon,  vaikka ne toimisivatkin hyvin syöpää vastaan
 • Opit lääkäriprofessorin tekemästä mineraalilöydöstä,  joka on ratkaisevassa roolissa syöpien kehittymisessä  -kun  alueilla missä sitä on vähän ravinnossa,  on jopa  5 kertaa enempi syöpiä verrattuna alueisiin, missä sitä on paljon ravinnossa.
 • Opit keinon miten voit vähentää syöpäsolujen kehoasi myrkyttävää vaikutusta ja saada oloasi paremmaksi –  lääkärien keksimällä  hyvin oudolla ja  erikoiselta  – ehkä ällöttävältäkin  kuulostavalla tekniikalla.
 • Opit minkälainen liikunta vähentää syöpäriskiä ja auttaa syövän voittamisessa ja opit minkälainen liikunta lisää syöpäriskiä ja lisää syövän kasvua – VAROITUS aikalailla kaikki  jopa huippu-urheilijatkin tekevät liikunnan syöpiä lisäävällä tavalla nykyaikana
 • Opit mineraalilöydöstä joka vähensi kokeessa pienellä annoksella 40% syöpien määrä verrattuna ei mineraalia ottaneeseen kontrolliryhmään – Mineraali todettiin normalisoivan syöpäsolujen solukuolemamekanismia ja se auttaa siksi myös päälläoleviin syöpiin teoriassa
 • Opit mikä yleinen asia lisää rintasyövän riskiä yli 100 kertaisesti ja josta on tulossa ehkä tupakointia suurempi skandaali lopulta  kun  nämä tutkimustulokset leviävät yleistiedoksi
 • Opit yksinkertaisesta mutta mahdollisesti supertehokkaasta metodista, jonka nobelehdokkaana ollut biologinero keksi sikiöajan kehitystä tutkimalla – Metodista  jonka keksijän kotimaavaltio vaiensi voimakeinoin,  koska tämä metodi uhkasi kansallista turvallisuutta, kun sillä oli epäsuoraa vaikutusta sodankäyntiin tuona aikana kun se keksittiin
 • Opit mitkä ruuat lisäävät syövän kasvua ja mitkä ruuat ovat turvallisimpia syödä ilman syöpäsolujen kasvun lisäämistä –   yli 200 000 syöpään liittyvää ruokavalio kirjaa kuolemansa jälkeen myyneen ja ehkä eniten syöpäpotilaita ravinnon avulla hoitaneen lääkärin koko elämänuransa kokemusten pohjalta

Plus opit paljon muutakin.

Karri, tämä kuulostaa hyvältä,  kerrotko vielä mitä tämä “Miten Varmistaa Voitto Syövästä Tieteen Avulla” -kurssi tarkalleenottaen sisältää?

MVVSTA-kurssi on siis saatavilla digitaalisena kurssina.

Digitaalinen verkkokurssi sisältää  6 videomoduulia, jossa  yli 3 tuntia videomateriaalia.  videoiden lisäksi kurssi sisältää  4 ladattavaa  PDF tiedostoa, joissa yhteensä yli 100 sivua luettavaa materiaalia.

Onko tällä kurssilla joku takuukin?

Kyllä on.

Koska tämän kurssin metodit on todettu alustavasti toimiviksi puolueettomissa tutkimuksissa.  Niin voin taata tämän tuotteen reilulla takuulla –  kun tiedän että metodit toimivat noiden tutkimusten pohjalta ennustettavasti.

Ja annankin tälle kurssille siksi vuoden 100%  enempikuin tyytyväisyystakuun.

Mikä on, että jos et ole jostain syystä,  tai edes ilman mitään syytäkään – täysin riemastunut tästä kurssista, niin voit palauttaa tuotteen vuoden ajan ja saada rahasi takaisin.

Eli ei mitään riskiä sinulle.

Onko tämä kallis kurssi?

Tämä MVVSTA-kurssi on hyötyihin nähden varsin kohtuuhintainen.

Sanoisin että pelkästään edellämainittu tutkittu  hoitotuloksen 6 kertaistanut yleisterveyden parannusmetodi olisi helposti 10 000 euron arvoinen asia.

Ja siksi tämä kurssi joka sisältää tämän metodin ja paljon muutakin tietoa niin olisi vähintään yhtä arvokas asia.

En kuitenkaan pyydä tästä systeemistä tuota 10 000 euroa.

Enkä pyydä siitä edes kymmenesosaa tuosta, eli 1000 euroa.

Enkä edes puolta tästä, eli 500 euroa.

Vaan saat nyt tämän  kurssin omaksesi vain 349 euron hinnalla,  joka on  varsin reilu hinta.

Ja muistutukseksi vielä, että saat kurssin siis 1 vuoden 100%  enempikuin tyytyväisyystakuulla.  Jolloinka sinulla ei ole mitään hävittävää.  Vain voitettavaa sitä kokeilemalla.

Okei siinä aikalailla kaikki.

Tilaa digitaalinen  kurssi  tästä alta nyt.  Napsauttamalla oranssia “lisää ostoskoriin” nappia.

Takaan että se on elämäsi yksi parhaimmista päätöksistä, sen takia että se antaa sinulle paljon valtaa omaan kehoosi ja tulevaisuuteesi.

MVVSTA Digitaalinen Verkkokurssiversio   – välitön sisäänpääsy

Parasta,

Karri Koivula

P.S.: Jos tilaat kurssin nyt saat lisäksi

Bonus 1

 Hammasterveys erikoisraportin ilmaisena bonuksena vielä kurssin mukana ( arvo 47 euroa) .  Se opettaa sinulle miten pysäyttää reikiintyminen ja saada ikenet täydelliseen kuntoon.

Hammasterveys on avuksi syöpää vastaan taistelussa sinulle tässä yhteydessä, koska hyvä hammasterveys auttaa parantamaan yleisterveyttäsikin myös.

Bonus 2

Saat myös Superterve Keho systeemi verkkokurssin ( arvo 197 ) – Huom se sisältää pääosin saman aineiston mitä tulee soluenergiatason nostoon ja yleisterveyden parannukseen mitä tässä MVVSTA syöpä kotikurssissa on   – mutta se  (Superterve Keho)  sisältää myös jonkun verran uutta eriävää aineistoa minkä haluat varmaan katsoa läpi – ainakin sitten kun olet voittanut syövän.

Huomio:

Tämä julkaisu on vain informatiivisiin tarkoituksiin ei diagnosoimaan hoitamaan tai parantamaan mitään sairauksia. Julkaisu sisältää vain elämätapatekniikoita koskevaa tutkimustietoa ja informaatiota.

Hoito huomio:

Yleisterveyden parannus ei  ole koskaan  korvike hoidoille.   Samoin kuin hoito ei ole koskaan korvike yleisterveyden parannukselle.

Älä laiminlyö kumpaakaan, vaan hyödynnä aina kumpaakin,  jos mahdollista.