Henkisen hyvinvoinnin isoin salaisuus

Tänään kun on maanantai ja osa kokee sen hiukka masentavammaksi kuin muut viikonpäivät.

Niin ajattelin tämän maanantai päivän takia paljastaa sinulle mikä on suurin yksittäinen salaisuus sille, että voit hyvin henkisesti koko ajan helposti ja vaivattomasti.

Tämä salaisuus henkiseen hyvinvointiin löytyy lapsuudesta.

Eli kun olet lapsi, niin muodostat niinsanotut itsetunto uskomukset.

Nämä uskomukset ovat tulkintoja joita olet antanut toistuvasti suhteestasi muuhun maailmaan sen verta usein, että niistä tulkinnoista on muodostunut mieleesi pysyviä tallannuksia eli uskomuksia.

Nyt ongelma vain on se, että tuona aikana kun muodostit nimenomaan juuri nämä itsetunto uskomukset, niin olit samaan aikaan ikävaiheessa, jossa olit vielä hyvin avuton.

Ja tästä ihan normaalista ihmislapsen avuttomuudesta johtuen, kun muodostit itsetuntoasi koskevat uskomukset, niin muodostit helposti paljon juuri negatiivisia itsetunto-uskomuksia.

Esim seuraavanvalaisia.

  1. “Olet voimaton” – tämä uskomus muodostuu helposti sen takia kun et saa juuri mitä haluat juuri kun halaut – siksi kun olet lapsi ja isolta osin avuton vielä.
  2. ” Et ole tärkeä” – tämä uskomus muodostuu helposti esim sen takia kun et voi olla vanhemmillesi vielä kovin suuresti hyödyksi käytännössä – siksi kun olet vasta avuton lapsi ja et voi siten auttaa vanhempiasi käytännnön arjessa.
  3. “Mitä sanot ei ole tärkeää” – tämä uskomus muodostuu helposti kun se mitä sanot lapsena, niin ei voi olla yleensä vielä käytännön tasolla kovin suureksi hyödyksi muille.
  4. “Tarvit muiden ihmisten hyväksyntää hengissä selviämiseen” – tämä uskomus muodostuu helposti, kun tarvit muita ihmisiä lapsena hengissä selviämiseen.

Jne jne.

Muodostat keskimäärin noin viitisentoista negatiivista itsetunto uskomusta tämän yleisen kaikkia lapsia koskettavan avuttomuustilan takia.

Ja näistä uskomuksista seuraa sitten hieman ongelmia kun ne ovat mielessäsi.

Eli mieleesi putkahtaa keksimäärin noin 60 000 ajatusta päivässä.

Ja tutkijoiden mukaan suurimmalla osalla ihmisiä, suurin osa noista ajatuksista on negatiivisia.

No noi ajatukset niin muotoutuvat isolta osin juuri noiden itsetunto-uskomusten muovailemina ja värittäminä – ja sen takia mitä enempi sinulla on negatiivisia itsetunto-uskomuksia mielessäsi, sitä enempi negatiivisia ajatuksia saat mieleesi.

Koska kaikilla aikuisilla on paljon näitä negatiivisia itsetunto-uskomuksia, niin ei ole ihme että iso osa ihmisten päivittäisistä kymmenistä tuhansista ajatuksista on negatiivisesti värittyneitä.

Voit jopa nähdä eron ihan fyysisesti miten negatiivisia itsetunto-uskomuksia omaavien ja niitä omaamattomien olemus eroaa.

Eli jos katsot vauvoja tai pieniä lapsia jotka eivät ole vielä muodostaneet negativiisia itsentunto-uskomuksia, niin he ovat luonnostaaan onnellisia ja iloisia – ellei heillä ole sitten akuuttia hätää kakkaa housussa, nälkää ynnä muuta välitöntä vaivaa.

Mutta sitten kun he kasvavat sen ikävaiheen läpi jossa muodostavat negatiiviset itsetunto uskomukset, sitten he kadottavat tämän luonnollisen onnentunteen usein isolta osin.

Itselläkin muistan aina kun yksi tuttu sanoi minulle siinä vaiheessa kun olin jo hieman vanhempi ja muodostanut siksi jo nämä itsetunto-uskomukset. Niin hän sanoi minulle, että miksi en ole enää yhtä itsevarma ja onnellinnen, vaan hiljaisempi ja syrjäänvetäytyvämpi.

No tuolloin en tiennyt syytä, mutta nyt tiedän, eli syy oli vain juuri se, että kävin läpi kehitysvaiheen jossa muodostin ison joukon negativiisia itsetunto-uskomuksia ja niiden takia menetin peruspositiivisen ja itsevarman sekä luonnostaan onnellisen luonteeni.

Eli syy aikuisten yleisesti ei niin superhyvään mielentilaan, on isolta osin aikuisten mielessä olevat negatiiviset itsetunto-uskomukset.

Nyt tässä asiassa on onneksi jotain hyvääkin.

Eli tilanne on se että voit itseasiassa aikuisena poistaa nämä negatiiviset itsetunto-uskomukset varsin helposti ja nopeasti.

Tämä negatiivisten itsetunto-uskomusten poisto luo sitten dramaattisen muutoksen ajatusvirrassasi niissä 60 000 ajatuksessa mitkä virtaavat mieleesi joka päivä.

Ilman negatiivisien uskomusten muovailuvoimaa, kymmenetuhannet ennen negatiiviset ajatukset muuttuvat nyt automaattisesti postiivisiksi ja kymmenien tuhansien positiivisten ajatusten ilmaantuminen päivittäin mieleesi – melkeinpä hypnotisoi mielesi positiiviseksi ja mielen hyvinvoitisi hyväksi.

Tämä metodi toisiaan toimii.

Tiedän koska olen tehnnyt tämän uudelleenohjelmoinnin omalle mielelleni ja se negatiivisten itsetunto-uskomusten poisto tosiaan poisti suuren osan negatiivisesta ajatusvirrastani ja loi minulle psyvästi paremmassa mielentilassa olevan mielen.

Metodi ei kyllä poista ihan kaikkea negatiivista ajattelua, koska negativiisten uskomusten olemattomuus ei estä sinua ajattelemasta negativiisia ajatuksia, se vain poistaa sitä automaattista alitajunnasta kumpuavaa negatiivista ajatusvirtaa.

Myöskään paluu ihan maksimaaliseen naaiviin lapsuusajan euforiseen onnentunteeseen, joka tulee osittain kyvyttömyydestä vielä edes ajatella kunnolla, niin sekään ei ole enää mahdollista aikuisena.

Mutta aikuisenakin paljon parempi mielen hyvinvointi on helposti ja nopeasti saavutettavissa.

Eli jos haluat tuntea paljon suurempaa jatkuvaa mielen hyvinvointia helposti ja vaivattomasti – niin käytä tätä https://karrikoivula.fi/avaa-alitajuiset-kahleet mielen ohjelmointitekniikkaaa, jolla voit poistaa helposti ja nopeasti negatiiviset itsetunto-uskomukset ja muuttaa kymmenettuhannet päivittäiset negatiiviset ajatuksesi automaattisesti pysyvästi positiivisiksi ajatuksiksi.

Bonuksena jos uskot siihen mihin moni uskoo, että ajatuksesi luovat ulkoisen elämäsi – niin tämä mielen ohjelmointi onnellisemmaksi, niin se auttaa sinua automaattisesti myös muokkaamaan ulkoisen elämäsikin unelmiesikaltaisemmaksi – sen lisäksi että se saa sinut tuntemaan todella hyvää oloaa sisäisesti.

Parasta,
Karri Koivula

P.S.: Eli palauta luontainen itsevarmuus ja mielen hyvinvointi itsellesi poistamalla kaikki väärät ja turhat negatiiviset itsetunto uskomuksesi pois mielestäsi tällä https://karrikoivula.fi/avaa-alitajuiset-kahleet ohjelmalla.

Mielenohjelmointi on helppo ja nopea prosessi 5-10 minuutia per uskomus.

Jokaisen uskomuksen poistumisen jälkeen mielen hyvinvontisi paranee ja tunnet vaikutuksen välittömästi.

Jokaisen uskomuksen poisto luo monille tunteen kuin joku ottaisi aina yhden ison kiven pois harteiltasi.

P.S.S.: Tässä muuten yksi viesti minkä sain äskettäin yhdeltä tämän Avaa Alituiset Kahleet ohjelman käyttäjältä.

“Hei Karri
Kiitos tuosta avaa alitajuiset kahleet informaatipaketista. Se on selkeä
ja vaikuttava. Uskomukset ovat juuri niitä tyypillisiä, joita on lapsena
luotu ja niitä sitten toistetaan. Ohjelmasi kautta pystyy niitä tekeen
tietoiseksi ja voi huomata, että miten toisinkin voi niihin
suhtautua.Tuli heti paljon vapautuneempi olo. Minähän kykenen itse
vaikuttaan siihen, että miten suhtaudun asioihin. Suosittelen mielelläni
muillekin! Terveisin oppia ikä kaikki (75v.) “