Tutkimus: Uusi hoito paransi syövät 100% kaikilta potilailta

Toissapäivänä sanomalehdessä oli hyviä syöpäuutisia. 

Siinä oli juttua uudesta syöpätutkimuksesta jossa käytettiin immuunijärjestelmän toimintaa parantavaa monoclonal antibody hoitoa.

Yksinkertaistetusti sanottuna niin tämä hoito aktivoi kehosi immuunijärjestelmää hyökkäämään syöpäsoluja kohtaan entistä tehokkaammin.

Tutkimustulos tämän hoidon käytöstä tässä kokeessa oli 100% syöpien parantuminen kaikilta suolistosyöpää sairastavilta koehenkilöiltä, jotka testasivat tässä kokeessa tätä hoitoa.

Eli tässä uudessa tutkimuksessa suoliston syöpäkasvaimet hävisivät täysin jokaiselta koepotilaalta 6 kuukaudessa – kun käytettiin tätä uutta immuunijärjestelmän toimintaa vahvistavaa keinoa.

Tämä tulos tuli vielä ilman että käytettiin mitään muita hoitoja samalla – kuten kemo , leikkaus , säteily tai muut lääkkeet.

Mikä on aika uskomatonta. 

Tutkimuksessa mukana ollut tohtori kommentoikin että: 

” Tämä on aivan uskomatonta. Emme odottaneet tällaista tulosta. Tämä on tulos josta syöpälääkärit unelmoivat”.

( Tutkimus: new england journal of medicine PD-1 Blockade in Mismatch Repair–Deficient, Locally Advanced Rectal Cancer ) 


Komementtini tästä: 

Wau olen iloinen tästä uudesta mullistavasta tutkimustuloksesta joka ehkä tarkoittaa ajan kanssa sitä että syövät voidaan tulla voittamaan täysin- jos tätä immuunijärjestelmää hyödykseen käyttävää hoitoa voidaan kehittää vielä paremmaksi – niin että se tehoaisi kaikkiin syöpiin yhtä hyvin kuin tässä kokeessa.

Mutten yllättynyt suuremmin tästä tuloksesta.

Olen tiennyt ja tiedottanut myös jo monta vuotta siitä, että kehon oma immuunijärjestelmä on paras ja maalaisjärkisin keino millä eliminoida syöpäsoluja. 

Kehosi immuunijärjestelmä siis eliminoi syöpäsolujasi osana normaalia toimintaansa ja sen hyödyntämiseksi ei tarvi siksi tehdä muutakuin vain saada sen toimintaa vahvistettua.

Se osaa jo eliminoida syöpäsoluja. Sille ei siis tarvi tehdä muutakuin antaa motivoiva potku persuksiin, että se tekisi työnsä paremmin. 

Eli immuunijärjestelmää hyödyntämällä ei tarvi keksiä pyörää uudelleen – kun kaikki tarpeellinen syöpäsolujen eliminointiin on jo kehossa valmiina.

Tästä immuunijärjestelmän käytön tehosta, on myös ollut jo todistusaineistoa vuosia.

Vuonna 2018 lääketieteen nobelpalkintolautakuntakin heräsi viimein tajuamaan tämän asian tärkeyden ja antoi vuoden 2018 lääketieteen nobelpalkinnon immuunijärjestelmän toimintaa vahvistavalle syöpälääketeknologialle.

Mutta jopa ennen näitä uusia lääketeknologioitakin, niin immuunijärjestelmän teho on ollut jo alustavasti tutkitusti todistettu asia syöpien hoidossa.

Muutamakymmenisen vuotta sitten syöpälääkärit tekivät esim tutkimuksen jossa testasivat miten syöpähoitotulos muuttuu, jos he hoidon lisäksi parantavat potilaiden yleisterveyttä samalla.

Parempi yleisterveys on siis yhtäkuin parempi immuunijärjestelmän toiminta ja paremmin toimiva immuunijärjestelmä pitäisi luoda parempia syövänhoitotuloksia.

No tulos tällaisesta immuunjärjestelmän parannuskokeesta syövän yhteydessä, oli tuolloin yhtä suuri positiivinen yllätys kuin nytkin.

Eli tässä tutkimuksessa, ryhmä joka paransi yleisterveyttään ja siten immuunijärjestelmänsä toimintaa niin, että heillä oli normaaliksi luokiteltava yleisterveystila ja normaaliksi luokiteltava immuunijärjestelmän toiminta – niin tämän ryhmän selviytymisaste oli tutkimuksessa täydellinen 100 % – kun kontrolliryhmänä olevan ei yleisterveyttään parantavan ryhmän selviytymisaste oli 75% .

Koeaika tutkimuksessa oli 3 vuotta. Syöpätyyppi oli jo etäpesäköitynyt rintasyöpä. Kumpikin ryhmä sai myös aivan tavallisen normaalihoidon kemoineen, säteilyhoitoineen ynnä muineen. 

Valitettavasti koeaika oli vain 3 vuotta, jos se olisi ollut 10 vuotta niin olisimme saaneet vielä paremman kuvan asiasta. 

Mutta tämä lyhytkin tutkimus todisti jo alustavasti sen , että immuunijärjestelmän toiminnan parannus on uuden sukupolven ratkaisu syöpiin joka tuo uskomattoman hyviä tuloksia. 

Ja sen myös, että immuunijärjestelmän hyödyntämiseen tehokkaasti ei tarvita muutakuin yleisterveyden riittävää parannusta elämäntapatekniikoilla – ei edes mitään uusia lääkkeitä välttämättä.

Lääkkeet toki ovat parempi tekniikka kun yleisterveyden parannus, koska lääkkeiden käyttö ei vaadi oikeastaan yhtään vaivaa potilaalta – yleisterveyden parannus vaatii aina hieman päivittäistä vaivannäköä terveellisien elämämäntapojen ylläpidossa.

Valitettavasti kuitenkin nämä uudet immuunijärjestelmän toimintaa nostavat lääkkeet eivät ole varmaan vielä yleisesti käytettävissä pitkään aikaan ja siksi ainoa varmasti toimiva keino hyödyntää immuunijärjestelmää juuri nyt on yleisterveyden parannus.

Onneksi voit hyödyntää tätä immuunijärjestelmäsi toiminnan parannuskeinoa tehokkaasti syöpää vastaan taistelussa tehokkaasti jo nytkin jos haluat.

Olen nimittäin koonnut ohjeet miten käyttää tuota edellämainittua tutkimuksen yleisterveysparannusmetodia Miten Varmistaa Voitto Syövästä Tieteen Avulla kotikurssiini.

Tässä kurssissa näytän siis tuon tutkimuksessa käytetyn immuunijärjestelmän toiminnan parannuskeinon, joka sai siis parannettua normaalihoidon tuloksia yli 5 kertaisesti – luoden jopa täydellisen 100% selviytymisasteen niille henkilöille, jotka saavuttivat normaaliksi luokiteltavan yleisterveystilan.

Eli jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi voittaa syöpä kuumimmalla uudella teknologialla eli oman immuunijärjestelmäsi hyödyntämisellä – niin tsekkaa toi kurssi .

Parasta,

Karri Koivula 

P.S.: Opi käyttämään immuunijärjestelmääsi syöpää vastaan taistelussa Miten Varmistaa Voitto Syövästä systeemistä