Spartalainen Vartalo Kehonpainokuntoilu

Antaa sinulle hyvältänäyttävän päät kääntävän kiinteytetyn unelmavartalon – ilman että tarvit edes painoja salia tai laitteita

Haluaisitko saada?

 • Kiinteytetyt lihakset ja kapean vyötärön.
 • Muotoillut pakarat, lantiot ja reidet.
 • Saada vartalon ilman ylimääräistä rasvaa tai roikkuvaa ihoa.
 • Saada monta kymmentä vuotta nuorempi iho.
 • Saada korkeampi energiataso.
 • Parantaa yleisterveyttäsi ja hyvinvointiasi.
 • Helpottaa painonhallintaa nuoruuden menetetyt lihasmassan palautuksella.

Ilman että sinun tarvii vaivautua salille hikoilemaan painojen ja laitteiden kanssa ja ilman että otat riskiä Koronalle altistumisesta.

Vaan niin että voisit vain treenata turvallisesti ja vaivattomasti kotonasi ja ehkä ulkoillessasikin kävelylenkkien yhteydessä puistossa.

Jos haluat lue tämä sivu huolella.

Antiikin ajan hyvältänäyttävien vartaloiden treenisalaisuus

Tiesitkö että voit saada unelmavartalosi vain kehonpainotreenillä – ilman edes painoja, salia ja laitteita?

Tämä tällainen kehonpainotreeni oli treeniä millä antiikin filosofit treenasivat ja loivat terveen mielen terveeseen kehoon.

Kehonpainotreeni oli myös millä muinaiset soturi-eliitit kuten spartalaiset treenasivat.

Kehonpainotreeni oli myös millä Spartan naisetkin treenasivat, siinä missä miehetkin ja he olivat yhtä laillla legendaarisia maineeltaan kuin Spartan miehetkin

Eli naisspartalaiset olivat legendoja jo omana aikanaan myös hyvältä näyttävistä vartaloistaan ja älyttömän hyvästä kunnostaan – aivan samoin kuten spartalaiset miehetkin.

Jopa vielä enempikin, esim tarujen kauneudellaan sodan aiheuttanut Trojan Helena, oli spartalainen nainen.

Tarina oli toki satua, mutta se että kaunein nainen oli spartalainen oli perua todellisuudesta, koska spartalaiset naiset olivat tunnettuja kehonpainokuntoilun avulla luodusta luonnollisesta kauneudestaan.

Eli tilanne oli se antiikin kreikassa, että kehonpanotreeni oli tunnettua sen omaavista kauneus vaikutuksista, miksi esim muinaisten kreikkalaisten kehonpainotreenistä käyttävä termi oli “kallosthenos” – eli kaunis “kallos” ja voimakas “thenos”.

Nyt kuitenkin tuona aikana kun se oli vielä erittäin epätasa-arvoista aikaa, niin kaikilta muilta naisilta paitsi spartalaisilta naisilta tämä kehonpainokuntoilu oli kielletty laissa ja spartalaiset naiset olivat ainoita, joilla oli yleisesti kehonpainolla treenattu vartalo – mistä seurasi sitten se että he erottuivat joukosta ulkonäöllään.

Mikä aiheuttikin aikalailla kateutta muissa kreikkalaisisa naisissa ateenalaisissa sun muissa.

Muutamista antiikin ajoilta säilyneistä muinaisista spartalaisnaisia esittävistä patsaista näkee myös että kehonpainolla kauniiksi treenatuilla spartalaisilla naisilla oli aikalailla ideaalivartalo nykyajan naisellekin.

Spartalaisilla naisilla oli kiinteytetty timmi mutta edelleen naisellinen ylävartalo, sekä muotoiltu peppu ja reidet plus litteä vatsa.

Heillä oli sanoisinko urheilullinen tiimalasivartalo – jossa oli lihasta muotoilemassa juuri oikeista kohtaa.

Vartalo joka saisi nykyaikana kääntämään päitä kadulla kyllästymiseenkin asti ja vartalo joka välillä jopa herättäisi jopa hieman kateuttakin toisissa.

Ja spartalaiset naiset saavuttivat tämän vartalon kehonpainotreenillä – kun tuona aikana painot eivät olleet vielä yleistyneet.

Unelmavartalo Kehonpainotreenillä

Hei olen Karri Koivula ja olen innokas kehonpainokuntoilun sanansaattaja.

Vaikka välillä käytän painoja tai käyn salilla vaihtelun vuoksi, niin suurin osa treenistäni on kehonpainokuntoilua ja olen todennut sen parhaaksi treeniksi mitä tehdä.

Näin koska olen todennut että kehopainotreeni antaa eniten tuloksia vähimmällä vaivalla, ollen myös lempeintä keholle, plus se antaa vielä mielestäni myös parhaimmalta näyttävän vartalonkin.

Nyt olen itse saavuttanut aikalailla eliittitason kehonpainotreenissä ja oppinut tällä matkalla miten treenata tehokkaasti ja turvallisesti kehonpainolla ja haluan jakaa sinulle nyt oppimani asiat.

Ja jakaakseni sinulle kehonpainotreenistä oppimani asiat, olet tehnyt Spartalainen Vartalo Kehonpainokuntoilu systeemin, joka antaa sinulle avaimet muinaisten spartalaisten naisten kailtaiseen toiminalliseen hyvältä näyttävään ja päät kääntävään vartaloon.

Kehonpainotreeni toimi tuhansia vuosia sitten ja se toimii yhtä hyvin nykypäivänäkin.

Spartalainen Vartalo Kehonpainokuntoilu systeemi- Avain unelmavartaloosi

Tämä Spartalainen Vartalo Kehonpainokuntoilu systeemi on siis naisille sekä miehille suunniteltu treenisysteemi mitä käyttäen olen edennyt itse jopa Guinnesin ennätystason huippukuntoon, kun olen edennyt tällä siihen pisteeseen, että pystyn tekemään peräti 120 dippiä putkeen yhdessä sarjassa.

Tässä Spartalainen Vartalo kehonpainokuntoilu systeemissä paljastan käytännössä toimivaksi todetut salaisuudet mitä olen oppinut kehonpainolla treenaamisesta sillä matkalla, kun etenin tuohon dipin huipputulokseen.

Tarkalleenottaen se sisältää ohjeistuksen miten voit luoda samanlaisen vartalon kuin spartalaisilla naisilla, vartalon joka joka on kiinteytetty, mutta ei liian lihaksikas.

Sen lisäksi tämä systeemi sisältää ohjeistuksen miten voit luoda hieman lihaksikkaamman ns soturi amazonivartalon hyödyntämällä myös miesten tekniikoita – tai ehkä vain kasvattaa tällä ohjeistuksella lihaksiasi yhdestä kohtaa vartalosi muotoilemiseksi esim vaikka pepun suurentamiseksi.

Tämä systeemi sisältää siis kummankin sukupuolen ohjelmistot, mitä voit käyttää kumpiakin erikseen tai yhdistellen niitä tarpeidesi mukaan, minkä takia pystyt saamaan tällä systeemillä ideaalin naisvartalon – oli tämä ideaali sitten melkein minkälainen haluatkin.

Itse olen käyttänyt miehenä tätä systeemiä luodakseni luonnollisen lihaksikkaan ja rantakunto timmin six packin omaavan vartalon, joka on kanssa spartalaisen tasoisessa taistelukestävyyskunnossa. Plus joka omaa myös Guinnesin ennätystason voimakestävyys tason.

Mutta voit ihan hyvin käyttää tätä systeemiä bodyskulptaamaan vartalostasi naisellisen kiinteytetyn, mutta ei liian suuret lihakset omaavan vartalon, jossa olet kasvattanut lihasta ehkä vain hieman reisiin ja takapuoleen – niiden bodyskulptaamiseksi hieman muodokkaamaan näköisiksi.

Eli tämä systeemi taipuu moneen ja saat systeemillä periaatteessa juuri sellaisen vartalon ja kuntotason mitä vain haluat ja mihin geenisi sallivat.

Eli geenit kyllä asettavat tiety rajat minkälaisen vartalon voit saada – olemme eri muotoisia ja mallisia ja rakenteisia – eikä ihan kaikkea kehon kaarta tai muotoa ole mahdollista muuttaa.

Se mitä voit muuttaa kuitenkin on että voit sulattaa liiat läskit, voit kiinteyttää roikuvat lihaksesi, voit nuorentaa ihosi ikää treenillä vuosikymmenillä ja voit muotoilla kehoasi kasvattamalla tai pienentämällä lihaksiasi – lihaksenmuodon ollen kuitenkin hyvin pitkälle kiinni geeniesi määräämistä lihasten kiinnityskohdista.

Eli periaatteessa voit saada vartalon joka kääntää päitä uimarannalla ja herättää myös ainakin vähäsen kateutta muissa, vaikka he eivät sitä tunnustaisikaan.

Ja huom jos saat liian paljon huomiota näyttämällä liian hyvältä ja seksikkäältä – niin voit myös huonontaa tuloksiasi halutessasi.

Spartalainen Vartalo Kehonpainokuntoilu systeemi hyödyt

 • Kiinteät lihakset ilman lerppuvaa lihaa.
 • Vuosikymmenien nuoremmalta näyttävä vartalo, iho ym -moni kehonpainotreenaava omaa 60 vuotiaana 20 vuotiaan vartalolta näyttävän vartalon ihon laadun ilman ryypyjä tai roikkuvaa ihoa – treeni on myös uusissa tutkimuksissa todettu nuorentavan nopeasti ei vain ehkäisevän ihon ikääntymistä.
 • Litteä vatsa ja kapeampi vyörätö polttamalla liiat vatsarasvat.
 • Bodyskulptatut muotoillut pakarat lantiot ja reidet.
 • Halutessasi amazoni-soturi tyylinen – ei vain kiinteytetty, vaan lihaksimmaampikin vartalo .
 • Vahvat ja normaaliinlaajuiset liikeradat omaavat polvet, olkapäät ja selän jotka eivät enää kipuile vaan kestävät jopa hieman liiallistakin rääkkiä.
 • Parempi ryhti joka saa sinut näyttämään paremmalta ja nuoremmalta.
 • Hyvä kunto jonka ansiosta sinulla on paljon enempi virtaa koko ajan – hyvästi väsymys.
 • Parannat itsevarmuuttasi alat tuntea oloasi itsevarmemmaksi.
 • Vahvempi luusto ja parempi tasapaino pienempi riski kaatua ja murtaa luita.
 • Spartalainen yliluonnollinen kestävyys ja sen kautta kyky polttaa helposti rasvaa cardiotreenillä.
 • Parempi mieli, parempi uni, vähempi stressiä.
 • Sulavat ei liian bulkit lihakset.
 • Parempi terveys , matalempi kolesteroli, matalempi verenpaine, matalemmat tulehdusarvot, paremmat verensokeriarvot jne.
 • Opit leptiini herkitys treeniprotokollan joka herkistää kehosi leptiini kylläisyys ja aineenvaihduntanopeutushormonille – tämän herkistymisen takia aineenvaihduntasi nopeutuu samalla kuin ruokahalusi laskee – eli laihdut helpommin tämän leptiiniherkistymisen takia.

Okei Karri, haluan tämän Spartalainen Vartalo Kehonpainokuntoilu systeemin – Kerro vielä mitä se oikein sisältää?

Eli Spartalainen Vartalo on tarjolla 5 osaisena video ohjelmana jossa seuraavat osiot.

Osa 1 Spartalainen vartalo ohjelma salat

Tässä videossa kerron miten löysin tämän spartalaisen vartalo ohjelman ja paljastan sen monet periaatesalat. Eli paljastan mikä on paras treenisplitti ja miksi – mikä on paras toistomäärä ja miksi -mikä on paras sarjamäärä ja miksi jne.

Paljastan myös leptiiniherkistys-treeniprotokollan jota käyttämällä helpotat laihtumista ja hoikemman kehon ylläpitoa – kylläisyys ja aineenvaihduntahormoneja apunasi käyttäen.

Osa 2 Spartalainen vartalo rutiinit

Tässä käyn läpi eri spartalais rutiinit ja näytän myös aloittelijoille tarkoitetut ekat spartalainen nuori liikkeet, millä voit aloittaa harjoittelun heti.

Osa 3 Spartalainen vartalo hopliitti liikkeet

Tässä näytän ne pääliikkeet joilla suurin osa tuloksistani on tullut – Näillä hopliitttiliikkeillä voit jo luoda päät kääntävän rantakropan.

Osa 4 Spartalainen vartalo treenilisät

Tässä on sitten se salainen ainesosa jolla nousin ihan Guinnesin ennätystason dippitulokseen.

Tämä aineosa on erikoistreenilisien yhdistäminen aiempiin hopliittirutiineihin.

Käyttämällä näitä treenilisiä samaan aikaan Spartalainen Vartalo hoplitti rutiinin kanssa, niin saavutin guinnesin ennätystason voimatason dipissä.

Treenilisät ovat Amazoni circuit treeni rasvanpolttoon naisille sekä  Hercules lite voimatreeni ja Spartalainen taistelukunto volyymitreeni miehille pääosin, mutta joita naisetkin voivat käyttää myös.

Osa 5 Soturicardio rasvankäristys cardiosalat

Cardiotreeni on pakollista, spartalaisetkin tekivät sitä paljon.

Onneksi voit tehdä siitä helpompaa ja tehokkaampaa muinaisten spartalaisten soturcardio periaatteiden avulla.

Tässä videossa paljastan muinaisen soturicardiometodin joka avulla muinaiset soturit kuten mm spartalaiset pystyivät tekemään väsymättä helposti ja vaivattomasti ja vammoitta – valtavat määrät rasvaa käristävää kestävyystreeniä jos halusivat.

Tällä soturicardiometodin avulla helpotat siis rasvan polttamista liikunnan avulla ratkaisevasti ja vatsarasvasi saavat kyytiä sen jälkeen helposti. Voit hyödyntää soturicardioperiaatteita kaikessa cardiotreenissäsi ja parantaa kaikkien cardiotreeniesi tuloksia näillä periaatteilla.

Tässä osiossa on myös loput lisämateriaalit eli sekalaisia lisäohjeita treenaamisesta.

Onko tällä Spartalainen Vartalo Systeemillä Takuu?

Kyllä

Eli tämä systeemi on kehitetty sen pohjalta mikä on toiminut käytännössä huippuhyvin – miksi voin taata sen toimivuuden reilulla Karrin raudanlujalla enempikuin tyytyväisyystakuulla.

Mikä on vuoden 100% rahattakaisin takuu mistä tahansa syystä tai ilman mitään syytäkään.

Eli jos et ole täysin ilahtunut tästä systeemistä jostain syystä tai ilman mitään syytäkään – niin saat rahasi takaisin.

Ei mitään riskiä sinulle siis.

Napsauta lisää ostoskoriin nappia ja täytä tilaustiedot seuraavalla sivulla.

Spartalainen Vartalo 5 DVD videon setti – hinta 97 euroa sisältäen jo verot ja postikulut

Parasta,

Karri Koivula

P.S.: Eli tarjolla Kehonpaino-treenisysteemi joka luo sinulle päätkääntävän kiinteytetyn ja naisellisesti muotoillun vartalon ilman että tarvit edes salia tai painoja.

Systeemi on spesiaali koska se on systeemi jonka kehitin kun etenin dipissä Guinnesin ennätystasoa vastaavalle tasolle 120 toistoa putkeen tehtynä minuutissa -eteneminen suht huonot geenit omaten tälle huipputasolle johti siihen, että pakosti loin uskoakseni parhaimman kehonpainotreenisysteemin mitä on olemassa. Se toimii niin kiinteytykseen ja bodyskulptiin, kuin lihaksien enempi kasvatukseenkin. Eli se sopii sekä naisille että miehille yhtä lailla.

P.S.S.: Jos tilaat nyt niin saat bonuksena mukana myös luodinkestävä kroppa heikot lenkit vahvistamalla videon. (arvo 49 euroa)

Se on video DVD jossa näytän miten vahvistat kehosi loukkaantumisherkät heikot lenkit erikoisliikkeillä, niin että sinusta tulee nämä heikot lenkit vahvistamalla melkein luodinkestävä ja voit treenata sen jälkeen maksimaalisen turvallisesti ongelmitta.