Salaisuudet miten voitat syövän nopeasti varmuudella, nobelpalkintoehdokkaana ja voittajinakin olleiden lääkäri ja tiedemiesnerojen löytöjen avulla ja pidät syöpäsi myös poissa pysyvästi – 100% tulostakuulla

*Jos sinulla on syöpä ja haluat varmistaa että voitat sen nopeasti varmuudella
*Tai jos sinulta on parannettu syöpä onnistuneesti – ja haluat varmistaa ettei se tule takaisin uudestaan ikinä
*Tai jos haluat nopeuttaa kehosi toipumista raskaista syöpähoidoista

Niin tässä on ehkä elämäsi tärkeintä luettavaa sinulle.

Eli, muutama vuosi sitten juttelin tuttuni kanssa, toisen tuttuni sohvalla.

Tuttuni jolle juttelin, oli menossa lonkkaleikkaukseen. Ja sovimme että kun hän on toipunut siitä kunnolla teemme yhden jutun.

Tämä tarkoitti että sovimme yhteisen jutun suurinpiirtein vuodenpäähän .

No tuo aika ei ikinä tullut , sillä tuttuni sai lonkkaleikkauksen jälkeen syöpädiagnoosin. Ja menehtyi sitten varsin nopeasti syöpään.

Tuttuni sairastuminen ja taudin etenimisen nopeus järkytti minua syvästi.

Tätä ennen en ajatellut pahemmin syövistä mitään, tai lukenut niistä mitään. Enkä todellakaan ajatellut että olisin itse riskissä saada syöpä

Tuttuni kuoleman jälkeen kuitenkin aloin ajatella syöpää. Ja tajusin että voin ihan hyvin saada sen itsekin jossain vaiheessa. Kun on faktaa, että joka kolmas saa syövän nykyään elämänsä aikana.

Ja tämän asian herättämän pelon takia. Aloin ostamaan kirjoja syövästä ja lukemaan tutkimuksia syövästä. Aivan samalla lailla niinkuin mitä teen monen muun asian kohdalla. Mitä selvittelen tavallaan työtäni varten.

En ajatellut että mitään ratkaisua löytyisi. Halusin kuitenkin ottaa selvää syövästä ja sen toimintamekanismeista hieman enempi.

Suureksi yllätyksekseni kuitenkin. Muutaman vuoden selvittelyn jälkeen. Löysin syöpätutkimuksista mitä luin läpi. Uutta tietoa joka oli jo alustavien syöpäpotilaillakin tehtyjen tutkimuksien mukaan – uusi läpimurtotason ratkaisu syöpiin.

Se oli vieläpä ratkaisu jota kukatahansa pystyisi käyttämään. Ja jota voitaisiin käyttää perushoitojen tukena. Parantamaan hoitotuloksia moninkertaisesti.

Lääkärien löytämä läpimurto lisä-apumetodi syöpien voittamiseen

Tässä tarina miten löysin tämän tiedon.

Eli yksi asia mitä opin jo alkuvaiheilla syövistä oli se että kuulemma noin 40% syövistä olisi ennaltaehkäistävissä elämällä terveemmilllä elintavoilla.

Sitten sain kuitenkin selville sen. Että luku voisi olla vielä parempi. Kun katsoo asiaa hieman laajemmalta kantilta.

Eli minulle paljastui että 200 vuotta sitten englannissa esim. Oli keskimäärin 90% vähempi syöpiä kuin nykyaikana. Samoin kuin muissakin länsimaissa.

Nyt koska ihmiset olivat 200 vuotta sitten geneettisesti samanlaisia kuin me nyt. Niin syy miksi heillä oli 90% vähempi syöpiä. Täytyi olla vain heidän erilaiset elämäntapansa.

Joten tämä tarkoittaa nyt, että jopa 90% syövistä olisi estettävissä erilaisilla elämäntavoillla .

Jos vain menisimme hieman pidemmälle noissa elämäntapamuutoksissa. Ja eläisimme samalla tavalla kuin ihmiset 200 vuotta sitten.

No tämä oli fantastinen fakta, mutta ei toki mikään ratkaisu syöpää sairastaville.

Se oli kuitenkin polku ratkaisuun.

Sillä tämän ennaltaehkäisytiedon opittuani. Opin sitten sen ratkaisevan tiedon koskien syöpiä.

Eli periaatteessa kaikki mitä kehossasi tapahtuu niin tapahtuu solutasolla. Ja elämäntavat ja niiden muutos vaikuttavat siten, että ne muuttavat tekijöitä solutasollasi kehossasi – Ihan fyysisestikin mitattavasti.

Ja sain selville että tutkijat ovat jopa itseasiassa löytäneet muutamia solutason tekijoitä tai arvoja oikeastaan, joiden muutoksen muuttuneiden elämäntapojen takia, he ovat yhdistäneet syöpien lisääntymisen.

Yksi näistä solutason löydetyistä tekijöistä ja sen yhdistäminen laboratoriokokeissa syöpien mudostumiseen. Antoi jopa yhdelle asian tukijalle arvostetun Nobelin lääketieteen palkinnon.

Tämä näiden syöpään liitttyyvien solutason tekijöiden alustava tunnistaminen tarkoitti nyt sitä, että
syövän ennaltaehkäisemiseksi, sinun ei tarvisi edes elää kuin 200 vuotta sitten.

Vaan riittäisi vain että muuttaisit vain niitä tekijöitä elintavoissasi, joilla olisi vaikutusta niihin tiettyihin solutason tekijöihin, jotka oli liitetty syöpien muodostumiseen.

Eli sinun olisi teoriassa mahdollista siis estää 90% syövistä suht vähillä tarkoilla tietyillä elämäntapamuutoksilla -varsin vaivatomasti ja helpostikin.

No tämä oli aivan mahtavaa ja huikeaa tietoa.

Mutta sekään ei ollut vielä lähellekkään ratkaisu syöpiin.

Se oli vain varmempaa ennaltaehkäisyä.

Mutta homma onneksi parani vielä tästäkin.

Onkologilääkäritutkijat löytävät tutkimuksissa uudet läpimurtotason elämäntaparatkaisut syöpiin

Eli koska ennaltaehkäisy on hieman vaikeaa toteuttaa. Vaikka tietoa miten tehdä se olisi. Sen takia että vain hyvin pieni osa väestöstä on kiinnostunut ennaltaehkäisemään asioita.

Niin tutkijat ovat halunneet selvittää, että vaikuttaisiko näiden elämäntapatekijöiden muutos jo päälläolevien syöpien kohdalla – hoitoa avittavasti .

Ja tutkijat ovat siksi tehneet syöpäpotilailla alustavia tutkimuksia, missä opastaa syöpäpotilaita muuttamaan näitä solutason tekijöitä täsmä-elämäntapamuutosten avulla. Lähemmäs niitä 200 vuotta sitten eläneiden ihmisten solutason arvoja.

No nyt se tulos näistä tutkimuksista on sitten se hämmästyttävä syöpäläpimurto.

Näissä alustavissa tieteellisissä tutkimuksissa. Solutason tekijöiden muuttaminen 200 vuoden takaisin keskiarvoihin. On todettu auttavan ihan yhtä hyvin kuin ennaltaehkäisevästikin.

Tutkimuksessa esim missä muutettin onkologilääkäritutkijoiden ohjaamana kaikkein tärkeimmäksi arvioitua solutason muuttujaa. Jonka yhteyden syöpien muodostumiseen keksi siis ekana Nobelvoittaja.

Niin ne kaikki potilaat. Jotka saivat nostettua tämän päämuuttujan arvon 200 vuotta sitten olevaan keskitasoon. Saivat 100% selviytymisasteen tässä tutkimuksessa seurantaikana.

Kun verrannoksi kontrolliryhmässä, joka sai vain tavallista peruslääkärinhoitoa. Niin heistä noin joka neljäs potilas kuoli tuona samana seuranta-aikana. ( tutkimuksen potilaat olivat etäpesäköityneestä rintasyövästä kärsiviä potilaita)

Toisissa kokeissa missä on sitten muutettu muutamaa muuta syöpään liittettyä solutason arvoa. Tulokset ovat ollet samansuuntaisen hyviä .

Niissä tulos on olut tästä arvojen muuttamisesta kohti entisaikojen ihmisten keskiarvoja. Merkittävä , parhaillaan yli 50% parannus 5 vuoden selviytymisprosentissä verrattuna perushoidon keskiarvoihin.

Ottaen huomioon että nämä tulokset on saatu aikaiseksi vain elämäntakniikoilla – ei lääkkeillä tai leikkauksilla . Niin nämä tulokset ovat läpimurtotuloksia. Jotka varmasti mullistavat tulevaisuudessa sen miten syöpiä hoidetaan.

Koska ne siis nostavat yhdessä käytettynä, varsin hyviä nykyhoitotuloksia, vielä paljon paremmalle tasolle. Niin että voitto syövästä voidaan varmistaa paljon suuremmalla todennäköisyydellä ja nopeamminkin.

Ja luonnollisesti ne auttavat myös pitämään syövän lähes varmasti pysyvästi poissa parannetuilta syöpäpotilailta. Syöpien ennaltaehkäisy kun oli se näiden elämäntapojen ekana havaittu vaikutus.

Sitten ne huonot uutiset:

Nyt kuitenkin valittettavasti nämä elämäntapatekniikat ovat vasta tunnustuksen saamisen aivan alkuvaiheilla. Niistä on tehty vasta pienet ekat tutkimukset. Nämä ekat tutkimukset eivät vielä todista asiaa totaalisella tieteellisellä varmuudella.

Ja ennenkuin näistä elämäntapatekniikoista tulee yleisesti hyväksyttyjä faktoja. Ja ennenkuin lääkärit voivat alkaa neuvoa niistä sinulle. Niin tähän menee vielä valitettavasti oma aikansa.

Esim tupakointi joka on nykyään merkittävä yleisesti tunnustettu elämäntapatekijä liittyen syöpiin. Ja pidetään faktana että tupakointi voi lisätä syöpäriskiä jopa 50 kertaisesti . (mikä muuten kuvastaa elämäntapatekniikoiden tehoa hyvin)

Niin tämän faktan tunnustamiseen meni noin 50 vuotta siitä kun se jo ekoissa tutkimuksissa alustavasti todistettiin todeksi tieteellisesti. Ja meni siis 50 vuotta ennenkuin lääkärit alkoivat varoittaa tupakoinnin vaaroista, siitä kun se oli jo todistettu tieteellisesti alustavasti.

Nyt näiden tässä edellä mainittujen elämäntapatekniikoiden kanssa. Mitkä mullistavat syövänhoidon tulevaisuudesssa . Niin niiden tulemisessa lääketieteelliseksi faktaksi menee varmaan sama 50 vuoden aika – mitä tupakoinnin vaarallisuuden tunnustamiseenkin meni.

Tuo on valitettavasti liian pitkä aika. Koska se on käytännössä elinikä. Jos olet jo aikuinen.

Onneksi sinun ei tarvi odottaa tätä aikaa. Vaan voit jo hyötyä näistä tekniikoista jo nyt välittömästi niiden maksimaalisella teholla.

Miten Varmistaa Voitto Syövästä Tieteen Avulla systeemi

Olen nimittäin koonnut nämä tutkimuksissa käytetyt ja hyviä läpimurtotuloksia aikaan saaaneet elämäntapatekniikat. Miten Varmistaa Voitto Syövästä Tieteen Avulla systeemin, jossa opetan miten hyödyntää niitä vaivattomimmin ja tehokkaiten.

Käyn systeemissä läpi myös ne aiemmin mainitut tutkimukset missä tulokset on todistettu alustavasti. Joista voit sitten käydä varmistamassa noi aikaisemmin mainitsemani tulokset itsekin.

Ja mennäkseni vielä extramailin hyväksesi. Olen vielä koonnut systeemiin vuosien varrella kaikista syöpäkirjoista ja tutkimuksista, mitä tulin lukeneeksi. Joukon parhaimpia erillisiä myös alustavasti tieteellisesti toimiviksi ja tehokkaaksi todettuja erikoistekniikoita.

Joiden avulla voit vielä lisäparantaa näiden pää-elämäntapatekniikoiden tuloksia vielä lisää.

Nämäkin asiat yksistään ovat tietämisen arvoinen asia sinulle. Jos sinulla on syöpä.

Yksi tällainen asia on esim uusi ruoka-ainesosa löytö, jonka erään ison valtion terveysviraston julkisilla rahoilla rahoittama tutkimus on tehnyt.

Valtion terveysviraston tutkimus on löytänyt eräästä ruoka-aineesta ainesosan. Joka on eliminoinut normaaleja soluja vahingoittamatta 90% testatuista syöpäsolunäytteistä koeputkikokeissa.

Ei ole mitään syytä olettaa miksei se toimisi myös koko kehon tasolla ihan käytännössäkin.

Ja lääkeyhtiöt ovatkin parhaillaan kuumeisesti kehittämässä kilpaa patentoitua versiota tästä aineesta. Jonka voisivat sitten saada hyväksytyksi lääkkeksi ihmisillä tehtyjen lisätutkimuksien jälkeen. Ja saada sitten ehkä eka täysin turvallinen ja sivuvaikutukseton tehokas menestyslääke melkein kaikkiin syöpiin.

Lääke on kuitenkin vuosikymmenien päässä valmistumisesta. Ainetta ei ehkä voi edes muuttaa patentin saamista edellyttävää määrää, ilman että tekee aineesta tehottoman samalla. Joten aineen lääkekäytön tulevaisuus on epäselvä.

Onneksi voit kuitenkin jo nyt hyödyntää tätä ruokaa yksinkertaisesti vain syömällä sitä oikealla tavalla valmistettuna.

Sinun pitää kuitenkin tehdä ruoka prikulleen oikealla tavalla , että ainesosa toimii. Jos teet ruuan muulla tavalla, aine on tehotonta.

Systeemissä paljastan tasan mikä on se juuri oikea tapa käyttää tätä ruokaa, että se tehoaisi sinun käytössäkin, niinkuin tuossa tutkimuksessakin.

Mitä kaikkea mm. hyödyt ja opit tästä MVVSTA-systeemistä

1. Opit nobelpalkinnon voittaneen tiedemiehen syöpälöydästä , jonka uusi oncologien tekmä tutkimus on todennut läpimurtoratkaisuksi syöpiin, jolla syöpäsi voitto nopeutuu , tulee varmemmaksi ja pysyväksi.

2. Opit miten mitata ohelposti sen oletko riskissä että syöpäsi alkaisi kasvaa nopeasti vai oletko turvallisessa tilassa ja syöpäsi kasvu pysyy hyvin hitaana tai paikallaan.

3. Opit yleisesti neroksi tunnustetun nobelvoittajatiedemiehen ja hänen professoriavustajansa tekemistä vitamiini ja ravinneainekoeputkitutkimuksista joissa he ovat löytäneet keinon hidastaa syövän laajentumisesta ja leviämistä merkittävästi erikoisella 4 ravintoaineen yhdistelmällä


4. Opit alkuun erikoiselta kuulostavan elämäntapametodin joka nosti etäpesäköityneiden syöpäpotilaiden selviytymisprosentin 100% seuranta aikana, kun joka neljäs peruslääkärihoitoa saava kontrolliryhmän potilas kuoli

5. Opit täsmäelämäntapatekniikat mitkä ovat syy syy miksi 200 vuotta sitten ihmisille ei tullut syöpiä juuri kenellekkään ja saat näillä tekniikoila pidettyä voittamasi syövän pysyvästi poissa lähes varmasti

6. Opit mm. uuden ruoka-ainesalaisuuden joka on todettu uuden ison valtion terveysviraston rahoittaman tutkimuksen mukaan supertehokkaaksi syöpäsolujen eliminojaksi. Se on eliminoinut koeputkessa melkein kaikki testatut syöpäsolunäytteet (90%) – vahingoittamatta terveitä soluja.

7. Saat systeemin elämäntapatekniikoiden avulla myös kehosi yleisen terveydentilan ja vointisi optimoitua ja tulet vahvaksi, terveeksi ja energiseksi.

8. Opit mitä solutason tekijöitä muuttamalla. Tutkimuksessa vakavasta haimasyövästä kärsivien potilaiden keskimääräinen elinaika nousi vajaasta sadasta päivästä 9 vuoteeen.

9. Autat kehoasi myös näillä tekniikoilla toipumaan raskaista syöpähoidoista ja niiden aiheuttamista sivuvaikutuksista , koska nämä tekniikat lisäävät kehosi uusiutumiskykyä.

10. Opit lääkäriprofessorin tekemästä mineraalilöydöstä joka on ratkaisevassa roolissa syöpien kehittymisessä . Alueilla missä sitä on vähän ravinnossa on 5 kertaa enempi syöpiä verrattuna alueisiin missä sitä on paljon ravinnossa.

11. Opit miksi on mahdollista kuolla joskus samalla kun syöpä eliminoitaisiin onnistuneesti ja miten estää tämä ongelma hyvin erikoiselta kuulostavalta lääkärien käyttämällä, mutta harvemmin hyödynnetyllä tekniikalla.

12. Opit minkälainen liikunta vähentää syöpäriskiä ja auttaa syövän voittamisessa ja opit minkälainen liikunta lisää syöpäriskiä ja lisää syövän kasvua.

13. Opit mineraalilöydöstä joka vähensi kokeessa pienellä annoksella 40% syöpien määrä verrattuna ei mineraalia ottaneeseen kontrolliryhmään. Mineraali todettiin normalisoivan syöpäsolujen solukuolemamekanismia ja se auttaa siksi myös päälläoleviin syöpiin teoriassa.

14. Opit salaisuudet miten saat kehosi immuunijärjestelmän toimimaan normaalisti, jolloin se alkaa eliminoimaan syöpäsoluja normaalilla teholla joka avittaa syöpsi voittamisessa ja poissa pitämisessä.

15. Opit mikä monen käyttämä asia lisää rintasyövän riskiä 130 kertaisesti ja josta on tulossa ehkä tupakointia suurempi skandaali kun tutkimustulokset leviävät yleistiedoksi.

16. Opit yksinkertaisesta mahdollisesti supertehokkaasta metodista, jonka nobelehdokkaana ollut biologinero keksi sikiöajan kehitystä tutkimalla. Mutta jonka hänen kotimaavaltio vaiensi. Koska tämä metodi uhkasi kansallista turvallisuutta, kun sillä oli epäsuoraa vaikutusta sodankäyntiin.

17. Opit mitkä ruuat lisäävät syövän kasvua ja mitkä ruuat ovat turvallisimpia syödä ilman syöpäsolujen kasvun lisäämistä.

Plus opit paljon muutakin sinulle hyödyllistä asiaa syövistä.

Mitä MVVSTA systeemi tarkalleenottaen sisältää?

Systeemi sisältää kansion ja printtimateriaalin, Ja sitten vielä 3 video-dvdeetä jossa yli 3 tuntia videota.

Jos tilaat nyt saat mukaan myös bonuksen, josta lisää alla p.s. kohdassa.

Takuu: 2 vuoden 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuu

Koska tämän systemin metodit on todettu toimiviksi puolueettomissa tutkimuksissa. Niin voin taata tämän tuotteen reilulla takuulla, kun tiedän jo että metodit toimivat noiden tutkimusten pohjalta ennustettavasti.

Ja annankin tälle tuotteelle siksi 2 vuoden 100% rahat takaisin takuun.

Kokeile sitä. Jos ei se toimi tyydyttävästi. Niin pyydä rahasi takaisin. Ja maksan ne sinulle takaisin.

Sinulla ei ole siis mitään hävittävää . Ainoa miten voit hävitä on, jos et kokeile systeemiä ja et hyödynnä näitä uusimpia tieteellisiä läpimurtoja ja varmista niiden avulla nopeinta ja varminta ja pysyvintäkin voittoa syövästäsi.

Kuinka paljon Miten Varmistaa Voito Syövästä Tieteen Avulla Systeemi kustantaa?

Koska takaan tuotteen toimivuuden rahat takaisin takuulla. Niin voisin ihan hyvin pyytää 10 000 euroa tästä systeemistä ja se olisi hyvä kauppa sinulle.

Kukapa ei maksaisi 10 000 varmuudesta voittaa syöpä ja pitää se poissa pysyvästi.

Tiedän myös pari onkologilääkäriä jotka käytävät pientä osaa tämän systeemin tiedoista hoitaessaan potilaita ja he laskuttavat vähintään 10 000 vuodessa potilailtaan.

En kuitenkaan pyydä tästä systeemistä jossa paljon enempi tietoa – tuota 10 000 euroa.

En pyydä siitä edes kymmenesosaa tuosta eli 1000 euroa. Tai edes 500 euroa. Vaan nyt saat systeemin hyötyyn nähden todella pienellä vain 297 euron hinnalla.

Eli muistutukseksi vielä saat systeemin 2 vuoden 100% tulos ja tyytyväisyystakuulla. Jolloinka sinulla ei ole mitään hävittävää. Vain voitettavaa sitä kokeilemalla.

Okei siinä aikalailla kaikki.

Tilaa systeemi tästä alta nyt. Takaan että se on elämäsi yksi parhaimmista päätöksistä.

Systeemi tulee muuten laskulla. Joten sinun ei tarvi maksaa mitään, enenkuin olet saanut tuotteen käsiisi ja katsonut, että se on todellakin luvatun kaltainen.

[wpsc_products product_id=’37’]

Parasta,

Karri Koivula

P.S.: Jos tilaat systeemin nyt saat lisäksi ilmaiseksi – Hammasterveys erikoisraportin bonuksena vielä paketin mukana. (Videon ja printtimateriaalin arvo 47 euroa.)

Hammasterveys on myös avuksi syöpää vastaan taistelussa sinulle, koska hyvä hammasterveys auttaa parantamaan yleisterveyttäsikin.

Tämä on ollut erittäin kehuttu erikoisraportti. Jonka tulokset ovat myös hämmästyttäneet hammaslääkäreitä suuresti. Ja saat jo siitäkin jo varmaan suoranaista rahallista säästöäkin enempi kuin 297 euroa. Kun selviät ajan kanssa vähemmillä hammaslääkärilaskuilla.

Eli tämä paketti tulee sinulle todennäköisesti jopa ilmaiseksi ajan kanssa. Ja itseasiassa varmaan jopa säästät rahaa sen päällekkin vielä.

huomio:
Tämä julkaisu on vain informatiivisiin tarkoituksiin ei diagnosoimaan hoitamaan tai parantamaan mitään sairauksia.
Se sisältää vain elämätapatekniikoita koskevaa tutkimustietoa ja informaatiota.