Miten taistella syöpää vastaan Nobelpalkitun tieteen avulla ja voittaa syöpä alustavien tutkimusten mukaan jopa yli 95% varmuudella pysyvästi

*Jos sinulla on syöpä ja haluat varmistaa että voitat sen yli 95% varmuudella
*Tai jos sinulta on parannettu syöpä onnistuneesti – ja haluat varmistaa ettei se tule takaisin ikinä 100% varmuudella
*Tai jos haluat nopeuttaa kehosi toipumista raskaista syöpähoidoista

Niin tässä on tärkeää luettavaa sinulle.

Eli yksi tuttuni kuoli syöpään muutama vuosi sitten.

Tapaus järkytti minua todella syvästi, muistan kun keskustelin hänen kanssaan ennen syöpädiagnoosia ja sovimme että teemme yhden jutun yhdessä seuraavana vuonna.

No emme koskaan ehtineet tehdä tuota juttua yhdessä, koska hän sai syöpädiagnoosin pian tuon keskustelun jälkeen ja sairastui vakavasti ja lopulta menehtyi syöpään vain muutaman vuoden sisällä.

Tuttuni sairastuminen järkytti minua syvästi. Ja tuttuni kuoleman jälkeen keinonani käsitellä tunteitani, niin aloin ostamaan kirjoja syövästä ja lukemaan tutkimuksia syövästä.

En ajatellut että mitään ratkaisua löytyisi, halusin vain ottaa selvää syövästä ja sen toimintamekanismeista tullakseni sinuiksi tuttuni syöpään kuolemisen kanssa.

Suureksi yllätyksekseni kuitenkin muutaman vuoden selvittelyn jälkeen löysin syöpätutkimuksista mitä luin läpi niin aivan läpimurtotason ratkaisun syöpiin, joka on alustavasti tutkimusten vahvistama joillekin jopa 100% ratkaisu syöpiin.

Läpimurtoratkaisu syöpiin

Kun tutkin syöpäasiaa sain selville että syöpiä on yritetty siirtää toiseen henkilöön siirtämällä syöpäsoluja syöpäsairaalla henkilöltä syöpäsairaattomalle.

Tulos siirtokokeista on että tämä ei onnistu jos henkilö on terve, mutta onnistuu jos henkilö on riitävän sairas. Ja esim elinsiirtopotilaat saavat välillä syöpiä siirtoelimistä, koska ovat riittävän huonossa kunnossa monesti.

Tämä tarkoitti nyt sitä että terveellä ihmisellä immuunijärjestelmä eliminoi syöpäsoluja.

Ja että riittävän sairaalla ihmisellä heikentynyt immuunijärjestelmä ei eliminoi enää syöpäsoluja normaalisti.

Tämä tarkoittaa nyt sitten että syöpäsairailla on aina kaikilla riittävästi heikentynyt immuunijärjestelmä, että syövän on ollut mahdollista kasvaa ongelmaksi asti.

Tämä havainto selitti myös sen miksi syöpä uusi suuremmalla todennäköisyydellä syöpäsairailla jotka oli onnistuneesti parannettu.

Heidän kehonsa immuunijärjestelmä ei syövän onnistuneen poistonkaan jälkeenkään toiminut vielä riitävän hyvin eikä eliminoinut syöpäsoluja normaalilla tavalla ja syövällä oli mahdolisuus uusia ja kasvaa ongelmaksi taas uudelleen.

Nyt kysymys oli että mistä tämä immuunijärjestelmän huonompi toiminta sitten johtuu syöpäsairailla?

No tähän löysin selityksen menneisyydestä.

Opin sen hämmästyttävän tiedon että 200 vuotta sitten syöpiä ei ollut juuri ollenkaan ja vain muutama sadasta sai syövän länsimaissa 200 vuotta sittten. Kun nykyään syövän saa länsimaissa joka kolmas.

No tilanne oli se että geenimme eivät ole muuttuneet noin lyhyessä ajassa syöpäriskin suhteen.

On geeneistä kiinni saako syövän, mutta geenit eivät selitä miksi kaikki ihmiset melkein elivät ilman syöpiä ennen, aikalailla samoilla geeneillä millä ihmiset saavat syöpiä nykypäivänä todella paljon.

Tämä tarkoitti että ainoa selitys syöpien valtavalle räjähdysmäiselle kasvulle oli 200 vuoden aikana muuttuneet elintapa ja ympäristötekijät.

Eli erilaiset ympäristö ja elintapatekijät olivat syy miksi ihmisillä immuunijärjestelmä toimi keskimäärin paremmin ennen ja eliminoi syöpiä tehokkaasti ja piti ihmiset vapaina syövistä läpi elämän paremmin kuin nykyaikana.

No aloin selvittää tätä asiaa ja tajusin sitten sen, että kaikki kehon toiminta tapahtuu solutasolla.

Eli että muuttuneet ympäristö ja elämäntapatekijät vaikuttavat muuttamalla solutason tekijöitä.

Aloin selvittää sitten mitkä solutason tekijät olivat muuttuneet kehoissamme elintapa ja ympäristömuutoksien takia.

Ja nyt osuin siihen lopulliseen tärkeimpään tietosuoneen.

Tunnistin kolme solutason muuttunutta päätekijää ja hämmästyksekseni löysin vieläpä lääkärien tekemiä tutkimuksia, joissa näiden solutason päätekijöiden arvoja oli muutettu syöpähoitotutkimuksissa juuri niihin vanhoihin 200 vuoden takaisiin keskiarvoihin.

Ja tulos tästä muutoksesta oli läpimurtotason parannus syövänhoitotuloksissa näillä potilailla.

Yhdessä tutkimuksessa vain yhtä solutason muuttunutta pääarvoa 200 vuoden takaiseen keskiarvoon muuttamalla lääkärit nostivat etäpesäköityneestä syövästä kärsivivien potilaiden selviytymisprosentin 75% aina 100 prosentiin seuranta-aikana.

Muutama potilas ei saanut tuota arvoa solutasolla muutettua tässä solutason pääarvoa muuttaneessa ryhmässä ja kokonais selviytymisprosentti oli 95% jos heidätkin lasketaan mukaan.

Kuitenkin kaikki tämän solutason pääarvon tavallaan normaaliksi muuttaneet selvisivät hengissä.

Mietin että miksi tämä keino tehosi ja löysin sitten nobelpalkinnon saaneen tutkimuksen syöpien toimintamekanismista, joka sivusi juuri tätä solutason päätekijää ja selitti sen miksi se toimi yksistäänkin jo niin hyvin.

Sitten löysin myös tutkimuksia missä muutettiin niitä kahta muuta solutason päätekijä, niistä kolmesta päätekijästä mitä tunnistin.

Näissäkin tutkimuksissa tulokset olivat melkein yhtä hyviä.

Yhdessä tutkimuksessa näita kahta arvoa muuttaneiden syöpäpotilaiden keskielinaika nousi vajaasta sadasta päivästä 9 vuoteen.

Toisessa tutkimuksessa 5 vuoden selviytymisaste parani syövän vakavuudesta riippuen parhaimmillaan 6 kertaisesti, verrattuna perussyöpähoidon selvitymiskeskiarvoon.

Eli alustavasti tutkimuksissa ylivoimaisesti paras ratkaisu syöpiin on palauttaa 3 solutason muuttunutta päätekijää samoihin arvoihin kuin syöpävapailla ihmisillä keskimäärin 200 vuotta sitten ja palauttaa sitä kautta immuunijärjestelmä toimimaan normaalisti, jolloin keho eliminoi syöpäsoluja itse normaalilla tavalla.

Miten taistella syöpää vastaan systeemi

Koska tätä tietoa näistä solutason päätekijöiden palauttamisesta ns normaaliarvoihin immuunijärjestelmän normaalitoimintakyvyn palauttamista varten, ei ollut kasattuna yhdessä paikkaa missään, niin kasasin ne yhteen Miten taistella syöpää vastaan tieteen avulla systeemiin.

Keksin vielä joukon parannuksia näiden tekniikoiden hyödyntämiseen, joilla näiden tekniikoiden käytöstä tule vaivattomampaa ja vielä paremmin tuloksia tuovaa.

Ja koska ostin aikalailla kaikki kirjat mitä syövistä on kirjoitettu, niin keräsin niistä vielä tähän systeemiin kirsikaksi kakun päälle joukon parhaita erillisiä erikoistekniikoita, joilla on myös alustavaa tutkimusnäyttöä, että ne auttavat merkittävästi syöpiä vastaan taistelussa.

Mitä mm. hyödyt ja opit MTSVTA-systeemistä.

1. Alustavan tutkimustiedon mukaan saat kehosi lähes 100% varmuudella vapaaksi syövästä ,jos käytät tekniikoita riittävän ajoissa. Koskaan ei ole liian myöhäistä, mutta tulokset on parempia mitä aiemmin hyödynnät tekniikoita.

2. Saat pidettyä syöpäsi myös tulemasta takaisin, jos hyödynnät näitä tekniikoita osana elämäntapaasi.

3. Saat näiden tekniikoiden avulla myös kehosi yleisen terveydentilan ja vointisi optimoitua ja tulet vahvaksi, terveeksi ja energiseksi.

4. Autat kehoasi myös näillä tekniikoilla toipumaan raskaista syöpähoidoista ja niiden aiheuttamista sivuvaikutuksista.

5. Opit mm. uuden ruoka-ainesalaisuuden joka on todettu uusimpien tutkimusten mukaan supertehokkaaksi syöpäsolujen eliminojaksi -se on eliminoinut koeputkessa melkein kaikki testatut syöpäsolunäytteet (90%) vahingoittamatta terveitä soluja

6.Opit miksi syöpäsolujen onnistunut eliminointi millä tahansa keinolla voi pahentaa asioita ja olla jopa tappaavaaa sinulle ja miten estää tämä ongelma hyvin erikoiselta kuulostavalta tekniikalla

7. Saat kehosi immuunijärjestelmän toimimaan normaalisti, jolloin se alkaa eliminoimaan syöpäsoluja normaalisti ja tehokkaasti

8. Opit nobelpalkitusta syöpäteoriasta , jonka hyödyntäminen on avain syöpien voittamisessa

9. Opit tutkimuksesta jossa etäpesäköityneestä syövästä kärsivät syöpäpotilaat saivat yhtä solutason tekijää onnistuneesti muuttamalla ennenkokemattoman 100% selviytymisprosentin seuranta-aikana – kontrolliryhmän selviytymisprosentin ollessa 75%

10. Opit mitä solutason tekijöitä muuttamalla tutkimuksessa vakavasta haimasyövästä kärsivien potilaiden keskimääräinen elinaika nousi vajaasta sadasta päivästä 9 vuoteeen

Ei riskiä- 2 vuoden 100% rahat takaisin takuu

Eli takaan että saat rahasi takaisin 2 vuoden ajan, jos et ole täysin tyytyväinen systeemiin.

Voitat syövän hyvin vuodessa jos panostat kunnolla niinkuin sinun pitääkin ja sitten sinulla on vielä vuosi aikaa miettiä oletko tyytyväinen.

Eli sinulla ei ole mitään riskiä, systeemi joko toimiii niinkuin pitää tai et maksa mitään.

Kuinka paljon MTSVTA systeemi kustantaa?

Koska takaan tuotteen toimivuuden rahat takaisin takuulla, niin voisin ihan hyvin pyytää 10 000 euroa tästä systeemistä ja se olisi hyvä kauppa.

En kuitenkaan pyydä tästä systeemistä 10 000 euroa.

En pyydä siitä edes 1000 euroa tai edes 500 euroa, vaan nyt saat tämän systeemin vain 297 eurolla.

Okei siinä kaikki.

Tilaa Miten taistella syöpää vastaan tieteen avulla systeemi tästä alta nyt , et tule katumaan sitä.

[wpsc_products product_id=’37’]

P.S.: Tämä systeemi antaa työkalut syövän voittamiseksi alustavien tutkimusten mukaan lähes varmasti, jos käytät sitä tarpeeksi ajoissa.

Mutta sinun pitää tehdä se työ kuitenkin tämän aikaan saamiseksi.

Tilaa tämä systeemi vain jos olet valmis antamaan 100% ja tekemään kurinalaisesti ja ahkerasti töitä päivittäin syöpäsi voittamiseen eteen.

P.S.P.S.: Tämä systeemi voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Mutta totta se on.

Muista että niinkin yksinkertainen tekniikka kuin lääkärien tekemä huolellinen käsienpesu laski korkeat leikkaus ja synnytyskuolemat lähes nollaan.

Käsienpesu oli Semmelweis nimisen nerolääkärin tieteellisellä metodilla keksimä ratkaisu korkeisiin naisten synnytyskuolemiin, jota hän yritti ratkoa ja ratkoikin.

Sen yleiseen hyödyntämiseen sairaaloissa meni tosin yli 100 vuotta ekoista Semmlweisin tutkimuksista, missä hän jo todisti käsienpesun hyödyt synnytys ja leikkausturvallisuudessa.

Syöpä on hyvin samanlainen ongelma, se on ratkottu nyt jo alustavissa näissä löytämissäni tutkimuksissa melko hyvin – kiitos samanlaisten lääkärinerojen kuin Semmelweis.

Näiden tutkimusten hyödyntämisen kanssa menee kuitenkin myös satoja vuosia ennekuin niitä aletaan hyödyntää sairaaloissa.

Älä missaa mahdollisuutta hyötyä tästä uusimmasta tutkimustiedosta jo nyt MTSVTA-systeemin kautta.

P.S.P.S.P.S: Nämä systeemin tekniikat ovat vain elämäntapatekniikoita eivätkä hoitoa, joten niitä voi käyttää pääosin minkätahansa varsinaisen hoidon kanssa parantamassa tuloksia lisää.

Ne toimivat yksistäänkin , mutta parhaat tulokset voi tulla ehkä jos yhdistää ne tehokkaiksi todettuihin varsinaisiin hoitotoimenpiteisiin.

huomio:

Tämä julkaisu on vain informatiivisiin tarkoituksiin ei diagnosoimaan hoitamaan tai parantamaan mitään sairauksia.