Haluatko kyvyn poistaa kipusi selästä tai alakropasta (nyt koko kropasta), 85%:ssa kiputapauksista, tai ainakin lievittää kipujasi merkittävästi 93%:ssa kiputapauksia – niin, että saat tulokset usein vain muutamassa päivässä?

Kauan sitten. Kun olin pahoissa jatkuvissa selkäkivuissa.

Kävin katsomassa erilaisia lääkäreitä ja terapeutteja lääkärikierroksellani.

Mitään selkeää kipuun yhdistettävää vikaa ei kuitenkaan löytynyt.

Lopulta ortopedi-lääkäri totesi vain, että selässäni on välilevyjen sisäisiä repeämiä ja kirjoitti lisää vahvempia kipulääkkeitä ja määräsi fysioterapiaa.

No , noi repeämät eivät parantuneet ja monen kuukauden jälkeen olin edelleen yhtä pahoissa tai melkein pahemmissa kivuissa.

Kun en kuitenkaan tiennyt mitään muuta mahdollista syytä kivuille, niin kituutin kivuissa ja odotin kipujen katoamista.

Joskushan niiden on pakko hävitä?

Aika parantaa haavat muttei kroonista kipua

No kivut eivät vieläkään kadonneet. Mutta elämänhaluni alkoi kadota. Lopulta, ehkä puolenvuoden kivuissa kipristelyn jälkeen tunsin, että en kestä enää montaa viikkoa tätä jatkuvaa kipua ja olin jo lähestymässä sitä risteystä, missä olisin valitsemassa polun sinne autuaammille laidunmaille.

Tässä vaiheessa tiedostin sen , että hitto , tilanne tuskin muuttuu ajan kanssa tai lääkärienkään toimesta.

Silloin päätin, että lähden nyt liikkeelle ja yritän ratkaista tämän ongelman itse.

Mutta mitä voisin tehdä? Mietin.

Jotain oli tehtävä nopeasti ja fiksusti. Mutta mitä?

Lääkärit opiskelevat koko elämänsä jotain kehonaluetta , miten voisin saada selville , jotain mitä he eivät osaisi tai tietäisi. Miten voisin olla heitä fiksumpi?

Tunsin suurta avuttomuutta.

No sitten keksin. Menen vain sinne heidän tiedon lähteille eli lääketieteellisen kirjastoon. Olin kulkenut joskus hammaslääketieteellisen kirjaston läpi ollessani siellä vieressä oikomishoidossa. Ja sielläkin oli niinpaljon kirjoja ettei kukaan lääkäri pysty niitä kaikkia lukemaan ja ymmärtämään. Ja uusiakin opuksia sinne varmaan ilmestyy koko ajan . Mitä jos kävisin siellä katsomassa , mitä kipuun liittyviä kirjoja siellä on.

Tarkoitus oli oikeastaan mennä lääketieteellisen pääkirjastoon, koska siellä se varsinainen kirjasuoni oli, mutta koska tiesin jo ennestään missä toi hammaslääketieteellisen kirjasto sijaitsi ja osasin sinne ilman karttaa ja olin myös niin kivuista kippurassakin, että päätin kokeilla tätä matalampaa hedelmää ja käydä siellä ekana .

Mahtava onnenpotku – helppo ratkaisu kipuihin

No tämä päätös osoittautui onnenpotkuksi. Kun menin sinne hammaslääketieteellisen kirjastoon ja etsin kipuakäsittelevän hyllyn. Niin kolmas kirja jonka otin käteeni. Käsitteli aihetta, josta en ollut kuullut vielä. Se käsitteli triggerpisteistä johtuvaa lihasperäistä kipua ja toimintahäiriötä. Kirjassa sanottiin että 80% ihmisten kivuista on tällaista näistä triggerpisteistä johtuvaa kipua. Luku vaikutti hyvin lupaavalta ja kaappasin kirjan kainalooni.

Oli myös onnenpotku, että menin juuri hammaslääketieteellisen kirjastoon. Hammaslääkärit ovat nimittäin edelläkävijöitä kivun hoidossa.

Tuota kirjaa ei olisi löytynyt lääketieteellisen pääkirjastosta, se oli vain hammaslääkärien hyllyssä. Syy siinä, että hammaslääkärit ovat tämän metodin edelläkävijöitä. Ilmeisesti, koska suu on pienempi hoidettava alue ja on mahdollista syventyä esim. kivunhoitoon syvemmmin – lääkäreillä kun on jo kädet täynnä työtä kehon lukuisissa elimissä ja niiden mysteereissä.

No anyway , tuossa kirjassa , jonka otin käsiini hyllystä. Luki siis , että suurin osa tuki ja liikuntaelinkivusta jopa yli80% on lähtöisin lihaksista ja niistä olevista kohteista nimeltä triggerpisteet.

Kirjassa kerrottiin, että trggerpisteet aiheuttavat kipua yleensä hieman kauemmaksi siitä varsinaisesta triggerpistekohdasta. Yleensä kuitenkin niin, että se trigerpistekohdan lihas liittyy toiminallisesti siihen kipukohtaan ja, että yleensä kipuoire on monen lihaksen ja niissäolevien ärtyneiden triggerpisteiden sekasoppansa. Kirjasta löytyi myös lääkärien kartoittamat yleisimmät triggerpistekohdat ja niiden kipualueet.

No vein tuon kirjan kotiini ja aloin etsiä ja poistaa noita triggerpisteitä lihaksistani kirjan sisältämien lääkärien tekemien kipualuekarttojen ja niihin liittyvien triggerpistekohtien avulla ja se toimi, kipuni alkoivat haihtua.

Muistan myös hauskan hetken kun tulin kotiin tuon kirjan kanssa. Olin joutunut muuttamaan kipujeni takia vanhempieni luo , koska olin täysin työkyvytön ja melkein liikuntakyvytönkin. Ja muistan sen hetken kun kirjastosta kotiini tultua istuin kettiönpöydän ääressä tuon kirjan kanssa ja poistelin triggerpisteitä sen avulla ja sanoin vanhemmileni jotka astuivat juuri sisään, että hei löysin tällaisen kirjan hammaslääketieteelisen kirjastosta ja luulen, että se ratkaisee nyt nämä kipuni. He katsoivat minua kuin hullua ja luulivat , että olin seonnut lopullisesti kipulääkkeistä.

No en ollut ja muutamassa päivässä tuon kirjan metodia soveltaen , tiesin, että melkein varmasti pääsen kaikista selkäkivuistani sen avulla ja niin kävikin.

Tehokas helposti käytettävä kipujen poistometodi

Matka ei ollut kuitenkaan ongelmaton, suurin osa kirjan tekniikoista ei toiminut, ja vain kaksi itsehoitotekniikkaa toimi odotetusti – ja juuri niistä kirjassa ei juurikaan neuvottu, koska se oli tarkoitettu lääkäreille.

Lisäksi tein joitain virheitä, joiden seurauksena sain hieman enempi kipuja.

Hoidin vähän vääriä kohtia ja väärällä tavalla, lopulta sain kuitenkin tuloksia.

En voi enää palata itse taakse ajassapäin, voin kuitenkin auttaa puolestani sinua.

Niin, että sinun ei tarvitse käydä läpi yhtä suurta oppimiskynnystä, vaan voit hypätä melkein suoraan tämän tekniikan mestariksi.

Sillä olen tehnyt Eroon Kivuista Koko Keho  ohjelman , joka madaltaa oppimiskynnyksen, niin ales, kuin suinkin vain mahdollista -ja jonka avulla pystyt hyödyntämään tätä lääkärien kehittämää systeemiä, kuin vanha konkari, melkein välittömästi ja pystyt poistamaan lääkärien laskujen mukaan jopa 80% elämäsi aikana kokemistasi pääkipuoireista ja vähintäänkin lievittämään jopa 90% kivuistasi.  Prosentti kuinka todennäköisesti hyödyt,  riiippuu minkä kohdan kivusta on kyse.  Selän kivut on  varmin asia mihin saat helpotusta tästä Eroon kivuista Koko Kehosta.

Eroon Kivuista Koko Keho avulla:

1. Poistat kipusi  mm. päästä, niskasta, hartioista,olkapäistä, kyynärpäistä,  selästä, polvista, lonkista, nilkoista, jaloista.  Eli jokapuolelta kehoasi päästä varpaisiin.  ( kuulostaa hullulta, mutta suurin osa jopa 80%  kivuista johtuu tällä ohjelmalla poistettavasta syystä.  Ja, kun osaat hoitaa sen, sinulla on ennennäkemätön kyky ratkoa omia ja muiden kipuongelmia)

2. Pystyt poistamaan spesifisiä kipuoireitasi melkein mikroskooppisen tarkasti .  Jos tiedät mihin sattuu –  osaat poistaa sen kivun tämän ohjelman kipualuekarttoja seuraten.

3.  Poistat kipusi nopeasti jopa yhden päivän sisällä –  yleensä pisimmilläänkin vain viikon parin sisällä.

4. Poistat pääkipuoireesi 80% todennäköisyydellä kokonaan – tai 93% todennäköisyydellä vähintäänkin helpotat pääkipujasi merkittävästi. (Numerot tulevat kartoituksista mm. kipuklinikalta , jossa 93%:lla diagnosoitiin triggerpisteitä, ja 80%-85%:lla ne olivat pääkipuoireen syynä.)

5. Et valvo enää öitä kivussa ja ihmettele mistä kipusi johtuvat.

6. Estät itseäsi joutumasta turhaan leikkaukseen – tai autat itseäsi palautumaan ennätysajassa leikkauksesta, koska triggerpisteitä voi mudostua myös leikkauksen yhteydessä.

7. Pystyt parantamaan kireät lihakset ja erilaiset urheiluvammat, sekä käyttämään näitä tekniikoita urheilusuorituksista palautumisessa.

8. Suojaat niveliäsi latenttien triggerpisteiden aiheuttamalta jännitykseltä ja kireyksiltä – jota tuon alkuperäisen kirjan lääkärit epäilevät nivelten kulumisen ja vanhuuden liikerajoitusten pääaiheuttajiksi.

Eroon Kivuista Koko Kehosta löydät:

1.  120 sivuisen mutta silti nopeasti luettavan  ohjekirjan joka sisältää toimiviksi todetut tpisteiden itsehoitoon tarkoitetut poistamismetodit.  Plus lääkärien tekemät triggerpistekartoitukset ja niiden siirtyneet kipualueet ( Ehkä noin satakunta kuvaa – en ole laskenut.), joita käytät apunasi, kun jäljität sinulle kipuja aiheuttavia triggerpisteitä.

2.  Noin 60 minuuttia  videomateriaalia  jossa näytän  miten ja millä apuvälineillä ja tekniikoilla (kohdasta riippuen) triggerpisteiden poisto kannattaa tehdä. (Oli helpompi näyttää videolla nämä tekniikat, kuin piirtää ne kirjaan)

3. Omat kikkani ja salaiset extraniksit jolla saat kaiken irti tästä lääkärien ihmemetodista.

Huom : Videomateriaali sisältää  aika hyvin myös kirjan ohjeet käytynä läpi suullisesti – joten jos et jaksa edes  lukea, voit vain kuunnella ohjeet.


Kuinka paljon tämän Eroon Kivuista Koko Kehon pitäisi maksaa?

No,  tämän Eroon Kivuista Koko Keho ohjelmapaketin  avulla voit  helpottaa ja poistaa kipujasi päästäsi aina selän kautta varpaisiin asti – ja tehdä näin  nopeasti ja tehokkaasti:

Esim voit poistaa kipujasi hetkessä mm. päästä, niskasta, hartioista, yläselästä, alaselästä, olkapäistä, kyynärpäistä, ranteista,sormista, lonkasta, polvista,  säärestä, nikasta ja jalasta.

Nyt jos kävisit praktiikalla hoidattamassa noita paikkoja vaikka  50 eurolla kerta, niin tuossa olisi jo 14  x 50 eli  700 euron euron edestä hoitoja, ja tuo vertaus sisältää vain yhden käyntikerran per vaiva, ilman takuita tuloksista.

Tämä “tulokset taattu” Eroon Kivuista Koko Keho  ei maksa 700 euroa, tai edes puolta tuosta eli 350 euroa,tai edes puolta tuosta 175 euroa. Vaan saat tämän Eroon Kivuista Koko Kehon nyt   ainoastaan   69 eurolla.  Ja voit tällä kustannuksella poistella loputtomasti niitä kipujasi ilman lisäkustannuksia.

Lisäksi, koska pystyt poistamaan Eroon Kivuista Koko Kehon avulla lääkärien arvion mukaan noin 80% kivuista mitä saat tulevaisuudessakin, niin vältyt rahanmenolta tulevaisuudessa lähes satavarmasti sen verran,  että pidemmällä aikavälillä tämä  Eroon Kivuista Koko Keho ei  todennäköisesti edes maksa sinulle mitään,  vaan se jopa laittaa rahaa tilillesi ihan reilustikin jopa.

Takuu:

Ei ole mitään tarvetta taata tätä tuotetta.

Koska tiedän, että Eroon Kivuista Koko Keho toimii sinulle melkein varmasti. (Lähes kukaan ei enää halua luopua siitä enää mistään hinnasta sen saatuaan)

Mutta voin poistaa riskin ostosta sillä, että voit palauttaa ohjelman ja saada rahasi takaisin kokonaisen vuoden  ajan.  Jolloinka sinulla ei ole pienintäkään riskiä että hankkisit sian säkissä. Kun saat vuoden varoaikaa tämän hankinnan arviointiin.

Kuuntele minua nyt ja kuule minua myöhemmin.

Napsauta Eroon Kivuista Koko Keho ostoskoriin ja naputtele tilaustietosi kassalle ja tee tilaus.

Mitä nopeammin sen teet, sitä nopeammin kipusi ovat ohi.

Ja sitä nopeammin pääset nauttimaan elämästäsi täysillä.

– Karri Koivula

P.S.  Eroon Kivuista Koko Keho saatavana Fyysisenä pakettina tai sittten Digitaalisena Deluxe pakettina,  jossa voit tilata eroon kivuista fyysisen kirjan ilmaiseksi jälkikäteen,  jos haluat senkin.

Valitse kumman paketin haluat alta ja napsauta haluamasi paketti ostoskoriin.

 

Digitaalinen  Eroon Kivuista Koko Keho  (DELUXE ) 69 euroa

Saat Digitaalinen Eroon Kivuista Koko Keho (DELUXE) paketissa:  Digitaalisen Eroon kivuista Koko Keho verkkoversion,  jota pääset katsomaan välittömästi  Karri Da Vinci Akatemian oppimisympäristössä – puhelimella, tabletilla tai  tietokoneellasi.

Plus voit tilata myös fyysisen kirjan  Eroon Kivuista kirjan ilmaiseksi tuon Eroon Kivuista DElUXE kurssisivun kautta helposti -siellä on linkki  mistä voit tilata kirja ilmaiseksi.

Eli saat Deluxe paketissa myös  fyysisen kirjankin helposti, jos haluat senkin.

Plus tässä deluxe versiossa on hieman extra deluxe lisämateriaalia verkossa.


 

Fyysinen Eroon Kivuista Koko Keho ( kirja ja 2 videota)  69 euroa

 

Mitä ihmiset sanovat tästä metodista:

“…Olen saapunut kesälaitumilta ja löysin lähetyksenne triggerpisteiden hoidosta. Jo muutamana paivänä olen huomannut polvessani huomattavaa kivun lievennystä. Kiitos siitä…”

-Jaana

Tämä on AINOA metodi joka on näyttänyt minulle mistä minun monet ongelmani ovat lähtöisin,( ja luota minuun olen kiertänyt/ käynyt lääkäreillä 20 VUOTTA) ongelmani alkoivat alaselkäongelmista jonka takia suosin sitä, josta seurasi kipuja yläselkään olkapäihin jne.” Amy

” Olen juoksija pyöräilijä itse-nimetty “sali rotta” .

Viimeisten 20 vuoden aikana aktiivisena oleminen on ollut tärkeintä minulle. Kun tulin vanhemmaksi huomasin että aloin kävelemään nuoralla loukkantumisien ja kunnon välillä, yhden päivän ylitekeminen saattoi laittaa minut vaihtopenkille tai pahempaa, sain vammoja jotka tulivat kroonosiksi; huono selkä, huono polvi, huono olkapää jne. ja pysyivät mukanani vuosia…

Näiden periaatteiden mukaan pystyin lievittämään vakavaa raastavaa polvikipua, ja ongelmia olkapäässä jotka olivat vaivanneet minua vuosia.
Ja minulle tuli valaistuminen siitä, että monet vammat eivät olleet miksi niitä luulin. Yksi metodi ei voi olla vastaus kaikkien henkilöiden yksilöllisiin kipuoireisiin, suosittelen kuitenkin epäröimättä tätä tekniikkaa.” Robert