Ilmainen video nimeltä “Miten Saat Nivelkipusi Poistumaan Nopeiten”

Paljastaa sinulle salaisuuden miksi ennen ihmisillä oli jopa yli 90% vähempi nivelvaivoja ja kertoo miten voit käyttää tätä salaisuutta omien nivelkipujesi pois saamiseen nopeasti, turvallisesti ja suhteellisen helpostikin

Jos sinulla on

nivelvaivoja kuten nivelrikkoa,

nivelten kulumaa-rappeumaa,

niveltulehdusta tai nivelreumaa

Ja niistä johtuvaa nivelkipua – niin tässä sinulle tärkeää luettavaa.

Oletko Nivelkivuissa jotka sotkevat elämääsi? 

Et pysty keskittymään töihisi.

Et pysty nauttimaan vapaa ajastasi.

Et pysty ehkä edes nukkumaankaan normaalisti.

Ahdistaako sinua se että kukaan ei näytä ymmärtävän nivelkipuja kunnolla ja sen takia voit ehkä joutua kokemaan valtavasti vaivaa ja työtä nivelkipujesi ratkomiseksi, joka ei ehkä sittenkään johda helpotukseen?

Pelottaako sinua se että jos et saa korjattua nivelkipujesi varsinaista syytä, niin että se ehkä pahenee vakavemmaksi ongelmaksi jota ei enää voi hoitaa kuntoon – Ja tulet täysin muista riippuvaiseksi?

Teetkö myös sen yleisen pahan virheen, että luulet, että nivelkipusi syy on siellä missä se kipu tuntuu?

Jos joku näistä edellämainituista asioista kuulostaa tutulta, niin olet tullut oikeaan paikkaan.

Olet paikassa josta saat tietoa jonka avulla saat nopean ratkaisun nivelkivuillesi ja pääset nauttimaan taas normalista elämästäsi ilman kipuja ja pelkoja.

Ratkaisun saadaksesi lue alloleva teksti huolella.

Nopein Ratkaisu Nivelvaivoillesi

Hei olen Karri “Da Vinci” Koivula ja olen suomen eniten myyneen selkäkipuratkaisukirjaparin tekijä.

Olen 10 vuden aikana auttanut tuhansia suomalaisia helpottamaan selkäkipujaan.

Nyt olen oppinut myös miten auttaa nivelvaivaisiakin yhtä hyvin kuin selkäkipuisia.

Ja koska tiedän itsekin entisenä kipuilevana kuinka ikävältä kivuissa olo tuntuu, niin olen siksi sinua nyt auttaakseni, tehnyt sinulle ilmaisen videoraportin nimeltä ” Miten Saat Nivelvaivasi Poistumaan Nopeiten”.

Tämä videoraportti paljastaa sinulle salaisuuden miksi ennen ihmisillä oli jopa yli 90% vähempi nivelvaivoja ja kertoo miten voit käyttää tätä salaisuutta omien nivelvaivojesi pois saamiseen nopeasti , turvallisesti ja suhteellisen helpostikin.

Videon avulla opit mm.:

  • Miksi ihmisillä oli jopa yli 90% vähempi nivelvaivoja ennen​ ja miten voit käyttää tätä salaista syytä nivelkipujesi pois saamiseen
  • Mistä niveltulehdus ,nivelrikko, nivelten kuluminen, rappeuma  ja nivelreuma  johtuvat lääkärien aivan uusimman tiedon mukaan ja millä lääkärien keksimällä metodilla voit saada kipusi poistumaan arviolta ehkä jopa 90% varmuudella
  • Mikä on suurin virhe minkä ihmiset tekevät nivelkipujen hoidossa 

Ennenkuin annan sinun tilata tämän ” Miten Saat Nivelkipusi Poistumaan Nopeiten” videon

Ennenkuin annan sinun tilata tämän videoraportin, niin haluan kertoa sinulle nopeasti miksi ja miten satuin löytämään tämän uudenlaisen nivelkipuratkaisun.

Löysin sen hieman sattuman kautta.

Eli yli 10 vuotta sitten olin pahoissa kroonisissa selkäkivuissa ja mikään hoito tai terapia ei auttanut ja olin aikeissa ottaa oman henkeni kipujeni takia.

Viimeisenä epätoivoisena tekonani menin etsimään apua lääketieteellisen kirjastosta – kipukirjahyllystä.

Lääketieteellisen kirjastossa kolmas kirja jonka otin käteeni, niin käsitteli lihaksista ja triggerpisteistä tulevaa kipua – asiaa josta en ollut ikinä kuullut.

Avasin kirjan ja siinä luki että suurin osa jopa yli 80% selkäkivuista tulee osin tai kokonaan lihaksista ja niissä olevista ärtyneistä triggerpisteistä ja kirja neuvoi lääkärien keksimän uuden tekniikan miten poistaa tällainen kipu.

Lainasin kirjan epätoivoissani ja aloin käyttää sen metodia selkäkipujeni hoitoon.

Yllätyksekseni tämä lääkärien metodi ratkoi selkäkipuni nopeasti. Kuukausia kestänyt selkäkipu, jonka takia meinasin ottaa oman henkeni – ratkesi vain muutamassa viikossa .

Innostuin metodista kovasti ja tein siitä suomenkielisen kirjaparin, jotta voisin auttaa muita selkäkivuissa olevia suomalaisia pois kivuistaan.

Tästä kirjaparista( Kirjaparin nimi Eroon Kivuista Ohjelma 1 ja 2 ) tuli todella suosittu ja tuhannet ja tuhannet suomalaiset ovat helpottaneet ja ratkoneet sillä selkäkipujaan vuosien varrella. ( noin 10 000 kirjaa myyty 10 vuoden aikana)

Tätä kirjaparia myydessä minulle kertyi sitten tuhansittain e-kirjeen lukijoita sähköpostilistalleni ja aloin saamaan heiltä viestejä että ” Hei, selkäkipuni ratkesivat kiitos, mutta minulla on vielä nivelvaivoja, olisiko niihinkin jotain vinkkiä?”

Lopulta kun tällaisia viestejä tuli aina vain enempi – niin aloin etsiä lääkärien kirjoista ja tutkimuksista apua, nyt puolestaan nivelvaivoihin – siinä toivossa, että löytäisin yhtä tehokkaan ja helpon ratkaisun niihinkin – kuin mitä olin löytänyt aiemmin niihin selkäkipuihin.

Ja näin juuri kävikin.

Nivelvaivojen alkusyy löytyy

Pitkän ja vaivalloisen etsimis ja tutkimisprosessin jälkeen, löysin uudenlaisen ratkaisun nivelvaivoihin – ns. alkusyyratkaisun.

Eli sain lopulta selville lääkärien tutkimuksista kaikille nivelvaivoille yhteisen perimmäisen alkusyyn. Plus sain selville miten voisit käyttää tätä alkusyylöytöä ihan käytännössä nivelvaivojesi nopeassa lievityksessä tai jopa totaaliratkaisussakin.

Miten sain selville nivelvaivojen alkusyyn?

Sain selville nivelvaivojen alkusyyn sillä, että opin ekana sen faktan, että nivelvaivoja oli paljon vähempi ennen.

Jopa niin paljon vähempi, että joitain nivelvaivoja ei ollut edes tunnistettu ja nimetty vielä.

Esim nivelreuma jota on nykyään 1-2 prosentilla ihmisiä, niin se oli ennen noin 200 vuotta sitten niin harvinainen, että sille ei ollut diagnoosinimikettä. Tilanne oli että tuona aikana monet lääkärit eivät koko uransa aikana kohdanneet yhtään nivelreumasta kärsivää, ja tauti oli siksi vielä tunnistamatta.

Sen jälkeen kun opin tämän, että nivelreumaa ja muita nivelvaivoja kuten niveltulehdus nivelrikko ym oli paljon vähempi – jopa yli 90% vähempi – niin sen tieto johti minut sitten lopulta noiden nivelvaivojen perimmäisen alkusyyn löytämiseen.

Eli koska noista ongelmia oli paljon vähempi ennen, niin niille täytyi olla joku selkeä syy, joku alkusyy että miksi nykyään saamme niitä melkein kaikki, mutta emme ennen saaneet niitä juuri ollenkaan. Ja niin olikin ja sain selville mikä tämä ns alkusyy on.

Ja tämä alkusyytieto on nyt sitten sellaista, jota voisit käyttää nivelvaivojesi poistamisessa tai lievityksessä.

Kun tiedät nivelvaivojesi perimmäisen alkusyyn minkä paljastan videossa ja korjaat sen, niin se auttaa sinua paljon enempi kuin vain oireiden hoito, joka yleensä vain peittää oiretta, mikä ei ole ideaalia, kun se ongelma on edelleen päällä ja aiheuttamassa tuhoja nivelissä edelleenkin.

Eli jos haluaisit kuulla tästä uudesta keinosta miten voisit ratkoa nivelvaivasi joskus nopeastikin ja suhteellisen helpostikin – niin tilaa ilmainen videoraporttini alta.

Ja se vielä siis että tämä nivelvaivojen alkusyytieto ei ole minun keksintöni – eli lääkärit ovat keksineet sen ennen minua ja minä olen vain löytänyt nämä lääkärien tiedot.

Ei vain nivelvaivojen ratkaisu

Vaikket jostain syystä käyttäisi tätä metodia nivelvaivojesi poistamiseen, niin haluat silti tietää nivelvaivojesi alkusyyn ihan yleisivistysmielessä. Se on nimittäin syy myös heikkoon yleisterveyteen. Eli tämä alkusyytieto on myös avaintieto että miten voisit saada hyvän terveyden ja jopa superhyvän terveyden jos niin haluaisit. Eli se ei ole vain nivelvaivojen ratkaisukeino.

Älä tilaa videota jos et voi antaa minulle 30 minuuttia

Video on 30 minuuttia pitkä, joten sinun täytyy investoida toi 30 minuuttia aikaa sen katseluun. Mutta jos sinulla on nivelvaivoja jotka haittaavat elämääsi, niin videon katselu on ehdottomasti yksi järkevin asia mitä voit tehdä.


ILMAINEN ​"Miten saat Nivelkipusi Poistumaan Nopeiten " video

paljastaa sinulle...


Miten saat tämän “Miten Saat Nivelkipusi Poistumaan Nopeiten” videon

Eli saat videon napsauttamalla sinistä nappia jossa lukee ” Kyllä, haluan tämän videon!”

Ja sitten seuraavalla sivulla kirjoittamalla etunimesi ja sähköpostiosoitteesi, että minne haluat saada videon katselulinkin.

Videon lisäksi saat samalla sähköpostiisi yli 10 000 suomalaisen lukeman melkein päivittäisen ilmaisen e-kirjeeni, jossa tietoa mitä et kuule mistään muualta koskien nivelvaivojen ratkomista, terveyden parantamista ja laihtumisen helpoksi tekemistä ja vapaampiakin aiheita – periaatteessa kaikkea mikä voisi jollain tavalla olla hyödyksi sinulle.

Voit perua e-kirjeen milloin vain, joka viestissä olevasta linkistä, jos se ei kiinnosta sinua.


ILMAINEN ​"Miten saat Nivelkipusi Poistumaan Nopeiten " video

paljastaa sinulle...Parasta,

Karri ” Da Vinci” Koivula

P.S.: Eli tarjolla on ilmainen videoraportti ” Miten Saat Nivelkipusi Poistumaan Nopeiten” joka paljastaa sinulle nivelvaivojesi perimmäisen alkusyyn.

Videoraportin tekijä on suomen eniten myyneen selkäkipujenratkaisukirjaparin kirjoittaja – eli hän tietää miten ratkoa kipuja todistetusti.

Saadaksesi video, napsauta sinistä nappia jossa lukee ” Kyllä, haluan tämän videon!”” ja kerro seuraavalla sivulle minne haluat tämän videoraportin katselulinkin.

Videon lisäksi saat samalla sähköpostiisi yli 10 000 suomalaisen lukeman melkein päivittäisen ilmaisen e-kirjeeni, jossa tietoa mitä et kuule mistään muualta koskien nivelvaivojen ratkomista, terveyden parantamista ja laihtumisen helpoksi tekemistä ja vapaampiakin aiheita – periaatteessa kaikkea mikä voisi jollain tavalla olla hyödyksi sinulle.


Tietojesi käyttö:

Sähköpostisi on turvassa. En ikinä myy, jaa, vuokraa tai lainaa sähköpostiosoitettasi muille. Osoitteesi on vain minulta tulevien viestien käyttöön. Jos haluat lukea tarkemman yksityisyyskäytännön se löytyy allaolevista linkeistä.

karrikoivula.fi nivelkipuvideo koti |tietoja | yksityisyyskäytäntö | käyttöehdot
Postiosoite: Koivula enterprises Alakartanontie 2 A 20 02360 Espoo
y-tunnus 2343461-0 Copyright 2011-2022 Karri Koivula all rights reserved |