“Kaiken kroonisen kivun alkusyy on hapen puute solutasolla” – lainaus maailman käytetyimmästä lääketieteen oppikirjasta

Opi läpimurtokeino miten lievittää ja poistaa kiputilojasi lisäämällä happea solutasolla

Jos sinulla on mitä tahansa kroonisia pitkittyneitä kipuoireita kehossasi , niin tässä on tärkeää luettava sinulle.

Tiedätkö mitä maailman myydyin ja kuuluisin lääketieteen oppikirja
sanoo kroonisesta kivusta?

(editoijan huomio: kirjan nimi: “Lääketieteellisen fysiologian oppikirja” Kirjoittaja: Professori Arthur C. Guyton )

Se sanoo että ” kaiken kroonisen kivun syy on hapen puute solutasolla” .

Aika vahva lausunto.

Se pitää kuitenkin paikkaansa hyvin pitkälle.

Olen nimittäin vuosien varrella oppinut, että hapenpuute solutasolla, on mukana aikalailla kaikissa kipuongelmissa jollain tasolla.

Ja että monissa kiputiloissa se on jopa se pää syyllinen ja mahdollisesti, jopa ainoa syy kivuillesi.

Miten solutason hapenpuute aiheuttaa kipua kehossasi ?

No se on aika yksinkertaista.

Happi on välttämätöntä soluillesi ja jos solusi kärsivät hapenpuutteesta, siitä voi seurata erilaisia toimintahäiriöitä ja kiputiloja, riippuen mistä kehon soluista ja kudoksista/elimistä on kyse.

Tässä muutama kipuoire ja miten hapenpuute solutasolla liittyy niihin.

Miten hapenpuute solutasolla aiheuttaa osaltaan kipuja sinulle?

Kihtikipu

Hapenpuute solutasolla sekoittaaa joillain geneettisesti sille alttiilla virtsahapon käsittelyjärjestelmän ja virtsahappoa alkaa kertyä liikaa esim. isovarpaan niveleen- aiheuttaen sitten sitä kihtikipuoiretta.

Virtsahapoksi osin muuntuvien ruokien vähentäminen voi auttaa tällöin . Lopullinen ratkaisu on kuitenkin nostaa happitasot riittävän korkeiksi , että keho alkaa taas käsitellä virtsahappoa tehokkaasti ja poistaa sitten ylimääräiset virtsahapot esim. isovarpaan nivelestä pois.

Lihaskipu

Esim lihassolujesi kohdalla hapenpuute solutasolla aiheuttaa yleisesti sitä, että lihaksesi palautuvat hitaammin lihastoiminnan rasituksista, kuona-aineidenmudostuksista ja vammoista – minkä takia niihin muodostuu helpommin triggerpisteitä ja niistä johtuvaa lihasperäistä kroonista kipua.

Kroonisesta happivajeesta kärsivät lihakset ovat myös alttiimpia rasitusvammojen synnyttämille kroonisille tulehduskipuoireille.

Autoimmuunikipu

Hapenpuute solutasolla aiheuttaa sen , että kehosi immuunijärjestelmä toimii paljon huonommin ja se iskee siksi epätarkemmin.

Tämä epätarkemmin iskevä immuunijärjestelmäsi ei silloin aina osaa erotella toisistaan kehosi omia soluja ja niissä piilottelevia vihollisia ; viiruksia , bakteerreja ja sieniä.

Jolloinka se saattaa alkaa hyökätä vahingossa kehosi omia terveitä soluja vastaan – samalla, kun sen yrittää putsata ulkopuolisia uhkia pois kehostasi – nivelistä ym. paikoista.

Pitkään jatkuessaan vauriot kasaantuvat autoimmuunivaurioiksi.

Nivelreuma

Nivelreuma on yksi yleinen autoimuunikipuoire. Siinä hapenpuutteesta heikentynyt immuunijärjestelmä hyökkää nivelsoluja vastaan vahingossa, kun se yrittää puhdistaa niveliä bakteereista ym. ulkoisista uhista ja tulehduksen aiheuttajista, jotka piilottelevat nivelissä.

Uusin tutkimus on paljastanut nimeomaan soluseinättömät mycoplasmabakteerit nivelreuman ja muiden reumasairauksien alkusyyksi.

Nivelrikko

Nivelrikkoa on ajateltu tulehduksettomaksi oireeksi , siihenkin on nyt todettu liittyvä jonkintason tulehdusreaktio, eikä vain mekaaninen kuluma.

Pääosa siitä voi johtua kyllä mekaanisesta kulumasta.

Hapenpuute liittyy mekaanisesta kulumasta johtuvaan nivelrikkoon siten, että hapenpuute solutasolla hidastaa nivelien uusiutumista, mikä pahentaa mekaanisen kuluman kehittymistä.

Migreenit ja päänsärky

Verisuonten ylisupistuminen on arvioitu olevan joidenkin päänsärkyjen ja migreenien syy.

Hapenpuute solutasolla supistaa versiuonia.

Hermokipu

Hapenpuute solutasolla ärsyttää hermosoluja ja tämä herkistää erilaisten hermokipuoireiden tuntemiselle.

Elinten kipuoireet

Hapenpuute solutasolla supistaa verisuonia , mikä voi johtaa vähentyneeseen verenkiertoon eri elimissä ja elinten heikentyneeseen toimintaan ja tämä voi synnyttää kipuja elimissä.

Hapenpuute lihaksissa ja kaikissa kudokissa

Solut ja kudokset kuolevat ilman happea ja siksi hapenpuute itsessäänkin voi joskus alkaa aiheuttaa kipua kudoksissa.

Fibromyalgia kipu

Fibromyalgia on vielä pitkälti mysteeri. Luulen , että se todennäköisesti johtuu lähinnä hapenpuutteen aiheuttamasta kudosten yliärsytystilasta (hermot ja lihakset), joka syntyy tietyille geneettisesti sille alttiuden omaaville ihmsillä, jos he kärsivät pitkään kroonisesta solutason hapenpuutteesta.

Tämä selittäisi myös miksi fibrmyalgiapotilailla on monesti vakava väsymys myös oireena.
Solutason hapenpuute kun on hyvin usein väsymyksen pääsyy. Happi kun on tärkeä osa solujen energiatuotantoa.

Anekdoottisesti kipu ja väsymys postuvat fibroa kärsiviltä ihmisiltä kun heidän solutason happitasot on nostettu optimaalille tasolle.

Tulehduskipu

Hapenpuute solutasolla lisää kehon tulehdustilaa ja pahentaa siksi kaikkia tulehdusperäisiä kipuoireita. Tulehdus on etenkin tärkeä kiputekijä , koska se on mukana jollain tasolla hyvin monissa kipuoireissa.

Miten ratkaista solutason hapenpuute ja poistaa siitä johtuvat kivut?

Eli aikalailla kaikissa kipuongelmissa hapenpuute solutasolla on jollain tasolla tekijänä ja voit siksi vähentää ja poistaa kroonisia kipuoireitasi happea solutasolla lisäämällä.

Tässä on ollut tähän asti vain se ongelma, että ei ole ollut vielä keinoa millä lisätä happea solutasolla.

Maailma on kuitenkin jatkuvassa muutoksessa ja nyt tämäkin tilanne on vihdoin muuttunut.

Lääkärit ovat löytäneet lopulta metodin, jonka avulla voit lisätä solujesi happitasoja. Metodi on peräisin kansaperinteestä muinaisen Tiibetin ja Intian seutuvilta.

Tämän metodin avulla sinun on siis mahdollista ratkaista ja lievittää matalasta solutason happitasosta johtuvia kipuoireitasi.

Toimiiko metodi solutason happitasoja lisäävästi?

Kyllä toimii ja se on jo todettu tutkimuksissakin tehokkaaksi avuksi muutamiin terveyongelmiin, joissa matala happitaso on osatekijä.

Metodi esim paransi tutkimuksessa syöpäpotilaiden selviytymismahdollisuuksia 6 kertaiseksi , kun sitä käytettiin perus lääkärinhoidon tukena lisä-apuna.

Tutkimuksessa ne potilaat joiden happitasot nousivat optimaaleiksi olivat turvassa syöpäkuolemilta kokeen aikana.

Tämän selitys on se, että syöpä on ongelma, jossa matalahappitaso on myös keskeinen tekijä. Näin , koska eräs Nobelvoittaja syöptutkija havaitsi, että syöpäsolut käyttävät pääasiallisesti hapetonta käymistä energiantuotantoon, hapen polton sijasta.

Nyt happi on sattumoisiin juuri se tekijä joka pysäyttää käymisen, ja syövän kohdalla se tarkoittaa, että kun soluihin saa enempi happea solutasolla – se hidastaa syöpäsolujen kykyä tuottaa energiaa ja laajeta, jolloinka elimistöllä on mahdollisuus voittaa syöpä helpommin.

Tätä metodia ei ole vielä tutkittu kipujen osalta vastaavissa tutkimuksissa , mutta on aivan realistista olettaa, että se toimiii kipuihinkin , koska se todistetusti lisää solutason happitasoja ja on tieteellistä faktaaa, että matalat solutason happitasot ovat osallisena kroonisen kivun syynä.

Tämä metodi ei ole tosin vielä lääkärien käytössä , eikä tule pitkään aikaan. Koska sen lääkärikäyttö kyllä vaatii hieman enempi tutkimuksia ja lisävahvistusta sen tehosta.

Se on kuitenkin täysin turvallinen ja käytettävissä jo nyt helposti omatoimisestikin.

Miksi olenkin koonnut salat miten käyttää tätä metodia sisäpiiri jäsenyystivustolleni Tiibettiläis Superterveys Systeemi osioon.

Sisäpiiri sivuston tietojen avulla pysyt lievittämään ja ratkomaan solutason hapenpuutteesta johtuvia kroonisia kipuoireitasi tehokkaasti.

Bonuksena metodi käyttö parantaa myös yleistä terveyttäsi ja hyvinvointiasi ja ulkonäköäsikin, koska solutason happitasot vaikuttavat myös näihin muihinkin asioihin aivan ratkaisevasti – Syystä, että kaikkki kudokset kehossasi koostuvat happea käyttävistä soluista.

Mitä hyötyjä saat Tiibettiläisestä Superterveys Systeemistä liittyen kiputiloihin , joissa matala happitaso on osatekijä

1. Kun kehosi lihassolut saavat enempi happea lihaksesi palautuvat nopeammin ja ovat rennompia ja saat siksi vähempi lihasperäisiä triggerpisteistä syntyviä kipuoireita tai kireyksiä tai muita lihaksien rasitusvammoja

2. Kun hermosolusi saavat enempi happea ne rauhoittuvat ja niiden ärsytystila vähenee , mikä sitten lievittää hermokipuoireitasi sekä vähentää muutenkin yleistä hermoherkkyyttä

3. Niveliesi tulehdustila ( esim nivelreuma tai niveltulehdus) vähenee kun happitasojen nousun avulla vahvistunut immuunijärjestelmäsi putsaa nivelistä sinne kuulumattomat bakteerit, virukset ja sienet tarkemmin pois – ilman, että se vahingoittaa niveliesi omia soluja

4. Kun solutason happitasosi nousevat se laskee kehosi yleistä tulehdustilaa ja sitä kautta helpottaa kaikkia jollain tavalla tulehdusperäisiä kipuoireitasi

5. Erilaiset autoimmuunikipuoireesi lievittyvät, kun hapennousun takia vahvistunut immuunijärjestelmäsi pystyy erittelemään ulkoisia uhkia paljon paremmin kehosi omista kudoksistasi, eikä iske enää niin paljoa omiin kudoksiisi

6. Niveliesi uusitumiskyky paranee, jolloinka ne palautuvat nopeammin, mikä helpottaa niveltesi kulumia ja kiputiloja ( esim nivelrikko)

7. Verisuonesi rentoutuvat, mikä helpottaa verisuonten ylisupistumisesta johtuvia päänsärkyjä ja migreenejä

8. Kehosi palautuu nopeammin, voit likkua ja treenata paljon enempi ilman rasitusvammoja ja rasituksen aiheuttamia tulehduksia

9. Lihaksesi tulevat hapen ansiosta rennommiksi, vahvemmiksi ja kestävemmiksi – jolloinka lihaksistosi suojaa kehoasi paremmin vammoilta ja kivuilta – et esim venäytä selkääsi niin helposti nostamalla aamun lehteä lattialta

10. Jänteidesi rasituksen kesto kasvaa ja tulehdukset vähenevät , kun jänteidesi solut saavat enempi happea ja pystyvät uusiutumaan nopeammin

plus

11. Saat enempi energiaa, kun solusi saavat happea, mistä tuottavat energiaa – ja pystyt siksi treenaamaan parhaimmillaan jopa 2 tuntia joka päivä ilman edes lepopäiviä ikinä

12. Nukut paremmin ja unesi on superlaadukasta ja palauttavaa, miksi se lyhenee usealla tunnilla – parhaillaaan tarvit vain noin 5 tunnin unet – Lyhentynyt unentarve lisää aikaa päivääsi

13. Kehosi nuorentuu solutasolla, kun solut happienergiaa saatuaan pystyvät korjaamaan ja uusiutumaan nopeammin – Näytät kirjaimellisesti vuosia nuoeremmalta ja ihosi näytää paremmalta

14. kun solusi saavat tarpeeksi niiden toiminnalle elintärkeää happea, kaikki elimesi alkavat toimia paremmin ja yleinen terveydentilasi paranee isoin harppauksinMiten saat Tiibettiläisen Superterveys Systeemin ja mitä se maksaa?

Pääset käsiksi Tiibettiläisen Superterveys Systeemin materiaaleihin liittymällä karrikoivulasisäpiiri.fi jäsenyysivustolle.

Opetan Tiibettiläistä Superterveys Systeemiä karrikoivula sisäpiiri sivustollani yhtenä monista terveys ja treeni aiheisisista materiaaleista , joita lisään sivustoon jatkuvasti.

Mitä jäsenyys maksaa?

Liittyminen maksaa 49 euroa / sisältäen ekan kuukauden kk-jäsenmaksun) ja sen jälkeen maksat 8.97 euroa kuukaudessa kuukausittaista jäsenmaksua.

Eli kk jäsenmaksu on vain alle 30 senttiä per päivä – eli pääset noin yhden ison irtokarkin hinnalla ainutlaatuisiin materiaaleihin jolla voit lievittää ja ratkaista kipujasi sekä kohottaa terveytäsi ja hyvinvointiasi korkeammalle tasolle.

Henkilökohtainen takuuni sinulle -vuoden 100% rahat takaisin takuu

Haluan että olet täysin tyytyväinen karrikoivulasisäpiiri.fi jäsenyyyteen ja se sisältämään materiaalin .

Ja siksi annan henkilökohtaisen takuuni, että jos et ole tyytyväinen sisäpiiri jäsenyyteen voit pyytää rahasi takaisin vuoden ajan ja palautan kaikki rahasi takaisin ilman kysymyksiä kohteliaasti ja ripeästi.

Okei napsauta alta liity nyt nappia ja täytä liitymistietosi ja sen jälkeen maksa liitymismaksu luottokortillasi ( suojattu turvallinen maksuivu)Parasta,

Karri Koivula

P.S.: Okei eli tarjolla olisi ainutlaatuinen keino miten voit lievittää ja poistaa kroonsia kiputiloja lisäämällä happea solutasolla.

Tehoaa niihin krooniiin kiputiloihin missä vähähappinen tila on osa kivun alkusyytä – mikä on lääkärien mukaan melkein kaikki krooniset kiputilat.

Opetan metodia osana sisäpiiri jäsenyysivustoani . Liitty jäseneksi yltä.