Salaisuudet miten laihdut ja poltat enemmän rasvaa – vaikka syöt enempi ja treenaat vähempi

Antiikin Kreikassa Ateenassa, Delfoin kuuluisa naispuolinen oraakkeli – jonka sanaa kunnioitettiin ympäri kreikkaa ja ympäröivää maailmaa – julisti filosofi Sokrateksen Ateenan viisaimmaksi mieheksi.

Sokrates vastasi tähän julistukseen lausumalla että ” yksi asia minkä hän tietää on, että hän ei tiedä”

Että hän ei siis todellakaan pidä itseään viisaana.

Tuo lausuma oli juuri se syy miksi kunnioitettu oraakkeli julisti Sokrateksen viisaimmaksi mieheksi.

Sokrates tiesi ettei tiedä ja piti siksi mielensä kyselevänä ja avoimena, jolloin hänellä oli mahdollisuus löytää totuus, jolle muut ummistivat silmänsä. Tämä oli Sokrateksen filosofian ja viisauden perusta.

Juuri kun luulin itse tietäväni kaiken laihtumisesta ja ajattelin sen perusteella tavallaan tuon Sokrateksen lausuman jo vain vanhaksi sisällöttömäksi tyhjäksi kliseeksi, ja Sokrateksen entiseksi suuruudeksi – niin tulin jälleen kerran osoitetuksi vääräksi ja sokrates oikeaksi.

Tarina

Tarina alkaa siitä, että olen jo vuosien ajan saanut viestejä ihmisiltä, joissa kysytään miten pudottaa painoa helpommin ja tehokkaammin, koska heidän käyttämänsä keinot eivät oikein tunnu purevan ongelmaan toivotulla tavalla.

Aluksi ajattelin, että painonpudotus on maailman yksinkertaisin asia. Sinä yksinkertaisesti syöt vähempi ja liikut enempi , sillä se paino putoaa, se vaatii vain hieman itsekuria.

Mutta koska tuo painonpudotus ja hallinta tuntui olevan vaikeaa monille, ja jopa itsekin olin alkanut keräämään hieman epötoivottua rasvakudosta, vaikka söinkin tiukan rajoitetusti ja liikuin vähintäänkin kohtuullisesti.

Ajattelin, että voisimmeko ylikatsoa jotain olennaista asiaa mitä tulee painonpudotukseen – ehkä siinä olisi jotain parannettavaa, jos vain osaisimme katsoa oikeista paikoista.

Sattumoisin kuulin samaan aikaan tarinan onnettomuustilanteesta, jossa bussi oli kiilannut itsensä jumiin matalaan tunneliin. Pelastusmiehet eivät toistuvista yrityksistä huolimatta saaneet vedettyä bussia ulos jumista.

Tilanne alkoi näyttää toivottomalta , koska bussissa olevia ei voitu auttaa tehokkaasti enenkuin bussi saataisiin vedettyä ulos jumista.

Odotamaton pelastus tuli kun paikalle kerääntyneessä väkijoukossa oleva lapsi kysyi väkijoukkoa valvovalta poliisilta miksi pelastusmiehet eivät tyhjennä bussin renkaita, jotta se madaltuisi ja se olisi helpompi vetää ulos jumistaaan.

Poliisi ryntäsi välittömästi pelastusmiesten luo ja pelastumiehet laskivat bussin renkaista ilmaa pois ja vetivät sitten bussin helposti pois puristuksistaan.

Ratkaisu oli yksinkertainen, mutta tuossa akuutissa tilanteessa, tarvittiin lapsen ennakkoasetuksilta vapaat silmät tuon ratkaisun näkemiseen.

Tuo tarina inspiroi minua ja päätin tietoisesti yrittää tutustua kaikkeen painohallintaan ja laihtumiseen liityvään tieteelliseen tutkimusmateriaaliin, lapsen silmin, ilman ennakkoasetuksia miten asiat ovat.

Löytö

Aika kului tuloksitta ja olin jo melkein valmiina luovuttamaan ja laittamaan tämän yrityksen hölmöjen kokeilujen pinoon.

Sitten eräänä päivänä tätä ajatusleikkiä tehdessäni löysin johtolangan paremmasta painonhallintametodista, jota en ollut ennen osannut huomioida, koska se soti alkunäkemyksiäni vastaan.

Tieto jota löysin ja nyt ymmärsin järisytti minua. Miksen ollut ennen tajunnut selvittää näitä asioita tältä kantilta? Miten minulta on mennyt ohi ihan näin perustavanlaatuinen näkökulma? Tämä asiahan tekee järkeä.

Nyt tämän johtolangan saatuani luin kuumeisesti kaiken minkä sain käsiini tästä näkökulmasta katsottuna . Kuukausien uurastuksen jälkeen minulla oli sitten jo niin paljon materiaalia, että olin valmiina harppaamaan tutkimuksista reaalimaailmaan.

Ja otin harppauksen reaalimaailmaan ja kokeilin miten tämä parempi metodi painonhallinnassa vaikuttaisi minuun ihan käytännössä.

Aluksi ei näyttänyt tapahtuvan mitään. Olin tosin energinen ja vointini oli tosi hyvä ja en nyt ainakaan mielestäni ollut mennyt huonompaan suuntaan. Ja jatkoin tämän metodin käyttöä niin, että tästä metodista tuli tapa ja melkein jo unohdin mitä olin tekemässä kun jatkoin elämääni muihin asioihin keskittyen.

Sitten jo useamman kuukauden tätä metodia noudattaneena satuin vaihtamaan paitaa yhden tutun nähden , hän tuijotti minua suu auki ja sanoi osin leikillään osin tosissaan ” Karri, ethän sä käytä steroideja”
( hän oli leikillään, koska näytän ihan normaalinkokoiset luomulihakset omaavalta, mutta oli tosissaan siinä, että olin selvästi trimmaantunut. )

Muutos kehossani oli ollut sen verran tasaista, että en ollut itse huomannut muutosta, mutta henkilö joka ei ollut nähnyt minua vähään aikaan yläkroppa aatamin asussa, näki selkeästi eron; ennen ja jälkeen välillä – ja muutos oli jopa niin merkittävä , että se aiheutti tuollaisen melkein epäuskoisen reaktion ja kommentin.

Olin trimmaantunut jokapuolelta ja lihakseni näyttivät erottuvemmilta ja näytin muutenkin kaikinpuolin poikkeuksellisen elinvoimaiselta.

Mikä oli oudointa söin nyt sellaisen määrän ruokaa, joka olisi ennen saanut aikaiseksi vararenkaan muodostumisen keskivartalolleni – samallakun treenimääräni oli pysynyt muuttumattomana tai jopa hieman vähentynyt.

Tämä metodi ylitti omatkin parhaimmat odotukseni.

Parempi metodi painonhallintaan ja laihtumiseen

Tämän jälkeen aloin kuumeisesti laittaa kaikkea oppimaani kasaan käytännölliseen ja maalaisjärkisesti ymmärrettävään muotoon. Systeemiksi jonka avulla kuka tahansa voi hyödyntää tätä parempaa metodia.

Ja nyt aion opettaa sinulle tämän oppimani paremman painonhallintametodin tässä Litteä Vatsa Ohjelmassani. Olen tehnyt sen suurimman työn hikeä säästelemättä ja nyt sinä voit vain astua valmiiksi katettuun pöytään ja pääset nauttimaan näistä hyödyistä ilman aikaa ja vaivaa vievää loputonta tutkimustyötä, koska saat kaiken tiedon vain yhdessä kompaktissa paketissa.

Mikä tekee tästä painonhallintametodista paremman on, se että se mahdollistaa laihtumisen vaikka syötkin enempi samalla kun vielä mahdollisesti jopa liikut vähempi. Tämä seikka kuulostaa vähintäänkin oudolta, mutta se on täysin tottta ja loogista ja tieteellisesti pätevää ja selitänkin heti tämän Litteä Vatsa Ohjelman alussa miten se on ylipäänsä mahdollista.

Kenelle Litteä Vatsa Ohjelma on?

Tämän ohjelman kikat ovat uskoakseni aivan välttämätön ehto menestyksekkäälle painonhallinnalle pitkällä aikavälillä – aikavälillä jolla suurin osa ihmisistä tilastollisesti epäonnistuu ja häviää taistelun kilojen kertymistä vastaan.

Ja sikäli tämä Litteä Vatsa Ohjelma sopii:

1. Niille jotka haluavat pudottaa paljon painoa pysyvästi.
2. Niille jotka haluavat päästä viimeisistä ongelmakohdista eroon, ja haluavat lähinnä vain minimoida rasvaprosenttiaan, ilman että heidän tarvii nälkiinnyttää itseään.
3. Niille jotka haluavat helpomman tavan pitää yllä omaa ihannepainoaan ja välttyä iän tuomalta lisäkilojen kertymältä.
4. Niille jotka ovat jo kokeilleet kaikkea, eikä mikään ole toiminut tyydyttävästi – ehkä tämä ohjelma selittää huonon menestyksen syyn.
5. Niille joiden tarvii pudottaa painoa terveytensä takia – ylipaino on pahin riskitekijä melkein kaikille vakaville terveysongelmille.

Mitä hyödyt Litteä Vatsa Ohjelmasta:

1. Pudotat painosi niin ales, kuin on sinulle luonnollista ja pystyt pitämään tätä tilaa vaivattomasti läpi vuoden.

2. Et näe enää nälkää laihtumisen takia . Voit todennäköisesti syödä ajan kanssa reilusti enempi kaloreita kuin ennen ja silti laihtua tai pysyä ideaalipainossasi.

3. Sinun ei tarvi enää treenata tuntitolkulla kuin hamsteri juoksupyörässä kilojasi taakse karistaaksesi, vaan voit vähentää halutessasi treenimäärääsi ja silti polttaa paljon kaloreita.

4. Parannat terveyttäsi merkittävästi normalisoimalla painoasi – ylimääräiset kilot ovat pahin riskitekijä melkein kaikille sairauksille. Tosin mitä vanhempi olet – pieni ylimääräinen paino on terveellistä. Joten älä anna rasvaprosenttisi pudota ihan nuoruuden tasolle kuitenkaan.

5. Saat sinulle luonnollisen litteän keskivartalon, mahdollisesti jopa fitnesmallimaisen hd-teräväpiirtoisen sixp pack tai four pack vatsan. ( Saatko vain litteän vatsan vaiko ihan näkyvät vatsalihakset rippuu geeneistäsi, sukupuolestasi ja iästäsi )

6. Et pelkästään pudota painoa vaan kehosi muotoutuu oikealla tavalla. Et muutu painopudotuksen myötä vain pienemmäksi päärynäksi tai kuihtuneeksi omenavartaloksi, vaan muutat kehosi hormonitoimintaa niin, että muotoudut oikeista paikoista ja kapenet oikeista paikoista.

7. Olet painonpudotuksesta huolimatta täynnä energiaa ja säteilet ulospäin – pidempään kuin vain sen ns. kuherruskuukauden painonpudotuksen alussa.

8. Ihmiset ihmettelevät mikä on salaisuutesi, miten näytät niin hyvältä ja elinvoimaiselta.

9. Laitat stopin jojodiettailulle, etkä enää kerää kiloja enempi laihdutuskuurien jälkeen.

Ennenkuin annan sinun tilata tuotteen

Tämä metodi on helpoin ja paras tapa hallita painoaan mitä olen löytänyt – olen käyttänyt aikaa ja vaivaa varmaan 15 vuoden ajan, lukien, kokeillen ja nähden kaiken. Tämä metodi lyö kaiken muun laidalta.

Mutta, Tämä metodi ei ole kuitenkaan aivan totaalisen automaattinen, eikä se tuo maagisia tuloksia yhdessä yössä. Mikään ei tuo.

Jos etsit ihmepilleriä tai lihaksiasi liikuttavaa sähkölaitetta, joka tekee sinusta automaattisesti fitnesmallin kehon ja rasvaprosentin omaavan – niin tämä ei ole sellainen.

Jos olet sen sijaan valmis käärimään hihasi ja laittamaan tämän metodin toimimaan itsellesi, niin hyvin kuin se voi kohdallasi toimia , ainutlaatuisen tilanteen ja kehosi ainutlaatuisuutesi huomioonottaen –

niin jatka eteenpäin

Litteän vatsan ja vaivattoman painonhallinnan salat odottavat sinua

Ok, kerron vielä nopeasti mitä kaikkea saatkaan tämän paketin yhteydessä ja mitä voit sitten odottaa posteljoonin tuovan sinulle.

Saat 117 sivuisen ohjekirjan ja 2 dvdeetä sisältäen vaivatonta painonhallintaa koskevat salat liittyen sekä treeniin, että ravintoon ym. asioihin.

DVD 1 Litteän Vatsan Ravintosalat |

Tässä paljastan sinulle vaivattoman painonhallinnan ravintosalaisuudet ja kerron sinulle mitä olet aina halunnut tietää ruuan merkityksestä vaivattomassa laihtumisessa.

DVD 2 Litteä Vatsan Treenisalat |

Tässä videossa näytän sinulle miten treenata, jotta saat helpoiten tuloksia painonhallinnassa. Tämä video sisältää myös joukon kehonpainolla tehtäviä liikkeitä ja ohjelmia, joilla voit treenata koko kehosi. (Sopii jatkoksi ja lisämateriaaliksi kehonpainokuntoilu-systeemille tai toimii myös hätätilassa ensimmäisenäkin ohjelmana.)

Okei siinä se, ei muutakuin, napsauta tuote ostoskoriin ja tee tilaus.

Litteä Vatsa

P.S.: Tämä metodi on yksi parhaista asioista mitä olen oppinut. Olen varma että se on sitä myös sinulle. Hyppää kyytiin.