Salaisuus miten motivoit itsesi viemään päätöksesi loppuun

Kirjoitin viime perjantaina, että moni päättää tehdä jotain, mutta asia jää vain päätöksen tasolle.

No tänään halusin paljastaa sinulle pääsyyn miksi näin.

Eli syy miksi moni asia jää monella päätöksen tasolle, on motivaation puute.

Jos olisit kovissa kivuissa ja sinullla olisi keino joka veisi kipusi, mutta vaatisi hieman tekemistä, niin tässä tilanteessa todennäköisesti olisit motivoitunut tekemään tarvittavat asiat kipusi poistamiseksi.

Tuossa tilanteessa sinulla olisi siis kivun takia kova motivaatio ja päätöksistä liikkeelle eteneminen olisi helppoa, vaikka tekeminen vaatisikin jonkun verran työtä ja ehkä tuloksetkaan eivät olisi taattuja.

Ja siksi todennäköisesti, jos et ole tehnyt jotain asiaa yleisesti, vaikka olisit jo päättänytkin tehdä sen.

Niin tämä johtuu siitä, että sinulla ei ole tarpeeksi suurta motivaation liekkiä päällä, että olisit motivoitu tekemään asiat mitä vaaditaan ongelman ratkaisuun.

Jos sinulla olisi riittävän suuri motivaatio, niin tekisit melkein mitä tahansa.

Esim jos olisit kuolemassa janoon, niin esiintyisit varmaan esiintymislavalla, vaikka kärsisit julkisen puhumisen pelosta, tai hyppäisit laskuvarjolla, vaikka pelkäisit korkeita paikkoja ja lentämistä.

Riittävän korkea motivaatio niin on yksi pääavain, että teet tarvittavat asiat mitä täytyy tehdä, että saat mitä haluat.

Ja tämä tarkoittaa että jos sinulla on joku tavoite mitä haluat, mutta et ole saanut itseäsi ottamaan vaadittavia askeleita tuon tavoitteen toteuttamiseksi.

Niin sinun olisi hyvä kaataa hieman sytytysnestettä tohon motivaatioliekkiisi, ja tehdä ehkä heikosti kytevästä liekistäsi – iloisesti palava rovio.

Nyt saatat kysyä että, ” Karri, kuinka teen tämän, kuinka saan suurennettua sitä motivaatioliekkiäni?”

Ja hyvä että kysyit.

Paljastan sinulle tässä yhden parhaan keinon miten saat puhallettua happea motivaatioliekkiisi.

Tämä keino on peräisin Toyota autoyhtiöltä.

Keino on iso syy miksi Toyotasta on tullut suurin autoyhtiö.

Eli kun Toyota autoon tulee vika joka pitää korjata mekaanikolla . Toyota kysyy tästä viasta 5 kertaa, että mistä vika johtuu?

Tällä tavalla Toyota pääsee pintapuolisten ongelmien sijasta tämän vian perimmäisen alkusyyn lähteelle. Ja sitten korjaamalla tuon alkusyyn, Toyota saa parannettua autonsa kestävyyttä merkittävimmin.

Mikä on sitten johtanut siihen, että kun ihmiset arvostavat usein suuresti autonsa kestävyyttä, että Toyotasta on tullut eniten myyty automerkki.

Nyt saatat kysyä ” Karri miten tämä voisi auttaa minua motivoimaan itseäni ja pääsemään päätöksien tekoa pidemmälle? En ole auto – olen ihminen”

No se auttaa sinua kun muutat kysymystä hieman.

Eli kun kysyt itseltäsi miksi haluat sitä mitä päätit tehdä, 5 kertaa peräjälkeen, aina yrittäen syventää vastausta, niin se auttaa sinut perimmäisempien syvempien motivaatioidesi lähteille.

Sellaisten motivaatioiden lähteille, jotka ovat ehkä välillä kivuliaimpiaakin ja joita et ehkä siksi pidä mielessäsi ihan pinnalla – vaan piilotettuna pinnan alla.

Nämä syyt ovat kuitenkin sellaisia jotka motivoivat sinua enempi.

Ja kun kaivat ne esiin ja pidät niitä tietoisessa mielessäsi, niin se on kuin kaataisit tankillisen sytytysnestettä motivaatioliekkiisi.

Saat todennäköisesti palavan halun tehdä päätöksistäsi todellisuutta.

Ja sitten palavahaluisena pystyt siirtämään vaikka vuoria tavoitteidesi saavuttamiseksi vaivattomasti.

Nyt toki tämän tekniikan käyttö on hieman kivuliasta, koska pyrit ehkä kaivelemaan sellaisia syitä joilta haluat ehkä osin varjella itseäsi.

Ja tämä tekniikka ei sovi siksi kaikille ja kaikissa tilanteissa.

Käytä sitä vain omalla vastuullasi.

Mutta jos haluat motivoida itseäsi maksimaalisesti.

Niin kysy itseltäsi esim, “miksi haluat laihtua” ja vastaa siihen itsellesi.

Eli vastaus, ” Jotta mahtuisin vaatteisiini ”.

Sitten kysy uudelleen miksi haluat tuota vastaustasi.

Ja vastaa siihen, ja niin edelleen .

Nyt alat lähetä sitä motivoivimpaa syvempää syytä.

Kysy näin yhteensä 5 kertaa miksi, tai kysy vähempi jos löydät jo erityisen kivuliaan syyn aiemmin.

Maksimissaan 5 kysymystä pitäisi riittää, että löydät jonkun ison piilevän motivaationlähteen, jota ehkä piilottelet mielessäsi, koska se on niin suuri, että et edes halua ajatella sitä tietoisesti.

Ajattele tuota syytä kuitenkin nyt ja anna sen motivoida sinua eteenpäin luomaan elämästäsi sellainen minkä ansaitset ja todella haluat.

Parasta,

Karri Koivula

P.S.: Kun löydät motivaation alkulähteesi niin sitten mene tänne https://karrikoivula.fi/tuotteet ja etsi itsellesi sopiva paketti minkä kautta voin auttaa sinut käytännössä sitten maaliin nopeimmin, helpoiten ja varmiten.

Tämäkin on tärkeää, koska pelkkä motivaatio ei vielä luo mitään todeksi, tarvit myös oikeaa tietoa, ideaalisti oikean oppaan näyttämään sinulle tien haluamaasi maaliin.

Oikea opas ja motivaatio yhdessä, se on mikä luo tuloksia.

P.S.S.: Aloin auttaa nyt ihmisiä unelmiinsa solusuorituskyky ja soluenergiatasovalmennuksen kauttakin, koska olen saanut omat tulokseni äärimmäiseen huippuun ja pystyn saamaan muut samalle tasolle myös kanssani.

Miksi, jos olet jo saanut tuloksia jo jostain soluenergia kautta soluhappitasonnosto systeemistä, mutta et ole vielä saavuttanut aivan parasta unelmatavoitettasi – niin voin auttaa sinut valmennuksen kautta maaliin nopeasti.

Mene tänne https://karrikoivula.fi/valmennus ja lue lisää mitä valmennus voi tehdä sinulle ja täytä lopuksi lyhyt hakemus valmennukseen pääsystä.