Niveltulehdukset parantava ruokavalio – Uusi lääkärien keksimä

Huh viime vuosi oli hullu vuosi eikä totta.

Toivotaan että tämä 2021 olisi parempi.

Mutta oli tossa 2020 vuodessa jotain hyvääkin.

Sadepilvissä on aina se hopeareunus kuten sanotaan.

Ja yksi hyvä hopeareunus viime vuodessa oli omalla kohdallani se, että karanteenien takia minulle jäi enempi aikaa tutkia muutamia kiinnostavia asioita.

Ja tein sitten sen takia ennätysmäärän uusia läpimurtotason löytöjä. Löytöjä joista sinäkin voit ehkä hyötyä joistain niistä.

Yksi asia mitä erityisesti tutkiskelin 2020 oli nivelkivut ja ruokavalio.

Minua kiiinnosti se asia kun tästä oli hyvin erilaisia ristiriitaisia kokemuksia.

Osa ihmisiä vannoo että joku ruokavalio on auttanut.

Osa taas vannoo että sama ruokavalio oli täysin hyödytön.

Ja tutkimukset sanovat että mikään ruokavalio ei ole auttanut aukottomasti.

Mietin että mitä jos kaikki noi ovat tosi faktoja – että ruokavalio on tosiaan auttanut joitakin vähentämään kipuja – ja että sama ruokavalio ei ole toiminut toisilla – ja sitten että tutkimuksissa kaikki testatut ruokavaliot on todettu hyödyttömiksi. Että nämä kaikki eripuraiset havainnot, ovat kaikki yhtä samaa totuutta.

Mikä selitys tälle voisi olla?

Ja tätä asia selvittäessä – löysin lääkäreitä jotka olivat keksineet selityksen tälle periaatteessa.

Löysin lääkäreitä jotka olivat ekana hoksanneet että nivelkipuihin ja niveltulehduskipuihin liittyy usein ”allergiareaktio”.

Nämä tutkijat havaitsivat että nivelkudokset voivat alkaa reagoida ”allergisesti” ruoka-aineisiin.

Allergiareaktio on siis alkuperäiseltä määritelmältään, “Mikä tahansa epänormaali reaktio vaarattomaan aineeseen”.

Ja tämä ” allergiareaktio” on siis periaatteessa usein turvotus ja tulehdusreaktio kudoksissa.

Ja siksi jos se tapahtuu nivelessäsi, niin tämä luonnollisesti sitten pahentaa tai jopa luo kokonaakin niveltulehduskipuoireesi – sen tulehduksen ja turvotuksen.

Sitten nämä lääkärit havaitsivat sen, että näissä nivelongelmissa tämä “allergisoituminen” on yksilöllistä, eli että voit tulla “allergiseksi” joillekin tietyille ruoka-aineille ajan kanssa aikuisena yksilöllisesti.

Näiden lääkärien löydöt selittivät nyt sitten miksi joku ruokavalio auttoi jotain henkilöä muttei toista.

Eli henkilö joka sai apua, niin vältti sattumalta itselle ”allergiareaktiota” nivelissä aiheuttavia ruokia. Sama ruokavalio ei sitten auttanut toista henkilöä, koska tällä toisella oli ihan eri ruuat, joille hänen nivelensä reagoivat allergisesti.

Nämä lääkärien löydöt selittivät myös miksi tutkimuksissa mitään auttavaa ruokavaliota ei ollut löytynyt – koska siis ongelma ei ollut mikään ruoka-aine itsessään, vaan kehon epänormaali reaktio johonkin lähtökohtaisesti vaarattomaan ruokaan. Eikä siksi voinut oikein olla kaikille hyvin toimivaa yhtä ruokavaliota.

Myöhemmin tutkijat sitten todistivat tutkimuksessa alustavasti tämän nivelkipu ja allergiayhteyden olemassaolon tieteellisesti.

He tekivät tuplaplacebo syöntitestin jossa koepotilaille annettiin ruokia jotka oli todettu heillä allergianivelkipua aiheuttaviksi – muodossa jossa nämä henkilöt eivät voineet tunnistaa mausta, hajusta ym. mitä ruokaa saivat. Sitten koepotilaille annettiin myös harmittomaksi todettuja ruoka-aineita samalla lailla.

Kokeen tulos oli että 90% koepotilaista koki kipuilun lisääntymistä kun söi hänelle allergiseksi todettua ruokaa.

Ja vain 10 % koepotilaista koki kivun lisääntymistä silloin kun sai aiemmin harmittomaksi todettua ruokaa.

Eli näytti että tämä allergia nivelkipu yhteys oli olemassa tieteellisesti todistetusti.

Ajan kanssa lääkärit kehittivät lopulta erikoisen ruokavaliosysteemin jolla pystyit syödä allergista nivelkipua sinulle aiheuttavia ruokia ilman mitään kipuja, kunhan ajoitit ruokien syönnin oikein näiden lääkärien kehittämän systeemin avulla.

Lääkärit myös tutkivat tämän uuden erikoisen ruokavaliosysteemin tehon kliinisesti käytännössä potilailla ja totesivat että se auttoi 80% sitä kokeilleista potilaista – antaen heille 50-100% kivunlievityksen 5 päivän sisällä.

Kun tutkin tätä lääkärien allergia nivelkipulievitys ruokavaliosysteemiä lisää ja lisää, totesin että, vaikka se ei auttanut lääkärien kliinisissä tutkimuksissa kaikkia, että se voisi silti olla monille aivan ratkaisevaksi avuksi nivelkipujen lievitykseen ja tein siitä siksi 3 videon videosetin, jossa kerron miten voit hyödyntää tätä lääkärien uutta nivelkipujenlievitys ruokavalio tekniikkaa ihan käytännössä

Videosetti saatavilla täältä. https://karrikoivula.fi/ltnr-systeemi Tolla sivulla myös tarkempi pidempi kuvaus miten tällainen vaarattomasta ruuasta syntyvä allerginen reaktio voi lääkärien uuden tiedon mukaan olla nivelkipujen pahentaja tai ainoakin aiheuttaja ja miten voit siksi helpottaa nivelkipujasi oikeanlaisen ruokavalion avulla.

Parasta.

Karri Koivula

P.S. Eli jos sinulla on nivelkipuja etenkin niveltulehduskipuja niin ehdottomasti lue tämä https://karrikoivula.fi/ltnr-systeemi sivu tästä uudesta lääkärien ruokavaliometodista.

Tämä on ihan uutta tutkimustietoa joten tätä metodia ei vielä käytä kuin muutama lääkäri joka on innostunut sen tuloksista niin paljon että haluaa käyttää sitä ennenkuin se on tutkittu enempi ja siitä tulee laajemmin käytettävä metodi.

107 Terveys &​ fitness ​ salaisuutta, emailin välityksellä -ILMAINEN!

Anna minulle nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja lähetän sinulle 107 terveys & fitness, onnellisuus ja menestys salaisuutta.

Hei olen Karri "Da Vinci" Koivula ja olen täällä auttamassa sinut parhaaseen kuntoon mitä ikinä, niin henkisesti kuin fyysisesti.
Nopeammin ja paremmin kuin voit uskoakaan. Olen jo auttanut tuhansia ja tuhansia,  bestselleri kirjojeni ja kurssieni avulla Suomessa.
Haluan että sinä olet seuraava!

Varoitus: Jos loukkaannut helposti, silloin et halua lukea suorasanaisia suoraan sydänmestä tulevia mietteitäni. Mutta jos nautit hyvästä naurusta aina välillä, silloin kirjoita nimi ja s-posti alle ja paina tilaa nappia  ja tervetuloa kyytiin.

Tilasit Karrin emaili-kirjeen onnistuneesti!