Vanha kansanviisaus: “Näännytä niveltulehdus”

Luin eillen mielenkiintoisesta nivelkipujenhoito kansanviisaudesta.

Eli luin eräään nivelkipuja hoitaneen lääkärin kirjasta, kuinka tämä lääkäri oli ollut radiohaastattelussa, jossa myös otti vastaan kysymyksiä kuulijoilta nivelkivuista ja niiden hoidosta.

Tässä yhteydessä sitten eräs nainen soitti radio-ohjelmaan ja kysyi tältä lääkäriltä, että toimiiko niveltulehdusongelmiin ns. “niveltulehduskipujen näännyttäminen” paastolla, joka on vanha kansanviisaushoito.

Tämä lääkäri joka oli niveltulehduskipuexpertti, vastasi että tällä niveltulehduksen näännyttämisellä on peräää ja että se voi toimia.

Mutta kyse ei ole ihan kirjaimellisesti niveltulehduksen suorasta näännyttämisestä, vaan paasto on avuksi, koska niveltulehdusongelmiin liittyy usein allergiareaktio, jota sitä voi kyllä näännyttää.

Tämä lääkäri kertoi että nivelkudoksesi voivat alkaa reagoida jostain nivelestä allergisesti vaarattomiin ruoka-aineisiin -jossain vaiheessa elämääsi.

Ja koska allergiareaktio on usein tulehdus ja turvotus reaktio, niin tämä allergiareaktio voi sitten luoda lisää niveloiretta sinulle tai välillä se voi luoda jopa sen koko niveloireesi yksistäänkin.

Tämän lääkärin mukaan niveltulehduksen näännytys paastolla auttaa siis sen takia, kun usean päivän paaston aikana ne ongelmia aiheuttavat ruoka-partikkelit poistuvat kokonaan nivelistäsi ja kehostasi.

Ja tämä tekijä sitten saa nivelesi rauhoittumaan ja voit kokea suurta helpotusta, vaikka jopa totaalisen kivun katoamisen, jos sinulla olisi allergielementti nivelkivuissasi.

Eli tämän lääkärin mukaan tämä näännyttäminen auttaa, koska se poistaa tällaisen yleisen allergisen elementin tästä nivelongelmasta.

Tällainen niveltulehduksen näännytys paasto ei kuitenkaan ollut tämän lääkärin mukaan kovin hyvä ratkaisu kuitenkaan, koska paaston jälkeen kun alkaisit taas syömään ruokia normaalisti, niin sitten nivelesi alkaisivat reagoimaan taas niihin ruokiin ja niveltulehduksesi saisi ruokaa uudelleen ja se leimahtaisi entisenlaiseksi.

Eli et voi näännyttää niveltulehdustasi paastolla hengiltä, koska samalla omakin henkesi menisi.

Onneksi tällä experttilääkärillä oli kuitenkin parempi niveltulehduksen näännytyyskeino. Eli hän ja hänen lääkärikollegansa käyttivät lääkärien kehittämää ruokavaliosysteemiä, jolla oli mahdollista syödä nivelissä allergia-oiretta aiheuttavia ruokia – ilman että ne laukasisivat nivelissä tulehdus ja turvotusreaktioita.

Tämä lääkäri oli todennut tämän tekniikan niin hyväksi keinoksi, että hän käytti sitä päähoitokeinonaan niille nivelkipupotilailleen, jotka olivat avoimia uusille keinoille ja jotka halusivat uusimpia lisäkeinoja tavanomaisten hoitojen lisäksi.

Nyt et voi valitettavasti hyötyä tästä ruokavaliometodista lääkärin ohjaamana, koska tietääkseni kukaan lääkäri ei käytä sitä täällä Suomessa vielä.

Mutta voit onneksi hyötyä jostain melkein paremmasta.

Voit hyötyä videosetistä joka tein tämän metodin käytöstä.

Opetan ihan samat asiat kuin mitä noi lääkärit opettaisivat sinulle jos hoitaisivat sinua tällä ruovaliometodilla – plus hieman extraankin, sitä mitä tutkijat ovat oppineet uusimpana tietona tämän metodin käytöstä.

Ja voit saada tämän videosetin avulla tämän lääkärien uuden metodin hyödyt.

Eli jos olet nivelkivuissa ja haluat nopeaa apua niihin – hanki tämä https://karrikoivula.fi/ltnr-systeemi videosetti jossa kansanviisaus ja tiede ovat yhdistyneet melkein täydelliseksi ratkaisuksi niveltulehduskipuihin.

Tutkimuksen mukaan keino saa jopa puolelta niveltulehduskipuisista kivut kokonaan pois vain 5 päivässä.

Parasta,

Karri Koivula

P.S.: Keino on vielä tuntematon, kun se ei kelpaa lääkeyhtiöille kun sitä ei voi purkittaa ja patentoida.

Ja se ei kelpaa lääkäreillekään yleisesti käytettynä kun lääkäreillä ei ole yleensä sen käyttöön aikaa – sen käyttö kun edellyttäisi parin tunnin opetusessession pitämistä potilaalle. Mikä on aivan mahdoton ajankäyttövaatimus kiireisille lääkäreille.

Ja siksi sitä ei käytetä vaikka syytä ehkä olisi.

Onneksi laitoin videolle ja paperille kaiken mitä tarvit tästä metodista hyötyäksesi. Eli jos haluat näännyyttää niveltulehduksesi pysyvästi mene tänne
näin https://karrikoivula.fi/ltnr-systeemi ja hanki toi systeemi nyt eikä huomenna.