Salaisuudet miten alat polttaa vatsarasvaa vaivattomasti kuin kynttilänvahaa vain ja laihdut melkein itsestään ihannepainoosi

Samalla kun energiatasosi nousevat kattoon ja terveydentilasikin paranee isoin harppauksin

Tunnistatko itsesi näistä painonpudotushaasteista?

1. Laihtuminen ja rasvanpoltto on työn ja tuskan takana.

2. Paino ehkä putoaa vaivallla ja työllä mutta tulokset eivät ole työhön nähden kovin motivoivia.

3. Rasva pysyy tuskallisen tiukasti kiinni ongelmakohdissasi.

4. Sinulla ei ole energiaa treenata tarpeeksi, että saat tuloksia tai sinulla ei ole energiaa ylläpitääksesi tuloksiasi.

5. Sinulla tulee nälkä etkä pysty vähentämään syömistäsi helposti vaadittavaa määrää.

6. Et halua lopettaa hyvien herkkuruokien syöntiä.

7. Et saa tuloksia niin nopeasti kuin haluaisit ja tämäkin tekijä on motivaationlaskijana ja aloittamisen estäjänä.

8. Hormonitoimintasi ja aineenvaihduntasi ei pelaa enää kuin nuorena ja se vaikeuttaa laihtumista – kun nykyään melkein pelkkä leipomon tuoksukin saa sinut keräämään kiloja.

9. Haluaisit laihtua, mutta se ei vain onnistu tarpeeksi helposti ja vaatii melkeinpä enempi kuin se antaa.

Jos tunnistat itsesi joistain näistä niin minulla on sinulle hyviä uutisia.

Olen nimittäin löytänyt suurimman painonpudotussalaisuuden, jonka avulla voit ratkoa kaikki noin ongelmat kuin taikaiskusta ja tehdä rasvanpoltosta ja laihtumisesta helppoa kuin lasten leikkiä.

Kun hyödynnät tätä salaisuutta niin:

Nälän tunteesi laskee luonnollisesti alemmalle tasolle jolla painosi laskee itsestään matalemmaksi ja pysyy matalana ilman niin tietoista ruuasta vahtaamista ja ruuan annostelua.

Energiatasosi nousevat niin korkeiksi, että päivittäisestäkin treenistä tulee lasten leikkiä ja teet sen vapaasta halusta vain purkaaksesi ylimääräistä energiaa.

Hormonitoimintasi optimoituu ja alat polttaa rasvaa nopeasti oikeista paikoista ja kehosi alkaa myös tulemaan paremman muotoiseksi samalla kun painosi putoaa.

Terveytesikin paranee ja kehon toimintahäiriöt eivät ole enää este unelmien vartalosi saamiselle.

Mikä parasta tämän salaisuuden avulla sinun ei tarvi luopua herkullisistakaan ruuista kokonaan – tai tehdä äärimmäisiä ruokailumuutoksia , sillä tämä salaisuus ei ole vähähiilarinen ruokavalioa tai vähärasvainen ruokavalio, vaan voit syödä tämän salaisuuden avulla kohtuullisesti mitä tahansa herkkujakin sitten haluatkin – hyvällä mielellä ja ilman vaikutuksia vyötärösi ympärysmittaan.

Motivaatio ei ole myöskään enää ongelma kun saat tätä salaisuutta hyödyntämällä niin hyviä tuloksia, et vain laihtumisessa, vaan hyvinvoinnissasikin, että et haluat luopua tämän salaisuuden käytöstä enää ja pysyt motivoituneena automaattisesti .

Okei mikä on salaisuus jolla alat polttamaan rasvaa kuin kynttilänvahaa vain ja teet laihtumisestasi monikerroin helpompaa?

No salaisuuden siemen löytyy tuosta kynttilä ilmaisusta itsestään.

Eli tiedätkö mikä vaikuttaa siihen kuinka kovasti kynttilän liekki palaa ja kuinka nopeasti se siten sulattaa sitä kynttilänvahaa ?

Vastaus on happi.

Mitä enempi happea liekki saa, sitä voimallisemmin se palaa ja sitä nopeammin kyntilänvaha sulaa pois. Tämä on fakta.

No tämä fakta toimii samalla lailla hyvin pitkälle myös kehossasi.

Kehosi polttaa rasvaa hapen avulla ja kehosi rasvanpolttonopeus on kiinni myös solutasolla poltettavana olevan hapen määrästä.

Mitä vähempi happea sinulla on solutasolla oikealla tavalla käytetävänä, sitä hitaammin ja tehottomammin pienemmällä liekillä kehosi polttaa rasvaa energiaksi.

Ilman riittävää happea solujen energiatasosi on myös matala ja treenaminen on silloin raskasta ja työlästä sekin.

Kehosi siis tekee energiaa hapen kanssa ja ilman riittävä happea solujesi energiatehtaissa sinulla ei yksinkertaisesti ole energiaa, vaikka söisitkin valtavasti enempi kuin kulutat, koska pelkkä rasva vyötäröllä ei riitä tuomaan energiaa, jos toisi, lihavat olisivat meistä niitä kaikkein energisimpiä- eli tarvit myös happea solutasolla sen rasvan polttamiseen ja energiaksi käyttöön ja korkeaenergisen tilan luontiin.

Koska kehosi kaikki elimet toimivat myös hapen avulla niin liian matala happitaso on myös huonompi elinten toiminta , joka on sitten mm. huonompi hormonaalinen toiminta myös. Joka sekin vaikeuttaa rasvapolttoa myös osaltaan mm sillä, että hormonit ovat osaltaan syypää siihen miksi rasva sijoituu ja tarttuu sitkeästi väärin paikkoin kuten vyötärölle.

Esim kun kehollasi ei ole kunnolla happea soluilla, niin kehosi on tästä johtuvan yleisen energiapulan takia stressitilassa, jossa sen on eritettävä enempi sterssihormoneja kompensoimaan tätä energiapulaa ja tästä seuraa kroonisesti koholla olevat stressihormonit. Ja ne monilla luovat ns kortisolivatsarasvakertymistä ja samalla myös hidastavat aineenvaihduntaa, kun kehosi luulee että sen pitäisi säästää energiaa virheellisesti.

Matala happitaso on myös sama kuin ylinälän tunne. Eli kun soluillasi ei ole happea jota tarvitaan enrgiantuottamiseen, niin kehosi yritää paikata sitä sillä että söisit enempi vain kaloreita sitten. Ja tämä johtaa siihen että kun happitasosi on liian matala, nälkäsi ei ole tyydytetty kunnolla koskaan ja syöt automaattisesti liikaa kaloreita mitä pitäisi, joka johtaa automaattiseen lihomiseen ajan kanssa.

Onneksi ratkaisu nähin kaikkiin ongelmiin on yksinkertaisesti vain sen happitason nostaminen riittävän korkeaksi, että kaikki pelaa optimaaliisti.

Ja tämä on juuri mitä paljastan sinulle miten tehdä oikealla tavalla uudessa Rasva Rovio Happilaihdutus systeemissäni , systeemin avulla teet painonhallinnastasi; laihduttamisesta ja rasvanpoltosta helppoa ja vaivatonta, tuskallisen ja työlään sijasta.

Rasva Rovio Systeemi vihdoinkin tehokas ratkaisu laihtumiseen ja painonhallintaan

Systeemi ei toki vie kaikkea työtä pois painonhallinnasta. Loppujen lopuksi sinun pitää kuluttaa tietty määrä kaloreita ja syödä vähempi jotta pudotat painoa ja otat liiat rasvat pois – se on termodynamiikan laki josta ei pääse ylitse eikä ympäri.

Tämän prosessin ei kuitenkaan tarvi olla vaivalloista työtä, vaan se voi olla helppoa ja nopeaakin enempi leikkiä kuin työtä, kun kehosi on riitävän solutason happitaoson johdosta tilassa jossa se polttaa rasvaa tehokkaasti energiaksi.

Rasva Rovio systeemistä on vielä sekin hyöty että se on terveellinen tapa hallita painoa , toisin kuin monet laihdutusmetodit jotka voivat olla terveydelle vaarallisia.

Rasva Rovio on turvallinen koska systeemin avulla nostat happitasosi tasolle jolla se oli ihmisille entisinä aikoina muutama sata vuotta takaperin, jolloin ihmiset olivat terveitä, laihoja ja jaksoivat tehdä fyyssistä työtä pitkiä päiviä väsymättä ja hyvässä mielentilassa. Ja Rasva Rovio systeemi on siksi periaatteessa vain paluu vanhoihin hyviin aikoihin kehosi toiminnassa , sen avulla kehosi palaa toimimaan niinkuin olisi ideaalisti tarkoitettukin.

Rasva Rovio tekee laihtumisen ja laihan vartalon ylläpitämisen helpoksi

Huomioi kuitenkin se, että tämän rasva rovion hyödytäminen on vähän kuin autolla-ajotaito, eli siinä on pieni oppimiskynnys alkuun, jonka jälkeen laihdutus ja laihan kehon ylläpito tulee yhtä helpoksi kuin autolla ajo kokeneelle kuskille.

Sinun pitää olla kuitenkin motivoitunut aluksi panostamaan hieman. Valitettavasti et voi oppia ajamaan ihan suoraan harjoittelematta, samaten et voi oppia laihtumaan helposti ilman pientä alkupanostusta.

Mutta jos olet valmis pieneen panostamiseen aluksi, niin lue eteenpäin.

Mitä kaikkea mm hyödyt Rasva Rovio systeemistä

 • Normalisoit rasvan sijaintiin liittyvää hormonitoimintaasi ja saat omena tai päärynämuotojen tilalle enempi ideaalin ns tiimalasimuodon.
 • Systeemi vähentää ruokahaluasi normaalimmaksi optimaaliksi ,jossa kehosi kokee nälkää vain normaalipainon ylläpitämistä varten – eli nälän tunteesi laskee merkittävästi jonka seurauksesta syöt luonnostaan vähempi ja painosi putoaa itsestään ja myös pysyy normaalipainossa paljon helpommin
 • Treenaaminen alkaa polttaa nimenomaan ongelmallista ja epäesteettistä vatsarasvaa kuin kynttilänvahaa ja saat litteän ja jopa six pack vatsan jos niin haluat.
 • Aineenvaihduntasi nopeutuu mikä tekee laihtumisesta ja rasvanpoltosta helpompaa ja vähempi työlästä.
 • Saat aivan valtavat energiatasot joiden avulla painonpudotukseen vaadittava treeni on täysin vaivatonta ja helppoa tehdä. Alat myös janota päivittäistä liikuntaa, koska olet niin energinen ja liikut päivittäin täysin vapaaehtoisesti ilman itsekuria ja pakottamista
 • Palaudut harjoituksista paljon nopeammin –et ole enää väsynyt seuraavana päivänä kovastakaan harjoittelusta. Lihaksesi eivät myöskään enää kipeydy harjoittelusta lähes ollenkaan.
 • Unesi laatu paranee ja siitä tulee paljon palauttavampaa – unesi myös lyhenee jopa yli kahdella tunnilla ja saat enempi aikaa vuorokauteesi. Lyhentymisaika riippuu kuinka pitkään nukut nyt – mitä pidempään nukut sitä enempi uni lyhenee.
 • Yleinen hyvinvointisi paranee ja tunnet myös enempi elämänilon ja euforian tunteita.
 • Yleinen terveydentilasi paranee enempikin kuin vain pelkän painonpudotuksen ja liikunnan vaikutusten takia ja saavutat paljon korkeamman yleisen terveydentilan – jopa paremman kuin mitä edes terveydestään hyvin huolehtivat voivat saavuttaa.
 • Näytät nuoremmalta kun hoikistut plus ihosi laatu paranee ja saat terveen hehkun ja värityksen ihollesi – kun ihosikin hyötyy suuremmasta energiansaanista happitason nousun myötä.
 • Hormonitoimintasi optimoituessa riittävästi pääset eroon pahimista sitkeimmistä viimeisistä rasvansijoittumisongelmakohdista
 • Opit terveellisimmän tavan treenata – liikunta on välillä riski ja liian moni kuolee turhaan esim maratonilla liikunnan vaikutuksen takia sydänkohtaukseen – paljastan salaisuudet miten treenata täysin turvallisesti ilman sydänkohtauksen riskiä.
 • Ei kalorien laskemista – opit keinon millä kalorien vähentäminen onnistuu tehokkaasti ilman kalorien tietoista tarkkaa kirjaamista tai edes annoskokojen pienentämistä.
 •  Ei niin pitkiä painonpudotus-ylätasankoja jossa kehitys pysähtyy pitkäksi aikaa – kun teet oikeat asiat kehosi haluaa palata ideaalipainoon nopeasti ja tasaisesti etkä koe niin usein pitkiä pysähdyksiä painosi putoamisessa tai jää tottaalijumiin painonpudotuksessasi.
 • Saat paremmin paremmin pysyviä tuloksia. Suurin osa lihoo laihduttamansa kilot takaisin ja saa niitä lisää – tällä systeemillä painopudotuksen ylläpito tulee niin helpoksi, että pidät tulokset paljon varmemmin pitkällä aikavälillä.
 • Näytät hyvältä bikineissä/uimahousuissa ja tunnet itsesi itsevarmaksi niissä vielä lisäksi.
 • Muut ihmettelevät mikä on hoikistumisesi, enregiatasojesi ja terveyttä huokuvan olemuksen salaisuus.
 • Voit paremmin ja mielesikin on sen takia positiivisempi huout hyvää oloa ja positiivisuutta sen takia.
 • Työkapasiteettisi paranee, aivosi toimivat skarpimmin ja pystyt keskittymään asioihin paremmin.
 • Olet terveempi – et sairastele enää niin usein kun kehosi ei kanna ylimääräistä rasvakerrosta elintesi ympärillä sotkemassa kehosi toimintaa – plus vähennät monien liikakiloihin liittyvien vakavien terveysongelmien päälletulemisen riskiä.
 •  Tunnet olevasi kontrollissa elämästäsi paremmin kun hallitset kilojasi – eivätkä kilosi enää sinua.

Mitä kaikkea Rasva Rovio systeemi sisältää

Rasva Rovio sisältää kirjallisen materiaalin ja sitten videomateriaalin.

Rasva Rovio on saatavilla fyysisenä pakettina ja myös verkkokurssiversiona Karri Koivula Akatemiassa.

Fyysinen tuote sisältää 5  dvdeetä ja printtikansion ja Karri Koivula Akatemia verkkokurssiversio sisältää 5 videomoduulia ja pdf tiedostoina olevan kirjallisen aineiston.

Videoiden ja videomoduulien sisältö:

Rasva Rovio happilaihdutus ja rasvanpolttosalat DVD 1 ja DVD 2
Näissä kahdessa videossa paljastan sinulle helpon painonhallinnan pääsalaisuuden ja neuvon sinulle miten nostat happitasosi tasolle, jolla rasva alkaa sulaa kuin kynttilänvaha ja sinulle on energiaa kuin auringon ytimellä, eikä liika nälkäkään enää vaivaa. Nämä asiat tekevät sinulle sitten laihtumisen ja laihana pysymisen niin helpoksi kuin se voi vain olla.

Rasva Rovio ravinto ja treenisalat DVD 3 ja DVD 4

Paljastan näissä kolmos ja nelos DVD videoissa tai videomoduuleissa sitten happitasoon liittyviä ravinto-asioita ja treeniasioita.

Paljastan videoissa mm mikä ravintotekijä yhdistää ihmisryhmiä jotka ovat ylipainoisia ja mikä ravintoon liittyvä tekijä saa heidät lihomaan, vaikka he kaikki syövät hyvin erilaisia ruokia.Tämän salaisuuden tietämällä ja hyödyntämällä tiedät aina mitä syödä ilman kilojen liikaa kertymistä.

Sitten paljastan myös miten voit mahdollisesti laihtua jopa 25 kiloa extraa 5 vuodessa ilman vähempi syöntiä tai enempi liikkumista. Tämä kikka ei tosin toimi kaikilla, se toimii lähinnä vanhemmilla ihmisillä.

Paljastan myös tekniikan miten voit helposti säätää syömääsi kalorimääräsi – ilman että lasket kaloreita mitä syöt mitenkään. Tai ilman että edes rajoitat syömiesi ruoka-annoksiesi kokoa

Plus näytän tässä osiossa myös yksinkertaisen mutta tehokkaan lihaskunto-ohjelman liikkeineen, mitä voit sitten käyttää treeneissäsi.

Treeniohjeistuksen ansiosta tämä systeemi sisältää kaiken mitä tarvit tämän happilaihdutusmetodin hyödyntämiseen.

Rasva Rovio Optimaali Oraaliterveys systeemi   DVD 5 

Viimeisenä muttei suinkaan vähimmäisenä niin tässä systeemissä on mukana suuterveys osio. Näin koska happitason nosto edellyttää korkeatasoista suun  terveyttä.  Ja tämä video antaa sinulle avaimet optimaaliin suun tervyeteen. Eli kerron tässä videossa uutta tietoa miten voit lopettaa reikiintyminen ja saada ikenesi täydellisen terveiksi. Bonuksena saat paljon valkoisemmat hampaat myös.

Eli tässä systeemissä on noi edelläkuvatut 5 video osiota plus sitten yli sata sivua tekstimateriaalia myös.

Karri, Mitä Rasva Rovio maksaa ?

Tämä systeemi on niin lähelle laihdutuksen ja rasvanpolton graalinmaljaa kuin voi vain olla.

Se ratkoo ne perimmäiset iänikuiset ongelmat jotka estävät helppojen tulosten saamista laihduksesta.

Ja tämä systeemi on hyviä laihdustustuloksia helposti haluaville mittaamattoman arvokas. Vähintääkin tuhansien arvoinen jos kamppailet painosi kanssa.

Tiedän että muutama laihdutusvalmentaja laskuttaa peräti 10 000 euroa laihdutusohjaus palvelustaan per asiakas ja heillä on asiakkaita enempi kuin ehtivät ottaa vastaan.

Ja voisin sikäli pyytää tästä vielä paremmin toimivasta Rasva Roviosta sen takia ihan helposti jopa 2000 euroakin ja se olisi reilu diili hyötyihin nähden.

En kuitenkaan aio pyytää siitä näin isoa summaa, enkä edes puolta 1000 euroa, enkä edes puolta siitä 500 euroa.

Vaan saat toistaiseksi tämän laihdutksen pyhän graalinmaljan 197 -247 euron hinnalla – tarkka hinta riippuen paketista minkä haluat.

Toi on mielestäni varsin kohtuu hinta laihdutuksen ja rasvanpolton graalinmaljasta, joka antaa sinulle laihdutushyötyjen päälle vielä ainutlaatuisia terveyshyötyjä myös.

Karri onko tällä Rasva Roviolla joku takuu?

Kun sanon jotain painonpudotuksen graalinmaljaksi niin myös tarkoitan sitä.

Tämä on systeemi joka toimii jopa sellaisillekin henkilöille jolla mikään ei ole toiminut. Tämä on se ratkaisu jota olet etsinyt.

Ja annan tälle tuotteelle siksi vuoden 100% enempi kuin tyytyväisyystakuun.

Eli jos et ole täysin riemastunut tästä systeemistä jostain syystä tai edes ilman mitään syytäkään, niin saat rahasi takaisin vuoden ajan.

Mikä tarkoittaa että sinulle ei ole mitään muuta hävittävää kuin turhat painokilot vartalostasi tämän Rasva Rovion hankkimisella.

Napsauta haluamasi Rasva Rovio systeemi paketti ostoskoriin alta nyt, jotta saat unelmiesi hoikan vartalon vaivattomimmin sen avulla.

Parasta,

P.S.: Tämä Rasva Rovio moninkertaistaa myös muiden käyttämiesi laihdutus tekniikoiden tehon – sekin tekee tästä niin arvokkaan sinulle.

P.S.S.: Jos tilaat nyt, saat mukaan vielä 3 bonusraporttia, jotka on kuvattuna alla.

Rasva Rovio Digitaalinen verkkokurssiversio 197 euroa

This image has an empty alt attribute; its file name is lisaa-ostoskoriin-nappula-1.jpg

————————-


Rasva Rovio Fyysinen paketti Printtikansio ja 5 videota dvd setti 197 euroa ilmainen postitus

—————————

Bonusraportit :

Selluliitin poisto salaisuus raportti
Kun olet optimaalisen hoikka, haluat myös selluliitivapaan hyvältä näyttävän tasaisen ihon.
Tässä raportti tieteellisesti todistetusta uudesta selluliittipoistotekniikasta joka on tutkimuksissa todettu vähentävän selluulittiä 70% – eli tässä hyvä tekniikka selluliitin poistoon.

Spottivähennys ja polton kiihdytys raportti
Tässä raportti tekniikasta millä ilman vaivaa lähes tuplaat yhden tutkimuksen mukaan treenin ravanpolton. Ja tuplaat toisen tutkimuksen mukaan myös ilman vaivaa insuliiniresistenssin vähenemisen treenin takia. Eli aivan mahtava tekniikka.

Tekniikka on myös sellainen joka voi teoriassa lisätä paikallista rasvanpalamisnopeutta sitkeistä rasvakudoskohdista normalisoimalla noiden paikkojen rasvan vapautumisnopeutta ja tämä voi olla yksi ainoista toimivista keinoista miten voit vähentää rasvaa tietyistä kohdista.

Nopein tapa polttaa rasvaa harjoite raportti
Tässä erikoistekniikka joka toimii erittäin nopeasti ravanpoltossa ja joka toimii jopa ihmisille jotka syövät huonosti , eli liikaa ja vääriä ruokia. Tämä harjoite-tekniikka kuitenkin heilläkin onnistuu polttaa rasvaa niin tehokkaasti että muutos voi näkyä ihan vain päivissä , muutamattta jopa edes ruokavaliota.
Ja tämä on siksi erittäin hyvä lisäkikka mitä yhdistää tähän Rasva Rovioon – tuloksien vielä lisäämiseksikin tarvittaessa.