40 kertaa Nobelehdokkaana olleen ja kerran Nobelpalkitun syöpätutkijaneron syövänhoitokeksintö

Nostaa uudessa syöpälääkärien tutkimuksessa etäpesäkevaiheen syöpäpotilaiden selviytymisprosentin täydelliseen 100% :tiin

onko tämä metodi vihdoinkin se etsitty ratkaisu syöpiin?

*Jos sinulla on syöpä ja haluat varmistaa että voitat sen nopeimmin ja varmimmin.
*Tai jos sinulta on parannettu syöpä onnistuneesti – ja haluat varmistaa ettei se tule takaisin uudestaan ikinä.
*Tai jos haluat nopeuttaa kehosi toipumista raskaista syöpähoidoista.

Niin tässä on elämäsi tärkeintä luettavaa sinulle.

Eli Vuonna 1931.

Peräti 40 kertaaa nobelpakintoehdokkaana elämänsä aikana ollut syöpätutkijanero Otto Warburg.

Käveli taputtavan ja seisovan yleisömeren läpi, kohti kuninkaallisen juhlasalin puhujankoroketta Tukholmassa Ruotsissa.

Taputtava yleisömeri jonka läpi Warburg asteli – koostui professoreista, tiedemiehistä, valtion päämiehistä ja kuninkaallisista ja lehdistön edustajista.

Puhujankorokkeella Warburgille ojennettiin lääketieteen ja fysiologian Nobelin palkinto.

Palkitsemisen syy oli se, että Warburg oli tehnyt jotain historiallista.

Tutkiessaaan solujen energiantuotantoa syöpäsolujen avulla, hän oli saanut selville ensimmäisenä – ehkä jopa sen syöpien muodostumisen perimmäisen pääsyyn.

Warburg oli ensimmäisenä tiedemiehenä todennut kokeissa, että syöpäsolut tuottavat osan tarvitsemaansa energiaa fermentoimalla sokereita – eli käymällä kuin kilju vähähappisessa tilassa.

Sen sijaan, että ne ns. ”hengittäisivät” normaalisti ja polttaisivat happea ja sokereita yhdessä ja tuottaisivat energiaa vain siten, mikä on siis mitä normaalit terveet solut tekevät .

Warburg oli myös todennut kokeissaan, että kun vähentää solujen happitasoja, niissä alkaa tapahtua tätä fermentaatio energiatuotantoa ja niihin alkaa muodostua syöpämäisiä muutoksia.

Fermentaatio-energiantuotanto on syöpäsolujen akilleenkantapää heikkous

Nobelpalkinnon jakoa seuraava yleisö oli erityisen riemukkaalla tuulella Warburgin nobelpalkinnosta, koska Warburgin löytö syöpäsolujen fermentaatio/käymis-energiantuotannosta tarkoitti , että syöpien voitto saattaisi olla aivan nurkan takana.

Näin , koska Warburgin havainto tarkoitti, että syöpien voittamiseksi tarvi enää löytää vain aine, joka lisäisi solutason hapensaantia riittävän korkeaksi, että käymisreaktio ei olisi enää mahdollista syöpäsoluissa.

Ja syöpäsolujen kasvu hidastuisi energian vähenemisen takia tai ne jopa parhaillaan ehkä kuolisivat energianpuutteen takia.

Eli happi siis estää käymistä, miksi esim viiniä tehdessä viinintekoastia pitää olla tiivis ja siinä pitää olla ilmalukko, joka päästää käymiskuplat ulos, muttei päästä happea sisälle astiaan pysäyttämään käymisreaktiota.

Nobel palkinnon saatuaan Warburg, joka oli sekä kemian että lääketieteen tohtori, palasikin töihinsä laboratorioonsa etsimään tällaista happea lisäävä ainetta, jotta löytäisi sen ekana.

Warburg teki laboratoriossaan kuumeisesti kokeita eri aineilla; lääkkeillä, vitamiineilla entsyymeillä ja niiden yhdistelmillä.

Valitettavasti mikään ainesosa tai yhdistelmä ei kuitenkaan onnistunut nostamaan solutason happitasoja riittävästi, että sillä olisi ollut merkittäviä vaikutuksia syöpäsoluihin.

Vuodet kuluivat ja Warburgin tutkimukset päättyivät aina umpikujaan ja lopulta kävi niin, että Warburg jäi eläkkeelle ilman, että onnistui löytää syövän voittavaa happea lisäävää ainetta.

Warburgin eläköitymisen jälkeen maailma kulki omalla radallaan eteenpäin. Uusi tutkijasukupolvi keskittyi uusiin lupaaviin keinoihin voittaa syöpä. Ja samalla Warburgin nimi ja saavutukset syöpien tutkimuksessa muuttuivat koko ajan harvempien tietämiksi.

Ja Warburg ja syövän voittaminen hapen avulla vaipui unholaan.

Kunnes sitten monien sattumien kautta aivan toisessa yhteydessä, eräs nuori lupaavana pidetty lääkäri keksi lopulta sen miten nostaa happea solutasolla.

Keino solutason happitason nostamiseen ei ollut löydetty tutkijoiden toimesta, koska keino ei ollut ollut lääke, aine, entsyymi tai edes vitamiini – vaan keino solutason happitason nostamiseen oli elämäntavat, joita kukaan ei ollut aikaisemmin älynnyt tutkia tarpeeksi huolella.

Elämäntavat syy ainakin 90 prosenttiin syövistä varmuudella

Elämäntapojen vaikutus syöpiin on jo tunnustettu varsin pitkälle.

Tutkijat arvioivat nykyihmisiä, syöpäsairaita ja terveitä ihmisiä vertailemalla tilastollisesti, että 40-50% syövistä olisi estettävissä terveemmillä elämäntavoilla.

Pelkästään tupakoinnin kokonaan lopetus vähentäisi tilastollisesti arviolta 20% syövistä pois.

Nyt kuitenkin kun katsotaan tilastoissa hieman pidemmälle taaksepäin ja verrataan nykyihmisiä entisajan ihmisiiin, niin silloin syövistä olisi tälla samalla lailla laskettaessa estettävissä jopa 90%.

Eli esim 150 vuotta sitten Victoriaanisessa Englannissa, jossa aikuisikään selvinneet ihmiset elivät hyvin vanhoiksi keskimäärin, eli 75 vuotiaiksi, niin oli tutkimusten mukaan noin 90% vähempi syöpiä kuin nykyään.

Koska Victoriaanisen ajan ihmisillä oli samat geenit kuin meilläkin, niin syy miksi heillä ei ollut syöpiä ei voinut johtua mistään muista asioista kuin elintavoista.

Ja jos eläisimme samoilla elintavoilla kuin he, meillä olisi sama määrä syöpiä kuin heillä, eli 90% vähempi . Eli on absoluutinen fakta, että 90% syövistä olisi estettävissä erilaisilla elintavoilla.

Mutta miksi elintavat vaikuttaisivat syöpiiin noin voimakkaasti?

No vastaus tähän on että siksi että ne määrävät solutason happitason.

Ennen ei ollut syöpiä koska erilaisten elintapojen takia ihmisillä oli yksinkertaisesti korkeampi happitaso solutasolla ja syöpäsolujen kasvu ja muodostuminen oli hitaampaa silloin, kun syöpäsoluilla oli vähempi fermentaatioenergiaa jolla rellestää kehossa.

No nyt sitten tämä nuori neuvostoliiitolainen lääkärilupaus oli se nero, joka keksi mitkä tietyt elämäntapatekijät vaikuttavat solutason happitasoon ja miten tiettyjä elämäntapatekniikoita hyödyntämällä oli mahdollista nostaa solutason happitasoa korkeamaksi.

Hän ei keksinyt tekniikoita suoranaisesti syövänhoitoa varten, mutta huomasi pian että ne vaikuttivat todella tehokkaasti nimenomaan syöpäpotilailla ja hän raportoi erittäin hyvistä tuloksista juuri heidän kohdallaan.

Paras hoitotulos syöpätutkimuksissa ikinä! Tutkimuksessa 100% selviytymisprosentti 3 vuoden seuranta-aikaina , etäpesäköitymisvaiheen syöpäpotilaila, jotka saivat normaalin solutason happitason

No syöpälääkärit kuulivat lopulta tästä nerolääkäristä ja hänen tekniikoistaan. Ja syöpälääkärit halusivat testata, että pitivätkö nämä tämän lääkärin väitteet hyvistä tuloksista syöpäpotilailla paikkaansa.

Ja syöpälääkärit tekivät siksi tutkimuksen etäpesäköityneen rintasyövän omaavilla naispotilailla. Jossa opettivät potilaille nämä tämän lääkärineron keksimät elämäntapatekniikat, millä nostaa solutason happitaso ns normaaliksi – ja vertasivat heitä sitten kontrolliryhmän potilaisiin, jotka saivat vain tavallista lääkärinhoitoa

Tulos oli että happitasoa onnistuneesti nostava potilasryhmä, nosti selviytymisprosenttinsa 100:% asti 3 vuoden tutkimuksen seuranta-aikana. Samaan aikaan kun kontrolliryhmän potilaista joka neljäs kuoli.

Eli tutkimustulos oli, että metodi toimi ainakin lyhyellä välillä täydellisenä ratkaisuna syöpiin ja että se todennäköisesti toimi pidemmälläkin välillä ihan samalla lailla – kun se perustui siihen hapen vaikutukseen syöpäsolujen kasvuun. Eikä ollut mitään syytä olettaa miksi metodi lakkaisi toiminnasta myöhemmin.

Eli ratkaisu syöpiin on ehkä nyt jo meillä. Mikä on mielettömän hyvä uutinen.

Huonoja uutisia tästä metodista

Nyt kuitenkin valittettavasti tämä läpimurtotutkimus oli vasta eka tutkimus.

Tieteessä se on vasta alku.

Esim kun tupakointi todettiin ekassa tutkimuksessa alustavasti lisäävän syöpäriskiä, niin meni vielä 34 vuotta ennenkuin lisätutkimukset vahvistivat tämän asian niin, että valtiot aloittivat varoittaa tupakoinnin vaaroista.

Ja meni vielä tuotakin pidempi aika, ennenkuin lääkärit alkoivat varoittaa kaikki tupakoinnin vaarallisuudesta.

Nyt tämän tutkitun metodin kanssa on ihan sama tilanne.

Homma on vasta tieteellisessä mielessä aivan lapsenkengissä – ja siihen että lääkärit käyttävät metodia hyväksesi, menee vielä vuosikymmeniä aikaa minimissäänkin ja se on liian myöhäistä sinulle.

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että voit hyödyntää tätä metodia jo nyt helposti ja tehokkaasti itse.

Miten Hyödynnät tätä metodia jo nyt ja tehokkaiten

Olen nimittäin koonnut ohjeet miten hyödyntää tätä metodia Miten Taistella Syöpää Vastaan Tieteen Avulla kotikurssiin.

Ja olen vielä parantanut tämän metodin tehoa. Eli se toimi 100% kaikilla, jotka saivat normaalin happitason – kuitenkin 5% potilaista tuossa happitasonnostoryhmässä , ei onnistunut muuttamaan happitasoaan yrityksestä huolimatta ja he kuolivat. Eli metodin teho oli kokonaisuudessaan 95%.

Näiden 5% pelastamiseksi, olen tehnyt valtavan määrän työtä ja kerännyt tähän MTSVTA-kotikurssiin monista kymmenistä eri syöpäkirjoista ja tutkimuksista, joukon tieteellistä näyttöä omaavia parhaimpia lisätekniikoita, joilla vielä lisäparantaa tämän happimetodinkin tuloksia.

Yksi tällainen lisätekniikka tässä systeemissä, millä parantaa tuloksia lisää, on esim uusi ruoka-ainesosa löytö, jonka yhdyvaltain valtion terveysviraston (NIH) rahoittama tutkimus on tehnyt.

Tutkimus on löytänyt eräästä ruoka-aineesta ainesosan. Joka on eliminoinut normaaleja soluja vahingoittamatta 90% testatuista syöpäsolunäytteistä koeputkikokeissa.

Jos se toimii kehon tasolla käytännössä yhtä hyvin kuin koeputkessa – se on silloin aivan tähän happimetodiinkin verrattavissa oleva metodi teholtaan.

Tämä aine tosin menettää tehonsa jos sitä sisältävä ruoka tehdään väärin ja sinun pitää siksi valmistaa ruoka juuri oikealla tavalla.

Tämän takia MTSVTA-kotikurssissa on siksi hyvin tarkat ohjeet miten valmistaa tämä ruoka-aine oikein, että se toimisi yhtä tehokkaasti niinkuin tuossa yllämainitussa tutkimuksessakin.

Happitason nostometodi parannus – miten teet siitä vaivattominta

Sitten toinen merkittävä tapa vielä millä olen parantunut happimetodia itsessään, on vaivattomuus.

Eli happimetodin ongelma on että sen tietty tärkein tekniikka vaatii paljon työtä ja vaivannäköä. Ja monelle tämä on estänyt tulosten saannin, kun he eivät ole jaksaneet tehdä tätä tarvittavaa tekniikkaaa tarpeeksi.

Tai ovat lopettaneet tekniikan käytön jossain vaiheessa.

Tekniikkaa pitää käyttää valitettavasti koko loppuelämän, joka päivä korkeamman happitason ylläpitämiseksi. Ja se ei onnistu kaikilta siihen vaadittavan vaivannäön takia.

Olen onneksi löytänyt uuden apuvälineen, millä tekniikan teko tulee täysin vaivattomaksi, jolloin sinun ei tarvi rehkiä hyötyjen eteen tässä yhteydessä ollenkaan, vaan saat tuloksia helposti. Ja tulosten ylläpito ei tule ikinä ongelmaksi.

MTSVTA-Kotikurssin mukana tulee materiaalit apuvälineen kasaamiseen, joista se on erittäin helpo tehdä.

Mitä kaikkea siis oikein tarkalleenottaen hyödyt ja opit tästä MTSVTA-kotikurssista

1. Opit nobelpalkinnon voittaneen tiedemiehen syöpälöydästä , jonka uusi syöpälääkärien tekemä tutkimus on todennut läpimurtoratkaisuksi syöpiin, jolla syöpäsi voitto nopeutuu , tulee varmemmaksi ja pysyväksi.

2. Opit miten mitata helposti sen oletko riskissä että syöpäsi alkaisi kasvaa nopeasti vai oletko turvallisessa tilassa ja syöpäsi kasvu pysyy hyvin hitaana tai paikallaan.

3. Opit yleisesti neroksi tunnustetun nobelvoittajatiedemiehen ja hänen professoriavustajansa tekemistä vitamiini ja ravinneainekoeputkitutkimuksista joissa he ovat löytäneet keinon hidastaa syövän laajentumisesta ja leviämistä merkittävästi erikoisella 4 ravintoaineen yhdistelmällä

4. Opit miten tehdä paljon vaivaa vaativat solutason happitason nostoon liittyvät elämäntapaharjoitteet helpoksi ja vaivattomaksi erikoisen apuvälineen avulla.

5. Opit mikä oli tärkein yksittäinen elämäntapatekijä miksi 200 vuotta sitten ihmisille ei tullut syöpiä juuri kenellekkään.

6. Opit mm. uuden ruoka-ainesalaisuuden joka on todettu uuden ison valtion terveysviraston rahoittaman tutkimuksen mukaan supertehokkaaksi syöpäsolujen eliminojaksi. Se on eliminoinut koeputkessa melkein kaikki testatut syöpäsolunäytteet (90%) – vahingoittamatta terveitä soluja.

7. Saat systeemin elämäntapatekniikoiden avulla myös kehosi yleisen terveydentilan ja vointisi optimoitua ja tulet vahvaksi, terveeksi ja energiseksi.

8. Opit millä muutamien syöpälääkärien käyttämällä metodiyhdistelmällä vakavasta haimasyövästä kärsivien potilaiden keskimääräinen elinaika nousi vajaasta sadasta päivästä 9 vuoteeen pienessä tutkimuksessa.

9. Autat kehoasi myös näillä tekniikoilla toipumaan raskaista syöpähoidoista ja niiden aiheuttamista sivuvaikutuksista, koska nämä tekniikat lisäävät kehosi uusiutumiskykyä. Hapen riittävä määrä solutasolla on edellytys että terveet solusi toimivat hyvin ja että soluista muodostuva kehosi toimisi hyvin sitten .

10. Opit lääkäriprofessorin tekemästä mineraalilöydöstä joka on ratkaisevassa roolissa syöpien kehittymisessä . Alueilla missä sitä on vähän ravinnossa on 5 kertaa enempi syöpiä verrattuna alueisiin missä sitä on paljon ravinnossa.

11. Opit keinon miten voit vähentää syöpäsolujen kehoasi myrkyttävää vaikutusta ja saada oloasi paremmaksi, lääkärien keksimällä hyvin erikoiselta kuulostavalta tekniikalla.

12. Opit minkälainen liikunta vähentää syöpäriskiä ja auttaa syövän voittamisessa ja opit minkälainen liikunta lisää syöpäriskiä ja lisää syövän kasvua. Aikalailla kaikki tekevät liikunnan syöpiä lisäävällä tavalla -urheilijat ja fitnessexpertit mukaanlukien- miksi muuten terveille ja nuorille urheilijoile tulee yllättävän usein syöpiä, kun 150 vuotta sitten syöpä oli melkein täysin vain vanhojen ihmisten sairaus, se vähä mitä sitä ilmeni

13. Opit mineraalilöydöstä joka vähensi kokeessa pienellä annoksella 40% syöpien määrä verrattuna ei mineraalia ottaneeseen kontrolliryhmään. Mineraali todettiin normalisoivan syöpäsolujen solukuolemamekanismia ja se auttaa siksi myös päälläoleviin syöpiin teoriassa.

14. Opit salaisuudet miten saat kehosi immuunijärjestelmän toimimaan paremmin, jolloin se alkaa eliminoimaan syöpäsoluja normaalilla teholla, joka avittaa syöpäsi voittamisessa ja poissa pitämisessä.

15. Opit mikä yleinen asia lisää rintasyövän riskiä yli 100 kertaisesti ja josta on tulossa ehkä tupakointia suurempi skandaali kun tutkimustulokset leviävät yleistiedoksi.

16. Opit yksinkertaisesta mahdollisesti supertehokkaasta metodista, jonka nobelehdokkaana ollut biologinero keksi sikiöajan kehitystä tutkimalla. Mutta jonka hänen kotimaavaltio vaiensi. Koska tämä metodi uhkasi kansallista turvallisuutta, kun sillä oli epäsuoraa vaikutusta sodankäyntiin.

17. Opit ehkä eniten syöpäpotilaita ravinnon avulla hoitaneen lääkärin kokemuksista käytännön potilashoidossa , että mitkä ruuat lisäävät syövän kasvua ja mitkä ruuat ovat turvallisimpia syödä ilman syöpäsolujen kasvun lisäämistä.

Plus opit paljon muutakin sinulle hyödyllistä asiaa syövistä.

Karri, eli mitä tämä MTSVTA-kotikurssi tarkalleenottaen sisältää?

MTSVTA-kotikurssi sisältää kansion jossa printtimateriaali ja 3 video-dvdeetä joissa yli 3 tuntia videota. Sekä hapennostoapuvälineen tekomateriaalit .

Jos tilaat nyt saat mukaan myös bonuksen, josta lisää alla p.s. Kohdassa.

Onko tällä joku tulostakuukin? kyllä on, tällä kotikurssilla on 3 vuoden 100% rahat takaisin tyytyväisyystakuu

Koska tämän kotikurssin metodit on todettu toimiviksi puolueettomissa tutkimuksissa. Niin voin taata tämän tuotteen reilulla takuulla, kun tiedän jo että metodit toimivat sinulle noiden tutkimusten pohjalta ennustettavasti.

Ja annankin tälle kotikurssille siksi 3 vuoden 100% rahat takaisin takuun. Normaalisti takuu mitä annan on vuosi kotikursseilleni. Mutta tässä yhteydessä annan vielä kaksi extravuotta, että näet vielä pidemmän välin tulokset.

Eli kokeile kotikurssia. Jos ei se toimi tyydyttävästi. Niin pyydä rahasi takaisin. Ja maksan ne sinulle takaisin vielä kolmen vuodenkin jälkeen.

Onko tämä kallis kotikurssi?

Tämä MTSVTA-kotikurssi on hyötyihin nähden varsin kohtuuhintainen.

Eli tiedän syöpälääkäriavioparin yhdysvalloissa, jotka käyttävät osaa tämän kotikurssin tiedoista hoitaessaan potilaita ( eikä edes sitä ehkä aivan tärkeintä happitasonostometodia sisältävaä osaa ) ja he laskuttavat noin 10 000 euroa( dollareista muutettuna) potilailtaan näistä neuvoista, ilman takuuta tuloksista.

Nyt koska tässä kotikurssissa on vielä enempi ja hyödyllisempää tietoa ja koska siinä on myös täysi tyytyväisyystakuu, niin voisin ihan hyvin pyytää saman 10 000 euroa tästä kotikurssista ja se olisi ihan ansaittua.

En kuitenkaan pyydä tästä systeemistä tuota 10 000 euroa.

En pyydä siitä edes kymmenesosaa tuosta eli 1000 euroa.

Vaan nyt saat kotikurssin vain 447 euron hinnalla, joka on saamaasi hyötyyn nähden mikroskoopinen hinta.

Kotikurssi tulee myös laskulla . Joten sinun ei tarvi maksaa mitään, ennenkuin olet saanut sen käsiisi ja katsonut, että se on todellakin luvatun kaltainen ja voit tarkistaa että kaikki asiat mitä sanoin tässä yllä ovat faktuaalisia.

Kaikki metodit mitä näytän perustuu ainakin yhteen tieteelliseen tutkimukseen ja annan niistä aina tutkimuksen tiedot ja linkin jos se on netissä luettavissa. Ylläolevaa 10 kohdan mineraalikikkaa lukuunottamatta, koska siihen liittyvät tutkimustiedot on ranskaksi olevassa kirjassa, jota ole saanut hankittua vielä.

Ja muistutukseksi vielä, että saat kotikurssin siis 3 vuoden 100% tulos ja tyytyväisyystakuulla. Jolloinka sinulla ei ole mitään hävittävää. Vain voitettavaa sitä kokeilemalla.

Okei siinä aikalailla kaikki.

Tilaa kotikurssi tästä alta nyt. Napsauttamalla oranssia “lisää ostoskoriin” nappia.

Takaan että se on elämäsi yksi parhaimmista päätöksistä, sen takia että se antaa sinulle paljon valtaa omaan kehoosi ja tulevaisuuteesi.

[wpsc_products product_id=’39’]

Parasta,
Karri Koivula

P.S.: Jos tilaat kotikurssin nyt saat lisäksi – Hammasterveys erikoisraportin ilmaisena bonuksena vielä paketin mukana. (Videon ja printtimateriaalin arvo 47 euroa.) Se opettaa sinulle miten pysäyttää reikiintyminen ja saada ikenet täydelliseen kuntoon.

Hammasterveys on avuksi syöpää vastaan taistelussa sinulle, koska hyvä hammasterveys auttaa parantamaan yleisterveyttäsikin.

Huomio:

Tämä julkaisu on vain informatiivisiin tarkoituksiin ei diagnosoimaan hoitamaan tai parantamaan mitään sairauksia. Julkaisu sisältää vain elämätapatekniikoita koskevaa tutkimustietoa ja informaatiota.