Mikä on paras rasvanpolttoliike?

Minulta kysytään usein numero 1 liikettä rasvanpolttoon.

Ja yksi liike jota juuri kukaan ei tee – tulee aina mieleeni.

Sen tekeminen tuo yleensä tuloksia jopa itsepäisimpienkin kilojen kohdalla.

Oikeastaan kyseessä on liikeryhmä, koska liikkeitä on useampia.

Esimerkiksi kehonpainokuntoilukirjani intensiteetti-liikkeissä on kaksi variaatiota tästä liikkeestä.

Jokainen variaatio on omalla tavallaan ainutlaatuinen ja hyödyllinen.

Näistä kirjassa olevasta kahdesta variaatiosta, toinen on peräisin intiasta taistelulajien harrastajilta ja toinen on sitten ehkä enempi eurooppalaisia peruja oleva variaatio.

Tätä liikettä voisi pitää numero “uno” liikeenä noin yleensäkin ja jos vain mahdollista, niin se liike on hyvä sisällyttää melkein aina treeniohjelmaan.

Paljastan e-kirjeessäni tämän kyseisen ns numero “uno” liikkeen ja kerron 4 pointtia miten hyödyt siitä, plus kerron samalla sen huonon puolen.

Kirjoitus on vähän vanhempi klassikko ja olen laittanut sen niin, että se tulee sinulle automatisoidusti 1 päivä sähköpostilistalleni liittymisen jälkeen.

Voit liittyä sähköpostilistalleni tästä alta.

P.S. Yritän myös joskus käydä läpi millä muilla liikkeillä tämän liikkeen voi korvata, jos sitä ei pysty tekemään jostain syystä.

[widgets_on_pages id=2]

107 Terveys &​ fitness ​ salaisuutta, emailin välityksellä -ILMAINEN!

Anna minulle nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja lähetän sinulle 107 terveys & fitness, onnellisuus ja menestys salaisuutta.

Hei olen Karri "Da Vinci" Koivula ja olen täällä auttamassa sinut parhaaseen kuntoon mitä ikinä, niin henkisesti kuin fyysisesti.
Nopeammin ja paremmin kuin voit uskoakaan. Olen jo auttanut tuhansia ja tuhansia,  bestselleri kirjojeni ja kurssieni avulla Suomessa.
Haluan että sinä olet seuraava!

Varoitus: Jos loukkaannut helposti, silloin et halua lukea suorasanaisia suoraan sydänmestä tulevia mietteitäni. Mutta jos nautit hyvästä naurusta aina välillä, silloin kirjoita nimi ja s-posti alle ja paina tilaa nappia  ja tervetuloa kyytiin.

Tilasit Karrin emaili-kirjeen onnistuneesti!