”Olen nyt lähes kivuton alaselästä”

Tänään ajattelin jakaa seuraavat kaksi viestiä, mitä olen saanut lukijoiltani.

”Hei!

Triggerpisteiden hierominen etenkin pakaralihaksista auttoi
selkäkipuihini, ja olen nyt lähes kivuton alaselästä.

Ostin sen jälkeen k-pohjalliset, nyt niitä odotellessa mietin,
että mistä tiedän mikä asentotuntokiilan koko sopii minulle
parhaiten. ”

K.K: Hei, mahtava homma että sait itsesi lähes kivuttomaksi alaselästäsi käyttämällä tota Eroon Kivuista Koko Keho triggerpistemetodia.

Annan parhaillaan aplodeja sinulle täällä päämajassani.

Ja tosi hyvä että mainitsit pakaralihakset.

Näin koska juuri pakaralihakset on monesti avainasemassa selkäkipujen helpotuksessa.

Eli selän lihasperäiset selkäkivut ei tule selkälihaksista pelkästään, vaan ne tulee melkein aina useammasta selän toimintaan liityvästä lihaksesta.

Nämä selän toimintaan lähiten liittyvät lihakset ovat selkälihakset, pakara , psoas , vatsa ja takareisi lihakset.

Toi pakaralihas on ehkä tärkein, se oli myös itsellänikin iso tekijä selkäkivussani.

Hienoa että älysit poistaa tpisteet pakaralihaksistasi.

Okei sitten pohjallisista. Mitä kokoa käyttää vastaus.

Eli pohjallisissa on kaksi eri vaihdettavaa kiilavaihtoehtoa, joka mahdollistaa sen että vain kokeilet kumpi toimii sinulle paremmmin.

Eli, tee niin että kokeile ensiksi 3.5mm kiilaa, ja jos se ei toimi mielestäsi riittävän hyvin – kokeile 6 mm kiilaa, josko se toimisi.

95%:tille ihmisistä 3.5 mm kiila on ideaali – joten se on melko todennäköisesti oikea vaihtoehto myös sinulle.

Mistä tiedät toimiiko pohjallinen sinulle?

No sinun pitäisi havaita jonkinlainen parannus lihasten toiminnassa.

Itsellä parannus on hyvin selkeä. Ilman oikean kiilakoon omavia pohjallisia polveni kipeytyvät ja selkäni kireytyy pelkästä lenkkeilystä. Pohjallisien kanssa ei mitään ongelmia enää.

Toinen viesti:

“Hei olen 70-vuotias nainen.Minulla todettu kulumia lonkissa ja selässä. jokunen vuosi sitten,mutta olen pärjännyt niiden kanssa näin pitkään.ilman että olen tarvinnut mitään lääkkeitä,jumppaohjeita olen kyllä saanut terveysasemalta.Ovat vaivanneet kyllä aina silloin tällöin
. Nyt kolmen viikon ajan kipua ollut selässä ja lonkissa.
Olen saanut viime kesänä  Vimovo lääkkeen jota tarvittaessa ottanut viiden päivän ajan.Nyt lääke ei ole enää auttanut.Pitäisi ottaa Panadolia 1mg lisäksi,vatsa ei kestä tätä arsenaalia.Olen käynyt hierojalla, aloitin vyöhyketerapian,olen kävellyt, jumpannut, pitänyt kylmää. MIKÄÄN EI TUNNU AUTTAVAN..
Olen lukenut paljon sinun kipuohjelmastasi. Olisin halukas kokeilemaan, mutta kun ei ole DVD tätä.Onko kirjasta vaikea hahmottaa miten hoito suoritetaan.
Ystävällisin terveisin
Haluan tehdä kaikkeni että pääsen kivusta.

K.K.: Hei kiitos viestistäsi, ikävä kuulla että kivut ovat pahentuneet ja että lääke ei enää riitä.

Onneksi voit todennäköisesti helpotta kipujasi muillakin keinoilla.

Kysyit siis tosta Eroon Kivuista Koko Keho triggerpisteiden poisto ohjelmasta.

Eli se ei auta suoraan kulumiin itsessään, mutta monesti kulumaongelmien yhteydessä kipu tulee osin lihaksista ja niissä olevista ärtyneistä triggerpisteistä ja se olisi periaatteessa hyvä eka kivunlähde joka poistaa, kun ratkot kulumavaivojasi.

Moni on kirjoittanut minulle siitä että diagnoosi on ollut esim polvikuluma, mutta kivut lähtivät pois tolla eroon kivuista koko keholla.

Syy tähän että kivut lähtivät pois Eroon Kivuista koko keholla, oli se, että kulumat voivat olla kivuttomia hyvin pitkään alkuun ja kipu tulee tässävaiheessa vain lihaksista – ei itse kulumasta.

Kuitenkin kun lääkärit eivät diagnosoi vielä kovin yleisesti tätä lihaksista tulevaa kipua – kipu menee usein kuluman pikkiin helposti.

Tätä edesauttaa sekin kun melkein kaikilla tietyn ikäisillä on jonkinlaista kulumamuutosta kehossaan. 40-60 vuotiaista joka kolmannella on jo keskikokoista viiva isoa kulumaa selässään uusimpien magneettikuvaustutkimuksien mukaan, kuitenkin noista iso osa on edelleen täysin kivuttomia vielä.

Toki kulumakin alkaa jossain vaiheessa kipuilla sitten lopulta, mutta alkuun kipu voi olla vain lihaksista tulevaa.

Mikä tarkoittaa että sinun on ihan fiksua kokeilla tota Eroon Kivuista Koko Kehoa selän ja lonkan kipuiluusi. Sen pitäisi hyvällä todennäköisyydellä olla avuksi.

Sitten kysymyksesi onnistuuko kivunpoisto vain kirjalla?

Joo onnistuu , mutta se onnistuu vielä paremmin jos katot videoitakin vähäsen.
Mutta älä huolestu. Et tarvi videovehkeitä ollenkaan enää videoiden katseluun.
Olen siirtynyt digiaikaan ja toi Eroon Kivuista Koko Keho https://karrikoivula.fi/eroon-kivuista-ohjelma on nyt saatavana myös digitaalisena versiona.

Digitaalisessa versiossa katsot videot netin kautta Karri Da vinci Akatemian nettikirjaston kautta. Puhelimella , tabletilla, tietokoneella ym.
Tässä digipaketissa saat myös fyysisen kirjan – eli tarvit kirjaa aina kun poistat tpisteitä, kun näet siitä mistä kohtaa poistaa niitä.

Digitaalinen kirja jonka voit ladata Akatemiasta käy sekin, mutta fyysinen kirja on vielä helpompi selata ja pakotan sen siksi toistaiseksi tohon digipakettiin mukaan.

Saat tässä digitaalisessa paketissa myös toistaiseksi videotkin, vaikka et niitä tarvisikaan. Jos et halua dvdeitä roinaksi -niin voit laittaa kassalla postitus lisäohje kohtaan – että ei DVD videoita. Niin en lähetä niitä, vaan lähetän vain kirjan.

Digipaketti saatavilla täältä ihan sivun alaosasta.
https://karrikoivula.fi/eroon-kivuista-ohjelma

Parasta,
Karri Koivula

P.S.: Digiaikaan siirtymisen lisäksi olen siirtynyt parempaan kauppaan.
Kauppasivut näyttävät nyt hieman erinäköisiltä kuin pääsivuni – älä hämmästele tätä.

Jos tiedät mitä ostat niin voit käyttää tätä kauppa katalogi linkkiä. https://kauppa.karrikoivula.fi/collections/all
Täällä ei pitkiä tuotekuvauksia, mutta jos uudelleenhankit jotain esim gelatiinia tai c-vitamiinia, niin tuota kautta se onnistuu.