Tutkimusraportti : Hullu kikka miten laihdut ilman lisätreeniä tai muuttamatta syömistäsi

Yksinkertaisesti, tilaa päivittäinen ILMAINEN e-kirjeeni treenistä, terveydestä & fitneksestä, henkisestä puolesta ja vähän muustakin.

Ja saat tämän raportin ILMAISEKSI

“Hullu kikka miten laihdut ilman lisätreeniä tai muuttamatta syömistäsi tai vältyt extra lihomiselta , jota voit saada, vaikka et muuttaisi ollenkaan syöntiäsi tai treeniäsi, jos teet tämän asian väärin.”

“Kikka” perustuu Harvardin yliopiston apulaisprofessorin johtamaan tutkimukseen, josta kerron tuossa raportissa.

Tuossa raportissa mainitussa tutkimuksessa tutkijat arvioivat, että tämän kikka-asian vaikutus oli kokeessa mukana olevilla henkilöillä 5 kilon luokkaa vuodessa. Ottaen huomioon että asiaan ei liittynyt muutosta syönnissä tai treenissä, niin tuo 5 kiloa vuodessa on paljon. Hei se tekisi 25 kiloa 5 vuodessa suuntaan tai toiseen ilman mitään muutosta syömisessäsi tai treenissäsi. Sanoisin että se on paljon koska aika kuluu jokatapauksessa.

Huom laihtuminen tämän kikan avulla ei kuitenkaan koske kaikkia, koska joillain ihmisillä tämä asia on jo optimaalissa kunnossa. Se kuulutko näihin selviää tuosta raportista.

Kirjoita sähköpostiosoitteesi tähän alle laatikkoon, ja paina tilaa nyt nappia ja saat tervetuliasviestissä lopussa P.S.: kohdassa linkin joka vie tähän raporttiin.
[widgets_on_pages id=2]

Kuka olen?

Hei olen Karri Koivula ja haluan auttaa sinut parhaaseen kuntoon niin henkisesti, kuin fyysisestikin – päivittäisen e-kirjeeni avulla.

E-kirjeestäni opit valtavirtaa vastaan meneviä asioita laihdutuksesta, treenistä, kipujenhoidosta ja muustakin, joita et kuule muualla, plus saat motivaatiota ja piristystä arkeen.

Liity sähköpostilistalle/tilaa e-kirjeeni ja saat raportin ” Aluksi vähän hullulta kuulostava kikka joka on lähtöisin harvardin yliopiston tutkijoilta ja paljastaa sinulle miten voit jopa laihtua ilman lisätreeniä tai muuttamatta syömistäsi”

Terveisin,

Karri Koivula

Teknisiä yksityiskohtia:
– En jaa osoitettasi koskaan muille, se on vain e-kirjeeni lähetystä varten, piste.
– Päivittäinen = En ehdi aina kirjoittamaan ihan joka päivä.
– Voit lopettaa e-kirje tilauksen/poistua sähköpostilistalta joka viestissä olevasta linkistä, tai lähettämällä minulle sähköpostilla lopetuspyynnön esim vastaamalla johonkin viestiini.
– Olen ihan oikea aito henkilö.

Leave a Comment