Salaisuudet miten ratkot niveltulehduskivut ja nivelrikkokivun monesti muutamassa viikossa ja saat nivelesi palautumaan ajan kanssa normaaliksi

– lääkärien keksimillä “ihme” ratkaisuilla- 100% tulostakuulla

Jos sinulla on pitkittyneitä nivelvaivoja.

Kuten esim

nivelrikkoa,

nivelten rappeutumista,

nivelreumaa

tai kroonista niveltulehdusta

– niin tässä on sinulle tärkeintä luettavaa ikinä.

Eli on kahden tyyppisiä nivelvaivoja karkeasti.

Tulehduksellisia ja ei tulehduksellisia.

Nivelrikko, kuluma ja rappeuma ovat ei tulehduksellisia.

Ja nivelreuma ja niveltulehdus ovat tulehduksellisia nivelongelmia.

Sinulla voi olla jompaa kumpaa niistä tai jopa kumpaakin niistä yhtä aikaa ongelmana nivelissäsi.

Ne aiheuttavat hieman erilaisia ongelmia nivelissäsi. Tulehduksellisissa ongelmissa ongelman pääroolissa on tulehdus niinkuin nimikin sanoo. Ja ei tulehduksellisissa nivelvaivoissa mitään isompaa tulehdusta ei välttämättä edes ole mukana.

Eroista huolimatta näille kummallekkin nivelongelmatyypille yhteistä on se, että ne kummatkin ovat syvältä.

Miksi ne ovat syvältä?

No siksi että nivelkipuoireet ovat yksiä ikävimpiä kipuoireita. Niissä kipusi voi olla pahimmillaan jatkuvaa joka hetki tuntuvaa jopa yöt pilaavaa. Ja pitkään jatkumisen takia näiden nivelvaivojen yhteydessä tuntuva pienikin jomotus voi muodostua sinulle ajan kanssa sietämättömäksi ongelmaksi.

Lisäksi ne tuppaavat parantumisen sijasta vain pahentua ajan kanssa – mikä ei ole miellyttävä ajatus pitää mielessä, jos olet jo ärsyttävissä kivuissa jo nyt.

Nämä nivelkipuoireet ovat syvältä senkin takia, että kipu ei myöskään ole ainoa ongelma nivelongelmissa. Nivelvaivojen yhteydesssä et tunne vain kipua, vaan ne pikkuhiljaa nakertavat niveliäsi ja ajan kanssa rampauttavat niin, että et lopulta voi tehdä samoja asioita kuin ennen.

Ja nivelongelmissa monille pahinta onkin pelko itsenäisyyden menettämisestä ja pelko lopulta tulemisesta kyvyttömäksi huolehtia rakkaistaan.

Kivun lisäksi nivelongelmiin voi liittyä myös usein myös väsymys ja masennus. Pitkään jatkunut kipu itsessään masentaa ja väsyttää ja sen lisäksi tulehduksellisissa kipuongelmissa tulehdusaineiden leviäminen nivelistäsi verenkierron mukana muualle kehoosi; lihaksiisi ja aivoihisi – on todettu aiheuttavan väsymystä ja masennusta.

Eikä tässä vielä kaikki valitettavasti. Nivelkipujen hoidossa tärkeät kipulääkkeet, vaikka hyödyllisiä toki ja välttämättömiäkin monesti, niin ne eivät ole täysin ongelmattomia apukeinoja nekään.

Ensiksi ne eivät poista sitä ongelmaa, vaan vain lievittävät oireita. Toiseksi niillä voi olla pahojakin sivuvaikutuksia. Esim pelkästään tulehduskipulääkkeet joita saa ilman reseptiä, ja jotka ovat yleisiä nivelkipulääkkeitä, niin aiheuttavat lukemani lehden uutisjutun mukaan esim Yhdysvalloissa yli kymmenentuhatta kuolemaa vuosittain. Asia mistä lääkärit ovat superhuolissaan.

Lehden mukaan tuo on kuin 2 täyttä jumbojettiä putoaisi joka viikko maahan.

Lentäisitkö lentokoneilla jos joka viikko 2 jumbojettiä putoaisi maahan? Et varmaan.

Moni kuitenkin käyttää kipulääkkeitä tajuamatta niiden käytön riskin suuruutta.

Ymmärrän kyllä miksi ihmiset riskeeraavat henkensä kipuja helpottaakseen niitä käyttämällä, koska olen ollut kroonisissa kivuissa myös itse – ja tiedän että pitkittynyt kipu on niin ikävä oire, että kipulääkkeiden käyttö on monesti välttämätöntä riskeistä huolimatta.

Olisi kuitenkin parempi jos olisi toinen vaihtoehto näille yleisille miljoonia ihmisiä vaivaaville kroonisille nivelkipuongelmille – vaihtoehto joka olisi sekä turvallinen , että sellainen joka ei vain lievittäisi oireita, vaan poistaisi sen koko ongelman.

No näin ehkä onkin.

Eli vaikka lääkärit eivät ole vielä löytäneet patentoidun lääkkeen muodossa annettavaa parannuskeinoa nivelongelmille, niin niille on kuitenkin olemassa joku syy – tai tarkemmin jonkinlainen syy ja seuraus ketju, joka luo sen ongelman ihan fyysisesti kehossasi.

Ja siksi on ehkä mahdollista ratkoa nämä nivelvaivat niiden syy seuraus ketju ratkomalla jo nykypäivänä, vaikka niitä ei pystyttäisi vielä parantamaan lääkkeillä.

Hei olen Karri Koivula ja olen tutkinut nivelvaivoja pitkään etsiäkseni niihin turvallista alkusyyratkaisua, joka toisi nivelvaivaisille oireidenhoitokeinoa vielä paremman apukeinon.

Ja olen nyt lopulta onnistunut löytämään näihin nivelvaivoihin ns. uuden sukupolven ratkaisun, jolla voit todennäköisesti saada poistettua nivelvaivasi kokonaan – noiden vaivojen alkusyyn poistamalla.

Mutta ennenkuin kerron sinulle mikä tämä alkusyyratkaisukeino oikein on ja miten voit hyötyä siitä, niin kerron sinulle ensin lyhyen tarinan miten ja miksi löysin tämän alkusyyratkaisukeinon.

Turvallisempi uuden sukupolven alkusyyratkaisu nivelvaivoille

Monta vuotta sitten sain pahoja kroonisia selkäkipuja.

Niiden ratkaisemiseksi kiersin kaikki mahdolliset hoidot lääkäristä kansaparantajaan. Mikään hoito ei kuitenkaan auttanut.

Lopulta epätoivoissani viimeisenä tekonani menin lääketieteellisen kirjastoon etsimään apua lääkärien kirjoista.

Kirjastosta löysin sitten harvinaisen lääkärien kirjan, jossa luki että selkäkipu johtuu melkein aina selän lihaksien spasmeista ja kireyksistä ja neuvoi miten hoitaa ne.

Noudatin kirjan ohjeita ja selkäkipuni ratkesivat nopeasti sen avulla.

Innostuin asiasta niin että tein suomenkielisen helpommin käytettävän kirjaparin metodista suomalaisille selkäkipuisille.

Kirjaparista tuli suuri menestys ja tuhannet ja tuhannet selkäkipuiset hankkivat kirjan ja saivat selkäkipunsa ratkottua tämän lääkärien metodin avulla.

Nyt monilla kirjan hankkineista oli selkäkipujen lisäksi nivelvaivoja.

Ja aloin saamaan viestejä että “Hei selkäkipuni ratkesivat mutta minulla on niveltulehduskipua, turvotusta ja liikerajoitusta nivelessä – tiedätkö mitään vinkkiä siihen?”

Kun tällaisia viestejä kertyi tarpeeksi iso määrä sähköpostiini, niin aloin tässävaiheessa sitten etsiä lääkärien kirjoista ratkaisua nivelvaivoihin, samalla lailla kuin olin etsinyt ja löytänyt tämän ratkaisun selkävaivoihinkin.

Nivelvaivojen ratkaisun eka läpimurtolöytö – “Ne voivat parantua”

En ollut yhtä onnekas nivelvaivojen selvityksessä kuin selkävaivojen ja alkuun tämä nivelvaivojen selvittely tuotti niin laihoja tuloksia, että olin jo aikeissa luovuttaa ja keskittyä muihin asioihin.

Tässävaiheessa löysin kuitenkin uutta läpimurtotietoa.

Löysin magneettikuvaustutkimuksia joissa oli seurattu nivelrikkopotilaita ja heiltä oli otettu magneettikuvia sännöllisesti nivelistä.

Näissä magneettikuvaustutkimuksissa paljastui, että vaikka kuluma eteni vuosi vuodelta aina tasaisen varmasti, että potilailla oli kuitenkin välillä kuukausia, joina nivelpinnat olivat kasvaneet takaisin – eli parantuneet.

Tämä oli läpimurtotieto, koska tähän mennessä olin luullut että nivelten kulumat ja vauriot eivät voi edes parantua, vaikka niiden tuhoutumisen syyn poistaisikin.

Tämä löytö kuitenkin tarkoitti, että jo vaurioituneet niveletkin voisivat parantua ja nivelongelmien syyn löytäminen voisi auttaa monien miljoonien ihmisten nivelet, jopa alkuperäiseen entiseen kuntoonsa.

Tämä löytö kannusti minua jatkamaan nivelvaivojen syyn etsimistä edelleen.

Lopullinen läpimurtolöytä – ”Syy sille mistä nivelvaivat johtuvat löytyy menneisyydestä 150 vuoden takaa”

No tämän ekan löydön kannustamana osuin sitten lopullisen tärkeimmän läpimurtotiedon lähteille.

Löysin tutkimuksen joka koski 150 vuoden takaista Victoriaanista Englantia.

Siitä paljastui, että tuona aikana nivelvaivoja oli 90% vähempi, samoin kuin muita ikääntymiseen liittyviä terveysogelmia.

Alkuun ajattelin että selitys tähän oli se, kun ihmiset elivät keskimäärin vain noin 30-40 vuotiaksi.

Eli että ihmiset kuolivat tuolloin ennen niiden vanhuuteen liityvien nivelvaivojen ja muiden vaivojen tuloa.

Mutta kun luin lisää, sainkin selville sen, että Victoriaanisena aikana oli aivan valtava lapsikuolleisuus.

Eli valtava määrä ihmisiä kuoli tuona aikana alle 5 vuotiaina.

Ja jos keskieliniän laski 5 vuotiaiksi asti hengissä selvinneistä, paljastuikin että he elivät tällöin lähes yhtä vanhoiksi kuin nykyihmiset – vain muutama vuosi alle nykyajan keskiarvon, joka on Englannissa 81 vuotta nykyaikana.

Eli tilanne oli se että Victoriaanisena aikana oli paljon vanhoja ihmisiä ja heillä ei ollut melkein ollenkaan nivelvaivoja tai muitakaan vanhuuden sairauksia mitä nykyaikana on ja he elivät työkykyisinä melkein elämänsä loppuun saakka.

No tämä tieto oli valtava läpimurto, koska se tarkoitti että nykyajan nivelvaivat johtuvat jotenkin viimeisen 150 vuoden aikana tapahtuneista elämäntapamuutoksista.

Koska siis geenimme eivät ole ehtineet muuttua 150 vuoden aikana niin, että niiden muutos selittäisi näiden ongelmien valtavan kasvun.

Eli oli raudanluja fakta, että nivelvaivojen alkusyy oli elintavoissa.

Nyt tämä tarkoitti sitten sitä, että olisi ehkä mahdollista löytää jonkinlainen käytännöllinen ja helppokin alkusyy-elämätaparatkaisu, jolla ratkoa nämä nivelongelmat pois kokonaan – eikä tarvisi tyytyä enää vain oireiden helpottamiseen.

Miten saat nivelvaivasi poistumaan kokonaan “Uuden Sukupolven Alkusyyratkaisulla”

Aloin selvittää sitten mitkä tekijät elämäntavoissa olisivat nivelvaivojen alkysyynä.

Tässä vaiheessa sain neronleimauksen katsoa asioita solutason kantilta.

Eli elämätapoihin liittyviä ulkoisia asioita oli liian paljon, eikä niistä pystynyt saamaan mitään selville helposti.

Mutta tajusin että solutasolla olevia muuttujia, jotka muuttuivat ulkoisista tekijöistä, eli niistä elämäntavoista, oli vähempi.

Ja aloin selvittää mitä muutoksia tämä 150 vuoden aikana tapahtunut elämäntapamuutos oli aiheuttanut solutasomme toiminnassa.

Tämä oli oikea katsontapa ja sain sen ansiosta ajan kanssa selville, että solutasomme toiminnassa oli tapahtunut kolme isoa elämäntavoista johtuvaa muutosta, jotka selittivät nämä nivelvaivat.

Elintavoista johtuvat solutason muutokset olivat seuraavat:

1. Solutason happitasomme oli laskenut – monien elämätapatekijöiden takia.

2. Solutasomme rakennuspalikoiden määrä oli laskenut – tiettyjen ravinneköyhien prosessoitujen ruokien yleistymisen kautta.

3. Kehon solutasolle ei luonnollisesti kuuluvien aineiden määrä oli lisääntynyt – teollistumisen myötä käyttöön otettujen monien uusien kemikaalien takia.

Ja tajusin että nämä kolme solutason muutosta aiheuttivat yhdessä sen suuren asian solutason käytännön toiminnassa, että soluillamme oli nykypäivänä vähempi energiaa ja sitä kautta heikompi solusuorituskyky.

Eli matala solutason happitaso madalsi solutason energiatasoa, kun happi on mistä keho teke energiaa.

Rakennuspalikoiden puute madalsi myös solutason energiatasoa, koska energianluonti vaati hyvin monia eri rakennuspalikoita riittävissä määrin tuon energianluontiprosessin aikana.

Keholle vieraiden ei solutason toimintaan normaalisti kuuluvien aineiden vaikutus solusuorituskykyyn oli asia mistä ei ollut täyttä varmuutta, mutta koska näiden aineiden lisääntyminen oli merkittävä muutos solutasolla joka syntyi ulkoapäin, niin nekin ansaitsivat paikan tässä ydin kolmikossa.

Eli näiden kolmen solutason ydintekijän muutos oli tekijä joka loi madaltuneen energiatason ja huonomman solusuorituskyvyn, mitkä aiheuttivat sitten ne nivelvaivat.

Ei-tulehdukselliset nivelvaivat selittyivät energianpulasta johtuvalla heikentyneellä korjaustoiminnalla ja korjausprosessin toimintahäriöillä.

Ja tulehdukselliset nivelvaivat selittyvät samoilla toimintahäriöillä plus lisäksi immmuunijärjestelmän toimintahäiriöllä tai jopa energiapulasta johtuvasta immuunijärjestelmän heikkoudesta, jonka takia niveliin oli jäänyt ehkä vaikeasti eliminoitavia ja vaikeasti havaittavia soluseinättömiä bakteereja – ja niveleen jäi siksi päälle ikuisesti jatkuva immuunipuolustuksen aiheuttama tulehdusreaktio.

Tämä solusuorituskyky-selitys selitti myös geenienkin osuuden loogisesti.

Eli geeneilläkin oli ratkaiseva osuus. Aikallailla kaikilla nykyihmisillä oli normaalista heikentynyt solusuorituskyky elämäntapojen takia, kuitenkin vain osalla heistä tuli juuri nivelvaivoja. Selitys tälle oli nyt ne geenit – eli geenit määräsivät kuka sai minkäkinlaisen ongelman ajan kanssa siitä alkusyystä eli heikentyneestä solusuorityskyvystä.

Niinkuin sanotaan ”geenit lataavat aseen ja elämäntavat laukaisee sen”.

Eli tämä heikentynyt solusuorituskyky oli selvästikin se alkusyyratkaisu jota olin etsinytkin, koska se selitti loogisesti ja tieteellisesti nivelvaivojen syyn ja tarjosi myös uuden paremman keinon miten ratkoa noi nivelongelmat – toi alkusyy poistamalla.

Se toimii käytännössä”

Mutta toimiko se?

Teoriassa homma toimi. Eli loogisesti tasan sama toiminta solutasolla luo samat tulokset ja siksi jos muutat solutasosi toiminnan samaksi kuin se oli terveillä Victoriaanisen ajan ihmsíllä, niin kehosi toimii ihan samalla lailla eli terveesti.

Käytännössä? En tiennyt ja aloin siksi käyttää metodia itseeni asian selvittääkseni.

En omannut nivelvaivoja, mutta omasin muutamia lieviä mitattavissa olevia terveysvaivoja.

Omasin esim laaja-alaisen ihottuman, jota oli pääosin selässäni.

Tajusin nyt että sen syy oli heikko solusuorituskyky, jonka takia oma geneettinen heikko lenkkini ihosoluni, niin joko eivät toimineet normaalisti. Tai sitten tilanne oli että ihollani oli ei toivottuja bakteereja, joita heikentyneemmin toimiva ihoni immuunipuolustus ei saanut eliminoitua ja siksi ihoni punoitti ja kesi tietyistä kohdista.

No aloin seuraavaksi parantamaan solusuorituskykyäni nostamalla noita 3 solutason muuttujaa paremmalle tasolle useiden erikoismetodien avulla, mitä olin oppinut tätä asiaa selvittäessäni. Ja seuraus tästä solusuorituskykyni parannusprosessista oli se, että ihottumani alkoi välittömästi pienentyä ja hävitä.

Muutamassa kuukaudessa se hävisi selkäpuoleltani kokonaan ja lopulta se hävisi kaikkialta paitsi rintalastani kohdalta jossa se vielä pysyi sitkeästi – ehkä sen takia että näyttäisi että tuossa kohtaa on varsin heikon verenkierron kohta, kun siinä on vain lähinnä ihoa rintalastan päällä pingotettuna.

Tämän lisäksi metodin käyttö ja solusuorituskykyni parantuminen johti muihinkin muutoksiin. Energiatasoni nousivat valtavasti – ei enää notkahduksia energiatasoissa päivisin edes aterioiden jälkeen ja energiaa riittti tasaisena nukkumamenoaikaan saakka.

Kestävyyteni parani uskomattomalla tavalla ja tuntienkaan liikunta ei väsyttänyt minua. Ueni laatu parani jonka takia nukkumisaikani lyheni itsestään yli tunnillla ja aloin heräämään virkeänä. Aivojenikin toiminta tuntui parantuneen merkittävästi.

Eli metodi selvästikin toimi ja nosti solujeni energiatasoa ja solusuorituskykyä ratkaisevasti.

Koska ei ollut mitään syytä etteikö metodi toimisi nivelvaivaisilla kanssa samalla lailla – kun niissäkin oli kyse yhtälailla tästä solusuorituskyvystä.

Niin seuraavaksi kokosin sitten ohjeet miten käyttää tätä solusuorituskyvyn nostoa nivelvaivojen poistamisessa uuteen systeemin nimeltä Nivelkipujen Nopea Totaali Ratkaisu systeemi.

Laitoin tähän systeemin siis kaikki salat ja tekniikat minkä avulla voit muuttaa noi solutason 3 päämuuttujaasi paremmalle normaalimmalle tasolle ja sitä kautta ratkoa nivelvaivojesi alkusyyn.

Eikä siinä vielä kaikki – “Lääkärien parhaat pikakikat nivelvaivojen lievittämiseksi nopeasti ja helposti”

Kun etsin tätä alkusyyratkaisua usean vuoden ajan ja jonka hyödyntämisen ohjeituksen laitoin tähän Nivelkipujen Nopea Totaali Ratkaisu systeemiin, niin tulin lukeneeksi aikalailla kaikki mahdolliset lääkärien kirjoittamat kirjat nivelvaivoista.

Vimeisen 100 vuoden aikana moni edellävijävijä-lääkäri oli kokeillut erilaisia metodeja potilaillaan ja muutamama metodi näistä kokeilluista oli osoittautunut toimivaksi käytännössä.

Koska nämä metodit eivät olleet lääkkeitä, niin niistä ei oltu tehty usein suurempia tutkimuksia ja nämä metodit olivat siksi vielä tuntemattomia ja unohtuneita – vaikkakin mahdollisesti todella tehokkaita.

Ja valikoin siksi parhaat ja eniten todistusaineistoa niiden tehosta sisältävät metodit ja laitoin ne mukaan tähän alkysyyratkaisusysteemin lisäapukeinoiksi.

Tässä muutama tällainen lääkärien keksimä lisäapukeino mitä löydät tästä NNTR-systeemistä

1. Lääkärin “ihme ruokavalio” tekniikka

Eräs nivelvaivoihin erikoistunut lääkäri oli kehittänyt ruokavalion, jolla oli saanut mielettömän hyviä tuloksia niveltulehduskipujen hoidosssa.

Se poisti hänen tilastojensa mukaan niveltulehduskivut enemmistöltä sitä kokeilleista 1-2 viikon sisällä ja sai nivelkudokset parantumaan normaaliksi ajan kanssa.

Tuota hänen ruokavaliota kokeilleista suurin osa oli alkanut saamaan välitöntä helpotusta kipuihin, turvotukseen ja kuumotukseen ja ajan kanssa myös heidän nivelensä olivat palautuneet normaaliksi, jopa vuosienkin niveltulehduksen aiheuttamien vaurioiden jälkeen.

Se ei toki auttanut aina kaikkia, mutta enemmistöä kuitenkin, tämän lääkärin potilaistaan pitämän tilaston mukaan.

Hän otti myös röntgenkuvia nivelistä ennen ja jälkeen ruokavalion ja kokosi niistä todistusaineston mistä näki kuinka nivelet korjaantuivat ajan kanssa.

Tämän lääkärin ruokavalio toimi hänen mukaansa siksi, että se poisti nivelkudoksissa tulehdusreaktiota lisääviä ruoka-aineita.

Kun poisti nämä ruoka-aineet ruokavaliosta, niin se poisti kipua turvotusta ja kuumotusta ja lopulta rauhoittunut nivel pääsi korjaantumaan tehokkaammin.

Ruoka-aineet mitä syödä vaihtelivat potilaan mukaan ja tällä lääkärillä oli systeemi miten valikoida oikeat ruuat mitä välttää.

2. Lääkäri löytämä ihmevitamiini

Er’s lääkäri totesi niveltulehduspotilaita hoitaessaan, että yhden tietyn vitamiinin ottaminen vähensi tehokkaasti niveltulehduskipuja, jopa niin että 30 minuutin jälkeen tämän tietyn vitamiinin otamisesta osalla potilaista kipu lähti pois.

Ja jos potilaat jatkoivat vitamiinin ottoa, että muutamassa kuukaudessa potilaiden voimatasot palasivat testeissä normaaliksi nivelissä joissa oli se niveltulehdus.

Tämä hämmästyttävä lääkärin tekemä vitamiinilöytö on kuitenkin melkein täysin unohdettu ja juuri kukaan ei tiedä siitä edes sen vertaa, että sitä otettaisiiin tutkittavaksi paremmin.

Löysin kuitenkin tämä tohtorin muistiinpanot potilaiden hoidosta ja jaan tässä NNTR-systeemissä tämän lääkärin tekemät havainnot uransa aikana, miten parhaiten käyttää tätä vitamiinia turvallisesti ja tehokkaasti.

3. Alueen salaisuus jolla ei lähes ollenkaan nivelvaivoja

Eräs tutkija löysi alueita jolla vähän nivelvaivoja ja yhden alueen jolla ei lähes ollenkaan nivelvaivoja, vaikka näillä alueilla elävät ihmiset elivät ihan nykyelämäntavoilla, jotka siis aiheuttavat ne nivelvaivat.

Tämä tutkija keksi lopulta mikä alueiden nivelvaivojen vähyyden salaisuus oli. Ja sittemmin useampi asiasta kuullut lääkäri on käyttänyt tätä salaisuutta helppona hoitokeinona nivelvaivapotilaillaan hyvin tuloksin. Ehkä tämä salaisuus voisi auttaa sinuakin.

Eli opit siis vielä nämäkin valikoimani parhaat uudet tai unohdetut lääkärien nivelongelmien ratkomiskikka salat tästä Nivelkipujen Nopea Totaali Ratkaisu systeemistä.

Mitä kaikkea opit ja hyödyt tästä Nivelkipujen Nopea Totaali Ratkaisu systeemistä?

1. Opit lääkärien keksimän “ihme” ruokavalio-ohjelman, jolla hänen mukaansa kivut, kuumuus ja turvotus lähtivät pois enemmistöltä hänen potilailtaan muutamassa viikossa ja nivelet alkoivat korjaantua ajan kanssa.

2. Ratkot nivelongelmiesi alkusyyn eli liikaa madaltuneen solusuorituskyvyn ja ja saa sitten nivelesi yhtä kivuttomaan ja terveeseen tilaan kuin Victoriaanisen ajan ihmisillä 150 vuotta sitten.

3. Opit vitamiinisalaisuuden jonka avulla eräs lääkäri sai potilailtaan niveltulehduskivut joskus pois 30 minuutissa tuon vitamiinin antamisen jälkeen ja opit lääkärin tärkeimmät löydöt miten käyttää tätä vitamiinia turvallisesti ja tehokkaaasti.

4. Nivelesi alkavat vahvistua rappeutumisen sijasta, kun kehosi korjaustoiminta normalisoituu solujesi energiatason ja solusuorituskyvyn noustessa korkeammalle tasolle.

5. Palautat paremman liikkuvuuden raajoihisi ja pystyt taas nauttimaan liikkumisesta kivuttomasti.

6. Koko kehosi kaikki elintoiminnot paranevat, kun solusi saavat tarvitsemaansa energiaa – esim ruuansulatuksesi paranee – ei enää ummetusta tai vatsanpuruja.

7. Solujesi saadessa energiaa enempi, palaudut tehokkaammin ja siksi unesi laatu paranee ja se lyhenee jopa tunneilla. Nukahdat myös nopeasti ja helposti niinkuin terveen normaalisti toimivan kehon omaavan ihmisen kuuluukin.

8. Kun solusi saavat tarpeeksi happea ja siitä syntyvää energiaa- energiatasosi nousevat jopa korkeammaksi kuin mitä ne olivat edes nuoruudessasi.

9. Aivotoimintasi parantuu kun aivosolusi saavat enempi happea ja energiaa – ja aivojesi toiminnasta riippuva mielentilasi paranee myös ja alat tuntea itsäsi luonnostaan positiivisemmaksi ja onnellisemmaksi

10. Kun solusi saavat paremmin happea ja energiaa kehosi uudistuu tehokkaasti solutasolla – mikä laukaisee miljardien kehosi solujen solutason nuorennusmuodonmuutoksen, jonka seurauksesta alat myös näyttää paljon nuoremmalta ulkoisestikin.

Karri mitä tämä NNTR systeemi kustantaa?

Maksaisitko euron päivässä jos se veisi niveltulehduskipusi pois?

“Tottakai!” varmaan sanoisit. Koska päivittäinen kipu on on moninkerroin eurosta luopumista pahempi asia. Ja maksaisit iloisesti tuon euron kipujen loppumisesta.

No toi euro päivässä tekisi kymmenessä vuodessa yli 3650 euroa. Eli vaikka se olisi sen arvoista, se olisi aimo summa ajan kanssa ja varmaan keksisit sille muutakin käyttöä.

Nyt onneksi tilanne on se että NNTR systeemin kanssa sinun ei tarvi maksaa tästä kivuttomuudestasi lähellekkään tuollaista määrää. Tai edes puolta tuosta eli 1825 euroa.

Vaan voit saada tämän NNRT systeemin vain 179, 197 tai 217 eurolla riippuen minkä paketin haluat.

Jos sinulla olisi nyt suoria kuluja kipujesi takia, niin silloin systeemi maksaisi todennäköisesti ajan kanssa itsensä takaisin sinulle täysin ja alkaisi tuottaa sinulle rahaa säästyneenä kuluna.

Eli tämä systeemi on varsin hyvä investointi. Se todennäköisesti maksaa itsensä ja lisää rahaa kukkaroosi.

Enempi kuin tyytyväisyys takuu – Saat nivelkipusi täysin ratkottua tai et maksa mitään – vuoden 100% rahat takaisin takuu

Kokeile nyt päätä myöhemmin.

Eli ei riskiä. Ei tarvetta tehdä lopullista päätöstä.

Voit palauttaa tuotteen mistä tahansa syystä tai ilman mitään syytä vuoden ajan.

Eli jos systeemi ei auta sinua niin paljon kuin haluaisit, niin pyydä rahasi takaisin ja maksan ne sinulle vielä vuoden ajan takaisin. Tämä systeemi joko toimii kuin taika ja on se paras ja totaalisin ratkaisu mitä olet etsinyt ja toivonut – tai sitten se ei maksa mitään.

Huom. Tulokset ovat kyllä riippuvaisia myös panostuksestasi , mitä enempi panostat sitä enempi hyödyt. Älä odota aivan ihmepilleriratkaisua, mutta älä myöskään pelkää systeemin tekniikoiden vaatimaa työmäärää. Voit saada ihmeen aikaiseksi, hyvin vähälläkin vaivalla – se on tapauskohtaista.

Okei siinä kaikki tilaa systeemi tästä alta nyt – Valitsemalla minkä version halaut ja sitten napsauttamalla allaolevaa oranssia “lisää ostoskoriin” nappulaa – elämäsi muuttuu dramaattisesti sen avulla.

Nivelkipujen nopea totaali ratkaisu systeemi vaihtoehdot

Voit hankkia systeemin kotiversiona tai verkkoversiona tai hankkia kummatkin.

P.S:. Jos tilaat nyt, saat mukaan vielä ilmaiseksi bonuksena seuraavat 2 bonusta.

Bonus 1. Terve suu erikoisraportti
Suunterveys on tärkeää niveltulehduksien ratkaisussa, koska uusissa tutkimuksissa. hampaiden ja tulehtuneiden ikenien välistä kehoon lipsahtavat suun bakteeerit on kanssa yhdistetty niveltulehdusongelmiin. Tämä erikoisraportti antaa sinulle terveet ikenet ja poistaa tämän mahdollisen lisätekijän.

Bonus 2. Covid-19 mielenrauha-erikoisraportti

Tutkin covidia oman henkeni suojaamiseksi ja tässä raportissa 3 tärkeintä löytöäni siitä:

1.Mikä veriarvo ennustaa tarkasti covidin vakavuustasoa uudessa aivan tuoreessa sairaalassa tehdyssä tutkimuksessa ja miten voit muuttaa tätä veriarvoa heposti kun tiedät mikä se on.

2. Miksi hengityslaitteisiin laitetttujen kuolleisuus on ollut todella suuri joissain sairaaloissa/maissa? Ja miten tämä liikakuoleisus on estettävissä lääkärien perusoppikirjasta löytyvän faktatiedon avulla.

3. Miten covid aiheuttaa kuoleman solutasolla ja kerron miten minimoida helposti riski kuolla siihen perustuen uusimpaan tutkimustietoon ja käytännön hoitotulostietoon.

Parasta,

Karri” Da Vinci” Koivula

P.S.: Eli tarjolla on Nivelkipujen Nopea Totaaliratkaisu Systeemi joka sisältä uuden sukupolven nivelvaivojen alkusyyratkaisun plus sen lisäksi joukon valikoituja parhaimpia lääkärien keksimiä pikakikkoja nivelkipujen poistoon – kun käytät tätä uuden sukupolven alkusyyratkaisua ja noita valikoituja pikakikkoja yhdessä, niin saat nivelvaivasi poistumaan kokonaan takuulla ja siksi systeemillä on myös vuoden 100% rahatkaisin takuu mistä tahansa syystä tai ilman mitään syytäkään.

P.S.S.: Kaikki systeemin päämetodit on aluperin minua fiksumpien lääkärien keksimiä, olen ainoastaan yhdistänyt ne yhtenäiseksi ja loogiseksi systeemiksi, tavalla jota kukaan ei ole vielä tehnyt.