Uuusi Nopea Tunneylensyönti Parannuskeino Lopettaa Tunneylensyöntisi Automaattisesti

Minkä ansiosta kilosi alkavat pudota heti ilman tietoista vaivannäköä itsestään

Kärsitkö tunneylensyönnistä?

Eli syötkö hallitsemattomasti kun koet negatiivisia tuntemuksia?

Tai jopa silloinkin kun koet positiivisia tuntemuksia?

Tai silloin jos haluat palkita itseäsi?

Jos ylensyöt joissain näissä tilanteissa – tässä on sinulle todella tärkeää luettavaa.

Kerron sinulle tässä salaisuuden tunneylensyönnistä jota juuri kukaan ei tiedä, mutta joka tarjoaa helpon ratkaisun tunneylensyöntiisi.

Laita puhelin äänettömälle ja eristäydy rauhaisaan paikkaan lukemaan tämä teksti huolella.

Okei aloitetaan.

Eli tiesitkö että et itseasiassa syö sen itse tunnereaktion takia suoranaisesti?

Jos et tiennyt niin näin se tosiaankin on.

Ne negatiiviset tunteet esimerkikiksi jotka voivat laukaista tunneylesyöntiä, niin ne eivät itsessään ole suoraan tunneylensyömisesi syy.

Näin koska, jos pelkät tunteet olisivat tunneylensyönnin syy suoraan, niin esim kaikki enempi negatiivisia tunteita kokevat olisivat tunneylensyöjiä – ja näinhän ei ole.

On paljon ihmisiä joilla reilustikin negatiivista tunteilua, mutta noi tunteet eivät saa heitä syömään liiallisesti.

Tämän takia tunneylensyönti ei siis johdu pelkästään tunteista suoraan, vaan sille on toinen erillinen syy vielä.

Ja paljastan sen sinulle nyt.

Mistä tunneylensyönti sitten oikein johtuu?

No siihen on hyvin yksikertainen syy.

Muistatko “Pavlovin koirat” kokeen.

Siinä tutkija Pavlov laittoi kupin ruokaa koirien kuonon eteen, jolloin koirat alkoivat kuolata ja sitten puhalsi pilliä samalla kuin koirat kuolasivat.

Sitten Pavlov toisti tätä ruokatarjoilua ja pillinvihellystä monta kertaa putkeen.

Lopulta Pavlov muutti koetta ja ei antanutkaan ruokaa enää, vaan ainoastaan vain puhalsi pilliä.

Nyt kävi niin että koirat kuolasivat vain pillin vihellyksestä, eivätkä ne edes tarvinneet enää ruokakuppia kuononsa eteen.

Tässävaiheessa Pavlov oli “ehdollistanut” koirat kuolaamaan reaktiona pillinvihellykseen.

No nyt saatat miettiä että miten tämä koirakoe liittyy millään tavalla tunneylensyöntiisi?

No se liittyy aivan kriittisesti.

Sillä.

Ehdollistumiset” ovat tunneylensyöntisi syy

Olen saanut selville että sen tunneylensyönnnin syynä on ihan samalainen ehdollistuminen kuin Pavlovin koirakokeen koirilla.

Eli tunneylensyönti muodostuu sinulle jos syöt tietoisesti helpottaaksesi oloasi kun koet negatiivista tunnetta tai positiivisiakin tunteita. Ja sitten toistat tätä tapahtumaketjua tarpeeksi monta kertaa tarpeeksi lyhyin väliajoin.

Tämä tapahtumaketju tunnetila ja sitten siihen reaktio syönti, toistettuna tarpeeksi monta kertaa riittävän lyhyin väliajoin, niin muodostaa sinulle sitten sen ehdollistumisyhteyden tunnereaktion ja syömisen välille.

Ja alat sitten ehdollistumisemekanismin takia kokea syömisen tarvetta automaattisesti aina negatiivisten tunnetilojen yhteydessä.

Eli ihan samalla lailla kun Pavlovin korilla, joiden vatsa odotti ruokaa pillin vihellyksen yhteydessä, niin kehosi odottaa ruokaa negatiivisen tunnetilan yhteydessä. ( huom: voit ehdollistua syömään myös positiivisiin tunteisiin kanssa)

Ja nyt tässävaiheessa sinulle on sitten kehittynyt se tunneylensyöntiongelma.

Tässävaiheessa et enää tietoisesti kontrolloi syömistäsi tunnereaktioon, etkä siis enää päätä tietoisella tasolla että syöt nyt koska haluat helpottaa oloasi – vaan nyt syöt automaattisesti refleksinomaisesti tunnereaktion ja syömisreaktion välille syntyneen ehdollistumisyhteyden takia – aivan samalla lailla kuin noi pillinvihellykseen refleksinomaisesti kuolaavat Pavlovin koirat.

Eli se tunneylensyönti ongelma alkaa tietoisesta tunnesyönnistä jossa syöt helpottaaksi oloasi, mutta se muuttuu lopulta ”ehdollistumisen” takia automaationa tapahtuvaksi tunneylensyömiseksi, jota on mahdoton hallita ja joka sitten lihottaa sen takia liiallisesti.

Miksi et ole pystynyt hallitsemaan tunteista johtuvaa syöntiäsi kunnolla?

Tämä ehdollistumisyhteys selittää miksi sinun on ehkä ollut mahdotonta saada tunneysyöntiäsi kuriin millään.

Eli syy on että olet muodostanut tämän tunnesyöntiä pahemman ns. tunneylensyöntiongelman, jota on lähes mahdoton hallita itsekurilla ja tietoisella hallinnalla.

Tässä tunneylensyönnissä periaatteessa vain negatiivisten tunteiden poistaminen auttaisi tähän tunneylensyöntiin – valitettavasti tämä voisi vaatia vuosien psykoterapiaa onnistuakseen edes osittaisesti. Plus tämänkin jälkeen saattaisit tunneylensyödä edelleen reaktioina positiivisiin tunteisiin eräänlaisena palkitsemisreaktiona, joten edes täysi negatiivisten tunteiden poisto ei välttämättä lopettaisi tunneylensyöntiäsi kokonaan.

Onneksi on olemassa parempikin ratkaisu, ratkaisu joka laittaa stopin tunneylensyönnillesi vaivattomasti ja välittömästikin.

Eli olen saanut selville että voit itseasiassa poistaa tämän tunneylensyönnin aiheuttaman ehdollistumisyhteyden mielestäsi helposti ja nopeasti.

Tämän ehdollistumisyhteyden poisto riittää sitten yksistäänkin poistamaan totaalisesti sen tunneylensyömisesi, jolloinka tunneylensyöntisi loppuu kuin seinään – josta seuraa sitten se että alat pudottaa painoa välittömästi täysin vaivattomasti tekemättä yhtään mitään.

On hyvin harvoja täysin vaivattomia laihdutuskeinoja ja tämä tunneylensyönnin poisto on yksi niistä ainoista.

Miten lopetat tunneylensyönnin nopeasti ja helpostikin

Eli tunneylensyöntisi johtuu siis niistä ehdollistumisista, minkä takia sitten joku tunnereaktio, yleensä negativinen, saa sinut syömään .

Voit lopettaa tämän tunneylensyömisen poistattamalla ne tunnesyöntiä laukaisevat ehdollistumisyhteydet mielestäsi.

Ehdollistumisien poisto onnistuu helposti ja nopeasti Nopea Tunneylensyönti Parannuskeinon avulla.

Tämä Nopea Tunneylensyönti Parannuskeino purkaa mielestäsi 25 yleistä tunneylensyönti ehdollistumista , joiden purkauduttua on lähes varmaa, että mikään tunnnereaktio ei enää laukaise liikasyömisreaktiota sinulla ja alat laihtua itsestään sen jälkeen.

Yhden ehdollistumisen purku tämän parannuskeinon avulla vie noin 5 minuuttia ja on helppo ja hauska prosessi – katsot vain videopätkän ja puhut ääneen videon mukana muutamissa kohdissa.

Tämä video parannuskeino purkaa siis ehdollistumiset sinulta muutamassa tunnissa.

Voit purkaa ehdollistumiset omassa tahdissasi ja poistaa vaikka yhden ehdollistumsen per päivä tai sitten useamman ehdollistumisen per päivä – ihan miten haluat.

Kun kaikki sinun mielessäsi olevat tunneylesyöntiä laukaisevat ehdollistumiset ovat purkautuneeet, olet vapaa tunneylensyönnin aiheuttamasta lihomisesta ja saat lihomisesi käännettyä vaivattomaksi automaattiseksi laihtumiseksi.

Nopea Tunneylensyönti Parannuskeino hyödyt

 • Tunneylensyömisesi loppuu välittömästi automaattisesti itsestään ilman tahdonvoiman käyttöä tai vuosien tunneterapiaa
 • Alat laihtua itsestään täysin ilman tietoista vaivannäköä ja näytät jo muutamassa kuukaudessa paremmalta laihtumisen ansiosta
 • Kilojen karistessa puolisosi alkaa haluta sinua enempi tai jos sinulla ei ole puolisoa alat vetää uusia puolisokandidaatteja puoleesi paljon voimakkaammin
 • Terveytesi paranee painosi laskiessa ja olosikin paranee sen takia
 • Saat paremman itsetunnon koska A näet peilistä enempi sellaisen henkilön joka haluaisit olla ja B sen takia että et enää riko lupaustasi itsellesi olla syömättä reaktiona negatiivisiin tuntemuksiin (kun rikot lupauksia itsellesi se laskee itsetuntoasi pohjamutiin )
 • Tulet onnellisemmaksi kun olet enempi kontrolissa elämästäsi
 • Nivelesi kiittävät sinua kun et enää kuormita niitä niin suurella painolla
 • Urakehityksesi on helpompaa laihempana ( valitettavasti ulkoinen imago merkkaa hyvin paljon ja juuri lihavuuteen liittyy ei tosia negatiivisia ennakko-oletuksia – kuten esim että lihavat olisivat laiskempia )
 • Kun liikakilosi karisevat pois mahdut nuoruuden vaatteisiisi
 • Liikakilojesi vähetessä nukut paremmin ja olet paljon energisempi
 • Painon pudotessa liikkuminen on kevyempää ja miellyttävänpää ja alat liikkua enempi luonnostaan- joka vielä lisäparantaa tunneylesyönnin vähentymisen tuloksia lisää
 • Saat pysyvän painonpudotushyödyn – eli tunneylensyönnin poisto on tavallaan pysyvä elämäntapamuutos ja se tuo siksi pysyvän painonpudotushyödynei haitallista jojoilua

Onko tällä Nopea Tunneylensyönti Parannuskeinolla takuu?

Kyllä tämä tunneylensyönti parannuskeino todella toimii ja siksi annan tälle keinolle vuoden takuun.

Eli jos et ole jostain syystä tai edes ilman mitään syytäkään – täysin ilahtunut tästä tunneylensyönti parannuskeinosta – saat rahasi takaisin vuoden ajan.

Huom se kuinka paljon laihdut riippuu kuinka iso osuus tunneylensyönnillä on kiloistasi . Siksi en takaa että laihdut vaikka 10 kiloa heti ekan kuukauden jälkeen automaattisesti kun olet eliminoinut tunneylensyönnin.

Takaan vain sen että laihdut automaattisesti sen verran mikä oli tunneylensyömisesi osuus kiloistasi.

Karri, mitä tämä Nopea Tunneylensyönti Parannuskeino sisältää?

Eli Nopea Tunneylensyönti Parannuskeino on saatavilla DVD-videosettinä.

DVD-videosetissä on 3 video dvdeetä ja niissä on yhteensä sitten noin 25 tunneylensyöntiehdollistumisen poistovideopätkää.

Katsot siis vain videolta nämä 25 muutaman minuutin videopätkää, niin että puhut äänen muutamissa kohdissa – ja kuin taikaiskusta tunneylensyömisesi on parannettu sen jälkeen ja automattinen aidosti vaivaton laihtuminen voi alkaa.

Mitä tämä Nopea Tunneylensyönti Parannuskeino maksaa?

No minä kysyn sinulta mitä tunneylensyönti maksaa sinulle vuodessa. Mitä se maksaa ulkonäöllesi, itsetunnollesi, urakehityksellesi, suhteillesi ja terveydellesi?

Veikkaan että se maksaa tuhansia kun katsot kaikkia osa-alueita elämässäsi. Ja sikäli voisin ihan hyvin pyytää tästä tunneylensyönti parannuskeinosta tuhansia ja se olisi ihan reilu hinta. En kuitenkaan pyydä tästä keinosta tuhansia tai edes satojakaan, vaan saat tämän parannuskeinon vain 67 eurolla.

Sanoisin että saat aivan satavarmasti konkreettisestikin tuon takaisin taloudellisesti ihan rahallisesti moninkertaisestikin. Jopa säästyneinä ruokakuluinakin vain ekan vuoden sisällä.

Eli en en näe että tämä videosetti maksaisi sinulle mitään lopulta, vaan että se on jopa hyvä taloudellinen sijoitus, joka lisäksi antaa sinulle vaivattomia laihdutushyötyjä kaupan päälle.

Hanki siis tämä videosetti tästä alta nyt heti ja sano tunneylensyöntikiloillesi hyvästit.

Eikä tässä vielä kaikki:

Tarjolla vielä seuraava Aikaisen linnun bonus.

Jos hankit tämän nopea tunneylensyöntiparannuskeinon nyt, saat bonuksena maagisen itsetuntoparannuskeinon Automaattinen rautainen itsetunto, itsevarmuus ja positiivinen mieli videobonus .

Tämä on extra yhden deeveedeen video BONUS joka auttaa sinut poistamaan 3 negatiivista yleistä uskomusta mitä melkein kaikilla on. Jokaisen tämän videon uskomuksen poiston jälkeen sinusta tulee itsevarmempi ja paremman itsetunnon omaava sekä positiivisemman mielen omaava.

Videon katselu voi parhaillaan tuntua kuin koko maailman paino olisi välittömästi otettu harteiltasi. Eli kevennät tällä bonusvideolla mieltäsi vartalon kevennyksen päälle. Tämän bonuksen käyttäminen on yhtä vaivatonta, eli katot vain videon sisältämät videopätkät läpi ja “zap” kuin taikaiskusta tulet itsevarmmemmaksi ja positiivisemmaksi pysyvästi.

Joten tilaa nopea tunneylensyönti parannuskeino tästä alta nyt – se kannattaa, ei vain vaivattoman laihtumisen takia, vaan paremman mielen ja itsetunnonkin saamisen takia.

Parasta,

Karri Koivula

P.S.: Eli tarjolla helppo Nopea Tunneylensyönti Parannuskeino – katsot periaatteessa vain joukon lyhyitä videopätkiä ja ”zap” tunneylensyöntisi on poistettu ja alat laihtua itsestään heti samantien.

P.S.S: Videosetti on tavanomaista Karrin taattua laatua ja se tosiaan toimii ratkaisuna tunneylensyöntiin ja siksi sillä on vuoden 100% tyytyväisyys takuu. Jos et ole jostain syystä tai ilman edes mitään syytä ole täysin riemuissasi siitä – niin saat rahasi takaisin.

P.S.S.S.: Huom videosetti on avuksi vain jos sinulla on tunneylensyöntiä – eli älä hanki videosettiä, jos luulet että sinulla ei ole tunneylensyöntiä. Videosetti auttaa myös vain tunneylensyönnin luomaan osuuteen liikakiloissa, se ei yleensä yksistään saa supermallinlaihaksi.