Salaisuus miten avaat alitajuiset kahleesi ja siirryt negatiivisesta itsepuhelusta ja ahdistuksentunteista – rautaiseen itsevarmuuteen ja tyyneen onnentunteeseen ja siihen että saavutat helpompaa ja suurempaa menestystä kaikilla elämäsi osa-alueilla

ja alat vetää puoleesi kaikkea mitä haluat sen sijaan että vedät puoleesi pahimpia pelkojasi ja asioita mitä et halua


Jos elämäsi ei ole vielä siellä missä haluaisit sen olevan eri osa-alueilla, tämä voi olla tärkeintä mitä luet.

Mutta ennenkuin kerron mistä on kyse, niin minun pitää kertoa sinulle tarina elefanttien kasvatuksesta.

Näin vuosia sitten dokumentin, jossa kuvattiin elefanttien kasvatusta Intiassa. Siinä vauvaelefantti sidottiin jalastaan narulla tolppaan, rajoittaen sitä minne pikku-elefantti pääsi tallustelemaan.

Naru ei ollut mikään kovin paksu, eikä maahan isketty tolppakaan ollut mikään järkäle, mutta ne olivat kuitenkin täysin riittäviä vauvaikäiselle elefantille , eikä elefantti päässyt yrityksistään huolimatta tallustelemaan narun ulottumattomille, vaan se joutui tyytymään tallustelemaan ja pysymään narun asettamissa rajoissa.

Myöhemmin kun tämä vauva-elefantti kasvoi isoksi ja vahvaksi ladonkokoiseksi aikuiseksi, niin se edelleenkin tyytyi tallustelemaan tuon narun ja tolppakepin asettamissa rajoissa, vaikka nyt se voisi ilman vaivannäköä, joko vetää tuon tolpan maasta tai katkaista tuon kahleena olleen narun poikki.

Se ei kuitenkaan tehnyt tätä.

Miksi?

Siksi että siihen oli iskostunut lapsuuden kokemuksista vahva uskomus tuosta narusta ja voimattomuudesta tuon narun edessä.

Eikä se pysty näkemään itseään narun asettamien rajojen ulkopuolella edes aikuisena.

Elefantit ovat poikkeuksellisen älykkäitä eläimiä ja ne osaavat järkeillä ja ymmärtävät voimansa varsin hyvin. Aikuisina ne tietävät olevansa vahvoja , mutta se ei riitä, tuo alitajuinen lapsuusaikana muodostunut uskomus ajaa elefantin järkeilykyvyn edelle ja pitää aikuisen vahvan elefantin hennon narun vankina.

Kyse ei ole elefanteista kyse on sinusta

No nyt varmaan mietit, että miksi kerroin sinulle tämän tarinan elefanteista?

No kerroin sen siksi, että negatiiviset lapsuusaikana muodostuneet uskomukset eivät rajoita pelkästään elefanttien elämää.

Vaan sinullekkin muodostui niitä lapsuudessasi.

Sinulle ne ovat itseasiassa paljon isompi ongelma, koska olet kuitenkin aivan eri älykkyyden tasolla kuin elefantti( joka on kuitenkin vain eläin) ja muodostit siksi enempi tuollaisia vastaavia rajoittavia uskomuksia.

Katsos kun olit lapsi, olit avuton niinkuin kaikki ihmislapset ovat ja et voinut juurikaan vaikuttaa maailmaan. Samaten olit vielä sen verta kehittymätön , että et tiennyt kovin paljoa syy ja seuraussuhteista ja tulkitsit maailmaa sen takia lapsen mielellä ja ymmärtämyskyvyllä ja laitoit monia asioita omaksi syyksesi jollain tasolla, vaikkei niillä ollut mitään tekemistä kanssasi.

Ja näistä seikoista johtuen muodostit joukon negatiivisia uskomuksia itsestäsi ja kyvyistäsi vaikuttaa maailmaan, ihan samalla lailla kuin elefanttikin teki. Ja nyt aikuisena kannat edelleenkin noita uskomuksia painolastinasi ja kahlitsemassa sinua.

Kasvoit kuitenkin aikuiseksi niinkuin elefanttikin ja nuo lapsuuden uskomukset eivät enää päde.

Valitettavasti ne jäivät pysyvästi alitajuntaasi niinkuin elefantillakin ja ne vaikuttavat sinuun edelleeenkin.

Nuo alitajuiset uskomukset vaikuttavat miten näet maailman ja miten näet itsesi. Ja ne luovat osaltaan ajatuksesi , tunteesi ja mielentilasi ja lopulta käyttäytymisesi ja ulkoisen elämäsi.

Ja siksi joukko näitä negatiivisia alitajuisia ei aina edes järkeen käyviä uskomuksia kahlitsee sinut mielikuvituskahleisiinsa kuin tuon elefantin ja estää sinua saavuttamasta edes alustavaa potentiaaliasi elämässäsi , mitä tuleee rahaan ,uraan , ihmissuhteisiin ja onneen ja mihin tahansa tekemiseen.

Mitä ongelmia mm. nämä alitajuiset negatiiviset uskomukset aiheuttavat sinulle

1.Ne aiheuttavat ujoutta , sosiaalista ahdistusta ja esiintymisjännitystä .

2.Ne aiheuttavat kyvyttömyyttä puhua mieltäsi vapaasti ja olla oma itsesi.


3.Ne saavat sinut välittämään liikaa muiden mielipiteistä ja hakemaan liiallista hyväksyntää muilta ihmisiltä ja ne aiheuttavat vaikeuksia pitää puoltasi.

4.Ne aiheuttavat prokastinointia asioiden liiallista lyykkäämistä, yliperfektionismia ja epäonnistumisen pelkoa tilanteissa joissa se ei ole eduksi.

5.Ne aiheuttavat huonoa itsetuntoa ja lisäävät merkittävästi sitä negatiivista itsepuhelua päässäsi ja sen volyymiä – ne saavat sinut tuntemaan ajoittain negatiivisesti itsestäsi ja elämästäsi oli elämäntilanteesi mikä tahansa.

6.Ne estävät sinua tuntemasta luontaista itsevarmuutta ja tyyneyttä ja rakkautta itseesi, jota sinulla oli aivan varhaislapsuudessa kun olit vielä tyhjä taulu , etkä omannut tätä negatiivista painolastia- kun katsoo pientä lasta silmiin ne ovat täynnä iloa ja onnea , aikuisilla näkee taas monesti silmissä valtavan raskaan paoinolastin ja onni säteilee silmissä vain hetkittäin.

7.Ne aiheuttavat vaikeuksia tehdä pysyviä muutoksia elämässäsi ja päästä eroon negatiivisista toimintamalleista addiktioista ym. – näin koska alttius tehdä noita asioita johtaa alkujaan osin noiden uskomusten vaikutuksesta ajatteluusi.

8.Ne aiheuttavat voimattomuuden ja riittämättämättömyyden tunteita.

9.Ne aiheuttavat negatiivisia mielentiloja ja negatiivisia ajatuksia, jotka tuntuvat kumpuavan kuin tyhjästä – ne kuitenkin saavat alkunsa negatiivisista alitajuisista uskomuksista, jotka vaikuttvat osaltaan minkälaisia ajatuksia päähäsi pälkähtää.

10 Ehkä pahin ongelma näistä uskomuksista on se seikka , että sitä saat mihin keskityt. Näiden alitajuisten negatiivisten uskomusten synnyttämät negatiiviset ajatukset ja turhat pelot alkavat vetäää juuri noita asioita elämääsi kuin romuttamon romujennostomagneetti – mitä et tietenkään haluaisi, et voi kuitenkaan mitään kun ne asiat ovat mielessäsi ja sitä sitten vedät elämääsi ikävin seurauksin.

11.Ne saavat sinut tuntemaan itsesi stressaantuneemmaksi ja ahdistuneemmaksi.

12.Ne saavat sinut pelkääämään liiaksi erilaisia hylätyksitulemistilanteita ja hylkäät itsesi sen takia jo etukäteen vältääksesi tuota hylätyksitulemisen tuskaa- no missaat jokatapauksessa jokaisen korin jota et yritä, joten tämä ei ole hyvä asia.

13.Ne varjostavat onnenhetkiäsi ja ovat valmiina hyökkäämään varjoista heti suurimamn euforiantunteen haihtumisen jälkeen ja vaikeuttavat siten elämästäsi nauttimista ja onnentunteiden tuntemista pidempään kuin vain salamavalon välähdyksen verran.

14.Ne estävät sinua näkemästä elämääsi parempana ja erilaisena ja siksi pitävät sinut jumissa vanhoissa kaavoissa ja kuvioissa.

15.Ne saavat sinut näkemään maailman negatiivisempana kuin se on ja estävät sinua näkemästä kaikkia mahdollisuuksia mitä sinulla olisi.

On olemassa ratkaisu

Kuten tuo edelläoleva lista näyttää niin nämä uskomukset ovat monien elämän ongelmien takana ja ne aiheuttavat sinulle siksi paljon turhaa räntäsadetta elämääsi. Tässä sadepilvessä on kuitenkin yksi hopeareunus, näistä uskomuksista ja niiden aiheuttamasta hallasta elämääsi on mahdollista päästä eroon ja vieläpä varsin vaivattomasti ja helposti.

Ja miten tuo tehdään on juuri se mitä aion näyttää sinulle Avaa Alitajuiset Kahleet Ohjelmassani. Sen johdolla vain muutamassa tunnissa sinun on mahdollista pyyhkiä parisenkymmentä merkittävästi elämääsi vaikuttavaaa negatiivista lapsuusaikana muodostunutta alitajuista uskomusta ja viitisen pahiten vaikuttavaa negatiivista ehdollistumista ja poistaa niiden aiheuttamat vahingolliset vaikutukset elämästäsi ja mullistaa koko elämäsi näin tehden.

Itse en etukäteen tajunnut kuinka paljon kärsin näistä negativiisista uskomuksista sekä negatiivisista ehdollistumisista ennenkuin poistin ne ja koin melkein uskomattomiakin hyötyjä – olin työstänyt monia ongelmia muilla keinoin, mutta tulokset kalpenevat sen edessä mitä tällä metodilla on mahdollista saada melkein kuin vain sormia napsauttamalla.

Tämä metodi on suurin yksittäinen harppaus minkä voit ottaa parantaaksesi elämääsi sisältäkäsin. Se on tosiaan kuin joku avaisi sinua vangitsevan kahlevyyhdin ja nostasi sen harteiltasi, jonka jälkeen koet enenkokematonta keveyden ja vapauden tunnetta ja moni tunteekin olonsa paremmaksi kuin vuosiin tämän painoalastin poistettuaan.

Tässä asiota mitä voi odottaa hyötyväsi alitajuisten kahleittesi avaamisesta

1. Sosiaalinen ahdistuksesi vähenee valtavasti , pystyt nauttimaan sosiaalisista tilanteista helpommin miettimättä mitä sanoa ja sanot vain automaattisesi mitä mielessäsi on .

2. Esiintymisjännityksesi vähenee merkittävästi , et koe enää sitä melkein kuolemanpelkoakin kovempaa kauhua esiintymisestä , vaan nyt jännityksesi on todennäköisesti 1-10 asteikolla 1 ja 2 kun se ennen oli täysi 10 tai 9.


3. Koet paljon vähempi stressiä ja ahdistusta niin pienistä kuin suuristakin asioista. Asiat jotka ennen saivat sinut pois tolaltaan eivät enää hetkauta sinua ja omaat melkein zenmunkin kyvyn suhtauta tyynesti kaikkiin asioihin ja pystyt siksi sopeutumaan kaikkiin muutoksiin nopeasti ja helposti.

4. Olet merkittävästi itsevarmempi ja pelottomampi , pelot kuten epäonnistumisen tai virheiden pelko eivät enää pysäytä sinua kuin seinään enenkuin varsinainen seinä on tullut vastaan, seinä joka itseasiassa ei monesti edes tule vastaan.

5. Negatiivinen itsepuhelusi vähenee merkittävästi ja negatiiviset tunnetilasi harvenevat ja tunnet siksi enempi iloa , onnea ja autuudentunteita ja pidempiä positiivisia mielentiloja.

6.Prokastinointisi vähenee merkittävästi , pystyt aloittamaan asiat tosta vain melkein kuin ilman mitään kitkaa ja asioiden turhaa lykkäämistä.


7.Saat rautaisen luontaisen itsetunnon , etkä koe enää riittämättömyyden ja voimattomuuden tunteita kuin ennen – et koe myöskään enää tarvetta todistella mitään kenellekkään.

8.Et enää vertaa itseäsi niin herkästi muihin , etkä koe enää samalla lailla kateutta muita kohtaan – etkä myöskään enää arvostele muita, vaan vain nautit muista ihmisistä sellaisina kuin he ovat.


9.Tienauspotentiaalisi kasvaa valtavasti, koska pystyt tekemään paljon vaativampia töitä leikitellen ilman stressiä ja pystyt näkemään itsesi onnistumassa kaikissa asioissa mihin vain päätät panostaa – koska et enää epäile itseäsi turhia.

10.Olet sitä mitä ajattelet ja siksi ehkä tärkein hyöty on se, että kun ajatuksesi ja tunteesi harppaavat positiivisempaan suuntaan ja pelkosi vähenevät yhdessä epäonnistumisten visioiden kanssa – Alat nyt puolestaan vetää puoleeesi hyviä asioita, menestystä ja onnea ja elämäsi alkaa muodostua unelmiesi kaltaiseksi sen sijaan ja lopulta saavutat tämän takia enempi kuin olet voinut kuvitellakaan ja paljon vähemmällä vaivalla ja hampaidenkiristyksella.

11. Parisuhteesi paranevat, koska tunnet, että ansaitset parasta, eivätkä negatiiviset ajatukset ja pelot mielessäsi sabotoi suhteitasi.

12. Näet enempi mahdollisuuksia ympäristössäsi etkä epäröi tarttua niihin oikealla hetkellä.

13. Tunnet olosi paremmaksi kuin vuosiin .

———————————————

Karri paljon nämä hyödyt kustantaa?

Tämän ohjelman hyötyjä on mahdoton saada millään muulla , sen kyky putsata mielesi negatiivisesta höynästä ja muuttaa elämäsi paremmaksi sisältäkäsin on ainutlaatuinen, koska se iskee sinne ongelmien alkusyille alitajuisiin uskomuksiin , jotka synnyttävät ajatuksesi ja tunteesi ja toimintasi ja luovat ulkoisen elämäsi.

Jos olet pahasti kahleissa negatiivisten alitajuisten uskomustesi takia, tämä ohjelma avaa sinulle aivan uuden elämän .

Itsevarmuus ja positiivinen alitajunta ovat kultaa elämässä ja tämä ohjelma luo pohjan aivan toisen tason itsevarmuudelle ja positiiviselle alitajunnalle – mistä en itse osannut edes haaveilla.

Nyt kun tiedän omalta kohdaltani tämän metodin hyödyt , niin maksaisin niistä heti silmäkään räpäyttämättä 10 000 euroa ja se olisi pieni hinta niistä positiivisista vaikutuksista mitä tällä on: Monen asian kohdalta raskas painolaasti harteilta pois hetkessä ja ratkaisu moneen merkittävään ongelmaan.

10 000 on kuitenkin paljon rahaa , sinun ei onneksi tarvi maksa näistä hyödyistä kymppitonnia tai edes puoltakaan tästä 5000 , sillä maksat tästä käsittämättömän mullistavasta ainutlaatuisesta ohjelmasta vain 97 euroa.

Pelkästään esiintymisjännityksen poistaminnen olisi monelle vähintään kymmenen kertaa tuon 97 euron arvoista ja enempikin ja se on vain yksi monista hyödyistä mitä saat takuulla.

Eli tämä on kaikinpuolin kauppa, jota ei kannata jättää väliin.

Napsauta alta tuote ostoskoriin ja muuta elämäsi dramaattisesti paremmaksi , olet sen arvoinen.

Avaa Alitajuiset Kahleet nyt!


P.S.: Mikä tässä ohjelmassa on erityisen hyvää on se, että se ei vaadi kuin aivan minipanostuksen , katsot vain videot, vastailet ääneen kysymyksiin ja kuvittelet tai muistelet muutamia tilanteita ja ohjelma toimii kuin taika.

P.S.P.S.: Jos tilaat nyt saat vielä mukaan raportin erikoinen tekniikka miten poistaa ryppyjä tai esim aknearpiakin paremmin kuin millään voiteella tai kosmetiikkatuotteella ja saada merkittävästi nuorekkaammat kasvot ja parempi iho.