Hoito paransi 91 prosenttia syövistä parisssa viikossa 

Kirjoitin jokusen kuukausi takaperin uudesta syöpäparannuskeinosta, joka paransi muutamaltakymmeneltä loppuvaiheen suolistosyöpäpotilaalta syövän 100% teholla.

Tämä kyseinen parantava hoito oli lisätä immuunijärjestelmän tehoa monoclonal antibodyhoidolla , jotta kehon oma immuunijärjestelmä alkaisi eliminoida syöpäsoluja tehokkaammin. 

Tätä lääkekeinoa käyttämällä, niin uudessa tutkimuksessa parisenkymmentä loppuvaiheen suolistosyövästä kärsivää potilasta parani täysin – eli kunkin henkilön oma immuunijärjestelmä eliminoi kaikki syöpäsolut heiltä poies hoidon avulla. 

Tämä oli mullistava tutkimustulos ja siitä uutisoitiin sanomalehdissä täällä Suomessakin. 

No sain eillen selville, että jo melkein kymmenen vuotta sitten lastensyöpälääkäri teki hyvin samanlaiseen immmuunijärjestelmän hyödyntämiseen perustuvan hoitokeinon, joka toimi melkein yhtä suurella teholla. 

Eli lastenlääkäri  Michael Jenssen kehitti kymmenisen vuotta sitten keinon, joka paransi 91% lapsileukemiapotilaista ihan muutamassa viikossa.

Hoitokeksintö sai alkunsa siitä kun tämä lääkäri oli todella pettynyt normaalien kemo ja säteilyhoitojen tehoon ja sivuvaikutuksiin lapsipotilaillaan.

Eli nämä tavanomaiset hoidot – niin lapset pelastaessaankin – vaurioittivat lapsia usein vakavasti ja tekivät isosta osasta lapsia hyvin vaikeasti sairaita aikuisia – hoitojen sivuvaikutuksien takia.

Tämä lääkäri ajatteli että nykyaikana piti olla parempi keino.

Asiaa tutkiessaan hän hoksasi että immuunijärjestelmä eliminoi jo normaalitilanteessa syöpäsoluja ja että voisi käyttää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa syöpäsolujen eliminointiin.

Hän tutki asiaa lisää ja keksi lopulta, että hän voisi ottaa lapsipotilailtaan heidän verestään syöpäsoluja tappavia t-tappajavalkosoluja ja ohjelmoida niitä hieman laboratoriossaan niin että t-solut reagoisivat lasten leukemiasyöpäsolujen tiettyihin proteiineihin joita esiintyi vain syöpäsoluissa.

Tämä vain syöpäsoluissa olevaan proteiniin reagointiohjelmointi, saisi valkosolut hyökkäämään paljon vahvemmin näitä proteiniinia sisältäviä syöpäsoluja vastaan.

Ohjelmoinnnin jälkeen hänen tarvisi vain palauttaa lasten omat valkosolut takaisin ja ne alkaisivat sitten toivon mukaan eliminoida syöpäsoluja tehokkaasti vahingoittamatta hyviä terveitä soluja.

Hän kokeili tätä metodia hiirillä ja se toimi käytännössä.

Hiirikokeiden jälkeen hän teki isomman tutkimuksen hoidon tehosta lapsilla.

Lapset olivat potilaita joilla kaikki muut hoidot olivat epäonnistuneet ja he olivat kuolemassa varmasti.

Tässä isommassa tutkimuksessa jossa oli alkujaan parisenkymmentä lasta, niin paljastui että 91% tutkimuksessa olleista lapsipotilaista parani leukemiastaan täysin ihan vain muutamassa viikossa – kun potilaiden omat muunnellut valkosolut eliminoivat syöpäsolut pois. 

Vaikka hoito oli lähes täydellisen tehokasta, niin siinä oli vielä muutamia ongelmiakin. 

Eka ongelma oli se, että osalla potilaista muunnellut valkosolut olivat liian agressiivisia ja hyökkäsivät terveitä soluja kohti – eli hoidossa oli pieniä riskejä tätä kautta.

Toinen ongelma oli se, että tämä lastenlääkärin keksimä tappajasolujen ohjelmointikeino niin toimi tehokkaasti vain leukemia tyyppiseen syöpään – ei kiinteisiin kasvaimiin – eli tästä kyseisestä keinosta ei saisi ehkä koskaan tehokasta parannuskeinoa suurimpaan osaan syöpiä – jotka ovat kiinteää kasvaintyyppiä.

Kolmas ja isoin ongelma oli se, että leukemia uusi lapsipotilailla herkästi, 20-50% potilaista sai leukemian uudelleen varsin lyhyessä ajassa, vaikka aiempi leukemia oli täysin hävinnyt kehosta.

Tämä johtui siitä että syöpä tulee herkästi heikon yleisterveyden omaaville ja hoito vaikka eliminoi syövän, niin ei parantanut lasten yleisterveystilaa ja syövän uusimisriski oli huonon yleisterveyden takia todella suuri –miksi kaikkein huonoimman yleisterveyden omaavilla lapsilla syöpä uusi jopa 50% todennäköisyydellä. 

Kaikista ongelmista huolimatta tämän hoidon tulos on uskomattoman hyvä ja näyttää aina vain enempi siltä, että immuunijärjestelmän käyttö paljastuu parhaaksi ratkaisuksi kaikkien syöpien voittamiseen kunhan teknologiat vielä kehittyvät.

Tämä lasten leukemia koe oli jo melkein 10 vuoden takaa. Tämä kyseinen teknologia on todennäköisesti kehittynyt vielä lisää. Toivotaan että hoitokeino saisi pian maailmanlaajuiset käyttöluvat ja se tulisi käytännön hoitotyöhän ennemmin kuin myöhemmin.

Nyt kuitenkin tämä kyseinen hoitokeino ei olisi kylläkään edes tarpeen hyvien tuloksien saamiseksi.

Immuunijärjestelmän käyttö tehokkaasti syöpiä vastaan kun ei edellytä edes mitään lääkehoitoja.

Eli immuunijärjestelmä eliminoi syöpäsoluja normaalisti toimiessaan.

Se ei kuitenkaan toimi normaalisti syöpäsairailla.

Syy miksi se ei toimi kunnolla, on periaatteessa sama, kuin syy siihen miksi osalle flunssa on vakava asia.

Eli pieni osa ihmisistä jopa kuolee flunssiiin, kun heidän immuunijärjestelmä ei reagoi tarpeeksi vahvasti flunssavirukseen.

Ne kenellä immuunijärjestelmä ei reagoi tarpeeksi vahvasti, niin ovat hyvin heikon yleisterveyden omaavat henkilöt.

Eli tilanne on että mitä huonompi yleisterveystila sinulla on, sitä heikompi immuunijärjestelmäsi toiminta.

No nyt tämä tilanne on ihan sama syöpien yhteydessä.

Mitä heikompi yleisterveys sinulla on, sitä heikompi immuunijärjestelmä sinulla on, ja sitä heikommin se reagoi syöpäsoluja kohtaan.

Nyt se hyvä puoli tässä on, että voit parantaa yleisterveystilaasi nopeasti, ja voit siten parantaa immuunijärjestelmäsi toimintaa samalla.

Kun immuunijärjestelmäsi toimii paremmin, se eliminoi syöpäsoluja sitten tehokkaammin.

Immuunijärjestelmän toiminnan parannus yleisterveyttä tarpeeksi parantamalla, näyttäisi myös tutkimuksen mukaan tuovan ehkä varmankin voiton syövistä.

Näin todistaa vuonna 2000 tehty Ukrainalainen syöpätutkimus.

( Tutkimus: S.N. Paschenko Oncology (Kiev, Ukraine), 2001, v. 3, No.1, p. 77-78 )

Eli vuonna 2000 Ukrainassa tehdyssä tutkimuksessa tutkittiin miten yleisterveyden parannus normaaliksi luokiteltavalle tasolle auttaa etäpesäköityneestä rintasyövästä kärsiviä potilaita.

Tulos oli että 3 vuoden selviytymisaste nousi potilailla 75 prosentista täydelliseeen 100 prosenttiin – silloin kun potilaat saavuttivat normaaliksi terveydeksi luokitellun yleisterveystilan.

Normaaliksi yleisterveystilaksi luokiteltiin tila jossa kehon solutason happi ja energiataso oli normaalilla tasolla. Eli tutkimuksessa mitattiiin kehon yleisterveystilaa solutason energiatasoa mittaamalla.

Tämän tutkimuksen pohjalta näyttäisi siltä että syöpä on voitettavissa, kun normaalin hoidon lisäksi parannetaan samalla potilaan yleisterveystilaa riittävästi, jotta se saa immuunijärjestelmän toimimaan normaalisti ja senkin eliminoimaan syöpäsoluja tehokkaasti.

Itse uskon että tämä yleisterveystilan parannuskeino on tämänhetken paras keino varmistaa voitto syövästä ja että jokaisen syöpäpotilaan kannnattaa hyödyntää sitä syöpänsä voittamisen varmistamiseksi.

Miksi olenkin koonnut ohjeet miten käyttää tätä yleisterveyden parannusmetodia syöpien yhteydessä tehokkaasti, Miten varmistaa voitto syövästä tieteen avulla kurssiiini.

Jos sinulla on syöpä, suosittelen että hyödynnät tuota kurssia ja sen opettamaa yleisterveyden parannusmetodia.

Yleisterveystilan parannus muuten vähensi tuossa tutkimuksessa myös suuresti tavanomaisten lääkärihoitojen aiheuttamia sivuvaikutuksia – eli yleisterveyden parannus on hyvä keino myös siksi että se auttoi suurelta osin poistamaan tavishoitojen huonot puolet – eli joskus vakavatkin sivuvaikutukset.

Parasta,

Karri Koivula 

P.S.: Immuunijärjestelmän käyttö syöpäsolujen eliminoijana on uusin ja kuumin taistelukeino syöpää vastaan tällä hetkellä – miksi esim vuoden 2018 lääketieteen Nobel meni lääkkeelle joka herkistää immuunijärjestelmää hyökkäämään  vahvemmin syöpäsoluja vastaan.

Nyt koska mitä parempi yleisterveys sitä vahvempi immuunijärjestelmän toiminta, niin tämän johdosta yksinkertaisin keino hyödyntää immuunijärjestelmää on vain parantaa yleisterveyden tasoa.

Yksinkertaisuudesta huolimatta tämä keino on alustavasti tutkitusti todettu hyvin tehokkaaksi.

Yleisterveyden parannus nosti ekassa siitä tehdyssä tutkimuksessa etäpesäköityneen rintasyövän selviytymisprosentin 100 prosenttiin ekalta kolmelta vuodelta, kun se oli ei yleisterveyttään parantaneessa kontrolliryhmässä 75%. Yleisterveyden parannus myös vähensi kemo , säteily, leikkaus ja lääkehoitojen sivuvaikutuksia ratkaisevasti.

Tämän tutkimuksen pohjalta nykyhoidot jotka ovat jo monesti varsin tehokkaita, niin niistä saisi jo superhyviä pelkästään sillä –  jos samaan aikaan potilaiden yleisterveystilaa parannettaisiin tämän  Miten varmistaa voitto syövästä tieteen avulla kurssin yleisterveysparannusmetodin avulla.   

 P.S.S.: Toi Tohtori Michael Jenssenin keino näyttää olevan hyväksytty ja käytössä lapsipotilailla leukemiassa Amerikassa. Sitä annetaan jos normaalihoito ei ole tehonnut. Normaalihoidon teho on käsittääkseni myös todella korkea tässä yhteydessä –  joten ei ole tarvetta käyttää tätä immuunihoitoa ekana.