Mikä auttaa 95% nivelkipuisista

Luin eillen yllättävän nivelkipuaiheisen kyselytutkimuksen tuloksen.

Kyselytutkimuksessa kysyttiin yli tuhannelta niveltulehdus, nivelreuma ja nivelrikkopotilaalta, mikä hoito viiva metodi oli helpottanut heitä.

Mikä oli yllättävää että yksi keino nousi yli muiden.

Yksi keino nousi kyselyssä yli muiden siinä kuinka monella nivelkipupotilaalla se oli auttanut kipuihin.

Se voitti lääkkeet.

Se voitti leikkaukset .

Se voitti tuet sun muut apuvälineet.

Se voitti nämä sillä että se auttoi peräti 95 prosenttia sitä kokeilleista nivelkipupotilaista.

Tämän lisäksi se myös paransi kaikkien muidenkin hoitojen tuloksia.

Eli ne jotka käyttivät tätä keinoa. Saivat parempia tuloksia muittenkin keinojen käytöstä, mikä oli fantastista.

Arvaatko mikä tämä keino oli?

No, paljastan sen sinulle.

Tämä keino oli tadaa liikunta.

Se helpotti kipua.

Ja paransi oloa .

Ja sai nukkumaankin paremmin.

Miksi juuri tämä liikunta keino sitten auttoi melkein kaikkia nivelkipuisia ja toimi muita hoitoja usemmin. Oliko siihen että se pystyi auttamaan niin montaa joku tietty syy.

No, kyselytutkijoiden mukaan syy on se, että liikunta on tekijä joka ruokkii niveliäsi – kun juuri liikkeessä nesteet puristuvat ulos ja sisään nivelistä.

Ja tämä nesteiden puristuminen ulos ja sisään on tekijä joka auttaa sekä tuomaan niveliisi ravinteita plus happea ja myös samalla poistamaan nivelistäsi aineenvaihdunnan yhteydessä syntyviä kuona-aineita pois.

Koska nivelissä on heikko verenkierto, tämä liikunnan aiheuttama nesteiden puristuminen sinne ja ulos, on melkein edellytys niveliesi hyvin toimimiselle.

Ja nivelesi hyötyvät liikkeestä, niinkuin vesimassakin hyötyy jos vesi kiertää.

Täytyy tunnustaa että olen tähän asti pahasti aliarvioinut ihan vain liikunnan merkityksen nivelkipujen lievityksessä.

Olen ajatellut enimmäkseen että se auttaa lähinnä vain epäsuorasti venyttämällä ja vahvistamalla lihaksia.

Vasta kun tajusin että liikunta auttaa tuomaan niveleen enempi happea, niin sen jälkeen tajusin että hittolainen liikunta itsessäänkin voisi olla tehokas apu, kun se lisää sinne nivelsoluille sitä kaikkein tärkeintä ainetta eli happea.

Nyt kun tiedän että liikunta vain yksistäänkin lisää happea niveliin ja että se näyttäisi auttavan melkein kaikkia sitä kokeilleita – niin suosittelen että yrität liikutella raajojasi mahdollisimman paljon tämän liikuntahyödyn saamiseksi.

Jos tarvit liikkeitä mitä tehdä kotonasi, niin tämä kehonpainokuntoiluohjelma
https://karrikoivula.fi/kehonpainokuntoilu on mikä voisi toimia . Liikkeet ovat kyllä suht haastavia. Minulla ei ole valitettavasti superhelppoa liikeohjelmaa nivelkipuisille vielä tehtynä.

Parasta,

Karri Koivula

P.S.: Ja jos haluat vielä tehostaa liikunnan hapenkuljetushyötyä ja tehdä liikunnasta myös vähempi raskasta tehdä, sen takia että sinulla on monin kerroin korkeammat energiatasot, niin voit hyödyntää tätä https://karrikoivula.fi/nivelkipuratkaisu systeemiä.

Sen avulla nivelesi saavat niin paljon happea ja ravinteita plus nopeutat niveliesi kuona-ainekäsittelyä niin paljon, että saat yllättävän kivuttommat nivelet.