Teetkö nämä yleiset virheet? – Opi 5 isoa treeni, laihtumis ja terveys virhettä, mitä 90% ihmisistä tekee

Olet kohta saamassa selville vain harvojen tietämiä salaisuuksia treenistä, terveydestä ja vähän myös itsekuvasi tärkeydestä.

Hei, olen Karri Koivula ja olen juuri koonnut listan 5 isoimmasta virheestä joilta haluan asiakkaideni välttyvän. Virheiltä Jotka mielestäni estävät suurinta osaa ihmisistä saavuttamasta haluamiaan tavoitteitaan treenin, terveyden, ulkonäön ja ehkä henkisenkin hyvinvoinnin kohdalla.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä lukemaan tuo 5 virhettä miniraportti liittymällä ilmaiselle sähköpostilistalleni PÄIVITTÄISEN e-kirjeeni lukijaksi.

Sähköpostilistallani kuulet myös paljon salaisuuksia ja vinkkejä- treenistä , terveydestä ja itsensäkehittämisestä – joita et kuule missään muualla. Paljastan sinulle mm. parhaan liikkeen mitä yleensäkin tehdä, mutta jota juuri kukaan ei älyä tehdä.

Sokratees sanoi muistaakseni, että suurin osa tavanomaisesta viisaudesta on väärin, yksi mentorini jopa esitti arvion, että jopa 90% tavanomaisesta viisaudesta on väärin.

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon ja napsauta tilaa nappia ja pääset heti lukemaan 5 isoa fitness virhettä miniraportin ja vältyt putoamasta yleisimpiin painonpudotus, treeni ja terveys kuoppiin.

[widgets_on_pages id=2]
( päivittäinen = en vättämättä kirjoita ihan joka päivä)

5 isoa fitness virhettä miniraportista opit mm.

 • Mikä asia on tärkeä asia tietää jos yrittää pitää painon hallinnassa tai pudottaa sitä treenillä. ( numero 4 ja 5)
 • Mikä tärkeä ei fyysinen tekijä pitää olla kohdallaan, mutta ei monesti ole. (numero 1)
 • Miten aloittaa treeni oikein ja mitä ihmiset unohtavat tehdä, vaikka se on ihan maalaisjärkeäkin ( numero 3)
 • Miksi suurin osa ihmisistä ei saa pysyviä tuloksia ( numero 2)
 • Minkä osa-alueen treeni on tärkeää etenkin, kun ylitämme yli 30 vuoden iän (numero 4)
 • teknisiä asioita kokemattomille

  ( Onko turvallista? Kyllä, sähköpostiosoite on vain e-kirjeeni lähettämistä varten enkä koskaan jaa myy tai anna sitä muille.)

  (Onko peruuttamatonta? Ei tietenkään, voit lopettaa e-kirjeen saannin eli poistua listalta yksinkertaisesti jokaisen e-mailin lopussa olevasta linkistä – tai jopa lähettämällä minulle sähköpostia esim vastaamalla vain e-kirjeeseeni)

  ( Mitä kaikki tarkoittaa? Eli kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja painamalla tilaa nappia liityt sähköpostilistalleni ja saat päivittäisiä kirjoituksia mitä kirjoitan ja sen lisäksi pääset lukemaan nyt heti 5 isoa yleistä treeni, terveys ja laihtumisvirhettä miniraportin)

  —————
  Yritystiedot: Koivula enterprises y-tunnus 2343461-0 Alakartanontie 2 02360 Espoo
  Copyright 2011 Karri Koivula all rights reserved

  Leave a Comment