Salaisuudet miten parannat ulkonäköäsi 1-2 pisteellä (1-10 asteikolla ) ja lisäksi näytät 10 vuotta nuoremmallta – ilman plastiikkakirurgiaa

*Jos haluat parantaa kasvojesi ulkonäköäsi enempi kuin millään muulla keinolla
*Jos haluat nuorentaa kasvojesi ulkonäköä
*Jos haluat parantaa pää-niska ryhtiäsi ja näyttää nuoremmalta paremman ryhdin takia
*Jos haluat vähentää ryppyjä ratkaisevasti
*Jos haluat minimoida vanhenemisen tuomat ulkonäköä heikentävät muutokset kasvoissasi

Niin tässä tärkeää luettavaa sinulle.

Kun olin lapsi ulkonäköäni kehuttiin monesti.

Mutta kun kasvoin vanhemmaksi rumenin jostain syystä ja kehut luonnollisesti katosivat myös.

Samalla kun rumenin niin aikaisemmin suorat hampaani menivät myös hieman vinoon.

Lukioon mennessä hampaani olivat jo sen verran sikin sokin, että päätin että suoristan hampaani – ajattelin että näyttäisin paremmalta suorilla hampailla.

Hankin raudat ja ne suoristivat hampaani suoriksi kuin roomalaisten tekemät tiet , mutta jostain syystä olin itseasiassa tullut vieläkin rumemmaksi kasvoiltani.

Sitten kauppakorkeakouluun mennessä sain kroonisia selkäkipuja ja niiden ratkaisun yhteydessä opin sen, että jalan rakenne vaikuttaa lantion asentoon ja sitä kautta selän asentoon.

Ja sain tietyjen jalan asentoa ja toimintaa normalisoivien erikoispohjallisten avulla tasattua lantioni sellaiseen asentoon, että selkäni tuli suoremmaksi ja alaselkävaivani lähtivät sen avulla lopullisesti pois.

Näiden erikoispohjallisten tekijä huomautti minulle kuitenkin, että vaikka lantioni on suorassa ja selkäni sen takia riittävän hyvässä asennossa pohjalliset jaloissani, niin että pääni asento oli edelleen liikaa edessä ja epänormaali ja että minulla on pakostikin siksi vielä jokin ryhtiin vaikuttava tekijä pään alueella.

Hän oli vasta perehtymässä noihin pään alueelta alkunsa saaviin ryhtitekijöihin, joten hän ei osannut neuvoa sen enempää, muutakuin vain huomauttaa, että jotain oli vielä pielessä.

No aloin selvittämään tätä asiaa itse ja lopulta useamman vuoden jälkeen sain selville mistä tässäkin kiikasti.

Sain selville sen, että suurimmalla osalla ihmisiä on poikkeamaa optimaalista kasvojen kehityksestä.

Kasvojemme muoto on geneettinen plus sitten se on riippuvainen pään seudun lihasten käytöstä.

Tämä pään seudun lihasten käyttö vaikutttaa ns. maxilla luuhun, joka on käytännössä yhtäkuin yläleuka.

Tämä maxillaluu on keskellä kasvoja ja se on siksi aivan kriittisessä roolissa ulkonäkömme kannalta.

Se määrää alaleuan asennon ja ilmeen , se määrää poskipäiden asennon ja ilmeen, se määrää silmien ilmeen, se määrää nenän ja huulienkin lopullisen muodon, koska on tukemassa niitä takaapäin.

Ja se itsessäänkin kun se on aivan keskellä kasvoja, se vaikuttaa myös merkittävästi siihen miltä näyttää.

No nyt suurella osalla nykyihmisiä maxilla muotoutuu väärästä pään lihasten käytöstä liikaa ales ja taakse – normaalin ja optimaalin eteenpäin ja ylös muotoutumisen sijasta.

Ja tämä maksillan asennon muutos heikentää ulkonäköä suurella osalla nykyajan ihmisiä.

Opin että kaikkein parhaimmat näköiset ihmiset ovat lähtökohtaisesti normaalisti kehityneet maxillan asennon omaavia, piirteistä riippumatta.

Ja ei niin hyvännäköiset olivat ei hyvännäköisiä, pääasiallisesti maxillan ei niin normaalin asennon kehityksen takia.

Vasta normaalin maxillakehityksen jälkeen, piirteillä olisi suurempi vaikutus ulkonäkörankkaukseen.

Eli normaalimman maxillan omaava olisi lähes aina paremman näköinen kuin epänormaalimman maksillan omaava , jos kehitys ero olisi tarpeeksi suuri.

No sitten opin vielä että tämän maxillan asento vaikutttaa ryhtiin.

Kun maxilla eli yläleuka kehittyy liian taakse ja ales olevaan asentoon, se kaventaa samalla hengitysteitä kun se tuo leukoja taaksepäin kaulaa päin enempi ja keho reagoi siihen tuomalla päätä refleksinomaisesti automaattisesti eteenpäin tiedostamatta , avataksen hengitysteitä enempi.

Ja siksi huonommassa asennossa oleva maxilla ja liiaksi takana olevat leuat ovat yhtäkuin suurentunut pääedessäryhti.

Opin sitten myös että maxillan asento vaikuttaa osalla myös hampaiden suoruuteen .

Jos yläleuka ei kehity normaalisti riittävästi eteenpäin, purentapinta on vaakasuoran optimaalin sijasta vinompi alespäin, silloin hampaille jää purentapinnn kulman takia vähempi tilaa ja ne ruuhkautuvat ja menevät vinoon herkemmin.

Mitä enempi takana ja alhaalla oleva maxilla on, sitä todennäköisemmin saa hampaiden ruuhkautumista ja vinoksi menemistä ja tilan puutetta viisaudenhampaille.

Sitten opin myös sen tärkeimmän vavisuttavimman asian, sen että yläleuan luun asento on hyvin muokkautuvainen läpi koko elämän ja että se on riippuvainen pään lihasten käyttötavasta.

Se että sen asento on liian takana isolla osalla nykyihmisiä johtuu väärästä pään seudun lihasten käyttötavasta, joka ajan kanssa siirtää yläleukaa taakse ja ales.

Osa ihmisistä kuten minä on oppinut nämä väärät lihasten käyttötavat heti lapsena.

Osalle väärä lihasten käyttötapa kehittyy vasta vanhempana. Tutkimuksissa jota on tehty niin on todettu että länsimaissa ihmisien kasvot pidentyvät ikääntyessä läpi koko elämän keskimäärin, mikä on merkki maxillan ales ja taakse siirtymisestä vanhetessa.

Esiteollisissa yhteiskunnissa sen sijaan heillä kasvojen pituus ei muutu keskimäärin, mikä on merkkinä että heillä on oikea lihasten käyttö läpi elämän ja maksillan asento pysyy siksi normaalina läpi koko elämän.

Pieni osa ihmisistä länsimaissakin käyttää lihaksiaan ideaalilla tavalla läpi koko elämän ja he ovat ne kaikkein kauneimmat meistä. Heillä kasvojen luut ovat optimaalissa asennossa, missä heidän maksimaalinen geneettinen kauneuspotentiaalinsta tulee toteutuneeksi

Ja he myös vanhentuvat parhaiten, koska heillä on ideaali luunrakenteen luoma tuki kasvojen pehmytkudoksilla, joka pitää ihon kireänä ja estää sen roikkumista vanhetessa.

Miten paransin ulkonäköni paremmaksi yhdellä pisteellä 1/10 asteikolla ja paransin pää-niska ryhtiäni samalla

Wouw , tämä oppimani tieto maxillasta selitti miksi minulla oli vielä hieman liikaa pääedessäoleva ryhti, se selitti myös miksi raudat jotka minulla olivat rumensivat minua entisestään.

Syy on se että raudoilla hampaita vedetään lähtökohtaisesti taakseepäin, joka samalla vetää monesti yläleukaa ales ja taakse, mikä huonontaa maxillan asentoa entisestään.

Jos käyttää päänseudun lihaksia oikein raudat eivät vedä maksillaa taakse, suurin osa raudat saavista omaa kuitenkin jo epäoptimaalin pään seudun lihasten käytön, joka on ollut alkujaan syynä rautojen tarpeelle ja siksi maksillan asennon huonontuminen on mahdollinen riski rautojen kanssa.

Nuoren neron keksimä ratkaisu

No en ehtinyt paljon murehtia miten ratkoa tämä ongelma, kun tapasin netissä todella hyvällä tuurilla nuoren 19 vuotiaan melkein neron älykkyysosamäärän omaavan henkilön.

Häneltä oli vedetty oikomishoidon yhteydessä peräti 8 hammasta pois ( minulta vain 4 eli viisaudenhampaat) ja vedetty sitten tämän takia todella paljon hampaita taaksepäin, vetäen samalla yläleukaa niin paljon taaksepäin, että hänen kasvot oli kärsineet selkeästi hampaiden oikomisesta.

Hän oli kuitenkin melkein nerona lopulta, kun oli tajunnut mitä tapahtui, niin keksinyt treenisysteemin jolla palauttaaa yläleuka takaisin ideaalin paikkaan.

Hän oli tehnyt ohjelmaansa vuoden ja hänen kasvonsa olivat palautuneet mielestäni jo aikalailla normaaliksi tässä ajassa.

Alkuun hänellä ei olut kunnon poskipäitä näkyvissä, vuoden jälkeen hänellä oli hyvännäköiset poskipäät.

Alkuun hänen leukansa hävisi hänen kaulaan kun hän katsoi ales, vuoden jälkeen hänelllä oli jo hyvännäköinen normaali leuka. Häne silmiensä alue oli myös parantunut samoinkuin huulien.

Aloin välittömästi tekemään häneltä oppimaani ohjelmaa.

Koska olin paljon vanhempi, harjoitteet toimivat hitaammin, mutta toimivat kuitenkiin ja alkoivat muuttaa maxillani asentoa pikkuhijaa paremmiksi.

Pystyin jopa näkemään pieniä muutoksia viiikkotasolla.

Kahden viikon kohdalla tunsin harjoituksia tehdessä kuin joku ikäänkuin vapautui vasemmalla puolella kasvojani ja tunsin lämmön ja rentouden leviämisen.

2 kuukauden kohdalla näin jo selkeitä merkkejä paremmasta ulkonäöstä, poskipääni olivat enempi esillä ja iho hieman kireämpi kasvoillani.

8 kuukauden kohdalla kasvoni näyttivät jo selkeästi paremmilta edestä poskipäiden paremman esilläolon takia ja kasvojeni symmetria oli parantunut. Pääni edessä olo ryhti oli myös korjaantunut tässävaiheessa merkittävästi, koska viimeisin hieman vaivaava ryhtioire, kireä vasen takareisi ja pohje olivat hävinneet pois.

Sivuprofiilini kuitenkin paljasti vielä että pääni oli edelleen liikaa edessä. Tässävaiheessa olin kuitenkin hyvin tyytyväinen itse kasvojen ulkonäköparannuksiin.

Poskipäät on uskoakseni se mikä luo hyvännäköiset kasvot- riittää mielestäni että maxilla on niin edessä, että poskipäiden ulkonäkö on riittävän hyvä, siitä saa suurimman ulkonäköhyödyn jo.

Tätä kirjoittaessani 18 kuukauden harjoittelun jälkeen kasvojeni ulkonäkö on jatkanut hidasta kehitystä vielä paremmaksi ja niska-pääryhtini on alkanut lähestyä jo sitä mitä haluaisin saavuttaa.

Hymyni on myös laajentunut, alkuun minulla oli hyvin kapea hymy ja nyt kun laskin niin hymyillessäni minulla näkyy jo 12 hammasta, mikä on luokiteltu jo leveäksi hymyksi. Ja nyt hymyni näyttää paljon paremmalta kuin ennen.

Hampaani ovat myös suoristuneet hieman. Eli kun sain raudat hampaani tulivat supersuoriksi melkein tekohampaiden näköisiksi, mutta muutaman vuoden jälkeen ne menivät taas vinoiksi ja nyt lopulta olen saanut niitä suoriksi, tuomalla maksillani oikeampaan asentoon, jossa hampaat siis ovat luonnostaan varsin suorassa asennossa usein.

Mikä parasta minulla on vielä parantamisen varaa pääni ryhdissä ja kasvojeni ulkonäössä ja voin odottaa parantavani ulkonäköäni ja ryhtiänikin vielä lisää tulevaisuudessa hitaasti. Ja voin tulla pareman näköiseksi vanhetessani, sen sijaan että tulisin huonomman näköiseksi.

SMKK-systeemi –  opi keinot miten saada ideaali luustorakenne, ideaali nuorekas lihastuki iholle ja ideaali ihon solutason rakenne jolloin vähempi ryppyjä

Olin niin vaikuttunut tuloksista mitä sain näillä käytämilläni tekniikoilla, että päätin koota tämän metodin Supermallikasvokohotus-systeemiini.

Josta sinulla on mahdollisuus oppia nämä keinot miten paransin ulkonäköäni ratkaisevasti

Tämän ideaali maksillan asennon muokkaus metodin lisäksi SMKK-systeemistä löytyy myös pari muuta kaunistus ja nuorennus salaisuutta.

Joista eka on elokuvatähtien nuorentava kasvolihastreeni

Kun opin oikean lihastenkäytön merkityksen kasvojen ulkonäölle, niin tämä sai minut selvittämään hieman elokuvatähtien salaisuuksia ja sain selville että nuorimmalta näyttävien elokuvatähtien salaisuus on että he tekevät tiettyä kasvolihastreeniä

Parhaimman näköisillä elokuvatähdillä on jo oikea kasvolihasten käyttö ja hyvä maxillan asento , mutta hekin menettävät lihasmassaansa vanhentuessa ja kun kasvojen lihasmassa vähenee kasvot menettävät ensinnäkin niiden nuorekasta ulkomuotoaan ja lisäksi iho menettää myös tukeaan lihasten kutistuessa ja iho alkaa roikkua enempi. Hyvä maxilla auttaa paljon, mutta se ei estä ikääntymisen tuomia muutoksia pehmytkudoksissa.

No sain selville että ,muutamien kaikkein ikinuorimpien elokuvatähtien salaisuus on tehdä tiettyjä kasvolihastreeniliikkeitä joilla he ylläpitävät kasvoissaan nuoruudenkaltaista lihaskiinteyttä, joka pitää heidän kasvot nuorekkaamman näköisenä ja ihon kireämpänä.

Selvitin näiden liikkeiden salat ja aloin tekemään myös näitä harjoituksia ennaltaehkäisevästi. Ne antavat myös välittömän kaunistusefektin, kun ne kiinteyttävät kasvon lihaksia jopa nuoremmilla. Samalla niiden teko aktivoi aineenvaihduntaa solutasolla, mikä myös auttaa kasvojen nuorena pitämisessa.

Lihaskuntotreeni voi pitää kehon supernuorekkaana, sama pätee kasvojen kohdalla

Ja tämä on miksi jotkut lihastreeniä tekevät yli 60 vuotiaat omaavat melkein 30 vuotiaan vartalon mutta 60 vuotiaan kasvot – koska eivät treenaa kasvojaan, vaan vain vartalojaan.

Hyvä maxilla ja nämä liikeet on elokuvatähtilookki vielä vanhempanakin.

Ja tätä varten smkk-systeemistä löytyy siis elokuvatähtikasvolihastreenisalat osio.

Okei edellämainitut tekniikat auttavat luustonrakenteisiin ja kasvojen lihaksiin ja parantavat ulkonäköä niiden kautta.

No niiden päällä on kuitenkin vielä iho, joka on vielä itsessään iso ja tärkeä tekijä.

Ja jotta smkk-systeemi olisi kattava systeemi, olen koonnut tekniikat miten palauttaa nuorekas ihon rakenne vielä hyvän mallinkaltaisen luustonrakenteen ja nuorekkaiden lihasrakenteiden päälle kirsikaksi kakun päälle vielä viimeiseksi silaukseksi, käyttämällä plastiikakirurgineron keksimää ihon nuorekkuudenpalautustekniikkaa ja muutamaa tutkimusnäyttöä omaavaa tee-se-itse ihoseerumia.

Eli Ideaali kasvojen ulkonäkö ja nuorekkuus tulee sinulle 3 seikasta :

1. Siitä kun sinulla on hyvä oikeassa asennossa oleva maxilla, joka luo ideaalin luustonrakenteen-samanlaisen mitä hyvännäköisillä malleilla on tai hyvännäköisillä elokuvatähdillä , kuin myös hyvän pää & niskaryhdin .

2. Siitä kun omaat nuoruuden kaltaiset kiinteät lihakset kasvojen luiden päällä antamassa lisätukea iholle kasvotreenin avulla.

3. Siitä kun omaat vielä noiden päällä kirsikkana kakun päällä nuoruudenkaltaisen rakenteen omaavan ihon, joka on kuin teflonia rypyille.

Ja nuo on juuri ne päasiat mitä SMKK-systeemi auttaa sinua saavuttamaan.

SMKK systeemi mitä hyötyjä mm. saat tai mitä hyödyllistä opit

1. Palautat kasvoihisi neroplastiikkakirurgin keksimällä erikoisella tekniikalla nuoruudenkaltaiset kollageeni ja elastaanitasot, mikä poistaa ihostasi ryppyjä ja nuorentaa kasvojesi ulkonäköä monilla vuosilla ellei jopa vuosikymmenilläkin.

2. Saat kauniimmat paremmat poskipäät , jotka ovat ehkä hyvän ulkonäön tärkein yksittäinen tekijä.

3. Oikeiden lihastenkäyttötekniikoiden avulla alat muuttaa kasvojesi maxillan asentoa kohti optimaalia ja tulet sitä kautta ajan kanssa ideaaliksi ns supermalliversioksi itsestäsi ja ulkonäkösi paranee enempi kuin millään muulla keinolla.

4. Maxillan parempi edessäoleva asento luo enempi kolmiuloitteiset kasvot ja kiristää ihoasi paremmin kasvoillesi, poistaen velttoa roikkuvaa ihoa luoden aikaan ns. luonnollisen kasvojenkohotus efektin – nuorentaen ulkonäköäsi vuosilla.

5. Saat hollywoodtähtien kasvotreenisalaisuuksilla nuoruudenkaltaisemman lihaskiinteyden kasvoihisi, joka antaa nuorekaammat kasvojen muodot ja kiristää ihoasi vielä lisä kasvoillesi

6. Saat paremman suoremman pään-niska ryhdin, joka nuorentaa sinua myös vuosilla.

7. Saat symmetrisemmät kasvot – kasvot on tarkoitettu olemaan symmetrisimmät kun maxilla on oikeassa asennossa riitävän edessä ja ylhäällä.

8. Saat viehättävämmät silmät maxillan asennon parannuksen kautta, kun maxilla tukee silmiäsi paremmin – saat paremman silmien muodon, vähempi silmäpusseja, vähempi tummaa silmännalusta ja vähempi scleran näkymistä.

9. Saat kauniimmman leveämmän enempi hampaita näyttävän hymyn.

10. Kun maxillasi tulee eteenpäin, se saa nenäsi näyttämään suhteellisesti pienemmältä ja paremmin harmonisesti kasvoihisi istuvalta.

11. Opit kikan jolla saat kasvoillesi tutkitusti viehättävimmäksi todetun terveen värityksen, joka huokuu terveyttä ja elinvoimaa.

12. Opit tieteellisesti kasvojen ihoa nuorentavaksi ja parantavaksi ja ryppyjä vähentäväksi todetut tee se itse helpot ihoseerumireseptit.

13. Opit miten käyttää valoa nuorentamaan ja parantamaan ihosi laatua, vanhentamisen jaa ihon laadun vaurioittamisen sijasta.

14. Saat pois poskiesi liian pullotuksen, joka syntyy väärästä poskilihaksien käytöstä.

15. Opit kikat millä poistaa kasvoiltasi turvotusta ja edemaa joka nuorentaa sitä kautta ulkonäköäsi.

16. Opit kikat millä ylläpitää hyvää maxillan asentoa jolla sitten estää vanhuuden tuomat negatiiviset kasvojenluustomuutokset ja siitä seuraavan ihon rupsahtamisen.

17.Vastakkaisen sukupuolen edustajat ovat paljon kiinnostuneempia sinusta romanttisessa mielessä ja reagoivat positiivisemmin sinuun.

18. Sinulla on enempi valinnanvaraa suhderintamalla ja joudut ehkä käyttämään luudanvartta kosiskelijoiden poissapitämiseksi.

19. Ihmiset kohtelevat sinua paremmin tajuamatta miksi – mitä lähempänä kasvot ovat normaalikehitystä sitä positiivisemman tunnereaktion se aiheuttaa muissa ihmisissä tiedostamatta.

20. Tutkimusten mukaan ihmiset arvioivat myös persoonallisuutesi paremmaksi mitä paremmalta näytät.

21. Tutkimusten mukaan ihmiset jopa arvostelevat työsi tuloksia paremmaksi mitä paremmalta näytät. Tutkimuksessa esim sama essee sai paremman arvosanan arvostelijoilta kun kirjoittajaksi sanottiin paremmannäköinen henkilö.

Mitä tämä systeemi kustantaa?

Tällä systeemillä saa tuloksia mitä ei voi edes plastiikkakirurgialla saavuttaa 10 000 eurojen operaatioilla.

Joten voisin pyytää tästä systeemistä useita tuhansia euroja helposti.

En kuitenkaan pyydä tästä systeemistä tuhansia tai edes 10000 euroa tai edes 500 euroa, vaan nyt saat tämän systeemin vain 197 eurolla joka sisältää jo alvit ja postikulutkin.

Takuu 1 vuoden 100% rahat takaisin takuu

Ei riskiä , jos et ole tyytyväinen systeemiin niin voit saada rahasi takaisin 1 vuoden ajan.

Tilaa systeemi tästä alta nyt, et tule katumaan sitä.

SMKK- Systeemi
Parasta,
Karri Koivula

P.S.: Eli tässä äärimmäinen kasvojen kaunistus ja nuorennus salat systeemi, jonka avulla saat ideaalimman kaltaisen maksillan asennon ja sen luoman luustonrakenteen, joka on hyvän ulkonäön tärkein perusta

Saat myös sen päälle nuorekkaan rypyttömämmän ihon rakenteen, sekä nuorekkaan lihaskiinteyden ja hyvän pää & niskaryhdin, jotka nekin ovat tärkeitä hyvälle ulkonäölle ja nuoremmalta kuin on näyttämiselle.

Arvioisin että systeemi parantaa keskimäärin ulkonäköä 1-2 pisteellä ja pyyhkii 10 vuotta pois iästä.