Salaisuudet miten parannat addiktiivisen liikasyöntisi ja laihdut helposti ilman tahdovoimaa tai tietoista vähempi syömistä ja enempi liikkumista

Syötkä addiktiivisesti?

Eli syötkö välillä tunteaksesi oloasi hyväksi? ( voi olla tiedostamatonta)

Tarvitko jotain tiettyjä ruokia pakonomaisesti?

Tunnetko että tarvit ruokaa ennenkuin edes koet aitoa nälkää?

Onko sinulla vaikeuksia pitää annoskoot kohtuullisina – syötkö liian isoja lihottavia annoksia helposti?

Ja onko sinulle tullut liikakiloja tällaisen edelläkuvatun addiktiivisen syönnin takia?

Jos nämä asiat koskettavat sinua tässä tärkeää luettavaa sinulle

Paljastan sinulle tässä mistä addiktiivinen liikasyönti johtuu ja miten voit poistaa sen.

Ja miten sen poiston avulla voit saada pudotetuksia painoa ilman tahdonvoimaa ja tietoista vähempi syömistä ja enempi liikkumista, niin että painosi putoaa ehkä jopa ihannepainoosi.

Mikä addiktio on ja miten se saa sinut helposti lihomaan?

Okei, eli Ihan ekana kerron mikä on addiktio ja miten se saa sinut syömään enempi liikaa niin että se lihottaa sinua automaattisesti helposti.

Eli addiktio on kun koet tarvetta esim syödä jotain pakonomaisesti.

Se pakonomaisuus syntyy addiktoivasta aineesta isolta osin silloin kun addiktoiva ainesosa on poistumasta kehostasi ja tuona aikana koet vieroitusoireita sen aineen poistumisesta.

Nämä vieroitusoireet huonontavat oloasi ja saavat sinut sitten niiden lääkitykseksi syömään sitä addiktiivista ainetta esim jotain ruokaa.

Et ehkä huomaa että koet vieroitusoireita, vaan huomaat vain sen että tunnet olosi paremmaksi kun syöt. Ja usein et edes huomaa tätäkään, vaan vain syöt tiedostamatta parantaaksesi oloasi.

Nyt valitettavasti mitä addiktioissa usein käy on se että ajan kanssa tarvit isomman ja isomman annoksen sitä addiktiivista ainetta ja tarvit annoksen useammin ja useammin, jotta saat ne vieroitusoireet poistettua ja olosi hyväksi normaaliksi.

Tämä asia sitten on syy miksi sitten esim mm addiktiiviset-huumausaineet ja ihan tavallinen tupakkakin aiheuttavat ongelmia ajan kanssa.

Eli henkilön on vaikea pysyä pienissä käyttömäärissä ja lopulta elämä voi luisua pois raiteiltaan kun addiktiokierre pahenee ja kayttömäärät kasvavat aina vain korkeammaksi ja käyttötiheys myös kasvaa ongelmalliselle tasolle.

Teoriassa voisi ehkä kohtuu käyttää tupakkaa ja huumausaineita, mutta addiktiomekanismien takia käyttömäärä tuppaa paisua ajan kanssa aina vain terveydelle enempi ja enempi haitalliseksi.

No nyt sitten ruoka-aineaddiktioiden kohdallakin tämä sama ilmiö että tarvit ajan kanssa enempi ja myös useammin sitä addiktiivista ruokaa, niin tämä saa sinut helposti lihomiskierteeseen.

Eli addiktoituneena johonkin ruokaan, kun ajan kanssa tarvit vain enempi ja enempi sitä ruokaa kerralla ja myös tarvit sitä ruokaa aina vain useammin. Niin tämä saa sinut sitten ylensyömään enempi mitä olisi normaalia ja luonnollista.

Ja tämä luonnoton ylensyönti addiktiomekanismin takia saa sinut sitten lihomaan automaattisesti ihan tiedostamattakin.

Koska lihomisessa on kyse addiktion aiheuttamasta asiasta olet periaatteessa yhtä voimaton tämän addiktion edessä kuin huumausaine addiktionkin. Etkä voi olla syömättä tahdonvoiman avulla. Et vain voi. Ja siksi lihot.

Onneksi, voit kuitenkin oikean tiedon avulla parantaa tämän addiktiivisen ylensyönnin ja laihtua sen parannuttua sitten itsestään ilman tahdonvoiman käyttöä tai tietoista enempi liikkumista ja vähempi syömistä.

Miten parannat addiktiivisen ylensyönnin?

Eli addiktiivisen ylensyöntiin on onneksi parannuskeino .

Tietyt aikojaan ennen olevat nerolääkärit ovat kehittäneet ruokavaliosysteemin jonka avulla voit parantaa ruoka-aineaddiktiosi helposti.

Nämä lääkärit ovat onnistuneet kehittää ainutlaatuisen ruokavalio-systeemin, jonka avulla voit ajoittaa ruokiesi syönnin niin että addiktiiviset ruoka-aineet eivät aiheuta sinulle addiktioreaktiota ja adiktiivinen ylensyöntisi paranee ja häviää pois. Minkä tapahtuminen saa sinut sitten itsestään syömään vähempi ja laihtumaan tämän takia automaattisesti.

Mikä ainutlaatuista niin tämän lääkärien kehittämän ruokavaliosysteemin avulla sinun ei tarvi luopua mistään sinulle addiktiota aiheuttavista ruuista lopullisesti, vaan voit syödä mitä vain, kunhan ajoitat niiden syönnin oikealla tavalla lääkärien kehittämän erikoissysteeemin mukaisesti

Tämän lääkärien ruokavaliosysteemin avulla syöden vältyt myös muodostamasta uusia ruokaineaddiktioita. Mikä on myös tärkeä asia, koska usein jos pudotat ruuat pois mille olet addiktoitunut, niin kehität helposti addiktiot uusille ruuille millä korvasit ne vanhat ja ongelma palaa takaisin uudestaan melkein saman tien.

Onneksi tämän systemin avulla syöden et addiktoidu uudelleen koskaan millekään ruualle ja olet parannettu ruoka-aineaddiktiolta pysyvästi ja olet siten myös turvassa adiktion aiheuttamien liikakilojen kertymiseltä ikuisesti myös.

Lääkärien addiktiivinen ylensyönti parannuskeino videosetti

Valitettavasti tällähetkellä täällä suomessa kukaan lääkäri ei opeta tätä metodia ja et voi hyötyä siitä lääkärin ohjastamana.

Onneksi voit kuitenkin silti hyödyntä tätä keinoa, koska totesin tämän lääkärien addiktiivisen ylensyönnin ratkaisukeinosysteemin niin hyväksi, että että tein sen käytäntöön soveltamisesta videosetin nimeltä Lääkärien addiktiivinen ylensyönti parannuskeino.

Tämän videosetin avulla pystyt hyödyntämään tätä lääkärien ruokavaliosysteemiä omassa elämässäsi ja pystyt laittamaan sen avulla stopin addiktiivelle ylensyönnillesi, kuin myös stopin lihomisellekin ja kääntämään sen automaattiseksi laihtumiseksi.

Lääkärien Addiktiivinen ylensyönti parannsukeino hyödyt

  • Laihdut ilman tahdonvoimaa kun et syö enää addiktiovieroitusoireiden helpottamiseksi ennekuin edes koet todellista nälkäää
  • Vyötärösi kapenee niin että saat seksikkään kropan
  • Näytät paremmalta ja nuoremmalta kasvoista ja kehosta kun allergia-addiktiomekanismin aiheuttama liika nestekertymäturvotus häviää
  • Laihdut nopeasti kun et enää syö addiktiomekanismin aiheuttamia ylisuuria annoksia ja aiva vain suurenevia ruoka-annoksia
  • Energiataso kasvavat – eli liiaksyönti ei energisoi sinua vaan liikasyönti ja liikakilot vain väsyttävät sinua
  • Vanhat vaattesi alkavat taas sopia
  • Yleisterveytesi paranee – addiktio-oireen kokemine sotkee kehosi normaaleja toimintoja ja kun se poistuu kehosi toimii paremmin kaikin puolin
  • Nukut paremmin – koet usein vieroitusoireta öisin ja unesi ei ole niiden takia optimaalin levollista kun ne poistuvat nukut kuin tukki ja heräät hyvin levänneenä aamuisin
  • Mielentilasi paraneee – addiktiomekanismit sotkevat mielentilaasi ja tarvit addiktiivsta ruokaa tunteaksesi milentilasi hyväksi- ilman addikiota milentilasi on hyvä koko ajan
  • Tulet onnellisemmaksi kun olosi on hyvä mielentilasi on hyvä ja näet pelistä ideaalipainoisen itsesi joka on täynnä energiaa

Mitä Lääkärien Addiktiivinen ylensyönti parannuskeino paketti sisältää

Eli paketti sisältää 3 videon videosetin jonka videoissa noin 30- 60 minuuttia videomateriaalia per video .

Sen lisäksi paketti sisältää pehmytkansion jossa lyhyt printtimateriaali aineistosta jota ei voi videossa esittää kunnolla ja siksi se on printtinä.

Takuu

Tällä paketilla totaali tyytyväisyystakuu.

Eli voit palauttaa paketin mistä tahansa syystä tai ilman edes mitään syytäkään vuoden ajan ja saada rahasi takaisin.

Eli ei riskiä sinulla.

Tilaa paketti alta nyt

Parasta,

Karri Koivula

Lääkärien Addiktiivinen Ylensyönti Parannuskeino

Hinta 47 euroa ( sisältää jo postikulut ja alvit)

Paketin sisältö:

3 DVD Videota ( yhteensä hieman vajaa 2 tuntia videomateriaalia)

Pehmytkansio jossa lyhyt printtimateriaali ( Noin 20 sivua )

HUOM ENNAKKOTILAUS tuote lähetetään vasta 20.01.2021

P.S.: Eli tässä olisi tarjolla lääkärien kehittämä uusi ruokavaliosysteemi joka parantaa ruoka-aineaddiktiosi ja lopettaa niiden aiheuttaman ylensyönnin ja saa sinut tämän takia laihtumaan tätä kautta nopeasti – ilman tietoista vähempi syömistä ja enempi liikkumista.