Voima on tärkeää sekä miehille, että naisille ( + tulevan kirjani kansiversioita)

Minulla on aika tasapuolisesti asiakkaina sekä miehiä, että naisia.

Nyt päädyin kuitenkin tekemään projektin, joka on alustavasti nimenomaan suunnattu miehille.

Projekti on nimittäin voima kirja, voima on toki hyödyllinen ja tärkeä ominaisuus naisillekin. ( Lisäys:22.10.2011 Kerron muuten yhden tärkeän syyn miksi näin on, ilmaisessa 6 treeni-terveys virhettä raportissani – muista hankkia se vielä, kun se on saatavilla – saat sen tilaamalla e-kirjeeni – Hion raportista pois vielä kirjoitusvirheitä, joten menee vielä muutama päivä, kun se valmistuu. )

Tämän kirjan liikeiden vaikeimmat variaatiot ovat kuitenkin, erityisen haastavia naisille, koska naisilla paino on jakautunut enempi alakroppaan, kun taas miehillä yläkroppa on suhteellisesti painavampi.

Syynä siis se, että iso osa tämän kirjan liikkeistä hyödyntää alakroppaa ikäänkuin vastuksena. Ja naisilla suhteellisesti painavampi alakroppa tekee vastuksista usein liian ison heti alkuun.

Olen noin 90 sivussa tällä hetkellä, osa kuvista pitää kuitenkin tehdä vielä uudelleen, ja tekstiä pitää vielä hioa aika paljon, joten työtä riittää vielä pitkälti.

Tein kuitenkin pari kansiversiota jo tässä vaiheessa.

Luulen, että tämä ensimmäinen on aika lähelle se minkälainen kannesta lopullisesti tulee. Tässä kansiversiossa on kuva yhdestä voimaliikeprogression vaiheesta.

Kuvassa oleva musta johto ei ole tahdistimeni johto, vaikka se näyttää rintaani menevänkin, vaan se on… Enpäs kerrokaan ihan vielä.

Tässä alla toinen versio jota ajattelin, mutta se on ehkä vähän turhan tylsän näköinen liike laittaa kanteen.

Liike on nimeltään istuminen – no ei sentään, liike on yksi vatsalihasliikeprogression helppo vaihe.

Joudun kuitenkin ottamaan kuvan uudelleen, koska keksin vielä paremman tavan tehdä tämän nimenomaisen vaiheen aloittelijalle – ja lisäksi aurinko sattui vielä paistamaan vähän liikaa.

P.S. Jos muuten haluat kuulla miksi voiman treenaaminen on kriittistä sekä miehille, että naisille, saat sen selville e-kirjeestäni, kun käsittelen aihetta silloin tällöin.

Liity sähköpostilistalleni tuosta alta tai etusivulta.

P.S.P.S. Saat ehkä myös selville mikä tuo rintaani menevä johto on.

[widgets_on_pages id=2]