Kuka haluaa kyvyn poistaa kivut selästä ja alakropasta, arviolta 80%:ssa kiputapauksista, tai ainakin lievittää kipuja merkittävästi 93%:ssa kiputapauksia – niin, että saa tulokset usein vain muutamassa päivässä?

Muistan sen hetken, kun purin juuri ostamani kirjat kassista.

Kirja oli kahdessa osassa ja maksoi noin 200-300 euroa (Löysin toisen osan lääketieteellisen kirjastosta, mutta tarvitsin kipuihini myös toisen osan, ja löysin kummatkin osat onnekkaasti, ainoana kappaleena Akateemisesta kirjakaupasta Helsingin keskustasta.)

Olin jännitynyt, mutta toiveikas, koska olin jo sisimmissäni varma, että tämä oli ratkaisu kipuihini.

Tarvi enää vain tehdä tarvittavat työt, halutun lopputuloksen saamiseksi.

Avasin kirjat ja perehdyin ”ohjeisiin”(Lääkärien kirjassa ei ollut varsinaisia itsehoito-ohjeita, joten jouduin improvisoimaan hieman.)- ja aloin etsimään kipuihin liittyviä trigerpisteitä kipualueeltani, kirjassa olevien kuvien ja kipualuekarttojen avulla.

Ensin vähän haparoin, mutta pian aloin tunnistaa triggerpisteitä kirjan näyttämistä paikoista.

Ja aloin poistamaan niitä kirjan tekniikoiden mukaan.

Pieni häivähdys epäröintiä kävi mielessäni, koska en ollut kuullut tästä mistään, oliko tämä edes totta.

Melkein välittämästi kuitenkin tunsin t-pisteiden hoitamisen vaikutukset kehossani, ja tiesin, että tulisin pääsemään eroon kivuistani.

Matka ei ollut kuitenkaan ongelmaton, suurin osa kirjan tekniikoista ei toiminut, ja vain kaksi itsehoitotekniikkaa toimi odotetusti – ja juuri niistä kirjassa ei juurikaan neuvottu, koska se oli tarkoitettu lääkäreille.

Lisäksi tein joitain virheitä, joiden seurauksena sain hieman enempi kipuja.

Hoidin vähän vääriä kohtia ja väärällä tavalla, lopulta sain kuitenkin tuloksia.

En voi enää palata itse taakse ajassapäin, voin kuintenkin auttaa puolestani sinua.

Niin, että sinun ei tarvitse käydä läpi yhtä suurta oppimiskynnystä, vaan voit hypätä melkein suoraan tämän tekniikan mestariksi.

Sillä olen tehnyt Eroon Kivuista Ohjelman , joka madaltaa oppimiskynnyksen, niin ales, kuin suinkin vain mahdollista -ja jonka avulla pystyt hyödyntämään tätä lääkärien kehittämää systeemiä, kuin vanha konkari, melkein välittömästi.

Eroon Kivuista Ohjelman avulla:

  1. Poistat kipusi selästä, polvista, lonkista, nilkoista, jaloista. ( kuulostaa hullulta, mutta suurin osa kivuista johtuu tästä. Ja, kun osaat hoitaa sen, sinulla on ennenäkemätön kyky ratkoa omia ja muiden kipuongelmia)

  2. Pystyt poistamaan spesifisiä kipuoireitasi, vain Eroon Kivuista Ohjelman kipualuekarttoja katsomalla, ja niihin vastaavaa triggerpistekohtaaa oikein käsittelemällä.

  3. Poistat pääkipuoireesi 80% todennäköisyydellä kokonaan tai 93% todennäköisyydellä vähintäänkin helpotat kipujasi merkittävästi. (Numerot tulevat kartoituksista mm. kipuklinikalta , jossa 93%:lla diagnosoitiin triggerpisteitä, ja 80%-85%:lla ne olivat pääkipuoireen syynä.)

  4. Et valvo enää öitä kivussa ja ihmettele mistä kipusi johtuvat.

  5. Estät itseäsi joutumasta turhaan leikkaukseen – tai autat itseäsi palautumaan ennätysajassa leikkauksesta, koska triggerpisteitä voi muodostua myös leikkauksen yhteydessä.

  6. Pystyt parantamaan kireät lihakset ja erilaiset urheiluvammat, sekä käyttämään näitä tekniikoita urheilusuorituksista palautumisessa.

  7. Suojaat niveliäsi latenttien triggerpisteiden aiheuttamalta jännitykseltä ja kireyksiltä – jota tuon alkuperäisen kirjan lääkärit epäilevät nivelten kulumisen ja vanhuuden liikerajoitusten pääaiheuttajiksi.

 
Eroon Kivuista Ohjelmasta löydät:

1. 60 sivuisen ohjekirjan joka sisältää toimiviksi todetut t-pisteiden itsehoitoon tarkoitetut poistamismetodit. Lääkärien tekemät triggerpistekartoitukset ja niiden siirtyneet kipualueet ( Ehkä noin satakunta kuvaa – en ole laskenut.), joita käytät apunasi, kun jäljität sinulle kipuja aiheuttavia triggerpisteitä.

2. 60 minuutin DVD videon, joka näyttää miten ja millä apuvälineellä ja tekniikalla (kohdasta riippuen) triggerpisteiden poisto kannattaa tehdä.(Oli helpompi näyttää videolla nämä tekniikat, kuin piirtää ne kirjaan)

3. Omat kikkani ja salaiset niksit jolla saat kaiken irti tästä metodista.

4. Dvd sisältää myös kirjan ohjeet käytynä läpi suullisesti, ja joissain kohdin hieman syvennettynä. ( Jos et jaksa lukea, voit vain kuunnella ohjeet.)

Opit myös kirjasta ja dvd:stä , että kivuille altistaa yksi jalkatyyppi. Ja, että se pitää korjata, jotta saat pysyviä tuloksia, tai kivut ja triggerpisteet yleensä palaavat ja niitä joutuu hoitamaan uudelleen ja uudelleen.

Hätätilanteessa t-pisteiden hoitokin menettelee ja itsekin sinnittelin pitkään näin, koska ei ollut olemassa parempaa vaihtoehtoa.

Jos haluat samalla hoitaa kivun alkusyynkin, niin voit hankkia jalan normalisointiin tarkoitetun Kivuton Pohjallisen samantien yhdessä Eroon Kivuista Ohjelman kanssa.
(silloin osta paketti täältä: http://www.kivutonpohjallinen.fi/tuotepaketit )

Tai voit lähteä liikenteeseen Eroon Kivuista Ohjelmalla, ja ostaa sitten K-pohjallisen myöhemmin. ( Sen avulla siis pääset kivuttomammaksi ja sinulle ei muodostu triggerpisteitä yhtä helposti)

Ostitpa mitä hyvänsä.

Suosittelen, että ostat paketin NYT heti, koska lopulta, kun ostat sen niin syytät itseäsi odottelusta ja siitä ajasta jonka vietit turhaan kivuissa.

Kuinka paljon tämän ohjelman pitäisi maksaa?

No ohjelman avulla voit hoidattaa kipujasi:

Jalasta, varpaista, nilkasta, säärestä, polvesta, lonkasta
alaselästä ja pakaroista.

Jos kävisit praktiikalla hoidattamssa noita paikkoja vaikka 50 eurolla kerta, niin tuossa olisi jo 8 x 50 eli noin 400 euron euron edestä hoitoja, ja tuo vertaus sisältää vain yhden käytikerran per vaiva, ilman takuita tuloksista.

Tämä ohjelma ei maksa 400 euroa, tai edes puolta tuosta eli 200 euroa,
tai edes 100 euroa,

vaan toistaiseksi ainoastaan 39 euroa.

Sanoisin, kuin Sulo Vilen, että ostin, kun halvalla sain.


– Karri Koivula

P.S Koska tämä tuote ei välttämättä toimi kaikille, eikä vika silloin välttämättä ole ostajassa, niin tarjoan tähän rahattakaisin takuun. Mutta haluan, että myös tämänkin ostaessasi annat parhaasi, sillä tämäkin tuote edellyttää panostusta sinulta, sekään ei tehoa vain sillä, että vain ostat sen ja jätät lojumaan kirjahyllyyn.

P.S.P.S Koska hinta on niin järjettömän halpa suhteessa hyötyyn, niin voi olla, että nostan hintoja ehkä piankin, joten käytä tämä mahdollisuus hyödyksesi nyt!

“…Olen saapunut kesälaitumilta ja löysin lähetyksenne tiggerpisteiden hoidosta. Jo muutamana paivänä olen huomannut polvessani huomattavaa kivun lievennystä. Kiitos siitä…”

-Jaana

Selkä ja alakroppa
[wpsc_products product_id=’1′]

Leave a Comment