Ihmelääke jota voit antaa itsellesi ilman sivuvaikutuksia ja joka auttaa tutkimuksessa 95% nivelkipuisista

Joku aika luin sitten luin uuden yllättävän nivelkipuaiheisen kyselytutkimuksen tuloksen.

Kyselytutkimuksessa kysyttiin niveltulehdus, reuma ja nivelrikkopotilailta, että mikä hoito viiva metodi on helpottanut heitä.

Mikä oli yllättävää, että yksi keino nousi yli muiden kyselyssä.

Yksi hoito nousi kyselyssä reilusti yli muiden siinä kuinka monella nivelkipupotilaalla se auttoi kipuihin.

Se voitti lääkkeet.

se voitti leikkaukset .

se voitti tuet sun muut apuvälineet.

Se voitti nämä sillä että se auttoi peräti 95 prosenttia nivelkipuisista – eli melkein kaikkia heistä.

Eikä tässä vielä kaikki.

Tämän lisäksi tämä keino myös paransi kaikkien muidenkin hoitojen tuloksia.

Eli ne jotka käyttivät tätä keinoa , saivat parempia tuloksia muittenkin keinojen käytöstä.

Eli aivan mahtava melkein ihmetason keino.

Arvaatko mikä tämä asia oli?

No paljastan sen sinulle

Tämä asia oli “tadaa” :

LIIKUNTA.

Se lisäsi raajojen liikkuvuutta.

Se helpotti kipua.

Se paransi oloa .

Ja se sai jopa nukkumaankin paremmin.

Plus se paransi vielä terveyttä yleisestikin, kun see paransi verenpainetta, kolesteroliarvoja ja auttoi jopa vyötärön kaventamisessa ja puntarin luvun laskemisessakin.

Eli tämä liikunta oli kuin ihmelääkettä koko keholle – ei vain pelkästään nivelille.

Mistä tulikin mieleeni että lääketieteen isä, edelleenkin suurimmaksi nerolälääkäriksi tunnustettu hippokrates, niin sanoi muuten jo yli 2000 vuotta sitten sanat, että “liikunta on parasta lääkettä”.

Ja näyttää että nykytiede on pikkuhiljaa vahvistamassa tätä lausahdusta aina vain todenmaksi ja todenmaksi.

Tutkijoiden mielestä nivelesi eivät vain hyödy liikunnasta – vaan ne suorastaan tarvivat liikuntaa

Miksi tämä ihmelääkemäinen liikunta sitten auttoi melkein kaikkia nivelkipuisia tässä edellämainitussa kysetutkimuksessa?

No, tämän tutkimuksen tehneiden tutkijoiden mukaan liikunta auttoi, koska se on juuri tekijä joka ruokii niveliä.

Eli juuri liikkettä tehdessä nesteet puristuvat uos ja sisään nivelistäsi, joka sitten auttaa sekä tuomaan niveliisi ravinteita ja happea ja samalla poistamaan nivelistäsi aineenvaihduna aikana syntyviä kuona-aineita pois.

Eli liikunta on tutkijoiden mukaan tavallaan melkein edellytys niveliesi kudosten hyvin toimiselle ja nivelesi hyötyvät liikkeestä niinkuin vesimassakin hyötyy jos vesi kiertää kunnolla.

Useat muut tutkimukset vahvistavat liikunnan tehon

Kun selvitin asiaa lisää sain selville että liikunnan teho on todettu myös lukuissa muissakin tukimuksisssa niin että jopa vain 15 minuutin liikunta on auttanut merkittävästi ja apu on tullut jopa vaikeimmissakin nivelvaivoissa kuten nivelreumassa.

Jos liikunta olisi lääke, sitä määrättäisiin kaikille nivelvaivaisille lääkkeenä, kun sillä on lähes varma teho jokaiselle ja ei ollenkaan haitallisia sivuvaikutuksia.

Paranna nivelkipusi liikkeellä

Täytyy tunnustaa että olen tähän asti pahasti aliarvioinut ihan vain liikunnan merkityksen nivelkipujen lievityksessä ja nivelien kunnon parannusessa.

Vasta kun tajusin noiden tutkijoiden kertomana sen asian että liikunta auttaa tuomaan nivleeen enempi happea, niin vasta sen jälkeen tajusin, että hittolainen liikunta itsessääänkin voisi olla tehokas apu, kun tiedän kuinka tärkeää solutason happitason pito korkeana on nivelien pitämisessä normaalitoimintakunnossa.

Korjatakseni nyt tämän liikunnan aliarvioinnin mitä tein aiemmin, niin koostin nyt ohjeet miten voit lievittää nivelkipujasi liikkeen avulla heposti kotona tehtävien kehonpainoliiksien avulla Nivelkivut parantava liiketerapia videooni.

Valikoin tähän video-ohjelmaan aloittelija osioon liikkeet nimeomaan nivelkipuisia varten, niin että voit aloittaa liikkkeet lempeästi ärsyttämästä niveliäsi.

Koostin myös tähän ohjelmaan liikkeitä ja treenitapoja jotka on todettu käytännössä toimiviksi nivelkipujen liikehoidossa nivelkipujahoitavien fysioterepaeuttien ja fysiatrilääkärien toimesta plus liikeitä millä nivekipuiset ovat päässeet eroon nivelkivuistaan.

Eli tämän liketerapiavideon pitäisi toimia super hyvin kun se on koottu liikkeistä mitkä ovat toimineet aiemmin käytänössä joko experttien käytössä tai sitten niiden loppukäyttäjien eli nivelkipuisten käyttäminäkin.

Sitten vielä extralisätehona näytän sinulle vielä uuden tutkitusti todistetun x tekijän jolla voit tehostaa liikunnan tehoa tai jopa korvata sillä liikunnan kokonaankin ehkä.

Miten hyödyt Nivelkivut parantavasta liiketerpiasta

  • Helpotat kipujasi
  • Pumppaat happea ja ravinteita niveliisi ja poistat niistä kuona aineita
  • Saat paremman olon
  • Nukut paremmin
  • Rentoutat mieltäsi
  • Parannat yleisterveyttäsi
  • Kavennat vyötäröäsi
  • pudotat puntarin lukua.

Mitä Nivelkivut parantava liiketerapia paketti sisältää

Eli Nivelkivut parantava liiketerapia on saatavilla videona jossa seuraavat osiot

Osa 1 Nivelkivut paranta kehonpainotreeni

Hellä ja helppo mutta supertehokas nivelille suunniteltu kotiliikunta kehonpaino ohjelma koko kehollesi.

Osa 2 Nivelkivut parantava kuminauhatreeni

Treenikuminauha on loistava nivelkivunhoitoliikutapuväline. Näytän tässä miten saat treenikuminauhan avulla kivuttomasti ja hellästi pumpattua niveliisi helposti valtavat määrät happea ja ravinteita samalla pumpaten kuona-aineita pois maksimoiden liikunnan parantavan vaikutuksen.

Osa 3 Nivelkivut parantava vesiliikunta – vesi vanhin voitehista. Jos sinulla sattuisi olemaan altaan käyttämahdollisuus niin näytän tässä sellaista tilanne varten sinulle vielä lisäkis toimivaksi todetun vesiliikuntaohjelman nivelvaivohin

Vesi toimii hyvin apuvälineenä koska se ottaa painon nivelisltäsi ja voit tehdä usein liikeitä nivelillesi hellästi vedessä tavalla mikä kuivalla maaalla ei ehkä onnistuisi. Moni nivelkipuine on saanut kivut täysin kuriin oikealla tavalla tehdyn vesiliikunna avulla.

Jos sinulla ei ole altaan käyttömahdollisuutta niin näytän kuivatreenimetodin jota voit käyttää kuivalla maalla.

Osa 4 Liikuntavaikutus tehostin X tekijä

Tässä osassa paljastan tutkitusti toimivaksi todistetun ja turvallisen x tekijän jonka avulla lisäät liikunnan tehoa nivelvaivojesi parannuksessa ja jolla voit halutessasi jopa korvata liikunnan kokonaan ja saada ehkä silti yhtä hyviä tuloksia kuin liikkeellä, vaikka vain makaat paikallaan tai istut paikallaan. Eli tämä tekijä x tehostaa liikunnan tehoa tai jopa korvaa liikunna kokonaan.

Onko tällä paketilla joku Takuu?

Koska liikunta tutkitusti toimii ja näyttämäni liiikkeet ovat jo on todettu käytännössä toimiviksi, niin voin taata tämän tuetteen reilulla takuulla

Koska on että ellet ole täysin ilahtunut tästä paketista jostain syystä tai ilman mitään syytäkään , niin palauta paketti ja saat rahasi takaisin vuoden ajan.

Eli videosetillä on vuoden rahattakaisin takuu mistä tahansa syystä tai ilman edes mitään syytäkään.

Ei riskiä sinulle.

Napsauta lisää ostoskoriin nappia alta ja täytä tilaustiedot kassasivulla.

Hinta 47 euroa.

Nivelesi ansaitsevat tämän videon.

Parasta,

Karri Koivula

P.S.: