Laihdu syömällä enempi ja treenamalla vähempi – ilmainen raportti miten se on mahdollista? Lääketieteellisesti tutkittu juttu

*Jos sinulla on ongelmia painonhallinnan kanssa.
*Tai jos haluat laihtua merkittävästi ilman raastavaa rääkkiä.
*Tai jos haluat keinon jolla vältyt pelätyltä bumerangi-ilmiöltä jossa kilot palaavat ajan kanssa menestyksekkäänkin lyhyentähtäimen painonpudotuksen jälkeen korkojen kera.
*Tai jos olet jo suht hyvässä kunnossa ja haluat vain viilata viimeisiä ongelmakohtia pois.
*Tai jos haluat vain yksinkertaisesti saada painonhallintatuloksia helpommin kuin nykymetodeillasi

Minulla on sinulle tärkeää luettavaa.

Hei olen Karri Koivula ja olen kirjoittanut painonhallinnan viisasten kivi raportin: Lääketieteellisiä tutkimuksia siitä miten on mahdollista laihtua syömällä enempi ja treenamalla vähempi.

Kyllä luit sen oikein. Kuulostaa paradoksaaliselta, mutta se on tieteellistä ja fysiikan lakien mukaista kuten tulet kohta näkemään itse.

Tämä kyseinen raportti paljastaa mielestäni painonhallinnan ns. viisastenkiven ja se voi osoittautua tärkeimmäksi asiaksi mitä luet ikinä, jos olet kiinnostunut helpommasta ja tuloksellisemmasta painohallinasta.

Okei uskotaan, miten pääsen lukemaan tämän raportin?

Pääset lukemaan tämän raportin kun tilaat ilmaisen päivittäisen e-kirjeeni treenistä, terveydestä kivunhoidosta, itsensäkehittämisestä ja myös muista vähän vapaammista aiheista.

E-kirjeestäni kuulet valtavirtaa vastaan meneviä asioita ja salaisuuksia joita et kuule muualla plus se on joksus hauskaakin luettavaa.

Eli jos haluat tuon kyseisen laihtumis-raportin, kirjoita sähköpostiosoite tähän alle laatikkoon ja liity sähköpostilistalleni painamalla tilaa nyt nappia.

[widgets_on_pages id=2]

Linkki tähän raporttiin on heti ekassa tervetuliaisviestissä jonka saat. Linkki raporttiin on viestin lopussa P.S. kohdassa.

E-kirjeeni ei ole kaikkia varten, koska olen oma itseni – mikä ei voi miellyttää kaikkia. Pystyt kuitenkin poistumaan sähköpostilistaltani joka viestin perässä olevasta linkistä milloin haluat.

Teknisiä yksityiskohtia:

– En jaa osoitettasi koskaan muille, se on vain e-kirjeeni lähetystä varten, piste.
– Päivittäinen = En ehdi aina kirjoittamaan ihan joka päivä.
– Voit lopettaa e-kirje tilauksen/poistua sähköpostilistalta joka viestissä olevasta linkistä, tai lähettämällä minulle sähköpostilla lopetuspyynnön esim vastaamalla johonkin viestiini.
– Olen ihan oikea aito henkilö.

Tarina raportin takana:

Olen auttanut ihmisiä pitämän itseään kunnossa ja laihtumaan jo pidemmän aikaa.

Yksi asia minkä olen huomannut on että ihmisten välillä on eroja.

Kaikkien kohdalla treeni ja kalorien laskeminen tai hiilarien vähentäminen ei ole toiminut vaan heidän painonhallintatulokset eivät ole yltäneet sille tasolle, mitä vaivaa ja työtä he ovat tehneet sen eteen.

Olen pähkäillyt, että miksi jotkut saavat parempia ja toiset huonompia tuloksia, vaikka he kummatkin antavat saman työpanoksen.

Sitten eräänä päivänä selatessani pubmedistä painonhallintaan liittyviä tutkimuksia, silmääni osui pari tutkimusta. Hmmm noihan liittyvät tavallaan painohallintaan ajattelin ja napsautin niitä.

Tajusin heti että olin osunut sen asian ytimeen mitä olin pähkäillytkin. Näissä tutkimuksissa oli piilossa suorassa päivänvalossa tuo syy miksi painonhallinnan tulokset eroavat eri ihmisten välillä.

Uskon että näistä tutkimuksista löytämäni asia on on se viisasten kivi joka ratkaisee painohallinnan ongelmat suurimmalle osalle ihmisiä. Noissa tutkimuksissa tämän tekijän vaikutus on 50% luokkaa – eli se on merkitttävä tekijä joka voi kallistaa vaa-an kumpaan suuntaaa tahansa.

Tämä asia auttaa myös niitä joilla vaa-an lukemat ovat jo suht hyvät.

Olin jo varsin hyvässä kunnossa ennen tätä , mutta nyt (kuva alla) olen vielä paremmassa ja minun ei tarvi edes tehdä sen eteeen niin paljoa kuin ennen.

Okei se siitä.

Kirjoita sähköpostisi allaolevaan laatikkoon ja tilaa päivittäinen e-kirjeeni ja saat heti ekassa tervetuliasiviestissä linkin tuohon raporttiin. Linkki raporttiin on P.S.: kohdassa ja siinä on pari muuta raporttia ekana.

[widgets_on_pages id=2]

Ystävällisesti,

Karri Koivula

Leave a Comment