Miten laskea kolesterolia luonnollisesti ja estää sydäri

Sain seuraavan kysymyksen vastauksena edelliseen viestiini

”Hei minulla on korkea kolesteroli kanssa kuten edellisellä kysyjällä. Onko sinulla vinkkejä miten laskea kolesterolia luonnollisesti ilman lääkkeitä?”

K.K.: Hei kiitos viestistä.

Kyllä tiedän yhden hyvän jossain mielessä jopa uudenkin keinon miten voit laskea kolesteroliasi luonnollisesti.

Eli saat kolesterolia ruuastasi mitä syöt plus teet sitä itse sisäisesti.

Ruuasta saamasi kolesterolimäärä on se pienempi osuus.

Suurin osa saamastasi kolesterolista on kehosi itse tekemää.

Teet kolesterolia kehosi rakennuspalikaksi.

Kehosi tekee kolesterolista mm eri hormoneja ja kolesteroli on siis alkuvirran rakennuspalikka näille hormoneille.

Nykytiedon mukaan jos sinulla on korkea kolesteroli, se johtuu pääosin omasta sisäisestä tuotannostasi.

No nyt tilanne on sitten vähän erikoisesti se, että sinun ei tarvi ehkä edes laskea suoranaisesti sisäistä kolesterolituotantoasi laskeaksesi kolesterolitasojasi.

Eli kun kolesteroli on alkupään rakennuspalikka kaikille rasvapohjaisille hormoneille kuten mm testosteronille, estrogeenille, kortisolille, aldesteronille ja progesteronille – niin yksi keino laskea sen liiallista tasoa on huolehtia että kehollasi on riittävästi energiaa solutasolla, jotta se voi tehdä kolesterolista kaikkia tarpeellisia hormoneita normaalilla tavalla.

Eli voit laskea kolesterolitasojasi nostamalla soluhappi ja soluenergiatasoasi – tämä nopeuttaa aineenvaihduntaasi, mikä saa kehosi tekemään kolesterolistasi sitten enempi niitä lopullisia tarpeellisia hormoneja , mikä johtaa sitten siihen että veren huono kolesterolitasosi tippuu.

Tämä on periaatteessa myös vahvistettu tutkitustikin – eli kilpirauhashormonin otto joka siis nostaa soluenergiatasoa kanssa, niin se laskee tutkitusti huonoa kolesterolia.

Ja matala kilpirauhashormonin määrä joka on yhtä kuin matalempi soluenergiataso, niin se nostaa tutkitusti veren huonoa kolesterolitasoa.

Eli energiatasosi nosto solutasolla mistä tahansa syystä laskee huonoa kolesterolitasoasi lähtökohtaisesti.

Sitten joidenkin mielestä yksi syy korkeaan kolesteroliin voi olla myös kehosi heikko terveys ja tulehdustila – eli kolesteroli on myös hyödyksi koska kehosi tekee siitä niitä tulehdusta vastaan taistelevia kortisolihormoneja ja kehosi voi tehdä siksi sitä alkupään kolesteroliakin enempi, jos sinulla on kroonista tulehdustilaa.

No nyt tilanne on että matala happi ja energiatila solutasolla ovat asioita jotka luovat sinulle juuri sitten heikompaa terveyttä ja tulehdustilaa – mikä tarkoittaa että kun nostat soluhappi ja soluenergiatasosi normaalitasolle, niin kolesterolituotantosi voi laskea samalla, koska kehosi ei enää tarvi ylituottaa sitä kolesterolia tulehdustilaa vastaan taistellakseen.

Tämän takia terveillä nuorilla joilla suht normaali aineenvaihdunta eikä terveysvaivoja ja tulehdustilaa, niin onkin usein suht normaalihkot kolesterolitasot ja korkea kolesteroli heillä aika harvinaista.

Eli paras löytämäni luonnollinen keino laskea kolesteroliasi on se, että nostat solutason happi ja energiatasojasi korkeammaksi lähemmäksi ns normaalia tasoa missä niiden pitäisi ollakin.

Normaali soluhappi ja energiataso auttaa sinua saamaan sitten normaalimman kehon toiminnan ja kolesterolihallinnankin kehoosi. Plus se auttaa normalisoimaan noi kolesterolista luotavien hormonien toiminnatkin jotka vaikuttavat nekin valtavasti kaikkeen toimintaan kehossasi myös. ( käyn läpi näistä lisää myöhemmin -yllätyin itsekin kuinka moni tärkeä hormoni saa alkunsa kolesterolista)

Voin kertoa vielä oman kokemukseni kanssa kolesterolista ja soluenergiatason nostosta.

Eli tiesin jo useampi vuosi sitten että kolesterolin syönti ei vaikuta kovin suuresti kehon kolesterolitasoon, koska sisäinen tuotanto on paljon suurempi tekijä.

Ja söin siksi suht huoletta yhdessävaiheessa 5 reilusti kolesterolia sisältävää kananmunaa joka päivä lihaksia kasvattaakseni.

Tämä oli aikana kun en vielä tiennyt soluhappi ja soluenergiatasoasiasta mitään ja oma soluhappi ja soluenergiatasoni oli siksi epäterveellisen matala.

No ajan kanssa 5 kanamunaa päivässä syödessä sain keltaisia kohoumia silmäluomiini.

Ja ne olivat liiasta kolesterolista johtuvia ”xanthelasma” kohoumia.

Eli ehkä äärimmäisen suuri kolesterolinsaanti ravinnostakin voi vaikuttaa negatiivisesti joissain tilanteissa -vaikka ravintokolesteroli onkin pienempi lähde kuin sisäinen tuotanto.

No vähän tämän jälkeen opin sitten tästä soluhappi ja soluenergiatasosta ja aloin nostaa tasojani korkeammaksi.

Yksi asia mitä tapahtui nopeasti soluhappi ja energiatason noston yhteydessä, oli että noi ”xanthelasma” kolesterolikohoumat lähtivät pois silmäluomistani, vaikka söin edelleen 5 kananmunaa päivässä tuolloin.

Eli soluenergiatasoni noustessa normaaliksi tämän systeemin tekniikoilla https://karrikoivula.fi/supertervekeho kehoni pystyi normalisoimaan kaiken kolesteroliin liittyvän säätelyn ja se ratkoi samalla ton silmäluomeen kertyneen kolesterolikertymänkin.

Tiedoksi en syö enää 5 kananmunaa jokapäivä, joka oli ehkä vähän liiallista, mutta syön niitä edelleen melkein päivittäin.

Parasta,

Karri Koivua

P.S.: Eli paras keino miten voit laskea kolesterolitasojasi on soluenergiatason nosto tällä https://karrikoivula.fi/supertervekeho systeemillä – se ei vain laske kolestrolitasoasi vaan se antaa sinulle samalla myös superterveen kehon kaikinpuolin.

Sen etu on myös, että se ei laske kolesterolitasojasi liikaa koskaan.

Eli on kolesterolitutkimuksia missä kolesterolia on laskettu reilusti onnistuneesti, mutta näissä tutkimuksissa kolesterolia laskeneen ryhmän kokonaiskuolleisus on ollut silti reilusti suurempi –eli tuliko kolesterolia laskettua tällöin liiaksi ja siitä seurasi kuolleisuutta lisääviä haittoja?

Ehkä, koska ilman riittävää kolesterolia kuolee, kun se on silti yksi kehon tärkeä perus rakennuspalikka ja sitä tarvitaan jokaisessa 36 triljoonassa solussasi – sitä pitää periaatteessa olla juuri oikea määrä , oikeassa paikkaa, oikeaan aikaan ja oikeassa muodossa – Ja ainoa keino miten toi onnistuu täydellisesti on jos kehosi toimii superterveesti kun sillä on riittävästi solutason energiaa oikealla tavalla käytettävissä.

P.S.: Tiedoksi vielä se että 150 vuotta sitten sydärit olivat länsimaissa äärimmäisen harvinaisia vaikka ihmiset söivät vain eläinrasvaa lähinnä ja vähät välittivät kolesterolistaan – tuona aikana ihmisillä oli normaalikorkea soluhappi ja soluenergiataso – eli sen toimivuus on todistettu aika hyvin käytännössä.

Syy miksi terveytemme on heikentynyt viimeisen 150 vuoden aikana länsimaissa ei vain sydänterveyden suhteen vaan yleisestikin noin 200 vaivan suhteen jotka ovat muuttuneet tuona aikana harvinaisista vaivoista superyleisiksi vaivoiksi, on juuri tämä elämäntapojen muutoksen aiheuttama solutason happi ja energiatason merkittävä lasku.

Valitettavasti lääkärit eivät vielä yleisesti mittaa solutason energiatasoa tai happitasoa, eivätkä yleisesti tunne noita asioita edes käsitteinä. Onneksi voit kuitenkin itse mitata solutason happi ja energiatasosi ja nostaa ne normaalille tasolle tällä systeemilläni. https://karrikoivula.fi/supertervekeho