Salaisuudet miten ratkot niveltulehduskivut ja nivelrikkokivun monesti muutamassa viikossa ja saat nivelesi palautumaan ajan kanssa normaaliksi

–  Lääkärien keksimillä “ihme” pikaratkaisuilla ja  Karrin totaali alkusyyratkaisulla  – 100% tulostakuulla

Niveltulehdusongelmat on syvältä.

Olet kivuissa nivelistäsi mutta sen lisäksi joskus myös nivelissäsi syntyvät tulehdusainesosat leviävät verenkierron mukana ympäri kehoasi ja aihettavat väsymystä ja aivoihin mennessään vielä masennustakin päälle

Eli olet pahimmassa tapauksessa kivuissa olemisen lisäksi vielä väsyneempikin ja masentuneempikin.

Etkä voi siten nauttia elämästäsi normaalisti – vaikka saisitkin kipusi jotenkuten pois läääkeillä peittämällä.

Et voi tehdä kaikkea mitä haluaisit, koska sinulla ei ole energiaa.

Et voi nauttia siitä mistä pidät kunnolla, koska aivoissasi on niitä tulehdusaineita sotkemassa aivotoimintaasi.

Ja tämäkään ei vielä riitä huonoista puolista.

Ongelmia on lisää.

Toinen ikävä puoli on ongelman eteneminen.

Nivelet eivät ole vain kipeitä, vaan ne myös tuhoutuvat hitaasti niissä kytevän tulehduksen takia ja sinulla on siksi edessä ongelmien pahentumista ajan kanssa.

Ja kipulääkkeetkään vaikka hyödyllisiä toki ja välttämättömiäkin monesti , niin eivät ole täysin ongelmattomia apukeinoja nekään.

Niillä voi olla pahojakin sivuvaikutuksia. Pelkästään tulehduskipulääkkeet joita saa ilman respetiä, niin aiheuttavat lukemani lehden uutisjutun mukaan esim yhdysvalloissa yli kymmenentuhatta kuolemaa vuosittain.

Lehden muukaan tuo on kuin 2 täyttä jumbojettiä putoaisi joka viikko maahan. Veikkaisin että jos ne lääkkeet keksittäisiin nyt, niin niitä ei varmaan hyväksyttäisi lääkekäyttöön, kun vaatimustaso turvallisuudelle on noussut.

Ymmärrän kyllä miksi ihmiset riskeeraavat henkensä kipuja helpottaakseen niitä käyttämällä, koska olen ollut kroonisissa kivuissa myös itse – ja tiedän että pitkittynyt kipu on niin ikävä oire, että kipulääkkeiden käyttö on monesti välttämätöntä riskeistä huolimatta.

Olisi kuitenkin parempi, jos olisi toinen vaihtoehto kroonisille niveltulehduskipuongelmille.

No näin ehkä onkin nyt.

Eli vaikka lääkärit eivät ole vielä löytäneet patentoidun lääkkeen muodossa annettavaa parannuskeinoa niveletulehdusongelmille, niin niille on kuitenkin olemassa joku syy – tai tarkemmin jonkinlainen syy ja seuraus ketju, joka luo sen ongelman fyysisesti kehossa.

Ja tässä ketjussa on sitten monta syy kohtaa, mihin olisi mahdollista vaikuttaa ja sitä kautta helpottaa tulehdusongelmaa.

No tähän liittyen olen löytänyt useita niveltulehduskipujen hoitoon erikoistuneita lääkäreitä, jotka ovat kukin löytäneet yhden palapelin osan niveltulehdusongelmien syy ja seurausketjua ja keksineet keinon miten vaikuttaa tähän ketjuun ja sitä kautta helpottaa niveltulehdusongelmaa merkittävästi.

Turvallisempi ratkaisu niveltulehduskivuille

Ennenkuin kerron sinulle minkälaisia “ihme” ratkaisuja nämä lääkärit ovat keksineet niveltulehduskipuihin ja nivelrikkoon. Niin kerron sinulle tarinan miten opin nämä ratkaisut.

Eli minulla oli  kauan sitten, tavallaan kireistä lihaksista johtuva paha krooninen selkävaiva.

Sain sen ratkottua lopulta helposti lääketieteellisestä kirjastosta löytämäni oppikirjan avulla, joka esitteli uuden metodin jolla ratkoa lihasperäisiä selkäkipuja.

Lääkärien metodi oli niin hyvä että tein siitä suomenkielisen opas kirjaparin ja aloin kirjoittaa e-kirjettä missä kertoa metodista.

Pian minulla oli monia tuhansia selkä ja muista kivuista kärsiviä lukijoita.

Osalla oli lihasperäisten selkäkipujen  lisäksi niveltulehduskipuja, nivereumaa ja nivelrikkoakin – joka voidaan lukea niveltulehduskipujen alaisuuteen.

Ja aloin saamaan viestejä että “hei selkäkipuni ratkesivat opaskirjallasi, mutta minulla on vielä niveltulehduskipua, turvotusta ja liikerajoitusta nivelessä, tiedätkö mitään vinkkiä siihen?”

Kun tällaisia viestejä kertyi enempi, aloin etsimään löytyisikö nivelkivuille lääkärien kirjoista ja tutkimuksista yhtä hyvää ratkaisua mitä löysin selkäkivuille.

Ja onnistuinkin löytämään useita hyviä ratkaisuja.

Eka läpimurto: Lääkärin “ihme ruokavalio” poistaa hänen tilastojensa mukaan niveltulehduskivut enemmistöltä sitä kokelleista 1-2 viikon sisällä ja saa nivelkudokset palautumaan ajan kanssa

Ekana opin että eräs lääkäri oli kehittänyt ruokavalion jolla oli saanut mielettömän hyviä tuloksia niveltulehduksien hoidosssa.

Tuota hänen ruokavaliota kokeilleista suurin osa oli alkanut saamaan välitöntä helpotusta kipuihin, turvotukseen ja kuumotukseen ja ajan kanssa myös heidän nivelensä olivat palautuneet normaaliksi jopa vuosienkin niveltulehduksen aiheuttamien vaurioiden jälkeen.

Lääkäri totesi että ruokavalio toimi kaikkiin niveltulehduksen tyyppeihin kuten esim reumaan ja nivelrikkoon.

Se ei toki auttanut aina kaikkia, mutta enemmistöä kuitenkin, tämän lääkärin potilaistaan pitämän tilaston mukaan.

Hän otti myös röntgenkuvia nivelistä ennen ja jälkeen ruokavalion ja kokosi niistä todistusaineston mistä näki kuinka nivelet korjaantuivat.

Nyt aivan viimeaikoina magneettikuvausteknologialla tehty tutkimus on vahvistanut tämän lääkärin havainnot, sillä että magneetikuvilla on nähty että nivelet korjaantuvat välillä kulumapotilailla, vaikka kuluma etenisikin pidemmällä välillä.

Eli nivelissä tapahtuu aina korjaantumista ja kulumaa kumpaakin- niiden suhteelinen määrä määrää sen kuluuko nivel vaiko ei.

Okei eli siis tämän lääkärin ruokavalio toimi hänen mukaansa siksi että se poisti nivelkudoksissa tulehdusreaktiota lisääviä ruokaaineita.

Kun poisti nämä ruoka-aineet ruokavaliosta niin se poisti kipua turvotusta ja kuumotusta ja lopulta rauhoittunut nivel pääsi korjaantumaan tehokkaammin.

Ruoka-aineet mitä syödä vaihtelivat potilaan mukaan ja tällä lääkärillä oli systeemi miten valikoida oikeat ruuat mitä välttää.

Toinen läpimurto: Erään lääkärin löytämä “ihme” vitamiini niveltulehduksiin, se poisti kivun potilailta joskus vain 30 minuutissa ekan annoksen ottamisen jälkeen

Toinen läpimurtolöytö jonka tein oli erään lääkärin tekemä suoraan sanoen “ihme” vitamiinilöytö.

Eli löysin erään lääkärin joka totesi niveltulehduspotilaita hoitaessaan että yhden vitamiinin ottaminen vähensi tehokkaasti niveltulehduskipuja, jopa niin että 30 minuutin jälkeen tämän vitamiinin otamisesta osalla potilaista kipu lähti pois. Ja jos potilaat jatkoivat vitamiinin ottoa, että muutamassa kuukaudessa potilaiden voimatasot palasivat testeissä normaaliksi nivelissä joissa oli se niveltulehdus.

Tämä hämmästyttävä lääkärin tekemä vitamiinilöytö on kuitenkin täysin unohdettu ja kukaan ei tiedä siitä edes, että sitä otettaisiiin tutkittavaksi paremmin.

Kolmas ja suurin läpimurto.   Lääkäri keksii miten poistaa nivelessä oleva tulehdus kokonaan ja pysyvästi

No noiden kahden edellämainitun tekniikan lisäksi  sain sitten selville kolmannenkin avaintekijän nivelulehduskipujen ratkaisemiseksi.

Sain selville että nykytutkimus oli saanut alustavaa todistusainestoa että nivelissä oleva krooninen tulehdus syntyisi siitä että nivelessä majailee vaikeasti eliminoitavia bakteereja. Jotka synnyttävät kehossa tulehduksen nivelessä, joka ei ikinä lopu, koska immuunijärjestelmä ei saa niitä bakteereja kaikkia eliminoitua ja tulehdus jää kytemään kroonisesti.

Lääkärit totesivat että tiettyjen bakteereja eliminoivien antibioottien syönti pitkällä aikavälillä auttoi pitämään bakteerit kurissa ja vähentämään niiden populaatiota joka auttoi vähentämään tulehdusta ja kipuja.

Asia on vielä lopullisesti vahvistamatta. Kuitenkin löysin tutkimuksia missä antiboottien syönti on auttanut merkittävästi reumapotilailla.

Käytännön tasolla homma näyttäisi myös toimivan. Yksi arvostettu nivelreumalääkäri tohtori McPherson Brown kirjoitti lääkäriuransa aikana yli 10 000 reseptiä näille antibiooteille nivelreumapotilailleen, koska totesi antibiootit paremmaksi kuin hänen aiemmin käyttämät tavanomaiset reumalääkeet .

No sitten opin että uusin tutkimus oli löytänyt vielä toisen vaihtoehdon miksi antibiootit tehoavat niveltulehdukseen, kuin bakteeerien eliminointi.

Eli kun noita antibiootteja tutkittiin niin niistää todettiin, että ne vaikuttavat kehon immuunijärjestelmän t-solujen aineenvaihduntaan ja normalisoivat niiden toimintaa myös.

Ja olisi mahdollista siksi että bakteerit eivät sittenkään olisi tulehduksen takana, vaan ne olisivat vaarattomia tässätapauksessa – kehoissamme on siis valtavasti hyviä bakteerejakin – eli oli sittenkin mahdollista, että kyse oli vain immuunijärjestelmän solujen autoimmuunitoimintahäiriöstä, jonka antibiootit sitten voisivat myös korjata tässä yhteydessä.

No nyt  kun opin tämän asian, niin sen jälkeen löysin viimeisen ja suurimman läpimurron.

Totaali alkusyyratkaisu Niveltulehduskivuille löytyy 

Eli opin että länsimaissa ihmisillä oli esim Victoriaanisessa englannissa 150 vuotta sitten  jopa yli 90% vähempi niveltulehdusongelmia ja nivelkulumaongelmia.

Ja että esin nivelreuma oli ongema, jolla ei ollut edes nimeä 300 vuotta sitten koko maailmassa, kun se oli niin äärettömän harvinainen, että moni lääkäri ei koko uransa aikana kohdannut yhtään nivelreumaista potilasta.

Tämä tieto tarkoitti että  oli olemassa joku alkusyy nivelvaivoille.

Ja että alkusyyn täytyi liittyä jotenkin vain elintapohimme, koska geenimme olivat edelleen samat kuin noilla  entisajan nivelkivuista pääosin vapailla ihmisillä.

Tässävaiheessa tajusin että elintavat vaikuttavat muuttamalla kehomme solutason arvoja.

Ja aloin selvittää miten solutasomme toiminta-arvot ovat muuttuneet viimeisten satojen vuosien aikana.

Ja sain selville hätkädyttävän asian.

Sen, että suurin muutos mitä on tapahtunut teollistumisen luomien elintapamuutosten takia kehomme sisällä solutasolla, on merkittävä soluenergiatason lasku.

Bingo.

Tämä oli se alkusyy nivelvaivoille.

Soluenergian määrä luo solujen toimintakyvyn tason ja se luo sen tason kuinka hyvin immuunijärjestelmä toimiii.

Se luo myös sen tason kuinka hyvin kehon uusiutumis ja korjauskyky toimii.

Ja se selitti loogisesti ja helposti nivelvaivojen lisääntymisen aivan perimmäiseltä alkusyyltään.

Eli joillain liian matala soluenergiataso johti nivelvaivoihin.

 1. Energiapulan luoman heikentyneen uusiumis ja korjauskyvyn takia
 2. Energiapulan luoman virhetoiminnan takia
 3. Energiapulan luoman heikentyneen immuunijärjestelmän toiminnan takia joka johti joko immuunijärjestelmän autoimmuunitoimintahäiriöön  tai siihen että syntyi krooninen tulehdustila kun heikentyneesti toimiva immuunijärjestelmä ei saanut eliminoitua lopullisesti nivelissä majailevia vaikeasti eliminoitavia soluseinättömiä bakteereja

Eli matala soluenergiatila selitti miksi nivelet kuluivat ja rappeutuivat joillain helpommin kuin toisilla,  se selitti myös miksi joillakin saattoi olla tulehdus nivelissä monista eri syistä johtuen.  Ja se selitti miksi entisaikojen ihmiset omasivat jopa yli 90% vähempi nivelvaivoja vaikka heillä oli samat geenit kuin meillä nykyaikanakin.

Niveltulehduskipujen nopea ja totaaliratkaisu syntyy 

Kun opin nämä lääkärien pikakikat ja tämän tärkeimmän  soluenergia alkusyyratkaisun,  niin tajusin että minulla oli nyt koossa lyömätön yhdistelmä metodeja joilla helpottaa nivelvaivoja luonnollisesti, turvallisesti ja nopeastikin.

Ja kokosin sitten seuraavaksi ohjeet miten käyttää näitä metodeja yksiin kansiin Niveltulehduskipujen nopa ja totaaliratkaisu systeemiin.

Tarkoitukseni oli luoda maailman paras nivelvaivojen ratkontasysteemi,  jolla voisit saada tuloksia helposti välittömästi ja joka myös tarjoaisi sinulle myös parhaan pidemmän ajan totaaliratkaisunkin sen soluenergiatason noston kautta.

Ja taisin onnistua tekemään juuri tuon.

“Se toimii”

Näin koska omakin kokemuksen tämän systeemin käytöstä itseeni todisti sen toimivuutta.

Eli en omannut nivelvaivoja, mutta omasin muutamia lieviä mitattavissa olevia terveysvaivoja.

Omasin esim laaja-alaisen ihottuman, jota oli pääosin selässäni.

Ja tajusin nyt että ihottumani alkusyy oli heikko soluenergiataso, jonka takia oma geneettinen heikko lenkkini ihosoluni, niin ne joko eivät toimineet normaalisti ja olivat siksi kroonisessa tulehdistilassa tai sitten immuunijärjestelmäni sekoili ihossani ja ylläpiti tulehdusta virheellisenä toimintana.

Tai sitten tilanne oli että ihollani oli ei toivottuja bakteereja tai ehkä sienikasvustoa joita heikentyneemmin toimiva ihoni immuunipuolustus ei saanut kunnolla eliminoitua ja siksi ihoni punoitti ja kesi tietyistä kohdista.

No aloin seuraavaksi parantamaan souenergiatasoani tämän systeemin soluenergiantasonnosto osion metodien avulla, mitkä olin oppinut tätä asiaa selvittäessäni. Testatakseni että miten hyvin   toi soluenergiatasonosto toimisi periaatteessa nivelvaivoja vastaavaan ongelmaan.

Seuraus tästä soluenergiatasoni parannusprosessista oli se, että ihottumani alkoi välittömästi pienentyä ja hävitä.

Muutamassa kuukaudessa se hävisi selkäpuoleltani kokonaan ja lopulta se hävisi kaikkialta paitsi rintalastani kohdalta jossa se vielä pysyi sitkeästi – ehkä sen takia että näyttäisi että tuossa kohtaa on varsin heikon verenkierron kohta, kun siinä on vain lähinnä ihoa rintalastan päällä pingotettuna.  Ja verenkierron määrä myös vaikuttaa soluenergiatasoon.( päivitys: Sekin pieni kohta lähti pois kun sain soluenergiatasoni korkeimmalle asekeleelle mitä toi soluenergiataso  voi olla.)

Olin riemuissani.

Mutta ei siinä vielä kaikki.

Tämän lisäksi soluenergiametodin käyttö ja soluenergiatasoni parantuminen johti muihinkin muutoksiin. Energiatasoni nousivat valtavasti – ei enää notkahduksia energiatasoissa päivisin edes aterioiden jälkeen ja energiaa riittti tasaisena nukkumamenoaikaan saakka.

Kestävyyteni parani uskomattomalla tavalla ja tuntienkaan liikunta ei väsyttänyt minua. Ueni laatu parani jonka takia nukkumisaikani lyheni itsestään yli tunnillla ja aloin heräämään virkeänä.  Aivojenikin toiminta tuntui parantuneen merkittävästi. Yleinen mielentilanikin ja hyvinvoinnin tunne kehossani – myös paranivat merkittävästi.

Eli metodi selvästikin toimi ja nosti solujeni energiatasoa ja sitä kautta kehoni toimintakykyä kaikin puolin ratkaisevasti.

En ollut vielä tyytyväinen

En ollut kuitenkaan vielä tyytyväinen.  Ja menin vielä extramailin sillä että hankin käsiini kaikki lääkärien kirjat mitä onnistuin löytää niveltulehduskivuista ja keräsin niistä parhaimmat  lisätekniikat mitä löysin ja lisäsin ne noiden 2 pääpikakan joukkoon,  niin että nyt systeemi sisälsi Totaali alkusyyratkaisun lisäksi vielä 7 lääkärien parasta pikakikkaa nivelvaivojen ratkaisemiseksi ja lievittämiseksi.

Nyt olin lopulta tyytyväinen systeemiin.

Nyt Niveltulehduskipujen nopea ja totaaliratkaisu systeemii oli sellainen että se auttaisi  lähes varmasti jokaista nivelkipuista saamaan nopeita tuloksia heti lääkärien parhaimpien tekniikoiden kautta,  plus  se auttaisi saamaan myös sen  totaalisimman ratkaisun   soluenergiatason noston kautta.

Mitä kaikkea opit ja hyödyt tästä Niveltulehduskipujen Nopea Totaali Ratkaisu systeemistä?

 • Opit lääkärien keksimän “ihme” ruokavalio-ohjelman, jolla hänen mukaansa kivut, kuumus ja turvotus lähtivät pois enemmistöltä hänen potilailtaan muutamassa viikossa ja nivelet alkoivat korjaantua ajan kanssa.
 • Opit soluenergiantason nostometodin, jonka avulla saat palautettua kehosi toimimaan normaalisti immuunijärjestelmä mukaanlukien- immuunijärjestelmäsi toiminnan normalisoituminen poistaa sitten nivelkipusi, joko poistamalla niveliesi bakteeriogelman tai nivelissäsi tapahtuvan immuunijärjestelmän t-solujen vikatoiminnan.
 • Opit vitamiinisalaisuuden jonka avulla eräs lääkäri sai potilailtaan niveltulehduskivut joskus pois 30 minuutissa tuon vitamiinin antamisen jälkeen ja opit lääkärin tärkeimmät löydöt miten käyttää tätä vitamiinia turvallisesti ja tehokkaaasti.
 • Kehosi korjaustoiminta normalisoituu kun energiataosis on normaalilla tasolla ja nivelesi alkavat vahvistua – rappeutumisen sijasta.
 • Palautat paremman liikkuvuuden raajoihisi ja pystyt taas nauttimaan liikkumisesta kivuttomasti.
 • Koko kehosi kaikki toiminnot paranevat kun solusi saavat tarvitsemaansa energiaa – esim ruuansulatuksesi paranee – ei enää ummetusta.
 • Unesi laatu paranee ja se lyhenee jopa tunneilla. Nukahdat myös nopeasti – matala soluenergiataso lisää hermojännitystä ja pitää hereillä ja muutenkin aiheuttaa ahdistusta.
 • Niveltulehduksiin usein liittyvä yliväsymysoire poistuu ja kun solusi saavat tarpeeksi energiaaa niin energiatasosi nousevat jopa korkeammaksi kuin mitä ne olivat edes nuoruudessasi. Ja kaikki asiat elämässäsi tulevat helpoiksi, kun sinulla on niin paljon energiaa.
 • Kun aivosi saavat kunnolla energiaa, mielentilasi paranee ja tunnet itsesi luonnostaan optimistiseksi ja onnelliseksi paljon vahvemmin.
 • Kun solusi saavat paremmin energiaa, kehosi uudistuu tehokkaasti ja alat myös näyttää paljon nuoremmalta ulkoisestikin.

Karri mitä tämä NNTR systeemi kustantaa?

Maksaisitko euron päivässä jos se veisi niveltulehduskipusi pois?

“Tottakai!” varmaan sanoisit. Koska päivittäinen kipu on on moninkerroin eurosta luopumista pahempi asia. Ja maksaisit iloisesti tuon euron kipujen loppumisesta.

No toi euro päivässä tekisi kymmenessä vuodessa yli 3650 euroa. Eli vaikka se olisi sen arvoista, se olisi aimo summa ajan kanssa ja varmaan keksisit sille muutakin käyttöä.

Nyt onneksi tilanne on se että NNTR systeemin kanssa sinun ei tarvi maksaa tästä kivuttomuudestasi lähellekkään tuollaista määrää.

Et maksa edes kymmenesosaa tosta summasta.

Sillä saat NNTR systeemin vain 197 eurolla.

Ja jos sinulla olisi suoria päivittäisiä kuluja kipujesi takia,  niin silloin systeemi olisi vieläkin parempi investointi.

Se  varmaankin laittaisi rahaa lompakkoosi pidemmällä aivälillä jopa todella reilustikin – kaikkien  säästyneiden kipukustannuksien takia.

Eli se on periaatteessa varmaan ilmainen sinulle loppupeleissä.

100% Enempi kuin tyytyväisyystakuu vuoden ajan  

Koska  tiedän että tämä systeemi on parasta apua mitä voit saada,  niin voin taata tämän systeemin myös  “enempi kuin tyytyväisyystakuulla.”

Eli jos et ole aivan riemastunut tästä systeemistä jostain syystä, tai ilman edes mitään syytäkään – niin saat rahasi takaisin vuoden ajan tilauspäivästä laskettuna.

Sinulla ei ole siis  mitään riskiä tämän tuotteen tilaamisesta.

Huom.  Systeemin tulokset ovat kyllä riippuvaisia myös panostuksestasi, mitä enempi panostat sitä enempi hyödyt. Älä odota aivan ihmepilleriratkaisua, mutta älä myöskään pelkää systeemin tekniikoiden vaatimaa työmäärää. Voit saada ihmeen aikaiseksi, hyvin vähälläkin vaivalla – se on tapauskohtaista.

Okei siinä kaikki tilaa NNTR-systeemi tästä alta nyt .

Eli valitse seuraavaksi haluatko digitaalisen nettiversion vaiko fyysisen tuotteen.

Kun olet päättänyt minkä version haluat – napsauta oranssia “lisää ostoskoriin” nappulaa.

Digitaalinen Verkkokurssi NNTR-systeemi  -välitön sisäänpääsy

Fyysinen  NNTR -Systeemi  ( kansio ja dvd levyt ) -ilmainen postitus

P.S:. Jos tilaat nyt saat mukaan vielä kaikkiin paketteihin mukaan vielä ilmaiseksi bonuksena seuraavan erikoisraportin.

Hammasterveys erikoisraportti – arvo 47 euroa ( Toiselta nimeltään  Optimaali Oraaliterveys systeemi )

Tämä erikoisraportti ( printti ja video dvd) opettaa sinulle miten pysäyttää reikiintyminen ja saada ikenet täydelliseen kuntoon.
Hammasterveys on tärkeää niveltulehduksien ratkaisussa, koska hampaiden ja tulehtuneiden ikenien välistä kehoon lipsahtavat suun bakteeerit on kanssa yhdistetty niveltulehdusongelmiin uusissa tutkimuksissa. Ja ne voivat lisätä lisää bensaa nivelissäsi roihuavaan tulehdukseen.
Tarvit parhaiden tuloksien saamiseksi terveet ikenet ja hampaat  . Ja tämän erikoisraportin tiedoilla se onnistuu helposti.

Usein kysytyt kysymykset:

Mihin systeemi auttaa?

Niveltulehduksien alaisuuteen luettaviin ongelmiin nivelreuma, nivelrikko ym kroonisen niveltulehdukset
ja todennäköisesti myös kaikissa muissakin kudoksissa oleviin kroonisiin tulehduksiin
paitsi sellaisiin tulehduksiin jonka syy on ainoastaan krooninen mekaaninen rasitus.

Miksi lääkäri ei ole kertonut näistä tekniikoista?

Nämä ovat vielä uusia asioita joita ei ole tutkittu tarpeeksi, että tekniikat olisivat valmiita lääkärin arkikäyttöä varten.
Mutta niitä voi käyttää kyllä itse, koska tulokset ovat niin suuria, että niiden toimisen näkee ilman kovin tieteellistä koettakin. Jos kipusi lähtevät kokonaan pois ja pystyt liikkumaan kuin nuorena – homma toimi sinulle.