vaivaton laihdutuskikka

Tutkimusraportti : Vaivaton kikka miten laihdut ilman lisätreeniä tai muuttamatta syömistäsi

Haluatko oppia ilmaiseksi vaivattoman kikan jonka avulla voisit laihtua tutkitusti jopa noin 5 kiloa vuodessa

– Kikka ei edellytä että liikut enempi.

– Tai että syöt vähempi.

– Eikä se edellytä että muuttaisit ruokavaliotasi mitenkään.

– Et tarvi kikan hyödyntämsieen mitään mitä sinulla jo ei ole.

– Kikka on täysin turvalline itseasiassa sen tietämine tekee elämästäsi turvallisempaa.

– Joudut tekemään jotain mutta jos jotain tekemistä voi kutsua täysin vaivattomaksi, niin tämä tekimen voisi ansaita täysin vaivattoman tekemisen tittelin

Tämä vaivaton “Kikka” perustuu Harvardin yliopiston apulaisprofessorin johtamaan tutkimukseen jossa he totesivat että tämä kikka asian optimointi johtaa noin 5 kilon extra painonpudotushyötyyn vuositasolla.

Eli jos söisit ja liikuisit ihan samoin kuin nyt tätä kikkaa käyttämällä, niin ilman vaivaa voiti laihtua ehkä jopa noin 5 kiloa
vuodessa.

Nyt toi 5 kiloa vuodessa ei ehkä tunnu paljolta, mutta kun huomioit että se hyöty tulee sinulle kirjaimellsisti ilman minkäänlaista vaivanäköä-rehkimistä, kuten esim muutosta syönnissä tai treenissä – niin se on silloin merkittävä extra laihdutushyöty.

5 vuodessa toi extra laihdutushyöty kasvasisi kunnioitettavaan 25 kilon määrän – koska aika kuluu jokatapauksessa, mikset laihtuisi samalla muutaman kilon vuodessa, jos pysyt tekemään sen ilman mitään vaivannäköä.

Liian hyvää olakseen totta?

Eli on kyllä pieni mutta.

Tämän laihtumishyödyn saaminen tämän kikan avulla ei koske kaikkia, ne joilla tämä kikka asia on jo optimaalikunnossa he eivät saa laihtumishyötyä.

Huonolla tuurilla voit kuulua niihin jotka eivät hyödy tämän kikan käytöstä.

Tutkijat arvioivat että enemmistöllä tämä asia ei ole optimikunnossa, eli on ihan hyvä todennäköisyys, että voisit hyötyä tämän kikan tietämisestä.

Miten saat raportin ?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi tossa alla olevaan laatikkoon ja paina “Tilaa nyt!” nappia sen alla ja saat raportin heti
sähköpostiisi.

Saat lisäksi myös suositun melkein päivittäisen ilmaisen e-kirjeeni, jossa lisää vinkkejä laihtumisesta, treenistä, kipujen ratkomisesta terveydestä ja välillä myös alitajuisen mielenkin käytöstä.

Siinäkin tilanteessa että tämä kikka olisi sinulle hyödytän, niin saat ekirjeestäni jossain vaiheessa varmasti sinuakin hyödyttäviä laihdutukseen liittyviä muita vinkkejä.

Tilaa täysin ilmainen “vaivaton laihdutuskikka” raportti sähköpostiisi

* tarvittava tietoKuka olen?

Hei olen Karri Koivula

Kirjoitin Suomen myydyimmän lihasperäisten kipujen ratkomisoppaan jokusen vuosi takaperin ja olen kirjoittanut varmaan myös Suomen myydyimmän kehonpainokuntoilukirjan kanssa.

Ja kirjoitan suosittua varmaankin Suomen tasolla suurimmasta päästä olevaa ilmaista treeni ja terveys aiheista e-kirjettä jolla yli 10 000 suomalaista lukijaa.

Teknisiä yksityiskohtia:

– Sähköpostisi on turvassa en jaa sähköpostiosoitettasi koskaan muille, se on vain e-kirjeeni lähetystä varten.
– En ehdi aina kirjoittamaan melkein päivittäin
– Voit lopettaa e-kirje tilauksen/poistua sähköpostilistalta joka viestissä olevasta linkistä, tai lähettämällä minulle sähköpostilla lopetuspyynnön esim vastaamalla johonkin viestiini.

Ystvällisesti,

Karri Koivula

P.S.: Eli tilaa ilmainen vaivaton laihdutusvinkki raportti sähköpostiisi yltä ja opi keino millä voit harvardin apulaisprofesorin johtaman tutkimuksen mukaan pudotttaa jopa 5 kiloa painoa vuodessa ilman lisävaivannäköä.

Saat myös suositun ilmaisen treeni ja terveys aiheisen ekirjeeni jota yli 10 000 suomalaista lukee myös.