Miten uusi tutkimus paljastaa , että hampaasi saattavat vaarantaa koko terveytesi, aiheuttamalla sinulle autoimmuuni ja tulehdussairauksia kuten mm. niverikko ja nivelreuma, vaikka et tuntisikaan niissä mitään ongelmia ?

Ja salaisuudet miten saat reikiintymisen loppumaan ja reiät kasvamaan umpeen itsestään , etkä tarvi enää hammaslääkäriä ja saat kadehdittavan luonnollisenvalkoisen hymyn, terveet ikenet ja raikkaan hengityksen

 • Jos sinulla on yhtäänkään paikkaa tai reikää suussasi.
 • Jos ikenesi ovat joskus vuotaneet verta tai jos ikenesi eivät ole täysin terveen vaaleanpunaiset jokapaikasta .
 • Jos hampaasi eivät ole niin putipuhtaanvalkeat kuin haluaisit tai hengityksesi ei ole niin raikas kuin haluaisit.
 • Tai jos sinulla on nivelrikkoa, nivelreumaa tai sydäntautia tai joitain muita kroonisia autoimmuuni ja tulehdusperäisiä terveysongelmia itselläsi tai suvussasi.

Niin tämä voi olla tärkeintä mitä luet ikinä.

Tiedätkö mikä on kehosi heikoin lenkki?

Lenkki joka voi vaarantaa koko kehosi terveyden, jos se ns. katkeaa.

No kerron sen sinulle.

Muistat varmaan Akilleksen. Sen kreikkalaisen voittamattoman sankarin, joka oli vahingoittumaton joka puolelta kehoaan, paitsi yhdestä pienestä alueestaan kantapäässään. Paikka joka lopulta koitui hänen turmiokseen.

No, nyt sinullakin on samanlainen akilleenkantapää, mitä tulee terveyteesi.

Kehosi on itsesiassa monella tavalla yhtä voittamaton kuin tuo voittamaton sankari Akilles.

Kehosi omaa nimittäin melkein voittamattoman immuunipuolustusjärjestelmän, joka pitää sinut turvassa ulkoisilta bakteeri ja muilta uhilta. Se on väsymätön, luotettava ja tehokas puolustusjärjestelmä. Joka voittamattomuudessaan vetää vertoja jopa Akilles sankarille. Ilman tätä järjestelmää et selviäisi pitkään terveenä saatikka edes elossa.

Nyt kuitenkin tässä mielettömän mahtavassa immuunijärjestelmässäsi on kuitenkin eräs heikkous. Kehostasi nimittäin löytyy aukko tästä immuunijärjestelmän suojauksesta – samalla lailla kuin Akillekseen kantapäästäkin löytyi suojauksesta aukko.

Tässä suojauksen aukkokohdassa bakteereilla on turvapaikka, missä ne voivat oleilla vapaasti ilman pelkoa immuunipuolustusjoukoistasi. Ja sen takia lisääntyä , tehdä vahinkoa paikallisesti ja tehdä myös terrori-iskuja muualle kehoosi ja aiheuttaa vahinkoja sitä kautta koko kehosi terveydelle.

Mikä tämä kohta on?

No se on suusi.

Ja tarkalleenottaen hampaidesi pinnat suussasi.

Selitys tälle on varsin yksinkertainen.

Näin on siksi että immuunijärjestelmäsi toimii verenkierron kautta. Nyt kuitenkin hampaidesi pinnalle ei mene kuitenkaan suoraa verenkiertoa ja immuunijärjestelmäsi suojapeite ei siksi ulotu hampaidesi pinnoille.

Tämän takia hampaidesi pinnat tarjoavat turvapaikan bakteereille, jossa ne voivat elää turvassa immuunijärjestelmän bakteerinmesästäjiltä ja lisääntyä ja rellestää vapaasti. Ja voi pojat ja tytöt, sitä ne tekevätkin.

Mikä tekijä aiheuttaa reiät ja ienongelmat ja vaarantaa koko terveytesi ajan kanssa

Hampaisiisi tulevat reiät ovat bakteerien rellestyksen aikaansaannoksia. Bakeerit syövät sitä mitä tartuu hampaiden pinnoille ( sokeri on niiden lempiruokaa) ja syötyään ne ulostavat happoa ja tämä ulostehappo on se joka tekee hampaisiin niitä reikiä.

Reikiä tulee siis niihin kohtiin mihin bakteereeita on majoittunut isompi joukko ja ne ovat saaneet tarpeeksi ruokaa että niiden uloste on päässyt ajan kanssa tekemään lopulta reiän hampaaseen.

Tämän lisäksi bakteerien ulostama happo leviää syljen mukana myös laimentuneessa muodosssa joka puolelle suuta, missä se ohentaa hammaskiillettä yleisesti ja nopeuttaa reikiintymistä yleisestikin ja voi johtaa hampaiden vihlomiseen myös kohdissa missä ei ole selkeitä reikiä.

Mutta ei tässä vielä kaikki.

Hampaidesi pinnoilla elävistä bakteereista seuraa vielä jotain pahempaa.

Kun bakteereja kertyy tarpeeksi paljon ikenienrajoihin ja ikenien alle ientaskuihin, niin ien ei enää pysty kiinnittymään normaalisti hampaidan pinnalle kiinnityskohdan väliin jäävän bakteerimassan takia ja ien alkaa sen takia vetääntyä pikkuhiljaa. Välillä mahdollisesti tulehdellen ja vuotaen vertakin.

Pahin ongelma

Ja tästä se varsinainen katastrofi syntyy.

Kun ien vetäytyy vähääkään niin hampaan ja ikenen liittymäkohta ei ole enää tiivis liitos niinkuin se oli alunperin tarkoitettu.

Ja tämä liitoskohdan tiivisteen vuotaminen avaa nyt oven bakteereille päästä ikenien ja hampaiden väleistä suoraan elimistöösi sisään melkein kuin avohaavasta tekemään tuhojaan.

Tällainen epänormaali suora yhteys bakteereille elimistöösi sisälle on vaarallista. Esim ennen kuin lääkärit eivät pesseet käsiään ennen leikkausta, niin potilaita kuoli jatkuvasti valtavat määrät, myös täydellisestikin onnistuneissa laikkauksissa -lääkärin käsistä potilaan avoimeen leikkaushaavaan lipsahtavien bakteerien takia.

Riski bakteereista ei ole kuitenkaan vain akuutti tulehdus ja kuolema.

Uusi tutkimus paljastaa hampaiden vaikutuksen muuhun terveyteen

Uusin tutkimus on paljastanut mullistavan havainnon , sen, että suun bakteereita on löytynyt monilta rikospaikoilta kehossa missä niitä ei pitäisi olla.

Esim nivelreuman kohdalla nivelreumaisesta nivelestä on löydetty suun bakteereja eli bakteereja, joilla ei pitäisi olla mitään asiaa asustella esim polvinivelessä.

Ja tiedemiehet arvioivat, että nämä normaalisti nivelille vieraat agressiiviset suun bakteerit voivat sekoittaa kehon immunijärjestelmän niin , että se alkaa hyökätä myös kehon omia kudoksia kohtaan´, jossa nämä bakteerit piilottelevat Ja , että tämä olisi yksi merkittävä tekijä autoimmuunisairauksissa sekä tulehdusperäisissä kroonisissa terveysongelmissa

Nivelreuman lisäksi sydänmestä on löydetty sydäntaudin yhteydessä suunbakteereja ja jo pitkään on tiedetty se, että suunterveyden ja suunhgienian tila korreloi hyvin pitkälle sydänterveyden kanssa. Eli mitä terveempi suu sitä pienempi sydänsairausriski.

Näyttää siltä, että nivelreuma ja sydäntauti olisivat kuitenkin vain jäävuorenhupppi, sillä nyt myös moni muukin vaiva on yhdistetty suun bakteereihin; osteopproosi , hengitystiesairaudet, alzhaimer ja lisää on tulossa koko ajan – tämä voi olla hyvinkin vuosituhannen suurimpia terveydenhoidollisia läpimurtoja kunhan lisää tutkimustietoa tulee.

Maalaisjärkisesti on ollut jo tiedossa pidempään, että suun terveydentila kuvaa yleistä terveyttä – esim hevosmarkkinoilla hevosen hampaiden tarkistus kertoo paljon hevosen terveydestä ja kunnosta ja iästä. Nyt vihdoin tiede on tuomassa ehkä osaselityksen miksi suun terveys kertoo niin paljon yleisestä terveydestä, tällä paljastuksella että ikenien ja hampaiden välistä kehoon pääsevät bakteerit ovat osallisena monissa terveysongelmissa ja ovat osallisena yleisterveydentilan madaltamisessa.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

Tämä kaikki tarkoittaa sitä, että sinun on aivan äärimmäisen tärkeää huolehtia hampaidesi ja ikeniesi optimaalista terveydentilasta.

Kun kyse ei ole vain pelkästään hampaidesi ja suusi terveydestä ja ulkonäöstä vaan koko kehosi terveydestä.

Eli suusi optimalinen terveydentila auttaa sinua myös suojaamaan ja parantamaan koko elimistösi terveydentilaa. Siksi se on vielä paljon tärkeämpää kuin olemme tähän asti olettaneet.

Hyviä uutisia Terve suu odottaa sinua

Hyvä uutinen on se, että hampaiden ja ikenien terveydentilasta huolehtiminen on itsesiassa varsin helppoa.

Kun hampaidesi pinnat ovat putipuhtaat niin, että hampaiden pinnalla ei ole juuri ollenkaan ruokaa bakteereille ja kun hampaiden pinnalla elävä paha bakteeripopulaatio on lisäksi vielä karsittu tarpeeksi pieneksi.

Ja kun vielä sen päälle syöt oikealla tavalla, että hampaidesi uudelleenmineralisaationopeus maksimoituu.

Niin sen jälkeen hampaasi eivät reikiinny enää ollenkaan, eivätkä ikenet myöskään vetäydy – vaan palautuvat normaaliksi tiiviiksi liitokseksi ja ovi elimistöösi sulkeutuu ja terveytesi on suojattu suun vaikutusten osalta.

Eli kaikki tämän akilleenkantapään ongelmat ratkeavat suurelta osin vain sillä, että huolehdit optimaalista suun hygieniasta , optimaalista pahojen bakteerien eliminoinnista ja sen päälle vielä hampaidesi uudelleenmineralisaation oikein ruokkimisesta.

No, tässä on kyllä yksi pikku ongelma.

Se , että toi on helpommin sanottu kuin tehty.

Aikalailla kaikki harjaavat hampaansa ja moni käyttää hammaslankaa ja osa suuvettäkin säännöllisesti, niin silti yli 90 prosentilla yli 30 vuotiasta on reikiintymistä ja sen lisäksi vielä sitä ikenien vetäytymistä. Eli heillä on jo liikaa bakteereja hampaiden pinnoilla mukaan lukien ienrajoissa ja ientaskuissa ja heillä on sen takia jo jonkinasteinen aukko, mistä bakteerit pääsevät tekemään jatkuvaa joukkovaellusta elimistöön.

Tämä tarkoittaa siis, että 90%:lla ihmisistä heidän hammashygienia ja terveysmetodinsa ei toimi riittävän hyvin, jotta se toisi optimaalisen suun terveydentilan, eli tilan jossa ikenet ovat tiiviit eikä suussa ole ollenkaan reikiintymistä.

Eli melkein kaikilla on vielä parannuksen varaa hammashygienia ja terveysmetodeissaan mitä käyttävät.

Superterveen suun salat paljastuvat

No, kun tajusin , että olin itse yksi näistä henkilöistä joilla hammasterveys ei ole optimitasolla , siitä, että joskus harjatessani hampaitani tai hammaslankaa käyttäessäni huomasin että ikeneni saattoi vuotaa verta.

Samaten siitä että minulla oli toki reikiä ja reikiintymistä kuten melkein kaikilla, mikä on myös varma merkki pahojenbakteerien terveyden vaarantavasta liikakasvusta hampaiden pinnoilla ja ienrasjoissa.

Niin tämän tajutessani aloitin fanaattisen selvitystyön löytääkseni parhaat keinot miten parantaa hammasterveyttäni.

Hankin käsiini lopulta aikalailla kaikki mahdolliset ennaltaehkäisevää hammashoitoa harjoittavien huippuhammaslääkärien kirjat ja tutkimukset plus niiden päälle vielä useita kirjoja muiden alojen lääkäreiltäkin, jotka olivat jo ymmärtäneet hampaiden merkityksen muulle terveydelle.

Tämä fanaattinen selvitystyö osoittautui fiksuksi toimenpiteeksi, sillä löysin kaikista noista kirjoista monta uutta salaisuutta, mistä en ollut kuullut mistään paikasta, miten voisin parantaa hammashygieniaani, bakteerieneliminointia ja hampaideni uudelleenmineralisaationopeutta.

Moni parannuksista oli asioita mitä jo tein säännölisesti, mutta en vain tehnyt niitä oikein.

Nyt kuitenkin kun aloin käyttää näitä paranneltuja keinoja, niin suuni terveydentila alkoi parantua nopeasti.

Lopputulos oli että reikiintyminen ei vain loppunut , vaan reiänalkuni jopa parantuivat niin että niitä ei tarvinnut paikata.

Kun kävin viimeksi hammaslääkärillä, niin hammasläkäri totesi että minulla oli kolme pysähtynyttä parantunutta reikää ja niitä ei tarvinnut paikata.

Hammaslääkärini ihmetteli miten olin puhdistaut suuni kun minulla ei ollut hammaskiveä ollenkaan.

Hampaideni väri on myös ajan kanssa valkaistunut merkittävästi merkkinä siitä että uudelleemineralisaatio pelaa hyvin.

Eli nämä käyttämäni eri huippuhammaslääkärien keksimät uudet hammasterveys-tekniikat toimivat loistavasti.

Superterve Suu Systeemi antaa sinullekin reikiintymättömät valkoisemmat hampaat ja terveet ikenet

Koska nämä tekniikat toimivat minulle itselle niin loistavasti, niin laitoin ne yksiin kansiin josta sinäkin voit hyödyntää niitä helposti.

Eli kokosin nämä oman hammasterveyteni mullistaneet huippulääkärien parhaat metodit ja tekniikat paperille ja videolla helposti käytettävään muotoon Superterve Suu 1ja2 systeemiin.

Tämän Superterve Suu 1ja2 systeemin käytäntöönotto on varsin vaivatonta tehdä, koska teet aikalailla samat asiat kuin ennen, vain hieman eri tavalla.

Sen teho on myös suurta, vaikka et käyttäisi kuin ihan muutamaa sen monista tekniikoista.

Eli et ehkä tarvi kuin vain muutaman uuden tekniikan käyttöönottoa, jos ne jo riittävät tuomaan sinulle optimaalin suun terveydentilan.

Superterve suu 1ja2 systeemi hyödyt

1. Ei enää uusia reikiä, eikä siksi porausta ja hammaslääkärillä käyntiä – paitsi vain vanhojen paikkojen uusimisen yhteydessä.

2. Vanhat reikäsi ja reiänalkusi uudelleenmineralisoituvat ja kasvavat umpeen. Myös koko hammaskiilteesi vahvistuu lopettaen vihlomiset ja vähentäen kylmäherkkyyttä ja antaen hampaillesi terveen kiilteen.

3. Ikeniesi ja hampaiden kiinnityskohdat palautuvat normaaleiksi tiiviiksi liitoksiksi ja näin estät bakeereja pääsemästä vapaasti kehoosi tekemään tuhojaan terveydellesi ja vähennät terveyskatastrofien riskejä ja annat kehollesi paremman mahdollisuuden toipua erilaisista jo päälläolevista ongelmista, missä suun bakteereilla on oma osuutensa, kuten reuma, nivelrikko sydäntauti , osteoporoosi, tietyt hengitystiesairaudet ja mahdolisesti monet muut terveysongelmat.

4. Saat terveen vaaleanpunaiset ikenet ja puhtaanvalkoiset hampaat, joita on helppo väläyttää muille ilman itsetietoista tunnetta siitä, että hampaasi eivät näytä tarpeeksi puhtaanvalkoisilta.

5. Laitat rahaa lompakkoosi kun säästät rahaa hammaslääkärikuluissa, puhumattakaan muista mahdollisista terveyskuluista mihin EI-OPTIMAALI suun terveys voi johtaa.

6. Saat raikkaan hyvänhajuisen hengityksen kun suusi bakteeripopulaatio on kurissa, etkä tunne itsetietoisuutta kun olet kasvotusten muitten henkilöiden kanssa.

7. Tunnet mielenrauhaa kun tiedät, että optimaali oraaliterveydentila vähentää esim sydäntautiriskiä ja mahdollisesti muitakin tervesyriskejä, jopa sellaisia kuin alzhaimer ja osteoporoosi ja hengitystiesairaudet.

8. Parannat yleisterveyttäsi, sillä mitä vähempi kehosi joutuu taistelemaan suustasi kehoon sisälle vaeltavien bakteerien kanssa sitä enempi sillä on energiaa ja voimia ratkoa muita ongelmia – kun se voi keskittää voimansa näihin muihiin asioihin suun bakteerien jahtaamisen sijasta.

Mitä salaisuuksia opit Superterve Suu 1ja2 systeemistä

 • Opit 80 vuotiaan naisen reiättömän suun salaisuuden – erikoisen mutta täysin turvallisen putsausaineen joka on superlempeä hampaille myös.
 • Opit Ennaltaekäisevän hammaslääkärin parhaan kikan joka tutkitusti vähentää reikiintymistä valtvasti vain muutaman kerran vuodessa käytettynäkin.
 • Opit Salaisuudet miten saat hampaasi paikkaantumaan itsestään luonnostaan – eli hampaat uusiutuvat uudelleenmineralisoituvat ja kun tiedät miten lisätä tämän nopeutta, niin pysyt jopa parantaman reikiäsi sen kautta- itsellä kolme itsestään pysähtynyttä ja osin parantunutta reikää suussa.
 • Opit mikä on paras aika putsata hampaat että saat parhaan reikiintymisenestotuloksen.
 • Opit parhaan hammasharjaustekniikan joka pelasti sen keksijälääkärin omat hampaat, jotka hänen hammaslääkäri meinasi vetää pois pahan kroonisen ientulehduksen takia.
 • Mikä on paras aika putsata hampaat . Suurin osa reikiintymisestä tapahtuu tiettynä aikana ja hampaiden putsauksen ajoitus on siksi ehkä tärkein yksittäinen asia reikiiintymisen estämiselle.
 • Mikä on oikea tapa harjata hampaat pitää harjaa kädessä ja liikuttaa sitä, niin että harjaus poistaa bakteereja pois hampaiden pinnalta tehokkaasta. Minkä on suurin virhe harjauksessa mitä ihmiset tekevät.
 • Mitä tehdä välittömästi aterioiden jälkeen hampaiden terveyden turvaamiseksi.
 • Mitkä vitamiinin ja mineraalit ovat edellytys hampaiden uudelleenmineralisaatiolle ja mikä yllättävä hyvin yleinen päivittäinen ruoka voi olla usein este hampaiden uudelleenmineralisaatiolle ja miten ratkaista tämä ongelma ja syödä tuota ruokaa ilman ongelmia.
 • Mitkä ruuat ovat pahimpia hampaille , osa ruuista saattaa yllättää sinut.
 • Miten valkaista hampaita kotikonstein turvallisesti ja miksi hampaiden valkaisu on hyvä asettaa aina tavoitteeksi vasta kun hampaat ovat vapaita liioista bakteereista.
 • Mikä muinainen terveystekniikka auttaa optimoimaan hammashygieniaa ja ohjeet miten tehdä sitä.
 • Minkälaiset antibakteeriset aineet ovat hyviä suuhun ja mitkä eivät.
 • Miksi tavallinen hammasharja voi vahingoittaa hampaita ja ientä.
 • Minkä harvinaisen vitamiinin eräs legendaarinen ennaltaehkäisevän hammashoidon hammaslääkäri totesi aktivaattori vitamiiniksi joka on edellytys hampaiden uudelleenmineralisoitumiselle ja hampaiden terveydelle, jolla on jo kyky yksistäänkin anekdoottisesti saada reikiä poistumaan.
 • Mitä sydänmen tarvitsevaa vitamiinia kuluu ienongelmien yhteydessä joka voi vaarantaa sydänmen terveyden. Tämä vitamiini on siis myös hyödyllistä ikenien terveydelle ja sen puute nopeuttaa ikenien vetäytymistä ja tulehtumista.
 • Mikä on oikea tapa käyttää hammaslankaa ja minkä yleisen virheen melkein kaikki tekevät käyttäessään hammaslankaa.


Plus mm. mitä uuta opit vielä nimeomaan Superterve Suu 2 osasta

 • Uusi keino miten eliminoit takuuvarmasti pahat bakteerit nopeasti suustasi niin että ikeniesi tulehdustila poistuu
 • Uusi uudelleenmineralisaatio-edellytys löytö – laita tämä asia kuntoon niin hampaasi uudelleenmineralisoituvat
 • Uusi paranneltu aterianjälkeinen reikiintymisen lopetuskikka
 • Uusi paranneltu valkaiseva hampaidenputsausaine

Mitä Superterve Suu 1ja2 systeemi sisältää

Superterve Suu 1ja2 systeemi sisältää 60 sivuisen rengaspunotun opaskirjan ja sen lisäksi 2 DVD videota, jotka tulevat yhdessä Superterve Suu 1ja2 videokotelossa.

Mitä Superterve Suu 1ja2 maksaa

No parasta tässä on hinta.

En tarkoita, että tämä on halpaa, vaan sitä , että tämä on hyvä kauppa, koska tämä systeemi säästää sinulle rahaa hammaslääkärikustannnuksissa, miksi tämä systeemi on sinulle käytännössä ilmainen ja taloudellisesti tuottava sijoitus.

Muista että hampaat joissa on liikabakteerikasvusto on loputon kaivo josta pulppuaa ongelmia ikuisesti ja johon voi upottaa helposti tuhansien ja tuhansien eurojen edestä rahaa oireiden korjaukseen, ja korjausten korjaukseen, jonka meno ei lopu ennenkuin se ongelman alkusyy eli ne bakteerit on saatu kuriin.

Eli tämä Superterve Suu 1ja2 maksaa 69 euroa, mutta aika varmasti se maksaa itsensä takaisin moninkerroin säästämällä ehkä jopa tuhasia euroja hammaslääkärikuluja, kipuja ja vaivaa – terveydetilan parannuksen päälle vielä.

Ja olisi siksi ehkä parempi kysyä, että mitä tämä systeemi säästää sinulta maksamisen sijaan.

Enempi kuin tyytyväisyystakuu

Kun sain hammaslääkäriltäni vahvistuksen että tämä systeemi on tosiaan pysäyttänyt ja ja osin parantanut reikäni plus poistanut hammaskivenkin ja olen myös saanut paljon kehuja ja samanlaisia viestejä muiltakin tätä systeemiä käyttäneiltä

Niin uskallan taata tämän paketin vuoden mittaisella enempi kuin tyytyväisyystakuulla.

Joka on siis, että jos et ole täysin riemuissasi tästä tuotteesta jostain syystä tai ilman edes mitään syytäkään, niin saat rahasi takasin vuoden ajan.

Okei siinä kaikki, älä ole enää yhtään päivää ja yötä pidempään ilman optimaalia suunterveyttä, napsauta tuote ostoskoriisi tästä alta nyt.

Ystävällisesti,

Karri Koivula

Digitaalinen Superterve Suu ( videot verkossa ja 50 sivun pdf opas ) hinta 69 euroa sisältäen jo alv-verot


Fyysinen Superterve Suu 1ja2 (dvd videot plus 50 sivun opas) hinta 69 euroa sisältäen jo alv-verot ja postikulut

P.S.: Tässä systeemi jolla saat yllättävän helposti täydellisen suun terveydentilan – ei reikiintymistä, ei ientulehdusta, ei pahoja bakteereja suussa, ei kehoon ikenienväleistä sisällepääseviä pahoja bakteereja. Bonuksena saat terveemmänäköiset valkoisemmat hampaat.

P.S.S.: Tämän systeemin osa 1 on yksi kehutuin systeemini. Sain myös äskettäin taas uuden viestin asiakkaalta, joka oli käyttänyt tätä tätä 1 osa systeemiä. Hän kirjoitti hammaslääkärillä käynnistään, että “sain kovasti kehuja terveistä ikenistäni ja puhtaista hampaistani. Mitään ei tarvinnut paikata”.

Nyt tämä superterve 1ja2 on vielä parempi, kun siinä on uutta tietoa, jolla saat vielä parempia tuloksia.

Kysymyksiä ja vastauksia:

Onko tämä sama kuin optimaali oraali systeemi?

Joo muutin nimeä vain hieman.

Eli tämä Superterve Suu 1ja2 systeemi sisältää optimaali oraaliterveys syystemin osat 1 ja 2.

Eli tarkalleenottaen tässä paketissa on optimaali oraali terveys systeemin alkuperäinen versio päivitettynä.

Ja sitten tässä on kokonaan uusi optimaali oraaliterveys 2 edennyt systeemi.

Tämä optimaali oraali 2 osa sisältää uusimmat edenneet lisätekniikat, mitä olen oppinut ja se nostaa kehutun optimaali oraali 1 systeemin seuraavalla vieläkin paremmalle tasolle.

Jos sinulla on jo optimaali oraali 1 ja haluat siksi vain Superterve Suu 2 osan ( eli toiselta nimeltään optimaali oraali 2 osan) saat sen erikseen tästä linkistä: Lisää superteve suu 2 ostoskoriin