Miten parannat syövänhoitotuloksia 6 kertaisesti tutkitusti

Suomen matsia katsoessa 3 – 1 tilanteessa, kun peliaikaa ei ollut enää kovin paljoa jäljellä, olin jo niin huumaantuneena varmasta voitosta että sanoin vitsinä että ” Toivotaan että Kanada tasoittaa pelin, että tulee jännäksi”.

Heti kun sanoin tämän, niin minulle tuli vahva tunne, että ei ehkä olisi pitänyt sanoa tätä.

Ja kuin vahvistukseksi tästä, niin Kanada tekikin pian sitten kavennusmaalin.

Tässävaiheessa vaikka olinkin jo jyrkässä laskuhuumassa, niin olin vielä suht itsevarma edelleen ja sanoin vielä rehvakkaasti että ” Maali tulee hyväksyä” – siinä vaiheessa kun videotuomarit tarkistivat maalin laillisuutta nauhoituksista” .

Olin vielä suht varma voitosta, koska peliaikaa oli vain vähän jäljellä – eikä Kanada millään voi tehdä vielä toista maalia enää- eihän?

Valitettavasti viimeiset minuutit menivät paljon hitaammin kuin normaalisti ja Kanada ehti kuin ehtikin tehdä vielä sen tasoitusmaalin.

Tässävaiheessa muutaman minuuutin takaisesta voiton huumasta ei ollut enää tietoakaan ja vallitseva tunnetila oli tappion pelko, joka toi mieleeni flashbackkeja entisaikojen Ruotsipeleistä. 

Onneksi pelaaajat uskoivat vielä voittoon tässäkin vaiheessa ja voitto tuli jatkoajalla.

Voittaminen on tullut jo paljon arkipäiväisemmäksi lätkässä mikä on hienoa.

Nyt yksi toinenkin asia missä toivoisin, että voittaminen tulisi samalla lailla paljon arkipäiväisemmäksi, olisi sellainen asia kun syöpä.

Syöpä on tällähetkellä toisiksi suurin tappaja sairauksista maailmassa ja sen suuremmalla todennäköisyydellä voittaminen ja sen voiton arkipäiväistäminen olisi jopa vielä lämmittävämpi tekijä kuin Suomen lätkävoitot.

Syöpävoitoissa myös kaikki voisivat olla voittajia toisinkuin urheilukisoissa – joissa toisen voitto on toisen häviö.

Se miksi mainitsin nyt juuri tämän syövän voittamisen tässä Suomen voiton yhteydessä on se, että syöpienkin voiton arkipäiväistyminen voi olla jo asia mikä on jo nykypäivää juuri nyt, ainakin teoriassa, vaikkei sitä käytännössä vielä koetakaan ihan arjessa.

Eli syöpävoiton arkipäiväistyminen voi olla jo arkipäivää teoriassa nykyaikana, jos seuraavaan tutkimukseen on luottaminen.

( Tutkimus: S.N. Paschenko Oncology (Kiev, Ukraine), 2001, v. 3, No.1, p. 77-78 )

Tässä tutkimuksessa uuden lisäapukeinon käyttäminen tavanomaisten syöpähoitojen kanssa nosti etäpesäköintivaiheessa olevan syövän selviytymisastetta yli 6 kertaisesti.

Jos tämä uusi lisäapukeino toimii kaikkien syöpien kohdalla yhtä hyvin, se tarkoittaa että varma voitto syövästä olisi jo arkipäivää suurelle osalle ihmisiä , koska hoitotulosten 6 kertaistuminen kautta linjan parantaisi syövän hoitotuloksia niin paljon, että vain harva syöpä olisi enää vaarallinen.

Mikä tämä uusi keino on?

Keino on nerokkaan yksinkertainen.

Keino on se, että hoitojen lisäksi parannetaan samalla yleisterveyttä, tavoitteena nostaa yleisterveys ns. normaalitasolle.

Yleisterveyden mittarina käytetään sitten soluenergiatasoa. 

Normaali terveys on siis saavutettu kun soluenergiataso on nostettu normaaliksi luokitellulla tasolle.

Tulos tämän varsin maalaisjärkisen metodin käytöstä oli 6 kertainen parannus hoitotuloksiin ryhmässä joka tavishoitojen lisäksi paransi yleisterveyttään – eli nosti soluenergiatasoaan.

Tutkimuksessa tuli myös parhain mahdollinen, eli täysi 100% selviytymisaste niille koepotilaille jotka saivat nostettua soluenergiatasonsa normaaliksi luokiteltavalle tasolle. Eli se toimi paremmin kuin 6 kertaistaen normaalihoitotulokset, jos koepotilas sai normaalikorkean soluenergiatason. 

Nyt saatat miettiä että miten ihmeessä ja miksi yleisterveydentilan parannus auttaa parantamaan syöpähoitotuloksia noin suuresti?

No vastaus on varsin yksinkertainen.

Vastaus on että immuunijärjestelmän toiminnan parantamisen kautta.

Eli syövän yksi alkusyy on periaatteessa heikko yleisterveydentila ja sen johdosta heikentynyt immuunijärjestelmän toiminta.

Eli mitä yleisterveempi olet, sitä vahvemmin kehosi immuunijärjestelmä hyökkää syöpäsoluja vastaan.

Kaikilla syöpäsairailla, koska heille on kehittynyt ehkä monia miljoonia syöpäsoluja, niin heillä on aina heikko immuunijärjestelmän toiminta ja se takia myös heikko yleisterveydentilakin pakostikin – kun se yleisterveydentila on lähtökohtaisesti se perussyy heikkoon immuunijärjestelmän toimintaan. 

Tämä tarkoittaa nyt sitä, että syöpäsairaana voit yleensä parantaa immuunijärjestelmäsi toimintatehoa yleisterveyttäsi parantamalla – mikä sitten parantaisi syövästä selviämisen mahdollisuuksiasi, kun se immuunijärjestelmä eliminoi normaalisti toimiessaan luonnostaan niitä syöpäsoluja.

Nyt sitten se tärkein keino miten voisit parantaa yleisterveydentilaasi, niin se on sitten soluenergiatason nosto.

Se on tärkein keino, koska kehosi muodostuu triljoonista soluista ja kehosi yleisterveydentila on siksi hyvin pitkälle sama asia kuin yksittäisten solujesi toimintatila.

Solujesi toiminnan tärkein edellytys on nyt sitten puolestaan se soluenergia.

Mikä tarkoittaa että juuri soluenergiatason nosto parantaa siksi solujesi toimintasoa parhaiten ja sitä kautta se sitten parantaa soluista muodostuvan kehosi yleisterveystilaasi ja immuunijärjestelmäsi toimintatilaa parhaiten – mikä sitten auttaa syöpää vastaan taistelussa.

Eli niin uskomattomalta kuin se ehkä kuulostaakin, niin nyt voisi olla jo siis mahdollista – korjaamalla syövän yksi alkusyy, eli heikko immuunijärjestelmän toiminta, nostamalla soluenergiatasoa/parantamalla yleisterveyttä – niin parantaa syöpähoitojen tuloksia 6 kertaisesti alustavasti tutkitusti todistetusti.

Huonoja uutisia.

Valitettavasti kuitenkin tämän keinon tutkiminen on sen verran alkuvaiheessa, että sitä ei tulla varmaankaan käyttämään vielä pitkään aikaan käytännössä hoitojärjestelmien kautta hyödynnettynä.

Metodi on mielestäni vähän samanlaisessa tilanteessa mitä käsienpesu oli. 

Eli kun tämä yleisterveyden parannusmetodi ei suoranaisesti kuulu lääkärien hoitojärjestelmien piiriin, niin sen hyödyntämiseen ei ole varmaan hirveästi innostusta.

Ja sen käyttöönottoon menee ehkä jopa yhtä pitkä aika, kuin mitä meni käsienpesun hyödyntämiseen ekoista kokeista missä se todettiin poistavan lähes täysin leikkaus ja synnytyskuolleisuuden.

Käsienpesun käyttöönotto vei 100 vuotta ekasta tilastollisesta havainnosta, että se poisti leikkaus ja synnytyskuolemat lähes kokonaan.

Tuona 100 vuoden aikana moni johtava lääkäri ja tutkija tyrmäsi sen tehon täysin. 

Lopulta kuitenkin paljastui että sen teho oli juuri niinkuin ekat tilastolliset näytöt näyttivätkin ja sen käyttöönotto mullisti lääketieteen mahdollistamalla turvalliset leikkaukset ja synnytykset.

Uskon että tämän yleisterveyden parannuksen hyödyntäminen on yhtä suuri parannusharppaus kuin käsienpesun käyttöönottokin oli ja että samalla lailla kun käsienpesu teki leikkaukset suht vaarattomiksi – niin tämä yleisterveyden parannus tekee syövät suht vaarattomiksi.

Valitettavasti uskon että sen käyttöönotossa menee myös yhtä pitkä aika. 

Eli tilanne on se että et voi hyötyä tästä metodista lääkärisi ohjastamana tällähetkellä valitettavasti. 

Onneksi voit kuitenkin siitä huolimatta hyödyntää tätä metodia jo itse.

Eli koska olen tämän tutkimuksessa tutkitun yleisterveyden parannus / soluenergia-metodin käytön expertti, kun olen käyttänyt metodia jo vuosia sen takia että sen käyttö on myös keino saada superhyvä yleisterveydentila, niin olen jo koonnut hyvät ohjeet miten käyttää tätä soluenergiatason nostometodia syöpiä vastaan taistelussa – tähän Miten Varmistaa Voitto Syövästä Tieteen Avulla kotikurssiin.

Miksipä jos sinulla on syöpä ja haluat parantaa mahdollisuuksiasi tutkitusti 6 kertaa paremmiksi tai vielä enempikin ja samalla luoda kehoosi superhyvä yleinen terveys ja hyvinvointi – niin suositan että hankit viipymättä ton kotikurssin ja laitat sen heti käytäntöön.

Parasta,

Karri Koivula P.S.: Eli jos sinulla on syöpä , paranna alustavan tutkimuksen mukaan selviytymismahdollisuuksia jopa yli 6 kertaisesti soluenergiatason noston avulla – tällä systeemillä.

Miten varmistaa voitto syövästä tieteen avulla kotikurssi

P.S.S.: Immuunijärjestelmän käytön hyöty syöpiä vastaan on huomioitu myös Nobelpalkintolautakunnassa – vuoden 2018 lääketieteen Nobel meni syöpähoidolle joka aktivoi immuunijärjestelmää hyökkäämään vahvemmin syöpäsoluja vastaan. 

Eli immuunijärjestelmä tosiaan on jo täydellinen syöpäsolujen eliminoija – tarvitaan vain tekniikoita miten saada se toimimaan syöpäsoluja vastaan kunnollisella teholla.