Salaisuudet miten ratkot niveltulehduskivut ja nivelrikkokivun joskus jopa vain muutamassa viikossa ja saat nivelesi palautumaan ajan kanssa normaaliksi

Muun muassa nivelongelmiin erikoistuneiden lääkärien keksimillä elämäntaparatkaisuilla – 100% tulostakuulla

Ennenkuin kerron sinulle minkälaisia “ihme” ratkaisuja lääkärit ovat keksineet niveltulehduskipuihin ja nivelrikkoon. Niin kerron sinulle tarinan miten opin nämä ratkaisut.

Eli minulla oli alkuun tavallaan kireistä lihaksista johtuva selkävaiva. Ja kun sain sen ratkottua aloin kirjoittamaan e-kirjettä miten ratkoa tällaiset lihasperäiset kivut.

Pian minulla oli monia tuhansia kivuista kärsiviä lukijoita.

Osalla oli lihasperäisten kipujen lisäksi niveltulehduskipuja, nivereumaa ja nivelrikkoakin – joka voidaan lukea niveltulehdusongelmien alaisuuteen.

Ja aloin saamaan viestejä että “hei selkäkipuni ratkesivat mutta minulla on niveltulehduskipua, turvotusta ja liikerajoitusta nivelessä, tiedätkö mitään vinkkiä siihen?”

No en alkuun osannut antaa mitään vinkkiä, mutta yhdessävaiheessa löysin kuuluisan Harvardin yliopiston tekemän tutkimuksen, jossa he testasivat erästä ruoka-ainetta niveltulehduksesta kärsivillä hiirillä.

Tutkimuksessa ruoka-aine toimi hyvin , se vähensi suurella osalla hiiriä oireita ja osa parani kokonaan oireistaan- se toimi sekä nivelreumaan että nivelrikkoon kokeessa.

No hiiret eivät ole ihmisiä, mutta eläviä olentoja nekin joilla nivelet ja saamat elimet kuin meilläkin.

Joten kerroin tästä tutkimuksesta lukijoilleni. Moni lukija alkoi ottaa kokeeksi tätä ruokaa ja pieneksi yllätykseksi varsin monilla se auttoi – osalla poistaen kivun kuin taikaiskusta nopeasti muutamassa viikossa .

Pian lukijoissani oli useampi tuhansia ihmistä jotka käyttivät tätä ruoka säännöllisesti.

No ruoka ei kuitenkaan toiminut kaikilla niinkuin ei kokeessakaan.

Ja aloin lopulta selvittää asiaa lisää, jotta saisin ratkaisun näillekin heidän nivelkipuihinsa.

Ja sitten opin 2 merkittävää niveltulehdusläpimurtoa.

Lääkärin “ihme ruokavalio” poistaa hänen tilastojensa mukaan niveltulehduskivut enemmistöltä sitä kokelleista 1-2 viikon sisällä ja saa nivelkudokset palautumaan ajan kanssa

Ekana opin että eräs lääkäri oli kehittänyt ruokavalion jolla oli saanut mielettömän hyviä tuloksia niveltulehduksien hoidosssa.

Tuota hänen ruokavaliota kokeilleista suurin osa oli alkanut saamaan välitöntä helpotusta kipuihin, turvotukseen ja kuumotukseen ja ajan kanssa myös heidän nivelensä olivat palautuneet normaaliksi jopa vuosienkin niveltulehduksen aiheuttamien vaurioiden jälkeen.

Lääkäri totesi että ruokavalio toimi kaikkiin niveltulehduksen tyyppeihin kuten esim reumaan ja nivelrikkoon.

Se ei toki auttanut aina kaikkia, mutta enemmistöä kuitenkin, tämän lääkärin potilaistaan pitämän tilaston mukaan.

Hän otti myös röntgenkuvia nivelistä ennen ja jälkeen ruokavalion ja kokosi niistä todistusaineston mistä näki kuinka nivelet korjaantuivat.

Nyt aivan viimeaikoina magneettikuvausteknologialla tehty tutkimus on vahvistanut tämän lääkärin havainnot, sillä että magneetikuvilla on nähty että nivelet korjaantuvat välillä kulumapotilailla, vaikka kuluma etenisikin pidemmällä välillä.

Eli nivelissä tapahtuu aina korjaantumista ja kulumaa kumpaakin- niiden suhteelinen määrä määrää sen kuluuko nivel vaiko ei.

Okei eli siis tämän lääkärin ruokavalio toimi hänen mukaansa siksi että se poisti nivelkudoksissa tulehdusreaktiota lisääviä ruokaaineita.

Kun poisti nämä ruoka-aineet ruokavaliosta niin se poisti kipua turvotusta ja kuumotusta ja lopulta rauhoittunut nivel pääsi korjaantumaan tehokkaammin.

Ruoka-aineet mitä syödä vaihtelivat potilaan mukaan ja tällä lääkärillä oli systeemi miten valikoida oikeat ruuat mitä välttää.

Toinen lääkäri keksii miten poistaa nivelessä oleva tulehdus kokonaan ja pysyvästi

No tuon Lääkärin ruokavalio-ohjelman lisäksi sain sitten selville toisenkin avaintekijän nivelulehduskipujen totaaliseksi ratkaisemiseksi.

Sain selville että nykytutkimus oli saanut alustavaa todistusainestoa että nivelissä oleva krooninen tulehdus syntyisi siitä että nivelessä majailee vaikeasti eliminoitavia bakteereja. Jotka synnyttävät kehossa tulehduksen nivelessä, joka ei ikinä lopu, koska immuunijärjestelmä ei saa niitä bakteereja kaikkia eliminoitua ja tulehdus jää kytemään kroonisesti.

Lääkärit totesivat että tiettyjen bakteereja eliminoivien antibioottien syönti pitkällä aikavälillä auttoi pitämään bakteerit kurissa ja vähentämään niiden populaatiota joka auttoi vähentämään tulehdusta ja kipuja.

Asia on vielä lopullisesti vahvistamatta. Kuitenkin löysin tutkimuksia missä antiboottien syönti on auttanut merkittävästi reumapotilailla.

Käytännön tasolla homma näyttäisi myös toimivan. Yksi arvostettu nivelreumalääkäri tohtori McPherson Brown kirjoitti lääkäriuransa aikana yli 10 000 reseptiä näille antibiooteille nivelreumapotilailleen, koska totesi antibiootit paremmaksi kuin hänen aiemmin käyttämät tavanomaiset reumalääkeet .

Antibiootteja piti kuitenkin syödä joskus jopa 3 vuotta ennen edes ekojen helpotuksien tuloa. Eli ne eivät olleet mikään nopea “ihme” ratkaisu. Ainoastaan tämän tohtori Brownin maine potilaistaan aidosti ja syvästi välittävänä lääkärinä, sai hänen potilaat syömään antibiootteja riittävän pitkän ajan että ne alkoivat tehota.

No sitten opin että uusin tutkimus oli löytänyt vielä toisen vaihtoehdon miksi antibiootit tehoavat niveltulehdukseen, kuin bakteeerien eliminointi.

Eli kun noita antibiootteja tutkittiin niin niistää todettiin, että ne vaikuttavat kehon immuunijärjestelmän t-solujen aineenvaihduntaan ja normalisoivat niiden toimintaa myös.

Ja olisi mahdollista siksi että bakteerit eivät sittenkään olisi tulehduksen takana, vaan ne olisivat vaarattomia tässätapauksessa – kehoissamme on siis valtavasti hyviä bakteerejakin – eli oli sittenkin mahdollista, että kyse oli vain immuunijärjestelmän solujen toimintahäiriöstä, jonka antibiootit sitten voisivat myös korjata.

No nyt onneksi kun opin tämän immuunijärjestelmän ja bakteerien yhteyden tai immuunijärjestelmän t-solujen häiriintymisen yhteyden niveltulehdukseen.

Niin tiesin heti paremmankin ratkaisun kuin antibiootit, millä ratkoa nämä kumpikin mahdollinen alkusyy-ongelma niveltulehduksille.

Eli opin yhdeltä toiselta lääkäriltä aikaisemmin että nykyihmisillä on länsimaisista nykyelämäntavoista johtuen normaalista madaltunut solutason happitaso.

Kehosi koostuu triljoonista yksittäisistä soluista joista joka-ikinen tarvii riittävästi happea toimiakseen normaalisti

Ja siksi kehosi normaalitoiminta edellyttää riittävää happitasoa soluissasi.

Matala happitaso solutasolla heikentää siksi koko kehosi toimintaa ja etenkin immuunijärjestelmäsi toimintaa.

Nyt kuitenkin oikein tehdyllä happitason nostolla normaaliksi, niin sillä saisit solusi ja sitä kautta immuunijärjestelmäsi toimimaan normaalisti.

Ja se ratkoisi niveltulehduksesi, johtui se sitten bakteereista tai immuunijärjestelmän häiriöstä.

Matala happitaso on muuten myös syy miksi on yleistä että ihmiset jotka hengästyvät helpoiten ovat sairaampia ja heikoimpia. Helposti hengästyminen on merkki, että kehossa on hyvin matala happitaso solutasolla ja keho yrittää lisätä sitä enempi hengittämällä – mikä ei valitettavasti riitä korjaamaan tätä ongelmaa.

Miten solutason happitason nosto normaaliksi ratkoi kroonisen tulehduksen minulta ja voi ratkoa niveltulehduskivut sinulta

Koin omakohtaisen kokemuksen happitason normalisoinnin hyödystä kroonisessa tulehduksessa.

Eli minulla oli krooninen iso ihottuma selässä aivan selkänikamien kohdalla koko selässä ylhäältä ales ja sitten myös rinnassa etupuolella.

Lievä ongelma onneksi oireiltaan -lähinnä tulehtunutta kesivää ihoa – ei kutinaa edes yleensä, ainostaan joidenkin paitojen kaulasaumat joskus kutittivat ihottumaa solisluiden korkeudella.

Ihottuma ei kuitenkaan lähtenyt pois millään ja oli krooninen. Helpottui vain hetkellisesti kortisonilla ja auringonvalo vähensi myös sitä hieman.

Eli tämä ihottuma oli siis lievä krooninen tulehdus ja minulla oli joko joku mikrobiongelma ihossa jota heikko immuunijärjestelmäni ei saanut eliminoitua. Tai minulla oli immuunijärjestelmän solujen toimintahäiriötä vain, joka aiheutti tuon kroonisen tulehduksen.

Oli syy kumpi tahansa, niin kuitenkin kun nostin solutason happitasoni normaaliksi parantaakseni kehoni toimintaa yleisesti. Niin toi ihottuma lähti pois samalla ja ihoni palautui normaaliksi. Ihottuma alkoi vähentyä heti ja kun happitasoni oli lähellä normaalia, ihottuma oli jo aikalaila pois kokonaan.

Nyt niveltulehduksiesi ratkaiseminen onnistuisi sinulta tällä samalla metodilla samalla lailla. Hapitason nosto ratkoisi joko bakteeriongelmasi tai sitten se korjaisi immuunijärjestelmäsi toimintahäiriön samoin kuin antibiootit, mutta metodi toimisi paljon nopeammin kuin antibiootit.

No nyt tilanne oli se että tämä happitason nosto normaaliksi edellyttää valitettavasti jonkun verran liikuntaa ja nivelkivuissa olevalta se ei onnistu.

Onneksi tämän happitason nostometodin pystyi kuitenkin yhdistämään saumattomasti tähän edellämainittuun ruokavaliometodiin ja yhdessä ne olisivat paras ratkaisu mitä olen löytänyt niveltulehduskipuhin .

Ravintotekniikka toisi sinulle tuloksia jo ilman liikuntaa ja kun pystyisit liikkumaan jo normaalimmin, niin sitten sinun olisi mahdollista nostaa happitasosi normaaliksi, joka lopullisesti ratkoisi sen ongelman.

Normaalilla happitasolla pystyisit myös palata syömään melkein mitä huvittaa, eivätkä mitkään ruuat ärsyttäisi niveliäsi enää.

Tämä oli selkeästi paras ratkaisu niveltulehdusongelmiin mitä oli.

Joten kokosin siksi miten käyttää tätä happitason nostometodia normaaliksi sekä ruokavaliotekniikkaa helposti käytettävään Nivelongelmien Nopea Totaali Ratkaisu systeemiin, jolla sinun on mahdollista saada nopea ja totaalinen ratkaisu niveltulehduskipuongelmiisi, olivat ne sitten reumaa tai rikkoa tai jotain muuta niveltulehduksen alaisuuteen lukeutuvaa ongelmaa.

Mutta ei tässä vielä kaikki.

Kolmas läpimurto: Erään lääkärin löytämä “ihme” vitamiini niveltulehduksiin, se poisti kivun potilailta joskus vain 30 minuutissa ekan annoksen ottamisen jälkeen

Löysin vielä kolmannenkin lisätekniikan, joka on erään lääkärin tekemä suoraan sanoen “ihme” vitamiinilöytö.

Eli löysin erään lääkärin joka totesi niveltulehduspotilaita hoitaessaan että yhden vitamiinin ottaminen vähensi tehokkaasti niveltulehduskipuja, jopa niin että 30 minuutin jälkeen tämän vitamiinin otamisesta osalla potilaista kipu lähti pois. Ja jos potilaat jatkoivat vitamiinin ottoa, että muutamassa kuukaudessa potilaiden voimatasot palasivat testeissä normaaliksi nivelissä joissa oli se niveltulehdus.

Tämä hämmästyttävä lääkärin tekemä vitamiinilöytö on kuitenkin täysin unohdettu ja kukaan ei tiedä siitä edes, että sitä otettaisiiin tutkittavaksi paremmin.

Löysin kuitenkin tämä tohtorin muistiinpanot potilaiden hoidosta ja jaan tässä systeemissä tämän lääkärin tekemät havainnot uransa aikana, miten parhaiten käyttää tätä vitamiinia turvallisesti ja tehokkaasti.

Hän totesi myös kaksi muuta vitamiinia tuloksia vielä parantavaksi ja opit myös miten käyttää näitä kahta muutakin tästä Nivelongelmien Nopea Totaali Ratkaisu systeemistä.

Mitä tuloksia voit odottaa systeemistä?

Voit odottaa kirjaimellisesti “ihmeitä”.

Pelkästään ruokavaliotekniikan keksineen tohtorin kokemus oli potilaillaan, että kipu ja turvotus alkaa vähetä heti

Ja että nivelet ja luutkin alkavat vahvistua muutamassa kuukaudessa, vain ruokavaliotekniikoiden avulla.

Kun käytät lisäksi happitason nostoa ja tuota “ihme” vitamiinia myös tuon ruokavalion lisäksi, niin saat vielä parempia tuloksia .

Kehollasi on kyky uusia kudoksia kun kaikki toimii normaalisti.

Ja happitason nostolla normaaliksi yhdistettynä tähän ruokavalio-ohjelmaan ja vitamiiniin, pääset niin lähelle kehon normaalitoimintaa kuin mahdollista, jolloin ihmeet ovat mahdollisia ja aikalailla varmojakin.

Mitä kaikkea opit ja hyödyt tästä Nivelongelmien Nopea Totaali Ratkaisu systeemistä?

1. Opit lääkärien keksimän “ihme” ruokavalio-ohjelman, jolla hänen mukaansa kivut, kuumus ja turvotus lähtivät pois enemmistöltä hänen potilailtaan muutamassa viikossa ja nivelet alkoivat korjaantua ajan kanssa.

2. Opit nerolääkärin keksimän hapennostometodin, jonka avulla saat palautettua kehosi toimimaan normaalisti immuunijärjestelmä mukaanlukien- immuunijärjestelmäsi toiminnan normalisoituminen poistaa sitten nivelkipusi, joko poistamalla niveliesi bakteeriogelman tai nivelissäsi tapahtuvan immuunijärjestelmän t-solujen vikatoiminnan.

3. Opit vitamiinisalaisuuden jonka avulla eräs lääkäri sai potilailtaan niveltulehduskivut joskus pois 30 minuutissa tuon vitamiinin antamisen jälkeen ja opit lääkärin tärkeimmät löydöt miten käyttää tätä vitamiinia turvallisesti ja tehokkaaasti.

4. Kehosi korjaustoiminta normalisoituu kun happitasosi on normaalilla tasolla ja nivelesi alkavat vahvistua – rappeutumisen sijasta.

5. Palautat paremman liikkuvuuden raajoihisi ja pystyt taas nauttimaan liikkumisesta kivuttomasti.

6. Koko kehosi kaikki toiminnot paranevat kun solusi saavat tarvitsemaansa happea – esim ruuansulatuksesi paranee – ei enää ummetusta.

7. Unesi laatu paranee ja se lyhenee jopa tunneilla. Nukahdat myös nopeasti – matala happitaso lisää hermojännitystä ja pitää hereillä ja muutenkin aiheuttaa ahdistusta.

8. Niveltulehduksiin usein liittyvä yliväsymysoire poistuu ja kun solusi saavat tarpeeksi happea niin energiatasosi nousevat jopa korkeammaksi kuin mitä ne olivat edes nuoruudessasi. Ja kaikki asiat elämässäsi tulevat helpoiksi, kun sinulla on niin paljon energiaa.

9. Kun aivosi saavat kunnolla happea, mielentilasi paranee ja tunnet itsesi luonnostaan optimistiseksi ja onnelliseksi paljon vahvemmin.

10. Kun solusi saavat paremmin happea, kehosi uudistuu tehokkaasti ja alat myös näyttää paljon nuoremmalta ulkoisestikin.

Tulokset taattu –Saat nivelongelmasi täysin ratkottua tai et maksa mitään –
100% rahat takaisin takuu , peräti vuosi aikaa kokeilla

Ei ole ketään joka välittäisi yhtä paljon siitä että pääsisit kivuistasi totaalisesti eroon itsesi lisäksi, kuin minä.

Näin koska olen itsekin ollut kroonisissa kivuissa ja tiedän miltä se tuntuu.

Ei vain fyysisesti vaan myös henkisesti.

Se epätoivon ja avuttomuuden tunne jota itsekin koin kipujeni lisäksi . En halua että kenenkään muun tarvii tuntea samoja tunteita tai kokea niitä yhtä pitkään kuin mitä koin.

Sen takia olen mennyt ja tulen aina menemään paljon pidemmälle ja syvemmälle kuin kukaan muu aiemmin näiden kipuasioiden selvittelyssä. Ja sen takia tiedän paremmin kuin kukaan muu miten saat tuloksia.

Ja voit aina luottaa että saat minulta parasta ja välittävintä apua maailmassa.

Ja sen takia sinun ei myöskään tarvi maksaa kuin vain tuloksista.

Eli jos systeemi ei auta sinua niin paljon kuin haluaisit, niin pyydä rahasi takaisin ja maksan ne sinulle vielä vuoden ajan takaisin.

Sinulla ei ole mitään riskiä -tämä systeemi joko toimii kuin taika ja on se paras ja totaalisin ratkaisu mitä olet etsinyt ja toivonut – tai sitten se ei maksa mitään.

Huom. Tulokset ovat kyllä riippuvaisia myös panostuksestasi , mitä enempi panostat sitä enempi hyödyt. Älä odota aivan ihmepilleriratkaisua, mutta älä myöskään pelkää systeemin tekniikoiden vaatimaa työmäärää. Voit saada ihmeen aikaiseksi, hyvin vähälläkin vaivalla – se on tapauskohtaista.

Okei siinä kaikki tilaa systeemi tästä alta nyt – napsauttamalla allaolevaa oranssia “lisää ostoskoriin” nappulaa – elämäsi muuttuu dramaattisesti sen avulla.
[wpsc_products product_id=’43’]

P.S:. Jos tilaat nyt saat mukaan vielä ilmaiseksi bonuksena seuraavat 3 raporttia.

Hammasterveys erikoisraportti – arvo 47 euroa

Tämä erikoisraportti opettaa sinulle miten pysäyttää reikiintyminen ja saada ikenet täydelliseen kuntoon.
Hammasterveys on tärkeää niveltulehduksien ratkaisussa, koska hampaiden ja tulehtuneiden ikenien välistä kehoon lipsahtavat suun bakteeerit on kanssa yhdistetty niveltulehdusongelmiin uusissa tutkimuksissa. Ja ne voivat lisätä lisää bensaa nivelissäsi roihuavaan tulehdukseen.
Tarvit parhaiden tuloksien saamiseksi terveet ikenet . Ja tämän erikoisraportin tiedoilla se onnistuu helposti.

Ryhtiraportti – arvo 7 euroa

Ryhti on tekijä nivelkivuissa usein kanssa.

Huonon ryhdin takia nivelpinnat eivät ole tasaisesti toisiaan vasten ja toispuoleinen kuormitus saa luut pureutumaan vahvemmin toisiaan vasten ja nopeuttaa mekaanista kulumista.

Kerron raportissa vähän tunnetut salaisuudet miten korjata ryhti, jos sen korjaamiselle olisi tarvetta.

Lihasperäinen kipu raportti – arvo 7 euroa

Välillä nivelkipu on lukijoillani vain siirtynyttä kipua ylirasittuneesta lihaksesta, eikä kipu tule nivelestä itsestään , vaikka siinä olisikin jo pientä nivelrikkoakin tai jopa merkejä tulehduksesta.

Tämäkin lihaksista tuleva kipu pitää siksi huomioida ja hoitaa pois. Onneksi sen poisto on todella helppoa.

Kerron raportista tästä kivusta ja miten ratkot sen.

Usein kysytyt kysymykset:

Mihin systeemi auttaa?

Niveltulehduksien alaisuuteen luettaviin ongelmiin nivelreuma, nivelrikko ym
ja todennäköisesti myös kaikissa muissakin kudoksissa oleviin kroonisiin tulehduksiin
paitsi sellaisiin tulehduksiin jonka syy on ainoastaan krooninen mekaaninen rasitus.

Miksi lääkäri ei ole kertonut näistä tekniikoista?

Nämä ovat vielä uusia asioita joita ei ole tutkittu tarpeeksi, että tekniikat olisivat valmiita lääkärin arkikäyttöä varten.
Mutta niitä voi käyttää kyllä itse, koska tulokset ovat niin suuria, että niiden toimisen näkee ilman kovin tieteellistä koettakin. Jos kipusi lähtevät kokonaan pois ja pystyt liikkumaan kuin nuorena – homma toimi sinulle.

Kuinka nopeasti systeemi auttaa?

Ruokavalio ja vitamiini alkavat auttaa heti monilla, niiden käytämien lääkärien pitämien potilastilastojen mukaaan.

Happitason nosto alkaa kanssa oman kokemukseni mukaan vaikuttaa nopeasti, mutta lopulliset tulokset siitä tulevat, kun happitasosi on normaali tai hyvin lähellä sitä – ja sen saavuttaminen vie useita kuukausia yleensä.

Liian hyvää ollakseen totta?

Nivelongelmia oli 200 vuotta sitten merkittävästi vähempi. Nivelongelmattoman kehon saanti ei ole siksi ihme, vaan vain paluu entisajan ihmisten kehon normaaliin toimintaan, jolloin nivelongelmia oli vähempi kehon toimiessa paremmin.

Kun kehosi toimii samalla lailla kun ihmisillä 200 vuotta sitten, niin on luonnollista että sinulla on samanlainen nivelkunto myös kuin heillä eli pääosin hyvä.

Kivuttomat nivelet ei ole mikään ihme, vaan ihan normaali tila kun elät tavalla jolla kehosi oli luotu elämään.