Usein kysytyt kysymykset

Kuinka usein e-kirje tulee, päivittäin vai harvemmin?

Se vaihtelee miten ehdin.

Jokapäiväisestä aina ainakin noin yhteen kertaan viikossa.

Oma tavoitteeni olisi kirjoittaa 5 e-kirjettä viikossa, mutta se voi olla vähän liikaa, jos on jo paljon muita tekemisiä.

Mitä sisältöä e-kirjeessä on?

Ehkä helpoiten saat vastauksen tuohon vain tilaamalla sen ja näkemällä omin silmin.

[widgets_on_pages id=2]

Miten voin lopettaa e-kirjetilauksen, eli poistua sähköpostilistalta?

Napsauta minkä tahansa sähköpostiviestin lopussa eli alaosassa olevaa linkkiä jossa lukee “unsubscribe” – suomeksi “lopeta tilaus” .

Tämä linkki vie sinut sivulle jossa vielä varmistat tilauksen lopetuksen painamalla harmaata “unsubscribe” nappia ruudun oikealla puolella alapuoliskolla.

Älä paina ns. “ohje-kuvaa” – vaan sen alapuolella olevaa oikeaa nappia. ( pieni osa ihmisistä ei osaa poistaa itseään listalta, en oikein keksi muuta syytä sille kuin se, että he painavat ohje kuvaa oikean napin sijaan.)

Voit myös lähettää minulle viestin, jossa alussa poista tai lopeta jne, ja poistan sinut manuaalisti, kuitenkin tällaisessa tilanteessa tuo poistaminen ei ole välitön, koska minun täytyy katsoa mailini ensin ja sittten avata ja kirjautua ohjelmaan jota käytän e-kirjeeen ylläpitoon.

Eli jos haluat ihan heti pois listalta, tee se automatisoidusti itse, kuten tuossa edellä mainitsin.

Voit lähettää minulle tuon manuaalisen poisto viestin vastaamalla e-kirjeeseen, tai lähettämällä minulle viestin “ota yhteyttä” linkin kautta, joka löytyy tuolta ylhäältä sinisestä horisontaalista navigaatiomenusta.