Miten parannat syövänhoitotuloksia 6 kertaisesti tutkitusti

Luin lehdestä viime viikolla, että hoitajien lakon takia syövänhoidossa on keskeytyksiä ja että ihmiset ovat rynnänneet siksi paniikissa yksityisille syövänhoitoklinikoille.

Luin myös lehdestä että expertit kauhistelevat lakon aiheuttamia heikentymiä syöpähoitoihin.

Tänään luin lehdestä että lakon toinen vaihe näyttäisi lykkääntyvän ja ehkä ei tulekaan suuria muutoksia hoitoihin.

Siltä varalta kuitenkin että tämä lakko tarjoaisi vielä sitruunoita mm syöpähoitojen heikentymisen muodossa, niin kerron sinulle tässä keinon miten voit tehdä tehdä limonaatia sitruunoista.

Eli paljastan sinulle keinon, millä voit alustavasti puolueettomasti tutkitusti parantaa syöpähoidon tuloksia 6 kertaisesti.

Kyllä luit aivan oikein.

Tällä apukeinolla voit 6 kertaistaa syöpähoitotulokset tutkimuksen mukaan.

Tämän tutkitun tulosparannuksen avulla selviät sitten helposti tästä lakosta ilman hoitotuloksien heikentymistä ja ehkä jopa vain parannat monikertaisesti syöpähoitotuloksiasi.

Mikä tämä keino on?

Tämä keino on syövän alkusyyhyn vaikuttaminen.

Eli kun käytät hoitoa joka osuu syöpäsoluihin ja sitten samalla teet jotain millä vaikutat myös ongelman alkusyyhyn – niin näin tehden saat parhaat tulokset.

Melkein joka terveyshaastetilanteessa tämä kombo, eli hoito plus alkusyyn ratkominen, on merkittävästi parempi kuin pelkkä hoito.

Esim laihtumishoidoissakin kuten esim laihtumisleikkauksessa, niin hoitotulos paranee valtavasti, jos laihdutusleikkauksen lisäksi leikattu henkilö opettelee syömään vähempi ja opettelee terveemmät elämäntavat.

Eli nykytilanne on että suurin osa laihdutusleikatuista lihoo kilonsa takaisin ja venyttää vatsansa isoksi ajan kanssa, koska tämän henkilön lihomisen alkusyyt; eli entiset elintavat ja kehon yleisterveystila ovat edelleen samat kuin ennen leikkausta.

Miksi kun leikattu henkilö palaa samoihin vanhoihin elintapoihin jotka venyttivät vatsan isoksi alunperin – niin nämä vanhat tavat johtavat siihen, että ajan kanssa leikattu vatsakin venyy entiselleen ja kilot palaavat samalla myös takaisin korkojen kera.

Näin ei tarvisi käydä kuitenkaan. Tällaisen laihdutusleikkauksen tulos paranee moninkertaisesti, jos henkilö opettelee uudet elintavat ja parantaa kehonsa yleisterveystilaa-toimintakykyä. 

Näin tehden henkilö ei enää ylensyö – ja paino pysyy optimaalina ja vatsa normaalin kokoisena.

No nyt syövän yhteydessä on ihan sama tilanne, mutta vielä paljon tärkeämmin.

Eli syövän alkusyy on heikko yleisterveydentila-toimintakyky ja sen johdosta heikentynyt immuunijärjestelmän toiminta.

Mitä yleisterveempi olet sitä vahvemmin kehon immuunijärjestelmäsi hyökkää syöpäsoluja vastaan.

Syöpäsairailla koska heille on kehittynyt syöpä, niin heillä on aina heikko immuunijärjestelmän toiminta ja heikko yleisterveydentila.

Tämä tarkoittaa nyt sitä, että syöpäsairaana voisit parantaa immuunijärjestelmäsi toimintatehoa yleisterveyttäsi parantamalla – mikä sitten parantaisi valtavasti syövästä selviämisen mahdollisuuksiasi.

Tärkein keino nyt sitten, miten voisit parantaa yleisterveydentilaasi, on soluenergiatason nosto.

Se on tärkein keino, koska kehosi muodostuu triljoonista soluista ja kehosi ylesiterveydentila on hyvin pitkälle sama kuin yksittäisten solujesi toimintatila.

Triljoonien solujesi toiminnan tärkein edellytys – on nyt sitten puolestaan se soluenergia.

Mikä tarkoittaa että juuri soluenergiatasonnosto parantaa siksi solujesi toimintasoa parhaiten ja sitä kautta se sitten parantaa kehosi yleisterveystilaasi ja immuunijärjestelmäsi toimintatilaa parhaiten.

Mikä sitten auttaa syöpää vastaan taistelussa.

Tämä soluenergiatason noston hyödyllisyys ei ole vain minun mielipiteeni, vaan tutkijat ovat jo alustavasti todentaneet tutkimuksessa sen hyödyllisyyden syöpien yhteydessä.

Eli soluenergiatason noston vaikutuksia tutkinut tutkimus, joka tehtiin syöpäpotilailla ja jossa nostettiin syöpäpotilaiden matala soluenergiataso – normaalitasoiseksi luokitellulle tasolle.

Niin se nosti tässä ( Edit huom. Lisää tutkimusnimi ja tiedot tähän) tutkimuksessa etäpesäköityneillä syöpäsairailla heidän selviytymisastetta 6 kertaisesti.

Tarkemmin katsottuna, niin selviytymisaste nousi 100% kaikilla niille, jotka saivat normaaliksi luokiteltavan soluenergiatason.

Eli ihan kaikki eivät saaneet tutkimuksessa normaalia soluenergiatasoa ja muutama tällainen potilas kuoli. Kuitenkaan kukaan normaalin soluenergiatason saanut ei kuollut.

Tämä on uskomattoman hyvä tulos, koska sen mukaan näyttäisi siltä, että normaalilla yleisterveydellä, minkä normaali soluenergiataso luo, niin keho voisi helposti eliminoida syöpäsolut pois immuunijärjestelmän normaalin toiminnan kautta.

Eli niin uskomattomalta kuin se ehkä kuulostaakin, niin nyt jo olisi siis mahdollista – korjaamalla syövän alkusyy, eli heikko immuunijärjestelmän toiminta nostamalla soluenergiatasoa – niin parantaa syöpähoitojen tuloksia 6 kertaisesti alustavasti tutkitusti todistetusti. 

Nyt saatat sitten kysyä, että miten voisit käyttää tätä tutkimuksessa käytettyä keinoa?

No valitettavasti tämä metodi on vasta hyvin alkuvaiheessa tutkimuksien suhteen ja lääkärit eivät vielä käytä sitä siksi pitkään aikaan.

Eli et voi hyötyä tästä metodista lääkärisi ohjastamana tällähetkellä.

Onneksi voisit kuitenkin hyödyntää tätä metodia jo itse.

Eli koska olen tämän tutkitun soluenergia-metodin käytön expertti, niin olen jo koonnut hyvät ohjeet miten käyttää tätä soluenergiatason nostometodia syöpiä vastaan taistelussa tähän Miten Varmistaa Voitto Syövästä Systeemiini.

Täytyy mainita vielä sekin että soluenergia-metodi ei ole vain hyvä taistelukeino syöpää vastaan, vaan se on myös avainkeino miten voit luoda kaikipuolin terveen ja hyvin toimivan kehon.

Eli jos sinulla on syöpä ja haluat parantaa mahdollisuuksiasi tutkitusti 6 kertaa paremmiksi ja samalla luoda kehoosi superhyvä yleinen terveys ja hyvinvointi – niin tsekkaa toi systeemi täältä näin.

Parasta,

Karri Koivula 

P.S.: Eli jos sinulla on syöpä , paranna tutkimuksen mukaan selviytymismahdollisuuksia 6 kertaisesti soluenergiatasonnoston avulla – tällä systeemillä: Miten varmistaa voitto syövästä