Ilmainen “Miten Varmistaa Voitto Syövästä Tieteen Avulla” videoraportti kertoo sinulle vuonna 2018 nobelpalkitusta syöpähoitolääkemetodista ja siihen perustuvasta toisesta luonnollisesta lisäapukeinosta joka nosti uudessa tutkimuksessa etepesäköityneiden syöpäpotilaiden selviytymisasteen 3 vuoden koeajalta 75%:tista täydelliseen 100%:tiin

Olitko tietoinen siitä, että vuonna 2018 Nobelin lääketieteen palkinto, meni  todella lupaavalle uudenajan syöpähoitotekniikalle?

Tämä uudenajan tekniikka oli  hyödyntää kehosi omaa immuunijärjestelmää syöpäsolujen eliminoinnissa.

Eli kehosi immuunijärjestelmä eliminoi syöpäsoluja varsin tehokkaasti normaalioloissa.

Miksi jos terveen ihmisen kehoon siirretään syöpäsoluja, niistä ei kasva yleensä syöpäkasvainta,  kun terveen ihmisen immuunijärjestelmä hyökkää syöpäsolujen kimppuun ja eliminoi ne.

Syöpäsairaille sen sijaan voidaan monesti istuttaa syöpä toiselta henkilöltä, koska syöpäsairailla immuunijärjestelmä ei toimi normaaliteholla, eikä eliminoi niitä syöpäsoluja tehokkaasti istutuskohdasta – miksi heille onkin alunperinkin päässyt kehittymään se syöpä siitä ensimmäisestä alunperin heidän kehoonsa jossain vaiheessa muodostuneesta ekasta syöpäsolusta.

Ja juuri tätä ongelmaa eli immuunijärjestelmän normaalin toiminnan heikentymistä ratkoakseen, nämä Nobelvoiton saanet syöpätutkijat, niin ovat kehittäneet uuden lääkehoidon, joka aktivoi immuunijärjestelmää toimimaan tehokkaammin ja saa siten syöpää sairastavan laiskasti  toimivan immuunijärjestelmänkin aktivoitua niin,  että se alkaa hyökätä syöpäsoluja vastaan normaalisti – niinkuin sen pitäisikin.

Alustavat tutkimustulokset tästä immuunijärjestelmää hyödyntävästä metodista ovat superlupaavia. Mikä ei ole ihme, koska kehon oma immuunijärjestelmä on jo täydellinen syöpätappaja

– eli normaalisti toimiessaan se on tarkempi kuin kirurgin veitsi.  

–  se on tappavampi kuin vahvinkaan kemoterapia syöpäsoluille, kuitenkin ollen samalla  myös täysin sivuvaikutukseton muulle keholle.

– ja se on myös toiminnassa koko ajan ja tekemässä syöpäsolujen eliminointityötä ympärivuorokauden ikuisesti – miksi se ei vain tapa syöpää –  se lisäksi estää syöpää palaamasta ja ratkoo siten syöpien yleisen uusimisongelmankin.

Nyt koska tämä  immuunijärjestelmä on jo niin täydellinen syöpäsolujen eliminoija, niin tämä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa hyödyntävä  syöpälääketeknologia tulee todennäköisesti ratkomaan tämän  syöpäongelman isolta osin –  sitten kun se on kehitetty loppuunsa, plus lopulta saanut kaikki tarvittavat luvat,  niin että sitä voidaan hyödyntää ihan arkiterveydenhoidossa.

Miksi  ei ollutkaan suuri yllätys,  että metodin kehittäjälääkärit saivatkin arvostetun nobelpalkinnon tästä syövänhoitokeksinnöstään jo näin alkuvaiheessa vuonna 2018 – vaiheessa missä metodi on pelastanut vasta tutkimuksissa olleita potilaita.

Nyt valitettavasti kuitenkin tämän  vallankumouksellisen immuunijärjelmää hyödyntävän syöpähoitokeinon käyttöönottoon tutkimuksien ulkopuolella arkiterveydenhoidossa – menee vielä pitkä  aika –  vähintäänkin kymmenen ehkä kaksikinkymmentäkin vuotta – etkä voi siksi  hyötyä tästä uudesta mullistavasta immuunihoito-lääketeknologiasta,  vaikka se olisikin henkesi pelastava lisäapukeino.

Onneksi kuitenkin,  vaikka et voi hyötyä tästä uudesta lääketeknologiasta,  niin on olemassa toinenkin jopa parempikin luonnollinen elämäntapohin perustuva keino,  mitä kautta voit hyödyntää tätä immuunijärjestelmäsi luontaista syöpäsolujen eliminointikykyä taistelussasi syöpää vastaan.

Tämä toinen luonnollinen elämäntapakeino on jopa  todettu toimivan vielä tehokkaammin yhdesssä ontologisyöpälääkärien tekemässä uudessa tutkimuksessa, kuin tämä nobelpalkittu lääkekeino edes – ja tämä toinen luonnollinen keino on siksi uskoakseni vielä se parempi näistä.

Haluaisitko kenties kuulla mikä tämä toinen luonnollinen keino on ja miten voisit hyödyntää sitä lisäapukeinona syöpäongelmasi ratkomisessa?

Jos haluaisit, niin tilaa tältä sivulta ilmainen video raporttini nimeltä Miten varmistaa voitto syövästä tieteen avulla  – jossa kerron sinulle tästä luonnollisesta lisäapukeinosta ja miten voit hyödyntää sitä.

Ilmainen “Miten varmistaa Voitto syövästä tieteen avulla” videoraportti

Eli tässä kyseisessä videoraportissa kerron sinulle ensin tiivistyksen siitä vuonna 2018 nobelpalkitusta lääkehoitokeinosta ja kerron sinulle miten tämä nobelpalkittu keino toimii ja saa immuunijärjestelmäsi aktiovoitua niin, että immuunijärjestelmäsi alkaa elimioida syöpäsoluja.

Ja sitten tämän jälkeen heti perään kerron sinulle tästä toisesta luonnollisesta elämäntapakeinosta, jonka avulla voit myös saada aktivoitua immuunijärjestelmääsi hyökkäämään tehokkaammin syöpäsolujen kimppuun – ja jota voit käyttää jo nyt .

Tämä toinen keino, vaikka ei vielä nobelpalkittu, niin on sellainen mistä on jo tehty eka tutkimus jossa se on todettu toimivaksi ja esittelen sinulle videoraportissa ontologisyöpälääkärien tekemän tutkimuksen jossa tämä luonnollinen elämäntapakeino nosti etäpesäkevaiheen syöpäpotilaiden 3 vuoden selviytymisasteen 75% prosentista 100 prosenttiin – kun tätä elämäntapametodia käytettiin tavallisen perussyöpähoidon lisänä.

Tämä tulos on tietääkseni paras tulos mitä on saatu missään syöpätutkimuksissa ja tämä luonnollinen keino on siksi mahdollisesti lupaavin uusi keino syöpiä vastaan taistelemiseksi – tämän edellämainitun nobelpalkitun syöpälääkehoidon lisäksi.

Miksi jos sinulla on syöpä tai jos sinulla on ollut syöpä – haluat ehdottomasti kuulla näistä kummastakin keinosta, tämän videoraportin kautta.

Eli mitä hyödyllistä opit “Miten varmistaa voitto syövästä tieteen avulla” videoraportista

  • Opit mikä nobelpalkitun syöpähoidon ideaan perustuva toinen luonnollinen metodi nosti syöpälääkärien tekemässä tutkimuksessa etäpesäköityneestä syövästä kärsivien potilaiden selviytymisasteen 75 prosentista  100 prosenttiin 3 vuoden koe-aikana
  • Opit miten voit käyttää tätä edelläkuvattua  uutta 100 % selviytymiskeinoa    vamistaaksesi voiton syövästä varmiten
  • Opit miksi syöpiä oli jopa yli 90% vähempi 200 vuotta sitten -ja miten voit hyödyntää tätä syytä syöpäsi voittamiseksi
  • Opit mikä on päätekijä sille kuinka tehokkaasti immuunijärjestelmä toimii ja mikä on päätekijä sen heikkoon toimintaan -ja syy siihen miksi immuunijärjestelmä ei heikosti toimiessaaan eliminoi syöpäsoluja enää tehokkaasti
  • Opit miten ottaa itseltäsi ns immuunijärjestelmän toimintateho arvon, joka kuvaa kuinka hyvin immuunijärjestelmäsi toimii – se mitä paremmin immuunijärjestelmäsi toimii, sitä parempi on ennusteesi – opit myös miten voit parantaa tätä toimintatehoarvoa

Kyllä, Haluan tämän raportin – miten saan sen?

Eli saat tämän ilmaisen Miten varmistaa voitto syövästä tieteen avulla raportin sähköpostiisi napsauttamalla esim alla olevaa sinistä nappia ja sitten seuraavalla sivulla antamalla sähköpostisi mihin haluat raportin.

Raportin lisäksi saat ilmaisen melkein päivittäisen e-kirjeeni jossa lisää tietoa syövistä ja terveydestä ja hyvinvoinnista – näkökulmasta mistä et kuule mistään muualta.

E-kirjeeni lukijaperheeseen kuuluu yli 10 000 suomalaista lukijaa.

Mutta jos et halua kuulua tähän perheeseen, niin voit perua e-kirjeen saannin joka viestin lopussa olevasta linkistä.

Kuka raportin tekijä ja e-kirjeen kirjoittaja on

Hei olen Karri Koivula, olen suositun monet tuhannet lihasperäisistä selkäkivuistaan eroon auttaneen Eroon Kivuista kirjaparin kirjoittaja. ( Noin 10 000 kirjaa myyty.)

Tämän onnistuneen muiden auttamisen rohkaisemana, olen perehtynyt muihin ongelmiin vuosikausien ajan päätoimisesti ja intohimoisesti ja olenkin löytänyt uusia parempia ratkaisuja moniin terveys ja fitness ongelmiin.

Syöpä on yksi ongelma johon olen löytänyt ehkä parhaimman ratkaisun – mitä olen onnistunut löytämään mihinkään.

Tämä ratkaisu on tukeva eikä korvike hoidoille. Mutta sen on ehdottomasti sellainen josta haluat olla tietoinen, jos sinulla on syöpä tai sinulla on ollut syöpä.

Sanon vielä senkin, että tein tämän videoraportin myös siksi että olen menttänyt sekä sukuani, naapureitani ja yhden mentorinikin syövälle. Ja halusin tehdä videon jonka voin vain näyttää tutuilleni, jos kuulen että joku tuttuni saa syövän. Ja tämä videon tiedot siis auttavat parantamaan heidän mahdollisuuksia selvitä syövästä.

Ystävällisesti,

Karri Koivula


karrikoivula.fi syöpävideo koti |tietoja | yksityisyyskäytäntö | käyttöehdot
Postiosoite: Koivula enterprises Alakartanontie 2 A 20 02360 Espoo
y-tunnus 2343461-0 Copyright 2011-2022 Karri Koivula all rights reserved |