Syö kuin sumopainija rasvaprosentti silti lähes 0%

Katoin eillen uutisjutun nuoresta miehestä joka söi kuin sumopainija ja söi yli 10 000 kilokaloria joka päivä, mutta silti omasi melkein 0% rasvaprosentin.

Miten tämä oli mahdollista?

Tämä oli mahdollista, koska tällä nuorella miehellä oli geneettinen sairaus, minkä takia hän ei varastoinut rasvaa lähes ollenkaan.

Tämä rasvan varastoimattomuus saattaisi ehkä kuulostaa sinusta hyvältä asialta alkuun, koska voisit syödä lihomatta valtavat määrät ruokia, mutta se ei ole sitä.

Eli vaikka tämä 10 000 kilokalorin päiväsyöminen ei saanut tätä henkilöä lihomaan ollenkaan, niin siitä seurasi muita ongelmia.

Eli vaikka henkilö ei kerännyt rasvaa ihon alle, hänellä kertyi silti rasvaa maksaan, koska maksa käsittelee rasvaa. Ja tällä henkilöllä oli kuolettavalla tasolla oleva rasvamaksa tästä maksan rasvoittumisesta.

Maksan tila oli jo niin vakava, että tämän henkilön oli välittömästi vähennettävä syömäänsä ruokamäärää.

Paljastui kuitenkin että henkilö ei pystynyt kontrolloimaan syömistään yhtään.

Henkilö koki äärimmäistä nälkää joka pakotti hänet syömään vatsansa aivan repeytymispisteeseen ja edes uhka välittömästä rasvamaksa kuolemasta ei auttanut häntä lopettamaan syömistä.

Tutkijat selvittivät sitten miksi henkilö koki äärimmäistä näläntunnetta johon ylensöi pakonomaisesti.

Tutkijoille selvisi kokeissa että tämä henkilö ei tuottanut yhtään leptiini- kylläisyyshormonia.

Näin koska rasvasolut tuottavat leptiiniä ja koska tällä henkilöllä ei ollut lähes ollenkaan rasvaa kehossaan muuallakuin maksassa, niin hänen kehonsa ei tehnyt käytännössä ollenkaan leptiiniä.

Ja tämä leptiini kylläisyyshormonin puute piti tällä henkilöllä sitten yllä raastavaa nälkää, joka ei tyydyttynyt edes 5 ihmisen päivittäisellä ruokamäärällä.

Tarinalla oli onneksi onnellinen loppu.

Leptiiniä on saatavilla piikitettävänä kehoon ja tämä henkilö sai ylisuuren ruokahalunsa kuriin sillä, että lääkäri kirjoitti hänelle leptiinireseptin ja tämä henkilö piikitti itseensä joka päivä annoksen leptiiniä.

Kylläisyyshormonin piikitys sai ruokahalun normalisoitua ja henkilö alkoi syödä yhden ihmisen verran ja hänen rasvamaksa parani ja hän jäi henkiiin.

Erittäin mielenkiintoinen juttu.

Mielenkiintoista etenkin kuinka valtava vaikutus kylläisyyshormoneilla on ruokahalun suuruuteen. Kun edes se että tällä henkilöllä vatsa oli repeämispisteessä valtavan ruokamäärän takia, ei laskenut hänellä ruokahalua – kun kylläisyyshormoneja ei ollut tarpeeksi.

Tämä kylläisyyshormonien suuri vaikutus on juuri yksi syy miksi suositan tätä https://karrikoivula.fi/rasvarovio laihtumiskeinoa helpottamaan laihtumista ja laihana pysymistä.

Se on paras tietämäni keino lisätä kehon kylläisyyshormonien tehoa ja kylläisyydentunnetta.

Parasta,

Karri Koivula

P.S.: Eli paras keino nostaa kylläisyyshormonien tehoa on että nostat solutason energiatasoja. Näin koska siis syöt loppupeleissä saadaksesi energiaa soluille ja mitä enempi soluillasi on oikealla tavalla käytettävissä olevaa energiaa, sitä enempi kehosi ohjaa sinua tuntemaan kylläisyyttä.

Vastavuoroisesti mitä matalempi soluenergiataso sinulla on, sitä korkeammaksi kehosi ohjaa nälkääsi jotta energian syönti paikkaisi solujesi energiapulaa.

Nosta solujesi energiatasot normaaleiksi ja koe kuinka kehosi pudottaa liiat rasvat pois paljon helpommin. Ohjeet energiatasojen nostoon löydät täältä: https://karrikoivula.fi/rasvarovio

P.S.S.: Auttaisiko leptiinin piikitys lihavia? Valitettavasti ei normaalioloissa. Eli se auttaa vain jos leptiinitaso on matala ja lihavilla leptiinin eritys pitäisi olla jo todella korkea, kun sitä leptiiniä tuottavaa rasvaa on paljon. Ja siksi lihavilla normaaliloissa tuon kylläisyyshormonitoiminnan tehoa pitää nostaa muilla tavoin. Paras keino minkä olen löytänyt tähän mennessä on solutason happitason ja energiatason nosto.

Ja yksi toinen keino on myös leptiiniherkitystreeni, johon tämä Spartalainen Vartalo treeniohjelma perustuu.
Miesten versio:
https://karrikoivula.fi/spartalainen-vartalo-miehet

Naisten versio:
https://karrikoivula.fi/spartalainen-vartalo-naiset